Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, satsok2 είπε

Μολις έλεγαν στο ραδιόφωνο (Real) ότι αφορά και τους παλιούς ;!;!!

Δουλειά τους είναι να "λένε" όλη μέρα κάθε μέρα.

Βάλε κανένα τραγουδάκι καλύτερα.😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα αγαπητοί,

από σήμερα φαίνεται στο ebill ότι το online home είναι ενεργοποιημένο από 05/04 οπότε (θεωρητικά) για 1 χρόνο έχω κλείσει τις παλιότερες τιμές (0,17-0,13), και βλέπουμε.

Ακόμα δεν μου έχει έρθει τελικός από την Ελιν (που έφυγα) ούτε κάποιος λογαριασμός από τη Δεη φυσικά.

Όταν έκανα την αίτηση είχα βάλει και τα στοιχεία κάρτας για αυτόματη πληρωμή τα οποία και δέχτηκε το σύστημα.

Παρόλα αυτά βλέπω το παρακάτω. Σαν να πρέπει να κάνω ενεργοποίηση της κάρτας όπου ουσιαστικά ζητάει να περάσω τα στοιχεια από την αρχή. Να τα περάσω ή θα γίνει καμία βλακεία? Τους κάλεσε και ο υπάλληλος απάντησε "άμα θέλετε, μπορείτε να τα περάσετε" και επειδή θεωρώ ότι έπεσα σε άσχετο χρειάζομαι μια επιβεβαίωση.

image.png.321857937bf13c05d8aa0c22d8f86592.png

image.png.6e6c460a39ccff13b08a4bfd202118b3.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφυγα από Γ1 της ΔΕΗ πριν από 20 μέρες και υπέγραψα σε υποκατάστημα το Enter+ με 0.18, μαζί με Κοτ Β. Θεωρητικά έχω κλειδώσει σε αυτή την τιμή για ένα χρόνο σωστα?

Επίσης με ρώτησε συγγενής που είναι στη ΔΕΗ αν συμφέρει να πάει σε σταθερό πρόγραμμα αλλά με της καινούργιες τιμές δεν ξέρω αν αξίζει να του το προτείνω ή αν του βγαίνει μια η άλλη με το Γ1 που είχε.

Επεξ/σία από Georgz
  • Like 1

Καλημέρα σε όλους, έχω Γ1 Οικιακό και πληρώνω ρήτρα κανονικά. Έχω κατανάλωση περίπου 1000 kwh κάθε μήνα.

Με τα τωρινά δεδομένα και τις νέες αυξήσεις τι συμφέρει (0,25-0,18); Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω αίτηση για τις προηγούμενες τιμές. Τώρα μαζί με τις αυξήσεις φαντάζομαι θα αυξηθεί και η ρήτρα αναπροσαρμογής;

Σε πρώτη κίνηση έκανα αίτηση για νυχτερινό. Γνωρίζετε πόσο καιρό παίρνει; Πλήρωσα μέσω ebanking το ποσό που μου ήρθε σε μήνυμα από το ΔΕΔΔΗΕ.

Σε σύγκριση των 3 προγραμμάτων, το Online μου φαίνεται πιο οικονομικό τώρα.

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/sygkrisi-proionton/?products=1135,1138,1136

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, userAnon είπε

Καλημέρα αγαπητοί,

από σήμερα φαίνεται στο ebill ότι το online home είναι ενεργοποιημένο από 05/04 οπότε (θεωρητικά) για 1 χρόνο έχω κλείσει τις παλιότερες τιμές (0,17-0,13), και βλέπουμε.

Ακόμα δεν μου έχει έρθει τελικός από την Ελιν (που έφυγα) ούτε κάποιος λογαριασμός από τη Δεη φυσικά.

Όταν έκανα την αίτηση είχα βάλει και τα στοιχεία κάρτας για αυτόματη πληρωμή τα οποία και δέχτηκε το σύστημα.

Παρόλα αυτά βλέπω το παρακάτω. Σαν να πρέπει να κάνω ενεργοποίηση της κάρτας όπου ουσιαστικά ζητάει να περάσω τα στοιχεια από την αρχή. Να τα περάσω ή θα γίνει καμία βλακεία? Τους κάλεσε και ο υπάλληλος απάντησε "άμα θέλετε, μπορείτε να τα περάσετε" και επειδή θεωρώ ότι έπεσα σε άσχετο χρειάζομαι μια επιβεβαίωση.

Εάν πράγματι ήσουν στο online τότε δεν θα έπρεπε να σου βγάζει την επιλογή για ενεργοποίηση πάγιας εντολής, αλλά μόνο επιλογή για αλλαγή κάρτας.

