Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Aruil είπε

Το βασίζεις σε κάτι αυτό? Γιατί και εγώ είχα κάνει αίτηση αρχή Νοεμβρίου που δεν είχαν ανακοινώσει καν καινούριες τιμές και με τις καθυστερήσεις μπήκα με τιμές Δεκεμβρίου.

Είχα στείλει την αίτηση του κουνιάδου μου μαζί με screenshot του ebill, και του διόρθωσαν τις τιμές στο δεύτερο λογαριασμό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@korakios Αν ειχες βαλει ρητρα και εσυ για καθε μεταβολη τιμων του excel να πληρωνεσαι εξτρα, θα ησουν ολιγαρχης τωρα...αλλα ολιγαρχης με τις ευχαριστιες μελων σε αυλα κυπελα δεν γινεσαι.

Τουλαχιστον δεν κινδυνευουν τα γιωτ που θα αποκτουσες, τυχερουληηηηη...

Καλησπέρα παιδιά. Τον προηγούμενο μήνα ενεργοποίησα το home online της ΔΕΗ και το φυσικό αέριο επίσης. Σήμερα μπήκε στο ebill και το φυσικό αέριο μόνο του(αν και μου έλεγαν ότι δεν θα γίνει αυτόματα από την εξυπηρέτηση πελατών). Η ερώτηση μου έχει να κάνει με την πάγια εντολή. Στο φυσικό αέριο δεν υπάρχει ανάλογη επιλογή που έχω για το Ηλ ρεύμα. Θα τραβάει στην ημερομηνία λήξης τα χρήματα και για το φυσικό αέριο η πρέπει να το πληρώνω στην ώρα του μόνος μου? Αν γνωρίζει κάποιος με ανάλογη εμπειρία ας απαντήσει. Ελπίζω να μην είμαι off topic. Ευχαριστώ και υπομονή σε όλους παιδιά για τα δύσκολα που έρχονται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τώ μεταξύ διαβάζω .. ξαναδιαβάζω να δω κι εγώ ποιο με συμφέρει... Ντρέπομαι που δεν σκαμπαζω αλλά θα ρωτήσω γιατί έχω κι εγώ ραντεβού Τετάρτη στη ΔΕΗ. 

Τώρα έχω watt and wolt fixed που μου ήρθε μήνυμα ότι θα πάει 0,399€/kWh.

Η 4μηνιαια μου κατανάλωση είναι περίπου 800 - 900kWh. 

Να επιλέξω κάποια από τα fixed της ΔΕΗ; Κάποια διάβασα παραπάνω για καταναλώσεις σαν τη δική μου προτείνετε το Γ1;; 

Please help 🥺

Επεξ/σία από ZPist

• Super Moderators
8 minutes ago, agaviot said:

Στο φυσικό αέριο δεν υπάρχει ανάλογη επιλογή που έχω για το Ηλ ρεύμα. Θα τραβάει στην ημερομηνία λήξης τα χρήματα και για το φυσικό αέριο η πρέπει να το πληρώνω στην ώρα του μόνος μου?

Αν και offtopic,  θα πρέπει να πληρώνεις το λογαριασμο του ΦΑ μόνος σου. :(

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ZPist είπε

Εν τώ μεταξύ διαβάζω .. ξαναδιαβάζω να δω κι εγώ ποιο με συμφέρει... Ντρέπομαι που δεν σκαμπαζω αλλά θα ρωτήσω γιατί έχω κι εγώ ραντεβού Τετάρτη στη ΔΕΗ. 

Τώρα έχω watt and wolt fixed που μου ήρθε μήνυμα ότι θα πάει 0,399€/kWh.

Η 4μηνιαια μου κατανάλωση είναι περίπου 800 - 900kWh. 

Να επιλέξω κάποια από τα fixed της ΔΕΗ; Κάποια διάβασα παραπάνω για καταναλώσεις σαν τη δική μου προτείνετε το Γ1;; 

Please help 🥺

Δεν έχεις καμιά τρομερή κατανάλωση. Αν επιβεβαιώσεις στο λογιστή σου ότι είναι όλα σωστά δηλωμένα στο πεδίο της κυρίας κατοικίας ώστε να επιδοτηθεις, πας πλέον μονόδρομο για Γ1 επιδοτούμενο.  Αν δικαιουσαι και ΚΟΤΒ ακόμα καλύτερα. Η επιδότηση πάντως είναι στάνταρ δεν έχει κριτήρια πέραν της κυρίας κατοικίας. Είναι πρόγραμμα με ρήτρα αλλά πλέον είναι το πλέον συμφέρον. Δεν έχει δεσμεύσεις...αν δεις σε λίγο καιρό ότι φημολογείται κάποια λήξη επιδοτήσεων τότε πας σε κάποιο σταθερό της δεη

Επεξ/σία από SpirtouLisS
  • Like 1

4 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αν και offtopic,  θα πρέπει να πληρώνεις το λογαριασμο του ΦΑ μόνος σου. :(

Ευχαριστώ πολύ. Δεν ήξερα που έπρεπε να το σχολιάσω με συγχωρείτε καλή συνέχεια. 

