Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις μου στείλανε το κάτωθι μειλ ως απάντηση σε δικό μου μειλ που ζητούσα επιβεβαίωση τιμής.

Στο dei e bill μου γραφει οτι το αίτημα είναι υπό εξέταση.

Η Σύμβαση που υπέγραψα ήταν 05/04 με αναφορά στο Γ1 ενώ είχα κάνει αίτηση 31/03 για το myhome online

image.png.a7490f8437ab05b5c6dff6e3fb409239.png

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επειδή δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα νήματα από την αρχή έχω μια ερώτηση. Επαρχία σπίτι 70τμ λογαριασμός 4μηνου 445€ εκκαθαριστικό με έναντι πριν 2μηνο 75€. Από τα 445€ τα 330 είναι ρητρα αναπροσαρμογης! Τι μπορώ να κάνω πρέπει να πληρωθεί?Και είναι στο πρόγραμμα γ1 ΔΕΗ οικιακό τι μου προτείνετε να αλλάξω(παροχο, πρόγραμμα κ. Τ λ)? 

2 λεπτά πριν, doom26 είπε

Επειδή δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα νήματα από την αρχή έχω μια ερώτηση. Επαρχία σπίτι 70τμ λογαριασμός 4μηνου 445€ εκκαθαριστικό με έναντι πριν 2μηνο 75€. Από τα 445€ τα 330 είναι ρητρα αναπροσαρμογης! Τι μπορώ να κάνω πρέπει να πληρωθεί?Και είναι στο πρόγραμμα γ1 ΔΕΗ οικιακό τι μου προτείνετε να αλλάξω(παροχο, πρόγραμμα κ. Τ λ)? 

άργησες πάνω απο μισό χρόνο , τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν κάτι θα γινόταν , τώρα κοιτάς το

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Απρίλιος 2022)

και οικονομία

3 λεπτά πριν, doom26 είπε

Να πας σε πρόγραμμα.. Να εξασφαλίστεις.. Ειναι χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής.. Έχεις κάποιες καταναλώσεις.. Φαντάζομαι οτι θα έχεις νυχτερινό ρευμα... Κάπως να κόβει λιγο.. 

1 ώρα πριν, akis1821 είπε

Και εγώ που έκανα αίτηση για το myhome online στις 5/4 και μου στειλαν τα χαρτιά για υπογραφή στις 8/4 οι σελίδες της σύμβασης είναι 2 χωρίς τιμοκατάλογο.

Να δούμε τώρα σε πόσες μέρες θα μου απαντησουν για το αν τα χαρτιά είναι οk για να προχωρήσει το πράγμα

Στο άρθρο 2 συμπλήρωσα χειρόγραφα το ONLINE 8/4/22 και θα στείλω μαζί με τα υπόλοιπα και το pdf τους με τον "παλιό" τιμοκατάλογο και το pdf του econtract. 

Φαντάζομαι για εκείνους θα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα 

Αιτήσεις ως Κυριακή 1.101.101,10

Αιτήσεις από Δευτέρα 2 (φάρσες) + 1 (κατά λάθος).

23 λεπτά πριν, korakios είπε

Με 645kWh κατανάλωση σε ένα μήνα ήρθε 260€, χωρίς νυχτερινό ή ΚΟΤ Β.

Σε αυτή την περίπτωση με συμφέρει περισσότερο να βάλω ΚΟΤ και νυχτερινό από το να πάω σε ΔΕΗ online? 

Μόλις τώρα, Kiyan13 είπε

Με 645kWh κατανάλωση σε ένα μήνα ήρθε 260€, χωρίς νυχτερινό ή ΚΟΤ Β.

Σε αυτή την περίπτωση με συμφέρει περισσότερο να βάλω ΚΟΤ και νυχτερινό από το να πάω σε ΔΕΗ online? 

αν δικαιούσαι ΚΟΤ εννοείται να κανεις αίτηση αλλά δεν ξέρω αν θα σε καλύπτει το όριο , περισσότερα για ΚΟΤ στο άλλο θέμα

νυχτερινό , όπως γίνανε τα πράγματα σκέψου το σοβαρά ωστε να σπρώχνεις ότι μπορείς τις ώρες του νυχτερινού , στο άλλο θέμα για λεπτομέρειες

με τέτοια κατανάλωση πάντως κακώς το άφησες τόσο καιρό

υπόψιν τα όρια στο λινκ ανα μήνα αλλάζουν ανάλογα χοντρική και επιδοτήσεις (φαντάζομαι δικαιούσαι επιδότηση 1ης κατοικίας)

• Like 1

Έχω κάνει αίτημα για αλλαγλή πολύ καιρό τώρα...αλλά μόλις ΤΩΡΑ φάνηκε στο ebill... εαν αρχίζουν και με χρεώνουν με τις τωρινές τιμές... θα με ακούσετε στα δελτία ειδήσεων το υπόσχομαι...

1 λεπτό πριν, LuNaTiC είπε

Έχω κάνει αίτημα για αλλαγλή πολύ καιρό τώρα...αλλά μόλις ΤΩΡΑ φάνηκε στο ebill... εαν αρχίζουν και με χρεώνουν με τις τωρινές τιμές... θα με ακούσετε στα δελτία ειδήσεων το υπόσχομαι...

θέλω να πιστεύω οτι δε θα χρειαστεί. δε νομίζω οτι μπορούν να στο κάνουν αυτο. μετράει η ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε εκκαθαριστικός χειμώνα με πρόγραμμα το πρώτο ΔΕΗ HomeOnline
Με ΚΟΤ Β μέση τιμή 0,067€/kwh με 3235kwh συνολικά 217.70€  (Χωρίς την ΚΟΤ βγαίνει 0,087€/kwh)

Δεν μου ακυρώθηκε το ΚΟΤ παρά την παραπάνω κατανάλωση των 1400kw. 

Ευχαριστούμε korakios

Spoiler

image.png.ac4dcc7d4e59dd361fa992be645031e8.png

Επεξ/σία από Jason13
  • Like 2

Έχω εδω και ενα μηνα που τους παιρνω τηλ στο κεντρο ανα 3 μερες...και οτι δεν εχει φανει η αλλαγη που εχουμε κανει... (σε 2 παροχες) και ως δια μαγειας σημερα φανηκαν και οι 2 ... Ψάχνω στο ebay ήδη για ρουκέτες... :)

Τι συμβαίνει εάν η δηλωμένη κάρτα στο home online έχει λιγότερα λεφτά από το ποσό του λογαριασμού; Τραβάει το υπάρχον ποσό και μεταφέρει το υπόλοιπο στον επόμενο; Δε σε πετά εκτός προγράμματος;

Έχουν κάνει λάθος σε έναντι σε βαθμό που βγαίνει ~70% πάνω και δε τους βλέπω πρόθυμους να τον διορθώσουν, οπότε λέω απλά να αφήσω μέσα το σωστό ποσό.

Με διαβεβαιώνουν  πως αν (παρότι τους το υποδεικνύω) υπάρχει λάθος θα διορθωθεί στον εκκαθαριστικό που είναι ο επόμενος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...