Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, petros13fe είπε

Στο Excel , στην καρτέλα "Οικιακά με Ρήτρα", η στήλη "Επιδότηση με ΦΠΑ" είναι το ποσό που πληρώνουμε στον πάροχο ή αυτό που γλυτώνουμε λόγω επιδοτήσεων κράτους;

Τελική τιμή με όλα 

• Like 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γεια σας,

πριν λιγο ειδα αναρτησεις στα ΜΜΕ σχετικα με προσφυγη Δικηγορων εναντιον της "ρητρας αναπροσαρμογης", πριν μερικες ημερες εδω σε αυτο το θεμα καποιος αναρτησε κατι αντιστοιχο, νομιζω μαζικη κινηση Πολιτων.

Υπαρχει καποιο αντιστοιχο θεμα/αναρτηση που καταγραφονται αυτα για παρακολουθηση?

Ευχαριστω

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sorin1977 είπε

Πολλοί στο φόρουμ αναφέρουν ότι με το που ενεργοποιείς την πάγια εντολή μεσώ ebill πραγματοποιείτε χρέωση ενός λεπτού για επιβεβαίωση της κάρτας, το οποίο στην συνεχεία επιστρέφεται, κάτι σαν την χρέωση του PayPal δηλ.

Έχω ενεργοποιήσει την πάγια εντολή εδώ και 3 εβδομάδες αλλά κοιτάζοντας τις κινήσεις στο ebanking της Εurobank δεν φαίνεται καμιά τέτοια χρέωση. Ισχύει όντως;

καρτα παγια εντολη.png

Δεν ειχα επισης χρεωση και αναρωτιομουν τι εγινε, αλλα πληρωνονται οι λογαριασμοι κανονικα. Πιστωτικη eurobank. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, stapd_21 είπε

Τι φάση; Προσπαθώ να καταχωρήσω ένδειξη στο ΔΕΔΔΗΕ και μου βγάζει πως "η καταχώρηση είναι δυνατή μόνο από 12/06-17/06. Στο self metering από το ebill μου εμφανίζει "Οι ημερομηνίες που μπορείτε να καταχωρήσετε την ένδειξή σας είναι από 12/04/2022 εως 17/04/2022" Πρόκειται να καταχωρήσω ένδειξη στον λογαριασμό που θα βγει "έναντι" .Μόνο στους εκκαθαριστικούς μπορούμε να καταχωρήσουμε πλέον στο ΔΕΔΔΗΕ;

Έτσι όπως τα λες καταλαβαίνω ότι τώρα θα ΜΕΤΡΗΣΕΙ ο υπάλληλος του δεδδηε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, vdanasto είπε

Γιατί, θεωρείς φθηνή τη ΔΕΗ; Δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου 😋

Ή μήπως η αποστολή ενός mail με οδηγίες κοστίζει πολύ σε πόρους;

δεν θεωρω τιποτα...

περα απο την πλακα ειμαστε ως ελλαδα οι "παροικουντες" τυχεροι... γιατι ΜΟΛΙΣ θα αρχισουν και αυτοι να οργανωνονται θα ειναι ειτε πιο κοντα στον ανταγωνισμο ειτε πιο ακριβα... 

δεν θελω να αρχισουμε την κουβεντα γιατι δεν ειναι ηδη... γιατι θα σου απαντησω (προσωπικη εκτιμηση) οτι ετσι θελουν οι "απο πανω" ... οσο μπορουν να εχουν αυτη την κατασταση τοσο καλυτερο για αυτους... ετσι ωστε ΟΤΑΝ χρειαστει (οπως τωρα "τελευταια") να σου δινουν φτηνοτερες επιλογες

μην ξεχνας οτι σε υπηρεσιες/προιοντα οπως πχ το ρευμα, το τηλεφωνο... στην ουσια η μονι διαφορα ειναι η τιμη...δεν υπαρχει διαφορα ποιοτικα απο το τι θα λαβεις ως τελικη υπηρεσια/προιον... δεν ειναι η σοκολατα να εχει 10 γρ περισσοτερο φουντουκι, πραγματικη σοκολατα μεσα ή δεν ξερω εγω να ειναι απο τα βαθη της αφρικανικης ηπειρου 

η μονη διαφορα που μπορει να παιχτει ειναι στην τιμη και στην εξυπηρετηση πελατων (και μην αρχισουμε τωρα τις "ντεμεκ" διαφοροποιησεις οτι το ταδε ρευμα ειναι απο καθαρες πηγες ενεργειας απο τον ολυμπο, η αλλη ειναι απο πρασινη ενεργεια του ταδε φωτοβολταικου ή δεν ξερω και εγω τι... )

δεν ξερω αν καταλαβαινεις (και οι υπολοιποι) τι εννοω... 

