Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, jimx5 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Ελπίζω να εχω κατοχυρώσει τις τιμές πριν την αύξηση. 

Αφού το ebill γράφει ότι το προγραμμα είναι ενεργό έως 10/4/23 γιατί ανησυχείς ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, dimostr είπε

Αφού το ebill γράφει ότι το προγραμμα είναι ενεργό έως 10/4/23 γιατί ανησυχείς ?

Καλησπέρα βασικά η ανησυχία μου ήταν ότι δεν μου είχε έρθει με email η σύμβαση για το το νέο πρόγραμμα που επέλεξα και έτσι θεώρησα ότι κάτι δεν έχω κάνει σωστά. Η απάντηση του/της marmagia με καθησύχασε. 

Καλησπέρα παιδιά! 

Είμαι στο ΔΕΗ MyHome Online από 18-01-22. Θα γράψω εν τάχυ στο ιστορικό να μου πείτε τη γνώμη σας. Λοιπόν, επειδή δεν μου δίνει στο site του ΔΕΔΗΗΕ δυνατότητα (μου λέει μπορώ να δώσω τον Μάιο) να δώσω kwh τις δίνω κάθε μήνα στο e-bill. Τον 1ο μήνα είχα 2700kwh (533€), τον 2ο 1700kwh (430€) και τον 3ο μήνα έδωσα κιλοβατώρες (2000kwh) 31-03-22 και βγήκε λογαριασμός 08-04-22 στα 507€. Προχθές ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ και έκανε καταμέτρηση και στις 12-04-22 εκδόθηκε εκκαθαριστικός 712€. Κανονικά δε θα έπρεπε ο λογαριασμός τον 507€ (έκδοση 8-4-22} να ακυρωθεί και να πληρωθεί μόνο ο εκκαθαριστικός (έκδοση 12-4-22);;

Υπάρχει περίπτωση να μου τραβήξουν με την πάγια εντολή και τα δύο πόσα (507+721);

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα  στο MyHome Online , η πάγια εντολή να είναι απο τράπεζα εκτός Ελλάδος? Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει το πρόγραμμα αλλά δεν έχω τραπεζικό λογαριασμό σε κάποια ελληνική τράπεζα ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι έχω δει υπάρχει μπέρδεμα σε πολλές περιπτώσεις...συμπεραίνω ότι ίσως είναι καλύτερα να δίνουμε μετρήσεις εμείς μόνο τους 3 μήνες και τον 4ο να αφήνουμε να έρθει ο εκκαθαριστικός από την ΔΕΔΔΗΕ. Είμαι στο MyHome Online και έχω δώσει τους 2 πρώτους μήνες και το σκέφτομαι πως να κινηθώ στην συνέχεια...

Επεξ/σία από akisdg

5 λεπτά πριν, akisdg είπε

Από ότι έχω δει υπάρχει μπέρδεμα σε πολλές περιπτώσεις...συμπεραίνω ότι ίσως είναι καλύτερα να δίνουμε μετρήσεις εμείς μόνο τους 3 μήνες και τον 4ο να αφήνουμε να έρθει ο εκκαθαριστικός από την ΔΕΔΔΗΕ. 

Αυτο ειναι και το σωστο μιας και το εχουμε αναφερει πολλες φορες.

Τον 2ο μηνα μπορεις να δινεις και μεσω ΔΕΔΔΗΕ αλλα μαλλον εχει αλλαξει η διαδιακασια και δεν γνωριζω πως ειναι τωρα.Ρωτησα(γιατι εχασα ενα επεισοδιο) χθες αλλα δεν απαντησε κανεις.

• Like 1

1 ώρα πριν, lk24 είπε

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα  στο MyHome Online , η πάγια εντολή να είναι απο τράπεζα εκτός Ελλάδος? Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει το πρόγραμμα αλλά δεν έχω τραπεζικό λογαριασμό σε κάποια ελληνική τράπεζα ! 

Η πάγια γίνεται σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Δεν γνωρίζω αν γίνονται δεκτές κάρτες άλλων χωρών.

• Like 1

18 minutes ago, HERTHAN said:

Αυτο ειναι και το σωστο μιας και το εχουμε αναφερει πολλες φορες.

Τον 2ο μηνα μπορεις να δινεις και μεσω ΔΕΔΔΗΕ αλλα μαλλον εχει αλλαξει η διαδιακασια και δεν γνωριζω πως ειναι τωρα.Ρωτησα(γιατι εχασα ενα επεισοδιο) χθες αλλα δεν απαντησε κανεις.

τιποτα ιδιαίτερο.. Μετέφεραν την φόρμα καταχώρησης μετρήσεων απο ξεχωριστή που ήταν στο πεδίο των αιτημάτων. Παρότι λέει οτι θέλουν φωτογραφία για τώρα τουλάχιστον περνούν μετρήσεις κανονικά χωρίς φωτο 

• Like 1

16 λεπτά πριν, marmagia είπε

τιποτα ιδιαίτερο.. Μετέφεραν την φόρμα καταχώρησης μετρήσεων απο ξεχωριστή που ήταν στο πεδίο των αιτημάτων. Παρότι λέει οτι θέλουν φωτογραφία για τώρα τουλάχιστον περνούν μετρήσεις κανονικά χωρίς φωτο 

Την εκανες εσυ την διαδικασια χωρις φωτογραφια και προχωρησε κανονικα?