• Like 2

3 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε

Δεν έχεις καμιά τρομερή κατανάλωση. Αν επιβεβαιώσεις στο λογιστή σου ότι είναι όλα σωστά δηλωμένα στο πεδίο της κυρίας κατοικίας ώστε να επιδοτηθεις, πας πλέον μονόδρομο για Γ1 επιδοτούμενο.  Αν δικαιουσαι και ΚΟΤΒ ακόμα καλύτερα. Η επιδότηση πάντως είναι στάνταρ δεν έχει κριτήρια πέραν της κυρίας κατοικίας. Είναι πρόγραμμα με ρήτρα αλλά πλέον είναι το πλέον συμφέρον. Δεν έχει δεσμεύσεις...αν δεις σε λίγο καιρό ότι φημολογείται κάποια λήξη επιδοτήσεων τότε πας σε κάποιο σταθερό της δεη

Α ναι δικαιούμαι και ΚΟΤΒ ξέχασα να το αναφέρω... Γ1 λοιπόν... Ευχαριστώ!!!

28 λεπτά πριν, Aruil είπε

Το βασίζεις σε κάτι αυτό? Γιατί και εγώ είχα κάνει αίτηση αρχή Νοεμβρίου που δεν είχαν ανακοινώσει καν καινούριες τιμές και με τις καθυστερήσεις μπήκα με τιμές Δεκεμβρίου.

κακώς  , είσαι ο μοναδικος που έφαγε νέες τιμές , προφανώς δεν έκανες κάποια κίνηση (κανα τηλέφωνο να υποθέσω και συνομιλία με υπάλληλο...)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ZPist είπε

Α ναι δικαιούμαι και ΚΟΤΒ ξέχασα να το αναφέρω... Γ1 λοιπόν... Ευχαριστώ!!!

Να σου πω ότι στο διπλανό θέμα που αφορά τις επιλογές εναλλακτικών θα βρεις sticky ένα excel. Του korakios. Μπορείς να το κατεβάσεις για να γίνει επεξεργασιμο και να δεις και μόνος σου τι σε συμφέρει βάσει καταναλώσεων. Εγώ σου έδωσα έτοιμη τροφή ίσως κακώς...ότι και αν επιλέξεις να είναι το καλύτερο σου ευχομαι. Είναι ανανεωμένο με σημερινές τιμές και. Θα εισάγεις τις καταναλώσεις σου και στην καρτέλα με προγραμμάτων χωρίς ρήτρα και με ρήτρα όπου εντάσσεται το Γ1 και θα δεις και εσύ τι σε συμφέρει.

Επεξ/σία από SpirtouLisS

Μόλις τώρα, SpirtouLisS είπε

Να σου πω ότι στο διπλανό θέμα που αφορά τις επιλογές εναλλακτικών θα βρεις sticky ένα excel. Του korakios. Μπορείς να το κατεβάσεις για να γίνει επεξεργασιμο και να δεις και μόνος σου τι σε συμφέρει βάσει καταναλώσεων. Εγώ σου έδωσα έτοιμη τροφή ίσως κακώς...ότι και αν επιλέξεις να είναι το καλύτερο σου ευχομαι

δε γίνεται σύγκριση σταθερού με κυμαινόμενου , θα κάνει ο ίδιο λάθος που κάνουν όλοι , πάνε στην καρτέλα με τα ρητροπρογράμματα και δε συμπληρώνουν τιμές χοντρικής κτλ  ... άσε που προς το παρών δεν έχει πρόβλεψη για ΚΟΤ  (για τα κυμαινόμενα)  , θα μπει σε λίγες μέρες

το πιο ασφαλές είναι ανα μήνα , 4ο φύλλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lazarnik είπε

Όσοι κάνατε αίτηση μέχρι και χθες κλεισατε με τις χθεσινές,  άσχετα αν ενεργοποιηθειτε αργότερα.  Το ίδιο είχε συμβεί και τον Δεκέμβριο του 20, τώρα με βάση τα στοιχεία που έχουμε απο τον  Δεκέμβρη σε λίγους που τους έβαλαν τις τότε νέες τιμές, με επικοινωνία και αφού διεξετε (πχ ημερομηνία αίτησης κτλ) είχαν διόρθωση τις τιμές.

Σε εμένα πάντως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την εξυπηρέτηση της ΔΕΗ πριν λίγη ώρα σχετικά για την αίτηση που έκανα για το my home Enter  το Σάββατο αν κατοχύρωσα την τιμή 0.18 μου απάντησαν δεν ξερουν τι θα γίνει πάρα μόνο Τρίτη ή Τετάρτη που θα δουν την αίτηση μου.

Επεξ/σία από johnkou77

5 λεπτά πριν, johnkou77 είπε

Σε εμένα πάντως σε τηλεφωνική επικοινωνία

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

Spoiler

ντεζαβού

• Like 1

Έχετε ενεργοποιήσει Σύμβαση για το προϊόν MyHomeOnline. Η Σύμβαση λήγει 17/08/2022.Ti βλεπετε μετα να γινει?Θα επεκτεινουν αοριστου διαρκειας το συμβολαιο μου με τις παλιες η τις νεες τιμες??!!!Αλλο που του εχει ληξει το συμβολαιο δυο ετων διαρκειας ξερει τιποτε να μας πει τι του προεκυψε??

6 ώρες πριν, duende είπε

εχει σταματησει και σε αλλους να ερχεται ειδοποιηση μεσω mail και sms για την εκδοση λογαριασμου?

Δεν ξέρω αν είναι η ίδια περίπτωση με τη δικιά σου, αλλά σ' εμένα ο πρώτος λογαριασμός στο MyHome Online εκδόθηκε και εμφανίστηκε κανονικά στο ebill την Τετάρτη 6/4 το πρωί και την ειδοποίηση μέσω email και sms την έλαβα την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 7/4) το μεσημέρι. Μήπως υπάρχει και σ' εσένα κάποιου τέτοιου είδους καθυστέρηση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...