παρε παραδειγμα (θα το πω για αλλη μια φορα) των τηλεποικοινωνιων... πως ξεκινησε τα προβληματα στην αρχη και που βρισκομαστε τωρα ή αν σου αρεσουν τα εκτος ελλαδος (ντεμεκ καλυτερες/οργανωμενες χωρες απο εμας...και καλα) δες τι γινεται στην βρετανια...το οποιο μοντελο/μπουρλοδε ακολοθουμε (και μαλιστα ουτε καν το εχουμε "μεταβαλει" με βασει τις ιδιαιτεροτητες μας..... το ακολουθουμε κατα γραμμα μεχρι κεραιας...τρομαρα μας)

ελπιζω να εγινα κατανοητος ...

για το οτι δεν σου στελνουν mail....ή η αποστολή ενός mail με οδηγίες ποσο κοστίζει πολύ σε πόρους

το εχω ξαναπει... τα παραπονα σας στον @korakios...αυτος φταιει για ολα (για ολα και για τις 938 σελιδες του θεματος)  και ζητα του και ηθικη αποζημιωση σε μετρητα -ή crypto-...

(αυτος ειναι πιο πιθανο να "ανταποκριθει" στο αιτημα σου και να το ικανοποιησει) 

Επεξ/σία από GKPGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Christopher_B είπε

Γεια σας,

πριν λιγο ειδα αναρτησεις στα ΜΜΕ σχετικα με προσφυγη Δικηγορων εναντιον της "ρητρας αναπροσαρμογης", πριν μερικες ημερες εδω σε αυτο το θεμα καποιος αναρτησε κατι αντιστοιχο, νομιζω μαζικη κινηση Πολιτων.

Υπαρχει καποιο αντιστοιχο θεμα/αναρτηση που καταγραφονται αυτα για παρακολουθηση?

Ευχαριστω

Το θέμα είναι ότι πρέπει να πληρώσεις για να συμμετέχεις στην αγωγή.

20€ εφάπαξ και 50€ σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, stapd_21 είπε

Τι φάση; Προσπαθώ να καταχωρήσω ένδειξη στο ΔΕΔΔΗΕ και μου βγάζει πως "η καταχώρηση είναι δυνατή μόνο από 12/06-17/06. Στο self metering από το ebill μου εμφανίζει "Οι ημερομηνίες που μπορείτε να καταχωρήσετε την ένδειξή σας είναι από 12/04/2022 εως 17/04/2022" Πρόκειται να καταχωρήσω ένδειξη στον λογαριασμό που θα βγει "έναντι" .Μόνο στους εκκαθαριστικούς μπορούμε να καταχωρήσουμε πλέον στο ΔΕΔΔΗΕ;

Δεν ξερω τι γινεται με τις ενδειξεις και εγω προσπαθω να δωσω ενδειξη σημερα μεσω ebill και ενω ειναι απο σημερα δεν με αφηνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έτσι όπως τα λες καταλαβαίνω ότι τώρα θα ΜΕΤΡΗΣΕΙ ο υπάλληλος του δεδδηε.

Μα μέτρησαν πριν δύο μήνες. Δεν είναι εκκαθαριστικός αυτός που θα έρθει. Έχει νόημα να καταχωρήσω ένδειξη στο ebil;

Επεξ/σία από stapd_21
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, stapd_21 είπε

Μα μέτρησαν πριν δύο μήνες. Δεν είναι εκκαθαριστικός αυτός που θα έρθει. Έχει νόημα να καταχωρήσω ένδειξη στο ebil;

ΝΑΙ. Δώσε ενδείξη στο ebill.

ΥΓ.

Στο ΔΕΔΔΗΕ, προφανώς έχασες την ημερομηνία που μπορούσες να δώσεις. Μπήκες 14 και ίσως ήταν ΜΕΧΡΙ 13.

20 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Δεν ξερω τι γινεται με τις ενδειξεις και εγω προσπαθω να δωσω ενδειξη σημερα μεσω ebill και ενω ειναι απο σημερα δεν με αφηνει

Γιατί δεν σε αφήνει ?

Μήπως σε παραπέμπει να κάνεις αίτημα ?

