Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, korakios είπε

απόρριψη απάντησης

o yiankap έχει γράψει ένα πολύ ωραίο κείμενο , προσάρμοσέ το
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58981634

ζητάς παρέμβαση της ΡΑΕ αν ξαναπαντήσουν με ότι να΄ναι

Δυστυχώς έτσι το κάνουν και δημιουργείται το μπέρδεμα , ειδικά αν κολλήσει το ebill , γιαυτό και λέμε να κοιτάτε τη σύμβαση να γράφει online απαραίτητα  ωστε να γίνεται καταγγελία

Αλήθεια παρέμβαση της ραε πως ζητάς ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, marmagia είπε

ίσως με τις τελευταίες αλλαγές να άλλαξε κάτι γιατί με το που επιλέξει κάποιος ενδείξεις του βγάζει αυτό:

Screenshot 2022-04-12 at 21.16.25.png

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να δώσεις ενδείξεις ?

4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν διαφωνώ, παρότι την πρώτη φορά που πήγα να δώσω, μου έβγαζε κάτι τρελά, ότι και καλά, η ένδειξη ΜΗΠΩΣ δεν είναι σωστή ?

Το θέμα είναι ότι επειδή έχω μικρή κατανάλωση και ο λογαριασμός βγαίνει ΕΝΑΝΤΙ, δεν το κάνω στο self metering.

Εσυ ξερεις.

Just now, GREGORYMO said:

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να δώσεις ενδείξεις ?

Δεν κατανοώ την ερώτηση, τι σημαίνει αν προσπαθώ (με εμφαση κιόλας λόγω των κεφαλαίων). Εγώ τις δίνω κάθε μήνα απο το ebill. Με ενδιαφέρει όμως να δίνω ανα δίμηνο στον ΔΕΔΔΗΕ για να εκδίδει εκκαθαριστικό ανα δίμηνο. Τώρα μπαίνω στον ΔΕΔΔΗΕ και γράφει αυτό το πράγμα. Και αναρωτιέμαι παλιά δεν ήθελε φωτογραφία, τώρα λέει οτι για να προχωρήσει η επεξεργασία του αιτήματος καταμέτρησης ενδείξεων την ζητάει, άρα μηπως αλλαξε κάτι;

• Like 1

8 λεπτά πριν, dainese_1 είπε

Αλήθεια παρέμβαση της ραε πως ζητάς ????

απλά γράφεις του στυλ "Παρακαλώ τη ΡΑΕ που παρακολουθεί το θέμα να κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες"

κάτι τέτοιο

Πολλοί είχαν το ίδιο θέμα και μετά απάντησε θετικά η ΔΕΗ

5 λεπτά πριν, marmagia είπε

Δεν κατανοώ την ερώτηση, τι σημαίνει αν προσπαθώ (με εμφαση κιόλας λόγω των κεφαλαίων). Εγώ τις δίνω κάθε μήνα απο το ebill. Με ενδιαφέρει όμως να δίνω ανα δίμηνο στον ΔΕΔΔΗΕ για να εκδίδει εκκαθαριστικό ανα δίμηνο. Τώρα μπαίνω στον ΔΕΔΔΗΕ και γράφει αυτό το πράγμα. Και αναρωτιέμαι παλιά δεν ήθελε φωτογραφία, τώρα λέει οτι για να προχωρήσει η επεξεργασία του αιτήματος καταμέτρησης ενδείξεων την ζητάει, άρα μηπως αλλαξε κάτι;

Μόνο αυτή την αλλαγή, είδες ?

Δεν βλέπεις ότι σε πάει στα αιτήματα ?

Πριν σε πηγαίνε ?

