Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, foul είπε

ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί μου φά το''... 😄

Επεξ/σία πριν από 4 λεπτά από foul

Μην το γελάς. Σιγά σιγά μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο, δεν αποκλείεται να δούμε γενναίες επιδοτήσεις ή πλαφόν στις τιμές της ενέργειας αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

16 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

έχω πιει και το ουίσκακι μου καταλαβαίνετε...

Spoiler

...ουισκάκι εσύ, σαμπάνια ο kirileman, κόκκινο ημίγλυκο εγώ...

Αχχχχχ είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! 🥴

8 λεπτά πριν, washcloud είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν βαριέσαι καλή καρδιά 💓 Όλα θα πάνε καλά....με ένα ουίσκακι ακόμα.Το μόνο που φοβάμαι είναι ο korakios που θα πει out of topic

Στις 25/7/2020 στις 1:04 ΜΜ, stathisgs800 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Πήγα σήμερα να πληρώσω το λογαριασμό της δεη από το site τους και είδα ένα καινούργιο πρόγραμμα δεη my home online με αρκετά προνόμια. Είμαι στο νοίκι αλλά θα κάτσω άλλα δυο χρόνια σίγουρα συμφέρει το προγραμματάκι το έχει ψάξει κανένας?

Ναι, αξίζει φλουλ, είναι χωρίς ρήτρα και αυτό λέει πολλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

* το γκουγκλάρα... 
Έχεις δίκιο, έτσι είναι το γνήσιο. Το δικό μου είναι διασκευασμένο...  

4 ώρες πριν, washcloud είπε

σου, σου (για να βγάζει νόημα το γνωμικό)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

...ουισκάκια κι εσύ; φαρμάκια κάτω κετσ' ; :P

Επεξ/σία από foul

Spoiler

....ναιιιιι, καλό κι αυτό - αλλά έτσι χάνεται η διακριτικά ειρωνική σπόντα του ορίτζιναλ...("φτάνει...καταλάβαμε...Αλλά δεν θα πάρουμε")

(...βασικά γίνεται βαριά σαρκαστική : "...φτάνει...καταλάβαμε...Τί χρωστάμε...;"

Αλλά νταξ', τουλάχιστον δεν χάνεται το νόημα, όπως γίνεται με κάτι άλλους "νεολογισμούς"...)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, vali είπε

Μην το γελάς. Σιγά σιγά μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο, δεν αποκλείεται να δούμε γενναίες επιδοτήσεις ή πλαφόν στις τιμές της ενέργειας αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί.

Δεν το γελάω (...με  το ένα πόδι, για Γ1Ν είμαι), απλά μπορούμε να περιμένουμε (η στραβή έγινε για όσους δεν πρόλαβαν) να δούμε τι θα παίξει στην πράξη (κι όχι τι ακούγεται...).
Σύμφωνα με την -μέχρι τώρα- υποστήριξη των εναλλακτικών, είναι πιθανό να ανεβεί η επιδότηση της ρήτρας.
Για τους ''σταθερούς'' μακάρι αλλά... (εδώ μέσα έχει ''σταθερούς'' που ''δεν θέλουν'' να επιδοτηθούν) ...δεν βλέπω ''φως'' γιατί αφενός δεν τα λανσάρουν πλέον οι εναλλακτικοί, οπότε χλωμό , αφετέρου τα βλέπω προς απόσυρση λόγω των παραπάνω κ.α.
υγ. 150% αύξηση στα σταθερά (+250% στους άλλους) και να μην δικαιούνται, τουλάχιστον οι φρέσκοι ή αυτοί που έληξε το συμβόλαιό τους, επιδότηση? μπας και για τους λόγους που έγραψες, γίνει κάτι και για μας...θα δείξει...
βάλε ότι τελευταία τους κράξανε (τους εναλλακτικούς) κι όλα τα κανάλια ταυτόχρονα (!) είναι κι αυτό μια ένδειξη αλλαγής πλεύσης...
κοντός (ως μακρύς κατά το ''νεολόγιο'' που αναφέρει κι ο washcloud) ψαλμός....