Spoiler

image.png.796b0bbd3a7a8eba9536b950c7238cfc.png

Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις μαζί τους πρώτα από όλα για να επιβεβαιώσεις ότι έχεις μπει στο online, και αν ναι να διορθώσουν αυτό που σου βγάζει στο ebill.

https://ebill.dei.gr/TechnicalSupport.aspx

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
  • Thanks 1

• Super Moderators

ΔΕΗ: "Οι νέοι τιμοκατάλογοι των συγκεκριμένων προϊόντων αφορούν όσους τα επιλέξουν από τις 11.04.2022 και η τιμή θα παραμείνει σταθερή μέχρι το τέλος της σύμβασης"

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, userAnon είπε

Καλημέρα αγαπητοί,

Όταν θα βάλεις τα στοιχεία της κάρτας θα σου τραβήξει 0.01€ για επιβεβαίωση, εφόσον δεν εμφανίζεται η κάρτα σου κάνε εκ νέου ενεργοποίηση κάρτας 

Επεξ/σία από dimostr
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα τελικά μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα οτι το Home Online είναι ενεργό έως και τις 5/4/23 οπότε φαντάζομαι δε θα έχω πρόβλημα με τις τιμές....;

image.png.9fb18a96a1e595f00b7e403a9d92666e.png

Επεξ/σία από zmichalakis
  • Like 1

7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εάν πράγματι ήσουν στο online

Γράφει στη φωτογραφία που έχει ανεβάσει ο άνθρωπος ότι το προϊόν είναι ενεργό έως την τάδε ημερομηνία ,μην λέτε πράγματα που δεν έχουν σχέση 

• Like 1

Μόλις τώρα, zmichalakis είπε

Εμένα τελικά μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα οτι το Home Online είναι ενεργό έως και τις 5/4/23 οπότε φαντάζομαι δε θα έω πρόβλημα με τις τιμές....;

image.png.9fb18a96a1e595f00b7e403a9d92666e.png

Η νέα τιμή όπως ανέφερε και ο moderator πιο πάνω είναι για όσους το επιλεξουν από 11/04

2 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

Η νέα τιμή όπως ανέφερε και ο moderator πιο πάνω είναι για όσους το επιλεξουν από 11/04

Μαζί σου, εγώ υπέγραψα τέλη Μάρτη για το Online και χτες ουσιαστικά ενεργοποιήθηκα πιθανά στο Γ1. Οπότε αμέσως  αιτήθηκα το online από το e-bill και σήμερα μου έβγαλε αυτό το μήνυμα....

• Like 1

1 λεπτό πριν, zmichalakis είπε

Μαζί σου, εγώ υπέγραψα τέλη Μάρτη για το Online και χτες ουσιαστικά ενεργοποιήθηκα πιθανά στο Γ1. Οπότε αμέσως  αιτήθηκα το online από το e-bill και σήμερα μου έβγαλε αυτό το μήνυμα....

Αυτό και εγώ δε το έχω καταλάβει. Όταν έκανα και γω την αίτηση , στο email μου έστειλαν τη σύμβαση και πάνω δεξιά εγγραφε Γ1. 

Βέβαια το διόρθωσα πάνω στη σύμβαση το έκανα home online και το έστειλα υπογεγραμμένο. Και τους είπα στο mail ότι επιθυμώ αυτό το πρόγραμμα , βάζοντας τους και το αποδεικτικό pdf της αρχικής αιτησης. Οπότε δε νομίζω να έχουμε θέμα.

• Like 1

4 λεπτά πριν, dimostr είπε

Γράφει στη φωτογραφία που έχει ανεβάσει ο άνθρωπος ότι το προϊόν είναι ενεργό έως την τάδε ημερομηνία ,μην λέτε πράγματα που δεν έχουν σχέση 

Όντως λέει ότι το προϊόν είναι ενεργό, όμως δεν την έχει βάλει ολόκληρη οπότε δεν φαίνεται ποιο ακριβώς είναι αυτό.

Επίσης πως δεν έχει σχέση η πάγια εντολή που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το online αλλά σύμφωνα με τη φωτό που μας δείχνει ΔΕΝ είναι ενεργοποιημένη?

• Like 1

2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όντως λέει ότι το προϊόν είναι ενεργό, όμως δεν την έχει βάλει ολόκληρη οπότε δεν φαίνεται ποιο ακριβώς είναι αυτό.

Επίσης πως δεν έχει σχέση η πάγια εντολή που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το online αλλά σύμφωνα με τη φωτό που μας δείχνει ΔΕΝ είναι ενεργοποιημένη?

Και σε μένα έτσι είχε κάνει ενώ αρχικά είχα ενεργοποιημένη κάρτα κάποια στιγμή βγήκε άγνωστο γιατί και την ενεργοποίησα εκ νέου και για όσους διαβάζουν τα λεφτά τα τραβάει την τελευταία μέρα λήξης του λογαριασμού 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...