Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 14/4/2022 στις 8:05 ΜΜ, giannis_ath είπε

Και ενώ όλοι πανικόβλητοι τρέχουν να χωθούν στο ΔΕΗ Home On Line ακούω μόλις στο ραδιόφωνο ότι θα κάνουν μαζωξη να βρούν την φόρμουλα να μην φτάνουν όλες αυτες οι αυξήσεις στον καταναλωτή ... και τώρα που χωθήκαμε στην σταθερότητα  μας βλέπω πάλι πανικόβλητοι να τρέχουμε ...

Χ ..σε και αγνάντευε Φάε Μάη μου τριφύλλι δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα έχω πιει και το ουίσκακι μου καταλαβαίνετε...

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 14/4/2022 στις 8:05 ΜΜ, giannis_ath είπε

ακούω μόλις στο ραδιόφωνο

''ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί μου φά το''... 😄

Επεξ/σία από foul
Δημοσ.
  Στις 14/4/2022 στις 8:13 ΜΜ, foul είπε

''ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί μου φά το''... 😄

σου, σου (για να βγάζει νόημα το γνωμικό)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημοσ.
  Στις 14/4/2022 στις 8:13 ΜΜ, foul είπε

ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί μου φά το''... 😄

Επεξ/σία πριν από 4 λεπτά από foul

Μην το γελάς. Σιγά σιγά μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο, δεν αποκλείεται να δούμε γενναίες επιδοτήσεις ή πλαφόν στις τιμές της ενέργειας αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 14/4/2022 στις 8:11 ΜΜ, Andytse13 είπε

έχω πιει και το ουίσκακι μου καταλαβαίνετε...

Δημοσ.
  Στις 14/4/2022 στις 8:30 ΜΜ, washcloud είπε

Δεν βαριέσαι καλή καρδιά 💓 Όλα θα πάνε καλά....με ένα ουίσκακι ακόμα.Το μόνο που φοβάμαι είναι ο korakios που θα πει out of topic

Δημοσ.
  Στις 25/7/2020 στις 10:04 ΠΜ, stathisgs800 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Πήγα σήμερα να πληρώσω το λογαριασμό της δεη από το site τους και είδα ένα καινούργιο πρόγραμμα δεη my home online με αρκετά προνόμια. Είμαι στο νοίκι αλλά θα κάτσω άλλα δυο χρόνια σίγουρα συμφέρει το προγραμματάκι το έχει ψάξει κανένας?

Ναι, αξίζει φλουλ, είναι χωρίς ρήτρα και αυτό λέει πολλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 14/4/2022 στις 8:26 ΜΜ, washcloud είπε

σου, σου (για να βγάζει νόημα το γνωμικό)

Επεξ/σία από foul
Δημοσ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 14/4/2022 στις 8:27 ΜΜ, vali είπε

Μην το γελάς. Σιγά σιγά μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο, δεν αποκλείεται να δούμε γενναίες επιδοτήσεις ή πλαφόν στις τιμές της ενέργειας αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί.

Δεν το γελάω (...με  το ένα πόδι, για Γ1Ν είμαι), απλά μπορούμε να περιμένουμε (η στραβή έγινε για όσους δεν πρόλαβαν) να δούμε τι θα παίξει στην πράξη (κι όχι τι ακούγεται...).
Σύμφωνα με την -μέχρι τώρα- υποστήριξη των εναλλακτικών, είναι πιθανό να ανεβεί η επιδότηση της ρήτρας.
Για τους ''σταθερούς'' μακάρι αλλά... (εδώ μέσα έχει ''σταθερούς'' που ''δεν θέλουν'' να επιδοτηθούν) ...δεν βλέπω ''φως'' γιατί αφενός δεν τα λανσάρουν πλέον οι εναλλακτικοί, οπότε χλωμό , αφετέρου τα βλέπω προς απόσυρση λόγω των παραπάνω κ.α.
υγ. 150% αύξηση στα σταθερά (+250% στους άλλους) και να μην δικαιούνται, τουλάχιστον οι φρέσκοι ή αυτοί που έληξε το συμβόλαιό τους, επιδότηση? μπας και για τους λόγους που έγραψες, γίνει κάτι και για μας...θα δείξει...
βάλε ότι τελευταία τους κράξανε (τους εναλλακτικούς) κι όλα τα κανάλια ταυτόχρονα (!) είναι κι αυτό μια ένδειξη αλλαγής πλεύσης...
κοντός (ως μακρύς κατά το ''νεολόγιο'' που αναφέρει κι ο washcloud) ψαλμός....

Επεξ/σία από foul
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 14/4/2022 στις 8:30 ΜΜ, washcloud είπε

πως φαινεται το κεφαλαιο.... εχει λεφτα για ουισκακια...σαμπανιζε "ροφηματα"... και κοκκινα ημιγλυκαδια...  χαχα

Στις 14/4/2022 στις 8:40 ΜΜ, Andytse13 είπε

Δεν βαριέσαι καλή καρδιά 💓 Όλα θα πάνε καλά....με ένα ουίσκακι ακόμα.Το μόνο που φοβάμαι είναι ο korakios που θα πει out of topic

ο κορακιος ακομα επεξεργαζεται την αναρτηση που προετρεπα να πανε σε αυτον να ζητησουν τα σπασμενα... 

την επεξεργαζεται .....και συντομα θα ανεβασει αναλογο....excelaki... 

ΥΓ να τονισω οτι αστειευομαι και τον πειραζω γιατι χωρις το περιφημο excelaki μην πω τι θα καναμε...(τουλαχιστον εγω)

Επεξ/σία από GKPGR
Δημοσ.

Δημοσ.

Καλημέρα , μια γρηγορη ερώτηση , αν μπεις στα σταθερα της ΔΕΗ , ισχύουν οι κρατικές επιχορηγήσεις/εκπτώσεις ,(δεν μιλαω για το Κοινωνικό τιμολόγιο που ξέρω πως ισχύει ) ,αλλά για τις μηνιαίες εκπτώσεις ?

Δημοσ.
  Στις 15/4/2022 στις 8:33 ΠΜ, GkGiorgos είπε

Καλημέρα , μια γρηγορη ερώτηση , αν μπεις στα σταθερα της ΔΕΗ , ισχύουν οι κρατικές επιχορηγήσεις/εκπτώσεις ,(δεν μιλαω για το Κοινωνικό τιμολόγιο που ξέρω πως ισχύει ) ,αλλά για τις μηνιαίες εκπτώσεις ?

δυστυχώς οχι. μέχρι στιγμής τουλάχιστον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...