Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, katsiletra είπε

Τι διαδικασία να κάνω νέο αίτημα; Όλο βλακείες είναι. Αντί να τα απλοποιούν τα περιπλέκουν. 

Θα κάνεις αίτημα: ενδείξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Και κάθε φορά θα ανεβάζω φωτογραφία; Και στους δικούς μου στο χωριό πως θα τις περνάω με βίντεο κλήση; Καλά λέω ότι τα περιπλέκουν.

Για τον......... καβάλα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, radiotileorasi είπε

επανω σε αυτο που συζητας για να μην πειραξουμε τιποτε πανω σε παλιο προγραμμα της ΔΕΗ ειδικα και σε εκεινα με το 0.095 on line που ειμαι  και  εγω δεν προεβησα σε καμμια ενεργεια ''ανανεωσης ' της συμβασης που εχω στο on line home και που   ληγει το Αυγουστο του 22 γιατι 'ελπιζω' σε παραμονη σε ιδιες χρεωσεις στο 0.095 με μετατροπη της συμβασης σε αοριστου διαρκειας!Τι γνωμη εχετε οσον αφορα τις χρεωσεις ρευματος θα ειναι στο 0.095 και μετα τη ληξη του συμβολαιου μου τον Αυγουστο του 22 Φυσικα περιμενω οτι θα συμβει μετατροπη σε αοριστου διαρκειας το συμβολαιο αλλα με χρεωσεις τις νεοτερες Ομως δεν θελω μονος μου να βγαλω τα ματια μου και αφηνω την ΔΕΗ να πραξει οπως αυτη πιστευει κι εγω θα δω μετα την προταση της για μετατροπη συμβολαιου σε αοριστου διαρκειας με τις παλιες τιμες το 0.095.

και στους δικους μου που ληγει τον 12/2022 (του 20 συμβολαιο), και στο δικο μου το παλιο που ληγει 11/2023 (11/2021 συμβολαιο) λεει (αρθρο 5):

Μετα το περας των 24 μηνων, η συμβαση θα ανανεωνεται σε ετησια βαση, θα εφαρμοζονται και θα ισχυουν το εκαστοτε δημοσιευμενο τιμολογιο my Home Εnter, καθως και οι Γενικοι και Ειδικοι οροι, με εξαιρεση τυχων εκπτωσεων.

Επισης λεει οτι θα ενημερωνει για την επερχομενη ληξη της συμβασης, μεσω λογαριασμού ή SMS ή email με αντιστοιχη παραπομπη στους εκαστοτε ορους.

Οποτε με την εκαστοτε τιμη. Αν τον Δεκεμβρη ειναι 0.3 και του χρονου 0.8 , τοσο. Αοριστου διαρκειας με τις παλιες τιμες το 0.095 δυσκολο  (αν και στην περιπτωση μου ευελπιστω να σπασει ο διαολος το ποδαρι του, λογο του οτι βλεπει ακομα οτι ειμαι υπο επεξεργασια με του παλιου online τα χαρτια που ειχα στειλει πριν μπω στο Enter -- περιμενω απο τον @sport_billys να δω αν του εκατσε το τζοκερ του 0.095 να ελπιζω και εγω κατι :P)

Επεξ/σία από jimakos234

9 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Επειδή και εγώ έχω το ίδιο άγχος αν μετρήσουν κανονικά οι ενδείξεις, σκέφτομαι να δώσω την ίδια καταχώρηση στο self metering

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, stapd_21 είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Επειδή και εγώ έχω το ίδιο άγχος αν μετρήσουν κανονικά οι ενδείξεις, σκέφτομαι να δώσω την ίδια καταχώρηση στο self metering

Έχεις δίκιο.

Είναι μια εναλλακτική.

9 ώρες πριν, katsiletra είπε

Και κάθε φορά θα ανεβάζω φωτογραφία; Και στους δικούς μου στο χωριό πως θα τις περνάω με βίντεο κλήση; Καλά λέω ότι τα περιπλέκουν.

Για τον......... καβάλα. 

Ειπαμε, προς το παρόν δεν χρειάζεται.

Δεν είναι μόνο η φωτογραφία. Γίνεται και κλήση στο κινητό, όπως στις τράπεζες. Ακριβώς, για την πιστοποίηση ότι αυτός που στέλνει τις ενδείξεις είναι ο κάτοχος της παροχής.

Οι ιδιώτες, το κάνουν ΗΔΗ.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Like 1

image.png.838e529d9bddca1db1145a8e02833345.png

επιτελους.... αντε να ηρεμήσουμε λιγακι...  μετα την μεγαλη μαλ...πατατα που εκανα αθελα μου ή μη.. παει τωρα... 

στην ουσια με μια μικρη (για τα δεδομενα -κοιτα τι φτασαμε να λεμε... -) "επιβαρυνση"* εχω 5 μηνες παραταση... αν βαλουμε οτι το ΚΟΤ Β κατεβαζει και αλλο την τιμη (απο τα  0.18)

*ΑΥΤΟ εφοσον η ενταξη μου στο ΚΟΤ Β που εφερε και την (στην ουσια) ακυρωση του πακετου δεν χρεωθει με την αναλογη ρητρα.... γιατι τοτε... πως το λεει ο "πλενω συνεφα" ( @washcloud); ταναπου τα εκανα... 

Μόνο σε μένα έφαγε σκάλωμα η ΔΕΗ και δε δέχεται καμιά κάρτα για να τελειώσω την αίτηση για το online?
Με μπλόκαραν όλες οι τράπεζες παγκοσμίως από την πολύ κατανάλωση ρεύματος?

image.png.772619da70cf32ae6a33cb862d2bfc0d.png

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Έχεις δίκιο.

Είναι μια εναλλακτική.

Ειπαμε, προς το παρόν δεν χρειάζεται.

Δεν είναι μόνο η φωτογραφία. Γίνεται και κλήση στο κινητό, όπως στις τράπεζες. Ακριβώς, για την πιστοποίηση ότι αυτός που στέλνει τις ενδείξεις είναι ο κάτοχος της παροχής.

Οι ιδιώτες, το κάνουν ΗΔΗ.

Ειμαι φρεσκος απο Volterra και οχι δεν υπαρχει καμια τετοια απαιτηση. Μπαινεις στο app και καταχωρεις τα νουμερα. Plain and simple.

26 λεπτά πριν, Themos3 είπε

Μόνο σε μένα έφαγε σκάλωμα η ΔΕΗ και δε δέχεται καμιά κάρτα για να τελειώσω την αίτηση για το online?
Με μπλόκαραν όλες οι τράπεζες παγκοσμίως από την πολύ κατανάλωση ρεύματος?

image.png.772619da70cf32ae6a33cb862d2bfc0d.png

Ξαναπροσπάθησε. Τρώει σκαλωματα το σύστημα τους. Εγώ χρεώθηκα τρεις φορές το 0,01 μέχρι να δω ότι έχει γίνει δεκτή η κάρτα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Ξαναπροσπάθησε. Τρώει σκαλωματα το σύστημα τους. Εγώ χρεώθηκα τρεις φορές το 0,01 μέχρι να δω ότι έχει γίνει δεκτή η κάρτα.

Με έχει τρελάνει, δοκίμασα 4 διαφορετικές κάρτες...
Μέχρι που έβαλα τους αριθμούς με κενά  και παύλες αλλά η φαντασία μου έχει στερέψει.
Προφανώς απο την ΔΕΗ που μίλησα δεν έχουν ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό...

Upd:Λύθηκε με Edge, φαίνεται έχουν κόντρα με Chrome...

Επεξ/σία από Themos3
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...