Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Georgegr3 είπε

Το ποστ που παρεθεσα μιλουσε για την χρεωση του 1 λεπτου στην καρτα ως ελεγχο. Εχω και γω eurobank οπως ο φιλος, ενω οι υπολοιποι που απαντησαν στο ποστ οτι ειχαν χρεωση, ανεφεραν αλφα και εθνικη νομιζω.

Άλλο είχα καταλάβει πριν και απάντησα έτσι :)

Και στις 3 δικές μου περιπτώσεις που έβαλα εντολή με κάρτα η μία ήταν πιστωτική της Alpha και οι άλλες δύο ήταν χρεωστικές Alpha και Εθνικής.

• Like 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι ώρα της τελευταίας μέρας της προθεσμίας παίρνουν τα λεφτά από την κάρτα στη πάγια εντολή μέσω ebill? Για my home online 

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν συμφέρει πλέον να μεταβέι κάποιος υφιστάμενος πελάτης από Γ1Ν Οικιακό σε κάποιο από τα MyHome Enter κλπ προγράμματα της ΔΕΗ?
Βάσει χρεώσεων δεν βλέπω να συμφέρει. Μου διαφεύγει κάτι?
Με ρήτρες αναπροσαρμογής κλπ πλέον δεν ξέρω τι γίνεται...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, diosak είπε

Μπορεί κάποιος να μου πει αν συμφέρει πλέον να μεταβέι κάποιος υφιστάμενος πελάτης από Γ1Ν Οικιακό σε κάποιο από τα MyHome Enter κλπ προγράμματα της ΔΕΗ?

Κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει με βεβαιότητα πάνω σε αυτό το θέμα... μπορεί αύριο να τελειώσει το εμπάργκο στο Ιράν και οι τιμές να πάνε στον πάτο....και ακόμα και εμείς που δεσμευτικαμε να βρεθούμε εδώ να γκρινιάζουμε και να αναλύουμε για άλλες χίλιες σελίδες αν συμφέρει να πληρώσουμε την ρήτρα υπαναχώρησης με και να ενταχθούμε στο Γ1.  Ή να γίνει πόλεμος στην μέση ανατολή και να σας κοκορευομαστε ποσό γαμαουες είμαστε και τα προβλέψαμε όλα και καλά να πάθετε γιατί σας τα λέγαμε και εσείς αντί να κάνετε τα την κίνηση όταν ήταν καιρός το ψηριζατε με ερωτήσεις

Μιλάω έτσι σκληρά... ωμά για να γίνει κατανοητό

Οι αποφάσεις έχουν συνέπειες θετικές... αρνητικές κανείς δεν ξέρει... στο τέλος της ημέρας... εσύ τις.... λουζεσαι

• Like 4
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, diosak είπε

Αν δικαιούσαι  επιδότησης και έχεις κατανάλωση έως 1500 kwh χοντρικά τον4/μηνό κάτσε Γ1 

23 λεπτά πριν, GKPGR είπε

αν συμφέρει να πληρώσουμε την ρήτρα υπαναχώρησης με και να ενταχθούμε στο Γ1.

Μικρο το κακό ένα 60 αρι ευρώ είναι η ρήτρα αν φύγεις το πρώτο τρίμηνο 

47 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Γνωρίζει κάποιος τι ώρα της τελευταίας μέρας της προθεσμίας παίρνουν τα λεφτά από την κάρτα στη πάγια εντολή μέσω ebill? Για my home online 

Την τελευταία στιγμή τράβηξε εμένα σχεδόν εκτός εργασιμου ωραρίου την τελευταία μέρα 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimostr είπε

Αν δικαιούσαι  επιδότησης και έχεις κατανάλωση έως 1500 kwh χοντρικά τον4/μηνό κάτσε Γ1 

Μικρο το κακό ένα 60 αρι ευρώ είναι η ρήτρα αν φύγεις το πρώτο τρίμηνο 

Την τελευταία στιγμή τράβηξε εμένα σχεδόν εκτός εργασιμου ωραρίου την τελευταία μέρα 

Αν φύγεις από το online νομίζω σου ζητάνε και την εγγύηση εκτός από το εξηνταρι ή κάνω λαθος?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε

Αν φύγεις από το online νομίζω σου ζητάνε και την εγγύηση εκτός από το εξηνταρι ή κάνω λαθος?

Δεν έχει εγγύηση το online η δεν είχε τουλάχιστον όταν υπέγραψα εγώ 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, petros13fe είπε

Καλημέρα σε όλους, έχω Γ1 Οικιακό και πληρώνω ρήτρα κανονικά. Έχω κατανάλωση περίπου 1000 kwh το μήνα.

Με τα τωρινά δεδομένα και τις νέες αυξήσεις τι συμφέρει; Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω αίτηση για τις προηγούμενες τιμές. Τώρα μαζί με τις αυξήσεις φαντάζομαι θα αυξηθεί και η ρήτρα αναπροσαρμογής;

Σε πρώτη κίνηση έκανα αίτηση για νυχτερινό. Γνωρίζετε πόσο καιρό παίρνει; Πλήρωσα μέσω ebanking το ποσό που μου ήρθε σε μήνυμα.

