Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Εκανα αιτηση online την Κυριακη και στα χαρτια που εστειλαν ευτυχως εχουν τις προηγουμενες τιμες (0,18/0,13)

Εμένα δεν μου έστειλαν καθόλου τιμές αλλά θα τους τις στείλω εγώ κι ας κάνουν ότι θέλουν.

Spoiler

Να πανηγυρίζω επειδή πρόλαβα πρόγραμμα με διπλές χρεώσεις από εκεί που είμαι τώρα, δεν θα το πίστευα και να μου το έλεγαν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, Doubt είπε

Εμένα δεν μου έστειλαν καθόλου τιμές αλλά θα τους τις στείλω εγώ κι ας κάνουν ότι θέλουν.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Να πανηγυρίζω επειδή πρόλαβα πρόγραμμα με διπλές χρεώσεις από εκεί που είμαι τώρα, δεν θα το πίστευα και να μου το έλεγαν

Καλησπέρα,ουτε εγώ έχω λάβει τις τιμές, η αιτησή μου ήταν 08.04

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios Τα δελτία τύπου έχουν δεσμευτική αξία, ή θα αρκεστώ στην προσκοπική τους τιμή μέχρι το 2023; 😛

Εγώ το κρατάω αυτό για παν ενδεχόμενο...

444.jpg.889378bade9158e70d96dc80695ae082.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Εκανα αιτηση online την Κυριακη και στα χαρτια που εστειλαν ευτυχως εχουν τις προηγουμενες τιμες (0,18/0,13)

Φίλε καλησπέρα,παίζει να επισυνάψεις που είδες οτι όντως τιμολογείσαι με τις προηγούμενες τιμές;

Το είδες αφού απάντησες στο mail με τις υπεύθυνε;ς δηλώσεις; Στο email που στέλνουν μετά;

• Moderators
2 λεπτά πριν, Nikolaos1994 είπε

Φίλε καλησπέρα,παίζει να επισυνάψεις που είδες οτι όντως τιμολογείσαι με τις προηγούμενες τιμές;

Το είδες αφού απάντησες στο mail με τις υπεύθυνε;ς δηλώσεις; Στο email που στέλνουν μετά;

Στο pdf συμβαση και οροι που ανοιγει με το αφμ σε καποια σελιδα εχει τις τιμες

Μόλις τώρα, Spect~ είπε

εγω υπεγραψα και κατω απο αυτες τις τιμες πριν τα στειλω.  οχι μονο στην πρωτη και τελευταια σελιδα. 

• Like 1

Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Nαι μεγαλη.:P

Υπάρχει περίπτωση δηλαδή την υπογραμμισμένη γραμμή να την πρόσθεσε στα μουλωχτά η καθαρίστρια ή ο σεκιουριτάς; 😄

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Υπάρχει περίπτωση δηλαδή την υπογραμμισμένη γραμμή να την πρόσθεσε στα μουλωχτά η καθαρίστρια ή ο σεκιουριτάς; 😄

Η φαση θα ειναι...ειπα ξειπα.

• Like 2

1 λεπτό πριν, Spect~ είπε

Φιλε θερμή παράκληση,αν μπορείς να δείς στη σύμβαση στη πρώτη σελίδα, στην παράγραφο ζ. τι ημερομηνία έχει, την ημερομηνία που όντως έκανες την αίτηση ή αυτήν που σου έστειλαν το mail.

Επίσης εμένα η σύμβαση έιναι μόνο δύο σελίδες και στο τέλος της αναφέρει οτι επισυνάπτεται ο τιμοκατάλογος και αναφέρεται και στο άρθρο 6, αλλά η σύμβαση είναι μέχρι το αρθρο 2.

Παίζει να στείλεις τη σύμβαση κρυβοντας προφανως τα στοιχεία σου; γιατι παιζει να μαλκιζονται και πηρα τηλ και μου ειπαν οτι έτσι είναι σε όλους.

• Moderators
2 λεπτά πριν, Nikolaos1994 είπε

Φιλε θερμή παράκληση,αν μπορείς να δείς στη σύμβαση στη πρώτη σελίδα, στην παράγραφο ζ. τι ημερομηνία έχει, την ημερομηνία που όντως έκανες την αίτηση ή αυτήν που σου έστειλαν το mail.

Επίσης εμένα η σύμβαση έιναι μόνο δύο σελίδες και στο τέλος της αναφέρει οτι επισυνάπτεται ο τιμοκατάλογος και αναφέρεται και στο άρθρο 6, αλλά η σύμβαση είναι μέχρι το αρθρο 2.

Παίζει να στείλεις τη σύμβαση κρυβοντας προφανως τα στοιχεία σου; γιατι παιζει να μαλκιζονται και πηρα τηλ και μου ειπαν οτι έτσι είναι σε όλους.

Ημερομηνια εχει τη μερα του μειλ. Οι τιμες ιεναι σε ενα πινακα στη σελιδα 9/13

9 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Ημερομηνια εχει τη μερα του μειλ. Οι τιμες ιεναι σε ενα πινακα στη σελιδα 9/13

Φίλε το γράφω και σε σένα και σε όποιον το δεί που κάνει την συγκεκριμένη ενέργεια. ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί εμένα η σύμβαση μου ήρθε 2 σελίδες και δεν αναφέρεται πουθενά η τιμολόγηση ούτε έχει επισυναφθεί κάποιο έγγραφο που να την δείχνει. Επομένως συνδυαστικά με την ημερομηνία που αναγράφεται οτι έκανα την αίτηση, μπορούν να υποστηρίξουν οτι ισχύει η νέα τιμολόγηση.

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ζουμε πραγματικά.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.

• Like 3

36 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τα δελτία τύπου έχουν δεσμευτική αξία; 😛

Με αυτή τη σειρά πάνε:

Δελτία τύπου ΔΕΗ > Σύνταγμα > Νόμοι/προεδρικά διατάγματα/ΚΥΑ whatever

• Like 1

47 λεπτά πριν, Nikolaos1994 είπε

Φίλε το γράφω και σε σένα και σε όποιον το δεί που κάνει την συγκεκριμένη ενέργεια. ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί εμένα η σύμβαση μου ήρθε 2 σελίδες και δεν αναφέρεται πουθενά η τιμολόγηση ούτε έχει επισυναφθεί κάποιο έγγραφο που να την δείχνει. Επομένως συνδυαστικά με την ημερομηνία που αναγράφεται οτι έκανα την αίτηση, μπορούν να υποστηρίξουν οτι ισχύει η νέα τιμολόγηση.

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ζουμε πραγματικά.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.

Και εγώ που έκανα αίτηση για το myhome online στις 5/4 και μου στειλαν τα χαρτιά για υπογραφή στις 8/4 οι σελίδες της σύμβασης είναι 2 χωρίς τιμοκατάλογο.

Να δούμε τώρα σε πόσες μέρες θα μου απαντησουν για το αν τα χαρτιά είναι οk για να προχωρήσει το πράγμα

Κι εγω εκανα αιτηση στις 9/4 και η συμβαση που μου εστειλαν χτες εχει ημερομηνια αιτησης 12/4.

Τους πηρα τωρα τηλεφωνο και μου ειπαν να στειλω τα εντυπα υπογεγραμενα με σημειωση στο e mail οτι η αιτηση εγινε στις 9/4 και θα το διορθωσουν αυτοι.

Φυσικα δεν το δεχτηκα και θα μου στειλουν καινουργια συμβαση με διορθωμενη ημερομηνία αιτησης.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...