Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι πήγατε σε κατάστημα ΔΕΗ για να μεταφέρετε την παροχή σας από άλλο πάροχο, σας ζήτησαν Ε9 που να φαίνεται ο αριθμός παροχής? Γιατί το ζήτησαν στην αδερφή μου και μου κάνει εντύπωση.

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Όσοι πήγατε σε κατάστημα ΔΕΗ για να μεταφέρετε την παροχή σας από άλλο πάροχο, σας ζήτησαν Ε9 που να φαίνεται ο αριθμός παροχής? Γιατί το ζήτησαν στην αδερφή μου και μου κάνει εντύπωση.

Εμένα πήγε να μου το ζητήσει (Παγκράτι) ένας αλλά έφαγε πόρτα αφού δεν αναφέρεται στα απαραίτητα δικαιολογητικά στο site (και, συνεπώς, δεν το είχα μαζί). Σε συναγωνιστή του φόρουμ που είμασταν μαζί του ζήτησαν επίσης και το έδωσε. Οι συμβάσεις προχώρησαν κανονικά και στις δύο περιπτώσεις

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MSc CCDSP είπε

Εμένα πήγε να μου το ζητήσει (Παγκράτι) ένας αλλά έφαγε πόρτα αφού δεν αναφέρεται στα απαραίτητα δικαιολογητικά στο site (και, συνεπώς, δεν το είχα μαζί). Σε συναγωνιστή του φόρουμ που είμασταν μαζί του ζήτησαν επίσης και το έδωσε. Οι συμβάσεις προχώρησαν κανονικά και στις δύο περιπτώσεις

Αυτό είδα κι εγώ, ότι δεν αναγράφεται. Μάλλον έπεσε σε "σχετικό". Τεσπά θα το προχωρήσει online, μόλις έρθει η ώρα. Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπέγραψα σε κατάστημα Enter Plus στις 2/4 με τις παλιές τιμές και δεν έχω ακόμα ενεργοποιηθεί. Είναι σίγουρο οτι ισχύει η ημερομηνία υπογραφής ή θα με βάλουν στις νεες φουσκωμένες τιμές;

Επεξ/σία από fragma
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fragma είπε

Υπέγραψα σε κατάστημα Enter Plus στις 2/4 με τις παλιές τιμές και δεν έχω ακόμα ενεργοποιηθεί. Είναι σίγουρο οτι ισχύει η ημερομηνία υπογραφής ή θα με βάλουν στις νεες φουσκωμένες τιμές;

Υπάρχει ανάρτηση της ΔΕΗ που αναφέρεται ότι ισχύουν οι παλιές τιμές.. 

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Georgegr3 είπε

Σημερινό δελτίο τύπου

Απόκρυψη περιεχομένων

dei.png

Spoiler

Για πείτε ιδέες, πώς θα πάρω ρεύμα από την πεθερά μου που μας χωρίζει μια μεσοτοιχία, όταν από Δεκέμβρη θα κλείσω 2ετία στο enter και εκείνη θα έχει ένα ακόμα έτος με 0,10; Σκεφτόμουν αρχικά να δώσω ρεύμα μόνο στα κλιματιστικά, αλλά δεν γμται, ντουγρού για ολόκληρο το σπίτι!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, takoulou είπε
40 λεπτά πριν, fragma είπε

Υπάρχει ανάρτηση της ΔΕΗ που αναφέρεται ότι ισχύουν οι παλιές τιμές.. 

Η οποία αναφέρει την ημερομηνία ενεργοποίησης, όχι την ημερομηνία υπογραφής...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Η οποία αναφέρει την ημερομηνία ενεργοποίησης, όχι την ημερομηνία υπογραφής...

do not anchonese....σε καλυπτει πλεον και το δελτιο τυπου ... 

στην βιασυνη (;) για να μην αρχισουν οι τριχες να γινουν τριχιες (δημοσιογραφικα και πολιτικα) ...

συμπεριλανβανουν εμμέσως πλην σαφως ολους οσους εχουν υπογραψει... κατοχυρωνοντας τους... 

