Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Aionios1991 είπε

Ήρθε μόλις ο εκκαθαριστικός.

Τιμολόγιο: myHome Online Ν

Ρήτρα Αναπροσαρμ. 19 , 32 ευρώ για 1500 και 500 Ημερας και Νύχτας αντιστοιχα

Στο ebill:

"Δειτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο"

https://www.dei.gr/media/5stl1nsl/myhomeonline_202204_v1.pdf?v=637855599683530000

Διαβάζουμε στην αρχή αρχή:

− Σταθερότητα των τιμών, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής

I rest my case. Τί κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία και είναι όλα ξεκάθαρα;

Κοιτάς στο λογαριασμό πρώτα εάν υπάρχουν μέρες με χρέωση από κυμαινόμενο τιμολόγιο όπου υπάρχει ρήτρα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 minutes ago, Aionios1991 said:

Ήρθε μόλις ο εκκαθαριστικός.

Τιμολόγιο: myHome Online Ν

Ρήτρα Αναπροσαρμ. 19 , 32 ευρώ για 1500 και 500 Ημερας και Νύχτας αντιστοιχα

Στο ebill:

"Δειτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο"

https://www.dei.gr/media/5stl1nsl/myhomeonline_202204_v1.pdf?v=637855599683530000

Διαβάζουμε στην αρχή αρχή:

− Σταθερότητα των τιμών, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής

I rest my case. Τί κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία και είναι όλα ξεκάθαρα;

Υπάρχει χρόνος που ήσουν στο Γ1 μέσα στον λογαριασμό. Ανέβασε με σβησμένα στοιχεία τις δυο σελίδες του λογαριασμου αν θες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε δίκιο.

Για 64 + 22 κιλοβατώρες έχω άλλη χρέωση χαμηλότερη (0,11 και 0,079). 19 ευρώ ρήτρα δηλαδή για 86 kwh. Τώρα κατάλαβα γιατί το υποψιαστήκατε. 0.22/kwh βγαίνει.

Όλα καλά. Σας ευχαριστώ όλους.

Επεξ/σία από Aionios1991
  • Like 1

Η μετάβαση στο home on line από το γ1 μονο με αίτηση από ebill είναι δεσμευτική; Ρωτάω γιατί έκανα  αίτηση και το μετάνιωσα και τώρα βλέπω πως το προϊόν έχει ενεργοποιηθεί χωρίς να υπογράψω συμβόλαιο!

9 λεπτά πριν, go1971 είπε

Η μετάβαση στο home on line από το γ1 μονο με αίτηση από ebill είναι δεσμευτική; Ρωτάω γιατί έκανα  αίτηση και το μετάνιωσα και τώρα βλέπω πως το προϊόν έχει ενεργοποιηθεί χωρίς να υπογράψω συμβόλαιο!

δεν είναι ,έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης , αλλά αν έκανες την αίτηση με τις παλιές τιμές γιατί να το καταργήσεις ?

6 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν είναι ,έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης , αλλά αν έκανες την αίτηση με τις παλιές τιμές γιατί να το καταργήσεις ?

Τελευταία ημέρα το έκανα,10/4, πριν αλλάξουν οι τιμες.Φοβάμαι πως θα μου χρεώσουν τις καινούργιες ή θα υπογράψω συμβόλαιο και μπορώ να δω τι τιμές θα μου χρεώσουν;

Μόλις τώρα, go1971 είπε

Τελευταία ημέρα το έκανα,10/4, πριν αλλάξουν οι τιμες.Φοβάμαι πως θα μου χρεώσουν τις καινούργιες ή θα υπογράψω συμβόλαιο και μπορώ να δω τι τιμές θα μου χρεώσουν;

συμβόλαιο όχι , αν φοβάσαι για τις τιμές στείλε email για επιβεβαίωση ημερομηνίας

