Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, radiotileorasi είπε

Έχετε ενεργοποιήσει Σύμβαση για το προϊόν MyHomeOnline. Η Σύμβαση λήγει 17/08/2022.Ti βλεπετε μετα να γινει?Θα επεκτεινουν αοριστου διαρκειας το συμβολαιο μου με τις παλιες η τις νεες τιμες??!!!Αλλο που του εχει ληξει το συμβολαιο δυο ετων διαρκειας ξερει τιποτε να μας πει τι του προεκυψε??

Πάγια Χρέωση 0 , 48 kWh 459X0,09599€/kWh 44 , 06 Έκπτωση παγίου 50% -0 , 24 Επιστροφή myHome Online - 1 , 2 1αυτα εχω παντως για τιμες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, korakios είπε

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

Απόκρυψη περιεχομένων

ντεζαβού

Περιμενα λεπτό προς λεπτό αυτήν την απάντηση. 😀😀😀

Όντως... ντεζαβου 

8 λεπτά πριν, radiotileorasi είπε

Ti βλεπετε μετα να γινει?

Το πρωί όταν διαβάσω το φλυντζάνι , κάποια παιδιά ρίχνουν και τα χαρτιά αν βιάζεσαι , οι αστρολόγοι δυστυχώς είναι καταλυμένοι

9 λεπτά πριν, radiotileorasi είπε

Θα επεκτεινουν αοριστου διαρκειας το συμβολαιο μου με τις παλιες η τις νεες τιμες??

α , νόμιζα ρωτούσες με ποιες τιμές , σόρυ

με τις τιμές που θα υπάρχουν 17/08 όπως προβλέπει και η σύμβασή σου

Εχω μπει στο MyHome Enter+ εδω και κανενα διμηνο οποτε με τις τιμες .18 κλπ. Σε 20 μερες μετακομιζω, μπορω να μεταφερω το συμβολαιο στο νεο σπιτι η θα αναγκαστω να το διακοψω και να κανω καινουριο με τις χειροτερες πλεον τιμες?

2 λεπτά πριν, Kiyan13 είπε

Διαβάζω τα σχόλια και σε κάποιο σημείο έγραψε κάποιος(νομίζω ο korakios) ότι μπορεί να καλυτερεύσει η κατάσταση.

αποκλείεται😁 καλοκαίρι θα γίνει πάρτυ , τώρα υποτίθεται ξεκινά η καλύτερη περίοδος 

3 λεπτά πριν, Kiyan13 είπε

Πραγματικά

κίτρινη κάρτα , κάνε edit , πάει για κλείδωμα άμεσα με τέτοια περιεχόμενα

Μόλις τώρα, Thrylos7 είπε

Εχω μπει στο MyHome Enter+ εδω και κανενα διμηνο οποτε με τις τιμες .18 κλπ. Σε 20 μερες μετακομιζω, μπορω να μεταφερω το συμβολαιο στο νεο σπιτι η θα αναγκαστω να το διακοψω και να κανω καινουριο με τις χειροτερες πλεον τιμες?

δεν υπάρχει μεταφορά προγράμματος , αλλάζεις παροχή άρα και πρόγραμμα

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Απρίλιος 2022)

@Kiyan13

• Like 1

Aλλαξα το συμβολαιο του πατρικου απο Γ1Ν σε MyHomeOnline 16/3. Oλα μου φαινονται φυσιολογικα στον λογαριασμο που τους ηρθε πλην του "Λοιπες χρεωσεις/Πιστωσεις". Αυτες περιλαμβανουν τη ρητρα αναπροσαρμογης για το διαστημα 9/2-15/3 η ειναι κατι αλλο?
Ο λογαριασμος ειναι εναντι, με δικες τους μετρησεις που ανεβηκαν στο ebill.

Ευχαριστω,

ScreenHunter 1666.png

ScreenHunter 1665.png

Καλησπερα. Μετα απο την επιστολη της Σολαρ, προφανώς κινούμαι προς τη ΔΕΗ έστω κι αν έχασα την παλιά τιμή.