4 λεπτά πριν, marmagia είπε

Λέει στη σελίδα του δεδδηε ότι αν δώσεις εσυ μέτρηση δεν περνάνε να μετρήσουν για εκκαθαριστική οποτε γιαυτο ίσως να ζητάνε φωτογραφία πλέον ώστε  σε καποιο επερχομεν9 έλεγχο να έχουν κάτι να συγκρίνουν ίσως 

Just now, dimostr said:

Λέει στη σελίδα του δεδδηε ότι αν δώσεις εσυ μέτρηση δεν περνάνε να μετρήσουν για εκκαθαριστική οποτε γιαυτο ίσως να ζητάνε φωτογραφία πλέον ώστε  σε καποιο επερχομεν9 έλεγχο να έχουν κάτι να συγκρίνουν ίσως 

Ίσως. Εμένα μέτρησαν 10/3. Άρα επόμενη καταμέτρηση 10/7. Στον ΔΕΔΔΗΕ με αφήνει να δώσω μετρήσεις 10/5. Υποθέτω οτι επειδή εκδίδουν εκκαθαριστικό στο δίμηνο πρέπει να είναι πιο σίγουροι οτι λεει ο εκάστοτε πελάτης αλήθεια

Just now, GREGORYMO said:

Μόνο αυτή την αλλαγή, είδες ?

Δεν βλέπεις ότι σε πάει στα αιτήματα ?

Πριν σε πηγαίνε ?

Παραβλέπω το ειρωνικό ύφος. Αυτό λέω. ΠΑΛΙΑ ΔΕ ΤΟ ΖΗΤΑΓΕ. Απο όταν πήγε η καταχώρηση των μετρήσεων στην φόρμα των αιτημάτων αναφέρει οτι θέλουν φωτογραφία

8 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εσυ ξερεις.

Μια χαρά βολεύει το self metering.

Απλά, βγάζει έναντι λογαριασμό.

3 λεπτά πριν, dimostr είπε

ΠΟΥ το λέει, αυτό ?

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Μια χαρά βολεύει το self metering.

Απλά, βγάζει έναντι λογαριασμό.

Ασε τι γραφει σαν αιτιολογια Εκκαθαριστικο βγαζει στην ουσια με τις ενδειξεις που δινεις.

Παρασκευή 8/4 έκανα αίτηση και πριν λίγο μου ήρθε απάντηση στο mail με τα χαρτιά του συμβολαίου από σήμερα (και ότι έγινε η αίτηση σήμερα).

Τούς επισύναψα το screen shot της αίτησης και ζήτησα να ισχύει από την ημερομηνία που την έκανα.

Υ. Γ. ..ότι θέλουν κάνουν 

Screenshot_20220412-211037_Office.jpg

Screenshot_20220412-211421_Gallery.jpg

1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Ίσως. Εμένα μέτρησαν 10/3. Άρα επόμενη καταμέτρηση 10/7. Στον ΔΕΔΔΗΕ με αφήνει να δώσω μετρήσεις 10/5. Υποθέτω οτι επειδή εκδίδουν εκκαθαριστικό στο δίμηνο πρέπει να είναι πιο σίγουροι οτι λεει ο εκάστοτε πελάτης αλήθεια

Παραβλέπω το ειρωνικό ύφος. Αυτό λέω. ΠΑΛΙΑ ΔΕ ΤΟ ΖΗΤΑΓΕ. Απο όταν πήγε η καταχώρηση των μετρήσεων στην φόρμα των αιτημάτων αναφέρει οτι θέλουν φωτογραφία

Κάτω αρχήν, δεν είναι ειρωνικό το ύφος μου !!!! Sorry, αν το έκανες έτσι.

Θα σου εξηγήσω αναλυτικά:

Είμαι από τους πρώτους που 'πέτυχαν' την αλλαγή του συστήματος ένδειξη στο ΔΕΔΔΗΕ. Μπαίνω στις 07 Απριλίου (είχα μπει και στις 06) και αντί να δω αυτό που βλέπαμε τόσα χρόνια, με πάει στα αιτήματα και από εκεί να δώσω ένδειξη κτλ.

Το δια ταύτα:

Παρότι το γράφει, ΔΕΝ χρειάστηκε να δώσω στο σύστημα ούτε ταυτότητα ούτε φωτογραφία της ένδειξης. Τα δέχθηκε όλα κανονικά.

ΟΜΩΣ, έγραψα ότι ήταν η 1' ημέρα λειτουργίας του νέου συστήματος και ΜΠΟΡΕΙ τις επόμενες ημέρες η μήνα να αλλάξει και να το ζητά.

