Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντωμεταξυ άλλο κουλο... δίνω μετρήσεις κάθε μηνα...

Έρχεται ο πρώτος 23/12 - 15/01 ωραια λεω...
ο επομενος 23/12 - 15/02 ....
ο επομενος 16/02 - 15/03
και ο τελευταιος 23/12 - 15/03

γιατί το κάνουν αυτό ?????????????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Τι συμβαίνει εάν η δηλωμένη κάρτα στο home online έχει λιγότερα λεφτά από το ποσό του λογαριασμού; Τραβάει το υπάρχον ποσό και μεταφέρει το υπόλοιπο στον επόμενο; Δε σε πετά εκτός προγράμματος;

Έχουν κάνει λάθος σε έναντι σε βαθμό που βγαίνει ~70% πάνω και δε τους βλέπω πρόθυμους να τον διορθώσουν, οπότε λέω απλά να αφήσω μέσα το σωστό ποσό.

Με διαβεβαιώνουν  πως αν (παρότι τους το υποδεικνύω) υπάρχει λάθος θα διορθωθεί στον εκκαθαριστικό που είναι ο επόμενος.

Βάλε όλα τα χρήματα του μήνα και άσε να σου τραβήξουν τα λεφτά τη μέρα λήξης πληρωμής, και στον επόμενο εκκαθαριστικό θα στα αφαιρέσουν. Θα χάσεις το πρόγραμμα αν το αφήσεις 3 φορές απλήρωτο.

1 λεπτό πριν, LuNaTiC είπε

Εντωμεταξυ άλλο κουλο... δίνω μετρήσεις κάθε μηνα...

Έρχεται ο πρώτος 23/12 - 15/01 ωραια λεω...
ο επομενος 23/12 - 15/02 ....
ο επομενος 16/02 - 15/03
και ο τελευταιος 23/12 - 15/03

γιατί το κάνουν αυτό ?????????????

Τελευταιος είναι λογικα ο εκκαθαριστικός με επίσημες μετρήσεις της ΔΕΔΔΗΕ. Θα σου αφαιρεί τα έναντι του ρευματος των προηγούμενων μηνών. 
Σε κάποια άτομα εκδόθηκε έναντι και εκκαθαριστικό μαζί σε δυο ξεχώριστους λογαριασμούς (bug) γιατί δηλωσαν της Kwh συγχρονως με την έκδοση του Εκκαθαριστικού. 

Επεξ/σία από Jason13

5 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Μα δίνω κάθε μήνα μετρήσεις γιατί να είναι έναντι ?

γιατί εκκαθάριση γίνεται μόνο στο 4μηνο λόγω ΥΚΩ

απλά κερδίζεις στο να μη σου έρχεται ότι να΄ναι έναντι απο θέμα κατανάλωσης

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

αν δικαιούσαι ΚΟΤ εννοείται να κανεις αίτηση αλλά δεν ξέρω αν θα σε καλύπτει το όριο , περισσότερα για ΚΟΤ στο άλλο θέμα

Έτσι φαίνεται στη σελίδα, αν και δε με αφήνει να προσθέσω εμένα και τον αδερφό μου για να ανέβει και το όριο. 

1 ώρα πριν, korakios είπε

νυχτερινό , όπως γίνανε τα πράγματα σκέψου το σοβαρά ωστε να σπρώχνεις ότι μπορείς τις ώρες του νυχτερινού , στο άλλο θέμα για λεπτομέρειες

με τέτοια κατανάλωση πάντως κακώς το άφησες τόσο καιρό

Λόγω παραπληροφόρησης δεν το είχα κάνει τόσο καιρό, αλλά εντάξει έκανα αίτηση αυτές τις μέρες στον ΔΕΔΔΗΕ. Απλώς δε νομίζω ότι είναι τόση μεγάλη διαφορά του νυχτερινού στα κυμαινόμενα δηλαδή το 0,33 που δίνει είναι πολύ λίγο μόλις 0,02 μείωση σε σύγκριση με το 0,05 που έχει το σταθερό(από 0,23 σε 0,18).

Επίσης σκέφτομαι ότι είναι καλύτερα να κλείσω σταθερό τώρα(αν και αργά) πάρα να ελπίζω ότι θα πέσει το κυμαινόμενο. 