Έχω τσεκάρει τα σταθερά της εταιρείας, αλλά θα ήθελα μία διευκρίνιση. Γιατι να επιλεξει καποιος π.χ. το enter+ από το online όταν υπάρχει έστω και μικρή διαφορά τιμής υπέρ του τελευταίου; Ρωτάω για να καταλάβω αν μου διαφεύγει κάτι από το εξελάκι του korakios.

Ευχαριστω, καλο βραδυ.

5 λεπτά πριν, Beorn είπε

Αυτες περιλαμβανουν τη ρητρα αναπροσαρμογης για το διαστημα 9/2-15/3

ναι

8 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Έχω τσεκάρει τα σταθερά της εταιρείας, αλλά θα ήθελα μία διευκρίνιση.

πρώτα δες

• Like 2

8 λεπτά πριν, korakios είπε

πρώτα δες

Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει τις κρατικές επιδοτήσεις. Ζορίζομαι να αποφασίσω, με 1250 kw το τετράμηνο συνολικά (μέρας-νύχτας) δεν ξέρω αν θελω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με μία ακριβή σταθερή τιμή ή να πάρω το ρίσκο και όσο βγει σε πρόγραμμα με ρήτρα.

1 λεπτό πριν, jonkyr είπε

Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει τις κρατικές επιδοτήσεις. Ζορίζομαι να αποφασίσω, με 1250 kw το τετράμηνο συνολικά (μέρας-νύχτας) δεν ξέρω αν θελω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με μία ακριβή σταθερή τιμή ή να πάρω το ρίσκο και όσο βγει σε πρόγραμμα με ρήτρα.

να το έλεγες στα 0,18 , οκ ,

απο την αλλη δεν έχεις και άδικο , βγαίνουνε αύριο πχ και λένε μόνο σε ΚΟΤ και επιχειρήσεις , όλα άγνωστα , δικιά σου επιλογή (και τσέπη!)

Spoiler

επίσης πλέον νυχτερινό απαραίτητα

• Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

να το έλεγες στα 0,18 , οκ ,

Ξεκάθαρο αυτο, η Σολαρ αργησε μια μερα (οκ, περιπου). Αλλα δεν κλαιμε πανω απο το χυμενο γαλα, κοιταζουμε μπροστα. Πρεπει να παρω αποφαση, εχω καμια 20αρια μερες (ελπιζω).

1 ώρα πριν, antikinsor είπε

Δεν ξέρω αν είναι η ίδια περίπτωση με τη δικιά σου, αλλά σ' εμένα ο πρώτος λογαριασμός στο MyHome Online εκδόθηκε και εμφανίστηκε κανονικά στο ebill την Τετάρτη 6/4 το πρωί και την ειδοποίηση μέσω email και sms την έλαβα την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 7/4) το μεσημέρι. Μήπως υπάρχει και σ' εσένα κάποιου τέτοιου είδους καθυστέρηση;

εχω home enter εδω και ενα 6μηνο, οταν βγηκε ο προηγουμενος λογαριασμος ηρθε κανονικα ειδοποιηση, ετουτος εδω ειχε βγει απο τις 6 του μηνα κ δεν ηρθε τιποτα ακομα..

Ας κανουμε και ενα update για τα προγραμματα του 2022:

• Ρητρα δεν εχει κανενα απο τα 3 προγραμματα (Enter /Enter+/Online)
  • Ολα τα νεα προγραμματα δεχονται ΚΟΤ (ετσι φαινεται στους νεους καταλογους)
  • Το online προυποθετει παγια εντολη + Μηναιο λογαριασμο, ενω τα Enter οχι.
  • Τα Enter μπορει να γινουν σε καταστημα επι τοπου. Εχει 100 ευρω εγγυηση, που επιστρεφονται αν ορισεις παγια εντολη +2% εκπτωση με την παγια. "Bonus" στο Enter+ 50% έκπτωση στο πάγιο για τους πρώτους 6 μήνες
  • Το online μονο ηλεκτρονικα, απο Γ1 πρακτικα+ebill ή econtract+ebill με αρκετες καθυστερησεις. Bonus 30 ευρω δωρο (δεν θελει εγγυηση)
  • Παγιο Εντερ 3 ευρω/μηνα (0,245 kWh/0,18kWh) -- Εντερ+ 5,5 ευρω/μηνα (0,245 kWh/0,18kWh) --- online  1ευρω/μηνα(0,229kWh/0,176kWh)
  • Περα του 2% εχεις και το 5% εκπτωση συνεπειας στα Home Enter, που δεν εχεις στο online

αυτα πολυ συνοπτικα. Τα παραπανω ισχυουν για συνδεσεις απο 10/4/2022 και μετα.