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Γιατί δεν σε αφήνει ?

Μήπως σε παραπέμπει να κάνεις αίτημα ?

στο ebill μου δινει ημερομηνιες 14 μεχρι 19 να δωσω ενδειξη,μπηκα και δεν με αφηνει λεει οτι μπορω να δωσω απο...14 μεχρι 19. Δοκιμασα μεσω δεδδηε και ευτυχως προλαβα να δωσω εκει γιατι ηταν μεχρι 15 η προθεσμια εκει

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, GKPGR είπε

δεν θεωρω τιποτα...

περα απο την πλακα ειμαστε ως ελλαδα οι "παροικουντες" τυχεροι... γιατι ΜΟΛΙΣ θα αρχισουν και αυτοι να οργανωνονται θα ειναι ειτε πιο κοντα στον ανταγωνισμο ειτε πιο ακριβα... 

δεν θελω να αρχισουμε την κουβεντα γιατι δεν ειναι ηδη... γιατι θα σου απαντησω (προσωπικη εκτιμηση) οτι ετσι θελουν οι "απο πανω" ... οσο μπορουν να εχουν αυτη την κατασταση τοσο καλυτερο για αυτους... ετσι ωστε ΟΤΑΝ χρειαστει (οπως τωρα "τελευταια") να σου δινουν φτηνοτερες επιλογες

μην ξεχνας οτι σε υπηρεσιες/προιοντα οπως πχ το ρευμα, το τηλεφωνο... στην ουσια η μονι διαφορα ειναι η τιμη...δεν υπαρχει διαφορα ποιοτικα απο το τι θα λαβεις ως τελικη υπηρεσια/προιον... δεν ειναι η σοκολατα να εχει 10 γρ περισσοτερο φουντουκι, πραγματικη σοκολατα μεσα ή δεν ξερω εγω να ειναι απο τα βαθη της αφρικανικης ηπειρου 

η μονη διαφορα που μπορει να παιχτει ειναι στην τιμη και στην εξυπηρετηση πελατων (και μην αρχισουμε τωρα τις "ντεμεκ" διαφοροποιησεις οτι το ταδε ρευμα ειναι απο καθαρες πηγες ενεργειας απο τον ολυμπο, η αλλη ειναι απο πρασινη ενεργεια του ταδε φωτοβολταικου ή δεν ξερω και εγω τι... )

δεν ξερω αν καταλαβαινεις (και οι υπολοιποι) τι εννοω... 

παρε παραδειγμα (θα το πω για αλλη μια φορα) των τηλεποικοινωνιων... πως ξεκινησε τα προβληματα στην αρχη και που βρισκομαστε τωρα ή αν σου αρεσουν τα εκτος ελλαδος (ντεμεκ καλυτερες/οργανωμενες χωρες απο εμας...και καλα) δες τι γινεται στην βρετανια...το οποιο μοντελο/μπουρλοδε ακολοθουμε (και μαλιστα ουτε καν το εχουμε "μεταβαλει" με βασει τις ιδιαιτεροτητες μας..... το ακολουθουμε κατα γραμμα μεχρι κεραιας...τρομαρα μας)

ελπιζω να εγινα κατανοητος ...

για το οτι δεν σου στελνουν mail....ή η αποστολή ενός mail με οδηγίες ποσο κοστίζει πολύ σε πόρους

το εχω ξαναπει... τα παραπονα σας στον @korakios...αυτος φταιει για ολα (για ολα και για τις 938 σελιδες του θεματος)  και ζητα του και ηθικη αποζημιωση σε μετρητα -ή crypto-...

(αυτος ειναι πιο πιθανο να "ανταποκριθει" στο αιτημα σου και να το ικανοποιησει) 

Την ίδια ποιότητα internet έχουν όλοι οι πάροχοι ?

1 λεπτό πριν, Manolo7 είπε

στο ebill μου δινει ημερομηνιες 14 μεχρι 19 να δωσω ενδειξη,μπηκα και δεν με αφηνει λεει οτι μπορω να δωσω απο...14 μεχρι 19. Δοκιμασα μεσω δεδδηε και ευτυχως προλαβα να δωσω εκει γιατι ηταν μεχρι 15 η προθεσμια εκει

Μια χαρά.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ στον ΔΕΔΔΗΕ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stapd_21 είπε

Πάντα έτσι ήταν, δεν άλλαξε κάτι τώρα, πάντα όταν δίνουμε ένδειξη στον ΔΕΔΔΗΕ βγαίνει εκκαθαριστικός λογαριασμός.