Ελπίζω να σου έλυσα όλες τις απορίες.

6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ασε τι γραφει σαν αιτιολογια Εκκαθαριστικο βγαζει στην ουσια με τις ενδειξεις που δινεις.

Βεβαίως και λαμβάνει υπόψη του τις ενδείξεις που δίνεις αλλά ΔΕΝ τις αφαιρεί μετά στον επόμενο ?

• Like 1

3 minutes ago, GREGORYMO said:

Κάτω αρχήν, δεν είναι ειρωνικό το ύφος μου !!!! Sorry, αν το έκανες έτσι.

Θα σου εξηγήσω αναλυτικά:

Είμαι από τους πρώτους που 'πέτυχαν' την αλλαγή του συστήματος ένδειξη στο ΔΕΔΔΗΕ. Μπαίνω στις 07 Απριλίου (είχα μπει και στις 06) και αντί να δω αυτό που βλέπαμε τόσα χρόνια, με πάει στα αιτήματα και από εκεί να δώσω ένδειξη κτλ.

Το δια ταύτα:

Παρότι το γράφει, ΔΕΝ χρειάστηκε να δώσω στο σύστημα ούτε ταυτότητα ούτε φωτογραφία της ένδειξης. Τα δέχθηκε όλα κανονικά.

ΟΜΩΣ, έγραψα ότι ήταν η 1' ημέρα λειτουργίας του νέου συστήματος και ΜΠΟΡΕΙ τις επόμενες ημέρες η μήνα να αλλάξει και να το ζητά.

Ελπίζω να σου έλυσα όλες τις απορίες.

Πολύ κατανοητό και ευχαριστώ για την διευκρίνιση περί ύφους. Μερικές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα. Το αίτημα το δέχτηκε το θέμα είναι το επεξεργάστηκαν χωρίς φωτογραφία; Το είδες να αποτυπώνεται σε λογαριασμό η σωστή μέτρηση ή την αγνόησαν; Αν την πέρασαν αυτούσια χωρίς φωτογραφία σαφώς είναι λέγε μου να γράφω το μήνυμα. Στο παρελθόν όμως απο τα αιτήματα τους τους είχα στείλει μια ΥΔΕ και την απέρριψαν χωρίς να μου βγάλει κάποιο σφάλμα η υποβολή ή να με ενημερώσει κάποιος περι αυτού. Οπότε εύκολα θα μπορούσαν να πουν, ζητάω φωτο,δεν έχει φωτό απορρίπτω την μέτρηση και πάμε στον επόμενο

11 λεπτά πριν, G1965 είπε

Παρασκευή 8/4 έκανα αίτηση και πριν λίγο μου ήρθε απάντηση στο mail με τα χαρτιά του συμβολαίου από σήμερα (και ότι έγινε η αίτηση σήμερα).

Τούς επισύναψα το screen shot της αίτησης και ζήτησα να ισχύει από την ημερομηνία που την έκανα.

Υ. Γ. ..ότι θέλουν κάνουν 

Screenshot_20220412-211037_Office.jpg

Screenshot_20220412-211421_Gallery.jpg

Ψαχνουν για κοροΐδα εκει στη ΔΕΗ. Το ιδιο εκαναν σε μενα που εκανα την αίτηση 9-4

τους ειπα οτι ύπουλα πανε να με εξαπατήσουν να αποδεχτώ χωρις να το καταλάβω και χωρις καμια ενημέρωση διαφορετικο τιμοκατάλογο απο αυτον που αποδέχτηκα στο e-contract. Επισης μεσα στους ορους της συμβασης αναφερει οτι πρεπει να υπαρχει επισυναπτόμενος τιμοκαταλογος που δεν υπηρχε, οποτε τους λεω με βαζετε να υπογραψω και για εναν ανύπαρκτο τιμοκατάλογο. Οπότε τους λεω για να μην υπαρχουν παρεξηγήσεις, θα απαντησετε γραπτως οτι ισχύουν οι τιμες που αποδέχτηκα στην αιτηση, θα διορθωθεί στη συμβαση η ημερομηνία αίτησης και θα επισυναφθεί ο παλιος τιμοκατάλογος.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...