1 λεπτό πριν, korakios είπε

συμβόλαιο όχι , αν φοβάσαι για τις τιμές στείλε email για επιβεβαίωση ημερομηνίας

Ωραία, αν δω τις καινούργιες τιμές μέχρι ποια ημερομηνία από τη στιγμή της αίτησης που έκανα  μπορώ να υπαναχωρήσω; 

1 λεπτό πριν, go1971 είπε

Ωραία, αν δω τις καινούργιες τιμές μέχρι ποια ημερομηνία από τη στιγμή της αίτησης που έκανα  μπορώ να υπαναχωρήσω; 

14 μέρες

• Thanks 1

1 ώρα πριν, korakios είπε

αν φοβάσαι για τις τιμές στείλε email για επιβεβαίωση ημερομηνίας

...όμως ρε συ :

Αναφορά σε κείμενο

...δηλαδή ΜΑΛΛΟΝ σε μπέρδεψε με το "αίτηση" : έκανε μετάβαση μέσω ebill (και του έχει ενεργοποιηθεί κι όλας ήδη) και μετά σε μπέρδεψε (?) κι άλλο περί "συμβολαίου".....(Τί συμβόλαιο; Δεν έχει να υπογράψει κάτι - απλά ενεργοποίησε το Online μέσα από το ebill, στις 10/4...Κομπλέ λοιπόν δεν είναι; Το λέω μην κάνει πατάτα και υπαναχωρήσει....)

1 ώρα πριν, washcloud είπε

...δηλαδή ΜΑΛΛΟΝ σε μπέρδεψε με το "αίτηση" : έκανε μετάβαση μέσω ebill (και του έχει ενεργοποιηθεί κι όλας ήδη) και μετά σε μπέρδεψε (?) κι άλλο περί "συμβολαίου".....(Τί συμβόλαιο; Δεν έχει να υπογράψει κάτι - απλά ενεργοποίησε το Online μέσα από το ebill, στις 10/4...Κομπλέ λοιπόν δεν είναι; Το λέω μην κάνει πατάτα και υπαναχωρήσει....)

κομπλέ είναι ,αρκεί να φαίνεται απο το σύστημα η ημερομηνία αίτησης, καλά που πόσταρες πάντως

@go1971 εννοείται οτι δε δέχεσαι νέες τιμές , το τραβάς όσο πάει μέχρι να σε βάλουν στις παλιές και δεν κάνεις υπαναχώρηση φυσικά

• Thanks 1

Και ενώ όλοι πανικόβλητοι τρέχουν να χωθούν στο ΔΕΗ Home On Line ακούω μόλις στο ραδιόφωνο ότι θα κάνουν μαζωξη να βρούν την φόρμουλα να μην φτάνουν όλες αυτες οι αυξήσεις στον καταναλωτή ... και τώρα που χωθήκαμε στην σταθερότητα  μας βλέπω πάλι πανικόβλητοι να τρέχουμε ...

3 λεπτά πριν, giannis_ath είπε

Και ενώ όλοι πανικόβλητοι τρέχουν να χωθούν στο ΔΕΗ Home On Line ακούω μόλις στο ραδιόφωνο ότι θα κάνουν μαζωξη να βρούν την φόρμουλα να μην φτάνουν όλες αυτες οι αυξήσεις στον καταναλωτή ... και τώρα που χωθήκαμε στην σταθερότητα  μας βλέπω πάλι πανικόβλητοι να τρέχουμε ...

Χ ..σε και αγνάντευε Φάε Μάη μου τριφύλλι δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα έχω πιει και το ουίσκακι μου καταλαβαίνετε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, giannis_ath είπε

ακούω μόλις στο ραδιόφωνο

''ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί μου φά το''... 😄

Επεξ/σία από foul

10 λεπτά πριν, foul είπε

''ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί μου φά το''... 😄

σου, σου (για να βγάζει νόημα το γνωμικό)

Spoiler

...ουισκάκια κι εσύ; φαρμάκια κάτω κετσ' ; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...