Spoiler

το γνήσιο: καιρός γάρ εγγύς

Επεξ/σία από foul

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, washcloud είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

πως φαινεται το κεφαλαιο.... εχει λεφτα για ουισκακια...σαμπανιζε "ροφηματα"... και κοκκινα ημιγλυκαδια...  χαχα

10 ώρες πριν, Andytse13 είπε

Δεν βαριέσαι καλή καρδιά 💓 Όλα θα πάνε καλά....με ένα ουίσκακι ακόμα.Το μόνο που φοβάμαι είναι ο korakios που θα πει out of topic

ο κορακιος ακομα επεξεργαζεται την αναρτηση που προετρεπα να πανε σε αυτον να ζητησουν τα σπασμενα... 

την επεξεργαζεται .....και συντομα θα ανεβασει αναλογο....excelaki... 

ΥΓ να τονισω οτι αστειευομαι και τον πειραζω γιατι χωρις το περιφημο excelaki μην πω τι θα καναμε...(τουλαχιστον εγω)

Επεξ/σία από GKPGR

Spoiler

Θα πετάξω μερικά τυχαία νούμερα. Ας πούμε 100 παροχές ρεύματος (μέλη που μπήκαν στα τόπικς + συγγενικά τους πρόσωπα... 4 παροχές είναι μόνο δικές μου) x 200 ευρώ κέρδος/παροχή σε ένα χρονικό διάστημα 6 μηνών = 20.000 ευρώ "money-money" (μάνι-μάνι) που μας γλύτωσε ο Κοράκιος. Ας μας δώσει τώρα έναν paypal λογαριασμό.

Καλημέρα , μια γρηγορη ερώτηση , αν μπεις στα σταθερα της ΔΕΗ , ισχύουν οι κρατικές επιχορηγήσεις/εκπτώσεις ,(δεν μιλαω για το Κοινωνικό τιμολόγιο που ξέρω πως ισχύει ) ,αλλά για τις μηνιαίες εκπτώσεις ?

3 λεπτά πριν, GkGiorgos είπε

Καλημέρα , μια γρηγορη ερώτηση , αν μπεις στα σταθερα της ΔΕΗ , ισχύουν οι κρατικές επιχορηγήσεις/εκπτώσεις ,(δεν μιλαω για το Κοινωνικό τιμολόγιο που ξέρω πως ισχύει ) ,αλλά για τις μηνιαίες εκπτώσεις ?

δυστυχώς οχι. μέχρι στιγμής τουλάχιστον

4 λεπτά πριν, GkGiorgos είπε

μπα

ΕΡΩΤΗΣΗ ειμαι volton και ειδα στο λογαριασμο εκδοσης 01/03/22 τη σημειωση για διπλασιασμό της σχετικης ρητρας αναπροσαρμογης(αρθρο 6 του συμβολαιου)

ξερετε πόσους μηνες περιθωριο εχω για να υπαναχωρησω χωρις penalty απο το συμβοαλιο; απο τη volton Μου λενε 1μηνα, από την elpedison 2μηνες

Spoiler
1 λεπτό πριν, GkGiorgos είπε

ΕΡΩΤΗΣΗ ειμαι volton και ειδα στο λογαριασμο εκδοσης 01/03/22 τη σημειωση για διπλασιασμό της σχετικης ρητρας αναπροσαρμογης(αρθρο 6 του συμβολαιου)

ξερετε πόσους μηνες περιθωριο εχω για να υπαναχωρησω χωρις penalty απο το συμβοαλιο; απο τη volton Μου λενε 1μηνα, από την elpedison 2μηνες

σε λάθος νήμα είσαι , πόσταρε στους ενναλακτικούς και ξεκαθάρισε τι εννοείς με

διπλασιασμό ρήτρας

και που κολλά η elpedison

στο άλλο νήμα όχι εδω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...