Ουδέναν συσχετισμό έχουν οι αυξήσεις που έκανε η ΔΕΗ στα σταθέρα της την Δευτέρα, με τις χρεώσεις αναπροσαρμογής (και το αν θ' ανέβει η χονδρική στα χρηματιστήρια ρεύματος). Το τί ΘΑ γίνει, απλά θα το δούμε στην πράξη όλοι.

Κατά τ' άλλα, είσαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως μιλάμε για 1 μεγαβατώρα ΤΟΝ ΜΗΝΑ; Επίσης μιλάμε για ΚΑΘΕ μηνα του έτους; ΑΝ ναι, πας άμεσα σε σταθερό ΔΕΗ (τσέκαρέ τα στο site της, δες διαφορές, αποφάσισε ποιο). 

Το νυχτερινό έχει δικό του θρεντ. Το λέω γιατί πιθανώς θα ρωτήσεις κι άλλα (και σίγουρα θα βοηθηθείς και μόνο που θα διαβάσεις από τα ήδη γραμμένα). Κατά τ' άλλα (αλλά μη συνεχίσεις εδώ) : εξαρτάται (κυριολεκτικά) από την τύχη σου, πότε θα σου αλλάξουν μετρητή. Μπορεί εντός 2 βδομάδω, μπορεί και να περάσουν μήνες κι ακόμη τίποτα.

47 λεπτά πριν, diosak είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/page/914/#comment-59173933

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/page/1284/#comm

(διάβασε ΜΕΛΕΤΑ τα καλά και θα καταλάβεις εάν σου διαφεύγει κάτι ή όχι, για την περίπτωσή ΣΟΥ.)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, washcloud είπε

Ουδέναν συσχετισμό έχουν οι αυξήσεις που έκανε η ΔΕΗ στα σταθέρα της την Δευτέρα, με τις χρεώσεις αναπροσαρμογής (και το αν θ' ανέβει η χονδρική στα χρηματιστήρια ρεύματος). Το τί ΘΑ γίνει, απλά θα το δούμε στην πράξη όλοι.

Ενδεικτικα οι τιμες χονδρικης ΑΥΡΙΟ 15/04/2022

image.png.0dc7ca1a643e30a41594521ec83d71a8.png

τις προηγουμενες μερες ειχε ανεβει πανω απο 260 (μεχρι περιπου 280 αν θυμαμαι καλα)

πριν απο τοτε ειχε πεσει κοντα στα 230κατι... 

τι προσπαθω να πω... οπως ανεφερε και ο @washcloud οτι δεν μπορεις να πεις με βεβαιωτητα τι παιζει...καθημερινα αλλαζουν οι τιμες... σε ολες τις χωρες 

Επεξ/σία από GKPGR
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Manolo7 είπε

Χτες 13/04 ήταν η ημερομηνία λήξης ενός λογαριασμού που έχω βάλει αυτόματη εξόφληση με κάρτα και στις 23:40 δεν τα είχαν πάρει... τον πλήρωσα μόνος μου τελικά εκείνη την ώρα.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, GKPGR είπε

Ενδεικτικα οι τιμες χονδρικης ΑΥΡΙΟ 15/04/2022

image.png.0dc7ca1a643e30a41594521ec83d71a8.png

τις προηγουμενες μερες ειχε ανεβει πανω απο 260 (μεχρι περιπου 280 αν θυμαμαι καλα)

πριν απο τοτε ειχε πεσει κοντα στα 230κατι... 

τι προσπαθω να πω... οπως ανεφερε και ο @washcloud οτι δεν μπορεις να πεις με βεβαιωτητα τι παιζει...καθημερινα αλλαζουν οι τιμες... σε ολες τις χωρες 

Φίλε αν μπορείς δώσε κάποιο link από τον χάρτη που ανέβασες να τις παρακολουθώ και εγώ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DeareN είπε

Φίλε αν μπορείς δώσε κάποιο link από τον χάρτη που ανέβασες να τις παρακολουθώ και εγώ

μου τα στελνουν γνωστοι της αγορας (στο εξωτερικο - και ειναι επι πληρωμη....αν και αρκετοι τα ανεβαζουν σε twitter etc για να σχολιασουν) και που το ανεβασα ...δεν θα επρεπε... αλλα ηθελα να δώσω καλυτερα την εικονα του τι παιζει

• Like 2
Δημοσ.

Ήρθε μόλις ο εκκαθαριστικός.

Τιμολόγιο: myHome Online Ν

Ρήτρα Αναπροσαρμ. 19 , 32 ευρώ για 1500 και 500 Ημερας και Νύχτας αντιστοιχα

Στο ebill:

"Δειτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο"

https://www.dei.gr/media/5stl1nsl/myhomeonline_202204_v1.pdf?v=637855599683530000

Διαβάζουμε στην αρχή αρχή:

− Σταθερότητα των τιμών, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής

I rest my case. Τί κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία και είναι όλα ξεκάθαρα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aionios1991 είπε

Τί κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία και είναι όλα ξεκάθαρα;

βεβαιώνεσαι οτι δεν είναι ρήτρα απο διάστημα που ήσουν Γ1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...