1 ώρα πριν, Titarasaudi είπε

Υπάρχει περίπτωση να μου τραβήξουν με την πάγια εντολή και τα δύο πόσα (507+721);

Οχι δεν θα σου τραβήξουν και τα 2. Δες πολύ προσεκτικά κάπου στον 2ο λογαριασμό λογικά θα λέει διόρθωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, marmagia είπε

Ναι έτσι είναι,κάτι περίεργο ωμός συνέβη σε μένα,, ,απλά από περιέργεια ήθελα να δω τη νέα σελίδα,όσο ήταν η παλιά σκελίδα με της καταχώρησης μου έδινε δικαίωμα καταχώρησης τόν Ιούλιο,που είναι και σωστό διότι τον Μάιο είναι το 2 μηνο που περνάνε αυτοί, με τη νέα σελίδα ωμός με αφήνει να βάλω κανονικά και τον Μάιο,που οπός είπα με την παλιά σελίδα ήταν κλειστό λόγο 2μηνου

@Herth,ναι προχωράει κανονικά 

Επεξ/σία από x-files

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/4/2022 στις 12:06 ΜΜ, Arkin είπε

Ηδη εχουν ελλατωσει τα αμαξια στους δρομους με την βενζινη στα υψη τωρα και με το ρευμα θα κοπουν πολλα ακομα στο σπιτι. Ερχονται δυσκολες μερες.

Δεν έρχονται δύσκολες μέρες.

Έρχεται πείνα... πολύ μεγάλη πραγματική πείνα.

Στις 11/4/2022 στις 12:06 ΜΜ, Arkin είπε

Τι εχει να γινει. Μολις ληξουν τα συμβολαια με τα 0.1050 και 0.078 με το παλιο enter και παμε στα 0.24 λεπτα μιλαμε για λογαριασμους 240% πανω απο αυτα που εχουμε.

Μέχρι το τέλος του 2022 η ΔΕΗ θα έχει κάνει τουλάχιστον μία ακόμα αύξηση.

Αν μιλάμε για 0.3 λεπτά, θα είμαστε και ευχαριστημένοι.

Επεξ/σία από Aurumnus

Μόλις τώρα, Aurumnus είπε

Δεν έρχονται δύσκολες μέρες.

Έρχεται πείνα... πολύ μεγάλη πραγματική πείνα.

Εμενα το λες? Ηρθε σημερα εναντι για ρευμα γεωτρησης με 2700KW και ειχε μεσα 540 ευρω ρητρα. Καιμε 40000 το χρονο δηλαδη μιλαμε για 8000 ρητρα επιπλεον. Τα νουμερα ειναι τρελα τι θα γινει δεν ξερω τα ιδια και με τα πετρελαια βενζινες. 

Για το σπιτι εχουμε σκεφτει να βαλουμε φωτοβολταικα στη σκεπη να γλιτωσουμε αυτα που ερχονται. Φθηνοτερα θα μας ερθει μακροπροθεσμα και θα γινουν και αποσβεση σχετικα γρηγορα μιας και θα πουλαμε και ρευμα οτι μενει δηλαδη.

2 ώρες πριν, jimx5 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Ελπίζω να εχω κατοχυρώσει τις τιμές πριν την αύξηση. 

...πέρα από ό,τι θα διαβάσεις εδώ μέσα, ή θα σου πουν και από την ίδια την ΔΕΗ, το θέμα είναι ότι θα το δεις ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ με τον 1ο λογαριασμό. Και αν τυχόν κάτι έχει πάει στραβά, θα ξαναμπείς εδώ και θα τα ξαναπούμε (πρακτικά, είσαι καλυμμένος, απλά υπάρχει κι ένα ενδεχόμενο να χρειαστεί να το κυνηγήσεις για τυχόν,,,,λάθη από μεριάς ΔΕΗ. Κι επειδή ΕΧΟΥΝ ξαναγίνει τέτοια, στο προηγούμενο deadline τιμών, στις 2/12/21, στο λέω για να είσαι προετοιμασμένος). Επίσης, μέχρι τον περίφημο 1ο λογαριασμό, να τσεκάρεις συχνά (αν όχι καθημερινά) το ebill, διότι ως "σύστημα" είναι (αποδεδειγμένα) για τα μπάζα. Τον νου σου λοιπόν.

Εγω που σήμερα μπαινω στο ebill και δεν μου εμφανιζει τιποτα να παθω κριση πανικου?

Μεχρι θες ολα καλα, στο Online, εδειχνε το φρεσκο συμβολαιο που προλαβα την παρασκευη, εβαλα και την καρτα μου, μια χαρα.

Σημερα βλεπω μονο τα στοιχεια μου και ως ακινητο τιποτα...

Κριση του συστηματος? Το παθε κανενας αλλος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...