• Like 13

1 ώρα πριν, SpirtouLisS είπε

Να σου πω ότι στο διπλανό θέμα που αφορά τις επιλογές εναλλακτικών θα βρεις sticky ένα excel. Του korakios. Μπορείς να το κατεβάσεις για να γίνει επεξεργασιμο και να δεις και μόνος σου τι σε συμφέρει βάσει καταναλώσεων. Εγώ σου έδωσα έτοιμη τροφή ίσως κακώς...ότι και αν επιλέξεις να είναι το καλύτερο σου ευχομαι. Είναι ανανεωμένο με σημερινές τιμές και. Θα εισάγεις τις καταναλώσεις σου και στην καρτέλα με προγραμμάτων χωρίς ρήτρα και με ρήτρα όπου εντάσσεται το Γ1 και θα δεις και εσύ τι σε συμφέρει.

...καθόλου κακώς. Ναι να το μελετήσει και το Εξέλ και όλα τα λινκ που θα βρει σε προτεινόμενες αναρτήσεις κτλ, αλλά (ειδικά το Εξέλ) δεν είναι "για όλους" (...εμπεριέχει,,,διαόλους 😁) - όχι με την μία έστω. Και γενικά όσοι "το 'χουν", ούτε καν ρωτάνε για guidelines, μπαίνουν, διαβάζουν από μόνοι τους και καμμιά σελίδα, και οδηγούνται πάλι από μόνοι στο Εξέλ και γενικά "το πιάνουν αμέσως"... Αλλίμονο σε όσους ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ότι "...δεν...", και είναι και πελαγωμένοι με τα των τελευταίων ημερών. Ε αυτοί ΘΕΛΟΥΝ και λίγη "τροφή" για να μην,,,,πσοφήσουν στον δρόμο...:-D

1 ώρα πριν, korakios είπε

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

Απόκρυψη περιεχομένων

ντεζαβού

...δεν είναι ντεαζβού ρε συ αυτό - ,,,,ζαβού είναι 😁 (...ντεζαβού είναι όταν ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι μια κατάσταση την έχεις ξαναζήσει...)

Κατά τ' άλλα, μας είχε λείψει :-D 

14 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

...πιο εύκολο θα ήταν να μεταφέρεις το παλιό σπίτι στο νέο σπίτι...Δυστυχώς.

Αν δεν έχεις γενικά μεγάλη κατανάλωση (πχ κάτω από 350 κιλοβατώρες/μήνα), "απλά" θα πληρώνεις πλέον κατά 36% πιο τσιμπημένη την προμήθεια ρεύματος...Πρόβλημα χοντρό θα έχεις, αν έχεις μεγάλες καταναλώσεις. Είναι σαν να αγόραζες συχνά αστακό και τον ακριβύνανε (κι άλλο) : ή που θα τον πληρώνεις πλέον πιο ακριβά, ή που θα τον περιορίσεις...

Μίλα πάντως με ΔΕΗ, γιατί "κανονικά" (για να μη σε χάσουν και καλά), θα σου πούνε "ναι δυστυχώς στο νέο σπίτι θα μπείτε με τις νέες τιμές, αλλά δεν θα πληρώσετε ποινή αποχώρησης (αν ΔΕΝ στο πουν, πες τους ότι ξέρεις σε γνωστούς σου ότι έτσι το έχουν κάνει, και ζήτησέ το ώστε να το "φροντίσουν"...).

18 λεπτά πριν, Kiyan13 είπε

Διαβάζω τα σχόλια και σε κάποιο σημείο έγραψε κάποιος(νομίζω ο korakios) ότι μπορεί να καλυτερεύσει η κατάσταση. Δε ρωτάω ειρωνικά, αλλά ποιο είναι αυτό το σενάριο? 🤔

Πραγματικά δε βλέπω να υπάρχει κάποια ελπίδα μιας και η κυβέρνηση φαίνεται εντελώς απρόθυμη να κάνει κάτι, οπότε είμαστε στο έλεος των παρόχων ενέργειας.