ηθελημένα ή οχι (ας προσεχαν τοτε νομικο team καλο εχουν)

δεν ξερω δεν με ενδιαφερει ... 

Δημοσ.
Στις 8/4/2022 στις 4:38 ΜΜ, xraxra είπε

Τι εννοείς οτι η τραπεζα ειπε οτι η πάγια εγινε μέσω τρίτου?

Απο το site της ΔΕΗ δεν εβαλες την πάγια?

Ναι από το σαιτ της ΔΕΗ, δεν πήγα απευθείας στην τράπεζα. 

Όποτε η ΔΕΗ κάνει τις επιλογές πότε θα τραβάει τα χρήματα. 

Η τράπεζα λοιπόν δεν έχει πλήρη εικόνα τι έχει επιλέξει η ΔΕΗ, απλώς δίνει την εντολή η ΔΕΗ και η τράπεζα εκτελεί. 

Δημοσ.
Στις 11/4/2022 στις 2:52 ΜΜ, definitio είπε

Βγήκε λογαριασμός εκκαθαριστικός Online μετά από 1 μόλις Έναντι, ενώ βγήκε και με τις τιμές που δήλωσα εγώ στον ΔΕΔΔΗΕ (δήλωση Σαββατο 2/4, έκδοση λογαριασμού 6/4 με ίδιες μετρήσεις), όχι με δική του μέτρηση...

Επίσης, και μετά την έκδοση του λογαριασμού το ebill και τις επόμενες μέρες συνεχιζε να εμφανίζει τη δυνατότητα καταχώρησης μέτρησης για το προηγούμενο διάστημα, παρότι η προθεσμία μέσω ebill ήταν 6/4...ενώ μέσω ΔΕΔΔΗΕ τελικά ήταν μόνο μέχρι 4/4

Πρώτη φορά, επίσης, δεν μου ήρθε μήνυμα σε mail κ sms για την έκδοση λογαριασμού.

Μέσα σ' αυτά, αφενός έχοντας τη χρέωση 0,096/0,075 + ΚΟΤΑ και τον ήπιο χειμώνα στη συμπρωτεύουσα, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ.

...μού έβγαλαν πιστωτικό 116€ στον εκκαθαριστικό αρχών Φλεβάρη, και μετά τον πρόσφατο εκκαθαριστικό απομένουν άλλα 67€ πιστωτικό για επόμενους λογαριασμούς.

...αν συνεχίσει έτσι - <30€ χρέωση ανά μήνα - παίζει μετά τις αρχές Φλεβάρη να ξαναπληρώσω ρεύμα αρχές Ιουλίου!...

Εγω δεν έχω λάβει λογαριασμό ακόμα για το enter +. Έστειλα τις μετρήσεις στις 5/4

Δημοσ.

Ειχα κάνει αίτηση μεσω e contract για το ονλινε αρχές Νοεμβρίου. Με τα διάφορα μέιλ στείλτε τάδε ,ερωτήσεις ,απαντήσεις , ενεργοποηθηκε τελικά 6 φεβ. Έκανα αρκετά τηλ ,μέιλ κτλ μέχρι να ενεργοποιήσουν το προϊόν με τους παλιούς όρους, όμως εκδόθηκε 12 Μαρ λογαριασμος με το τότε τιμολόγιο. Μου είπαν ότι μετράει η ημερομηνία του e contract

Δημοσ.

Οταν ολοκληρωθει η 24μηνη συμβαση με προγραμμα της ΔΕΗ, μετα συνεχιζει να ισχυει η τιμη κιλοβατωρας της συμβασης ή γινεται προσαρμογή στη τρέχουσα τιμη κιλοβατωρας;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iageogr είπε

Οταν ολοκληρωθει η 24μηνη συμβαση με προγραμμα της ΔΕΗ, μετα συνεχιζει να ισχυει η τιμη κιλοβατωρας της συμβασης ή γινεται προσαρμογή στη τρέχουσα τιμη κιλοβατωρας;

αναπροσαρμογη ΑΛΛΑ τσεκαρε το συμβολαιο σου... μπας και (αν και χλωμο το κοβω)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...