Δεν ξέρω πραγματικά έχω απελπιστεί με αυτή την κατάσταση 😤

Επεξ/σία από Kiyan13

7 λεπτά πριν, Kiyan13 είπε

Έτσι φαίνεται στη σελίδα, αν και δε με αφήνει να προσθέσω εμένα και τον αδερφό μου για να ανέβει και το όριο. 

δεν ξέρω γιατί το ποστάρεις εδώ....

17 λεπτά πριν, Kiyan13 είπε

Απλώς δε νομίζω ότι είναι τόση μεγάλη διαφορά του νυχτερινού στα κυμαινόμενα δηλαδή το 0,33 που δίνει είναι πολύ λίγο μόλις 0,02 μείωση σε σύγκριση με το 0,05 που έχει το σταθερό(από 0,23 σε 0,18).

εσύ κρίνεις υπολογίζοντας το αν αξίζει , κατέβασε και το excel και δες πχ απο ρυθμιζόμενες και μόνο πόσα θα γλύτωνες /έτος . Μετά σπάσε χειροκίνητα την κατανάλωση και συμπλήρωσε σα να είχες νυχτερινό και αφού κρατήσεις τελικές τιμές απο πριν με ημερήσιο , κάνε σύγκριση να δεις πόσο γλυτώνεις στην κιλοβατώρα

20 λεπτά πριν, Kiyan13 είπε

Επίσης σκέφτομαι ότι είναι καλύτερα να κλείσω σταθερό τώρα(αν και αργά) πάρα να ελπίζω ότι θα πέσει το κυμαινόμενο. 

ο καθένας κρίνει όπως νομίζει :)

• Like 1

57 λεπτά πριν, Jason13 είπε

Βάλε όλα τα χρήματα του μήνα και άσε να σου τραβήξουν τα λεφτά τη μέρα λήξης πληρωμής, και στον επόμενο εκκαθαριστικό θα στα αφαιρέσουν. Θα χάσεις το πρόγραμμα αν το αφήσεις 3 φορές απλήρωτο.

H κάρτα θα έχει όπως ανέφερα, πάνω από το μισό ποσό. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; 

1 λεπτό πριν, Diinekis21 είπε

H κάρτα θα έχει όπως ανέφερα, πάνω από το μισό ποσό. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; 

θα στείλεις 3 ερωτήματα στο support και ποστάρεις εδώ τις απαντήσεις

3 minutes ago, Diinekis21 said:

Εννοείς αν μπορεί να τραβήξει μέρος του ποσού; Όχι. Η πάγια η εκτελείται στο σύνολο της η καθόλου 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα εγώ έκανα την αίτηση για το myHomeOnline 9/4 το οποίο από ότι φαίνεται έχει ενεργοποιηθεί 10/4 επίσης έχει δεχθεί κανονικά την κάρτα μου για την αυτόματη εξόφληση των λογαριασμών αλλά δεν μου έχει έρθει κανένα mail για υπογραφή σύμβασης ή κάτι άλλο. Είναι σωστό αυτό ή υπάρχει περίπτωση να μην έχω κατοχυρώσει δικαίωμα για τις τιμές πριν την αύξηση που έγινε την 11/4/22 ?

IMG_2742.jpeg

IMG_2741.jpeg

Επεξ/σία από jimx5

1 minute ago, jimx5 said:

Καλησπέρα εγώ έκανα την αίτηση για το myHomeOnline 9/4 το οποίο από ότι φαίνεται έχει ενεργοποιηθεί 10/4 επίσης έχει δεχθεί κανονικά την κάρτα μου για την αυτόματη εξόφληση των λογαριασμών αλλά δεν μου έχει έρθει κανένα mail για υπογραφή σύμβασης ή κάτι αλλο είναι σωστό υπάρχει περίπτωση να μην έχω καταχωρίσει δικαίωμα για τις τιμές πριν την αύξηση που έγινε την 11/4/22 ?

IMG_2742.jpeg

IMG_2741.jpeg

Δεν έρχεται μειλ και σύμβαση σε ενεργούς πελάτες που το ενεργοποιούν μέσω ebill 

5 λεπτά πριν, marmagia είπε

Δεν έρχεται μειλ και σύμβαση σε ενεργούς πελάτες που το ενεργοποιούν μέσω ebill 

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Ελπίζω να εχω κατοχυρώσει τις τιμές πριν την αύξηση. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...