...εγώ πάντως το μόνο βιώσιμο σενάριο που βλέπω για καλυτέρευση, είναι να κατάβει ο Τζήζας και να βάλει τους κακούς στη θέση τους. Κατά τ' άλλα, brace yourselves, winter of 2023 is coming...

...και πριν απ' αυτόνα, θα σκάσει το καλοκαίρι του '22 με καύσωνες, πυρκαγιές, καταστροφές, λοιμούς και καταποντισμούς, άπνοιες (ανεμογεννήτριες τομπούλογλου) κτλκτλ συν την αυξημένη ζήτηση λόγω κλιματισμού. Γουέλκαμ του χελλ.    (...btw οι ΠΑΡΟΧΟΙ δεν φταίνε - όχι ακριβώς δλδ - σε κάτι : το παιχνίδι αλλού γίνεται : στην παραγωγή, στα χρηματιστήρια ενέργειας, στα μακροχρόνια συμβόλαια προμήθειας, στο φυσικό αέριο, στο αργοκίνητο καράβι της ΕΕ, κτλκτλ.......) Γενικά τα πράγματα θα "καλυτερεύουν" (ανοιξοφθινόπωρα) πριν,,,χειροτερεύσουν (καλοκαιροχείμωνα)...

3 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Καλησπερα. Μετα απο την επιστολη της Σολαρ, προφανώς κινούμαι προς τη ΔΕΗ έστω κι αν έχασα την παλιά τιμή.

Έχω τσεκάρει τα σταθερά της εταιρείας, αλλά θα ήθελα μία διευκρίνιση. Γιατι να επιλεξει καποιος π.χ. το enter+ από το online όταν υπάρχει έστω και μικρή διαφορά τιμής υπέρ του τελευταίου; Ρωτάω για να καταλάβω αν μου διαφεύγει κάτι από το εξελάκι του korakios.

Ευχαριστω, καλο βραδυ.

...ΣΤΑΣΟΥ, ΜΥΓΔΑΛΑ! 😁

...βασικά το (απλό) Έντερ θα επιλέξεις, αν δεν θες να έχεις τυχόν "μπλεξίματα" με καθυστερήσεις και άλλα,,,μπερδέματα του Ονλάιν. Αλλά θέλει κι 100€ εγγύηση. Ενώ (μέχρι πρότινος έστω), το Ονλάιν δεν ήθελε εγγύηση (...αλλά έπρεπε να βάλεις πάγια εντολή εξόφλησης με κάρτα - πράγμα που αν κάνεις για το Έντερ, θα την δώσεις ναι μεν την εγγύηση, αλλά θα σου επιστραφεί με τον 1ο λογαριασμό ως πίστωση. Και θα γλυτώσεις τους τυχόν ΠΙΘΑΝΟΥΣ "μπελάδες" του Ονλάιν που λέγαμε). 

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι ΚΑΛΥΤΕΡΑ (αφού είσαι από άλλο πάροχο) να πας σε κατάστημα για το Εντερ (έτοιμος να δώσεις 100 που λέγαμε, κι αν ΒΑΛΕΙΣ πάγια εντολή, θα σου επιστραφούν κτλκτλ). Και όλα αυτά ΔΕΝ μπορούν να χωρέσουν στο Εξέλ. Α, αν πληρώνεις στην ώρα σου, το Εντερ με 7% έκπτωσης (συνέπεια+πάγια), έρχεται στα ίδια (τιμή κιλοβατώρας) με το Ονλάιν (...ΑΥΤΟ είναι που "σου διέφυγε" μέσα από το Εξέλ...).

• Like 3

Δεη ήταν και πάει πάντως, ισοφαριστηκαν οι τιμές της και στο ρεύμα και στο αεριο με τις αντίστοιχες άλλων παροχών.κάποιος πονηρός θα μιλούσε για καρτέλ. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να τηρήσουν αυτό που είπαν στη ΔΕΗ ότι δεν θα πειράξουν τα συμβόλαια πριν την λήξη τους.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...