41 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Δεν ειχα επισης χρεωση και αναρωτιομουν τι εγινε, αλλα πληρωνονται οι λογαριασμοι κανονικα. Πιστωτικη eurobank. 

Δεν βγάζει νόημα το παραπάνω, πως πληρώνονται εφόσον δεν έχεις χρέωση?

Εκτός αν εννοούσες ότι δεν είχες χρέωση μέχρι έρθει η ώρα να πληρωθούν :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ποστ που παρεθεσα μιλουσε για την χρεωση του 1 λεπτου στην καρτα ως ελεγχο. Εχω και γω eurobank οπως ο φιλος, ενω οι υπολοιποι που απαντησαν στο ποστ οτι ειχαν χρεωση, ανεφεραν αλφα και εθνικη νομιζω.

Επεξ/σία από Georgegr3
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Το ποστ που παρεθεσα μιλουσε για την χρεωση του 1 λεπτου στην καρτα ως ελεγχο.

Δεν ισχύει παντού αυτό,και εγώ eurobank έβαλα ,στο ebill,και δεν ειχα καμία χρέωση, αλλού που την έχω βάλει έχει τύχει να κάνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Την ίδια ποιότητα internet έχουν όλοι οι πάροχοι ?

στην θεωρια ολοι οι παροχοι με βαση το συστημα ως εχει και πως εχει στηθει και τις διαδικασιες που υπαρχουν...

ΠΡΕΠΕΙ στην πραξη να "δουλευει" το ιδιο... οι διαφορες (οσο αφορα το τηλεπικοινωνιακο κομματι) πρεπει να ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες ... οι οποιες διαφορες υπαρχουν στην πραξη ειναι για αλλους λογους (ειναι συγκεκριμενοι και το γνωριζει και το ολιγοπωλιο και οι αρμοδιες αρχες... ΕΕΤΤ και ΕΠΑΝΤ -ειρήσθω εν παρόδω η ΕΕΤΤ διεκδικεί και αυτη το μονοπωλιο ως μονη αρμοδια αρχη σε βαρος της ΕΠΑΝΤ -τι καθομαι και αναλυω τωρα χαχα)  

εγω παντως επικεντρωνομαι στο θεμα κοστους / τελικης τιμης....θα γινει ακριβως οτι και με το ολιγοπωλιο στα "τηλεφωνα"... εταιριες  (ενδεικτικα πριν μερικα χρονια μου ελεγε γνωστο στελεχος αστειευομενος οτι ο ΟΤΕ ειναι η "ιερη αγελαδα" του ομιλου με τα κερδη που γυρναει πισω στην μητρικη και σε μερισμα και σε αξια...ενεκα των πολυ καλων περιθωριων που εχει η ελληνικη αγορα!) 

δεν θελω να βγω εκτος θεματος καλο θα ειναι να ενημερωθείς πανω σε αυτο (δεν στο λεω υποτιμητικα -γιατι ο γραπτος λογος ειναι "περιεργος" ως προς την αποδοση) ...

για αυτο οπως και με την ΔΕΗ που εχουμε τα "καλουδια" μας (γιατι μεχρι στιγμης η ΔΕΗ ενεκα των καταστασεων και πολιτικης βουλησεως -για γνωστους λογους- ειναι εξαιρετικα ανεκτικη σε τιμολογια ΑΛΛΑ και διακοπες -διακοπες = επιπλεον εσοδα απο της επανασυνδεσες!!! - ) ετσι και με τις τηλεπικοινωνιες... (χοντρο παραδειγμα... θεωρητικα -γιατι ολοι εδω ειμαστε σιγουρα νομοταγεις....χαχα-  τουλαχιστον 2 ατομα σε αυτη την σελιδα του φορουμ κατεβαζουν μη νομιμα "ταινιες"... αλλα και πολλα αλλα) 

ΤΕΛΟΣ (ξανα μανα) OFF TOPIC ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ!!! 

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Το θέμα είναι να πληρώσεις για να συμμετέχεις στην αγωγή.

20€ εφάπαξ και 50€ σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

και  ποσοστα επι των "κερδων" (των επιστροφων) ... για αυτο τα κυνηγανε οι δικηγοροι (ειναι σαν τα αναδρομικα... οτι πρεπει για τωρα που εχουν "αναδουλιες" )

Επεξ/σία από GKPGR
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...