Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, GeG είπε

για να καταλαβω , οι τιμες αυξηθηκαν για ολες τις συμβασεις; ακομα και οσοι το ενεργοποιησαμε πριν τον δεκεμβρη ;

Όχι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

25 λεπτά πριν, korakios είπε

που είναι η ασάφεια ? χθες είχε 10/4 , σήμερα άλλαξαν , σωστή η ημερομηνία

εκτός αν εννοείς όσοι υπογράψανε πρόσφατα και δεν έχουν μπει ακόμα στη ΔΕΗ , δε χρειάζεται να υποθέτεις το χειρότερο

Γράφει "ενεργοποίηση".

Για το online που έκανα αίτηση εγώ την Παρασκευή, η "ενεργοποίηση" μπορεί να γίνει και μετά το Πάσχα.

Μόλις τώρα, Doubt είπε

Γράφει "ενεργοποίηση".

Για το online που έκανα αίτηση εγώ την Παρασκευή, η "ενεργοποίηση" μπορεί να γίνει και μετά το Πάσχα.

αστο να γράφει , γράψτο και εσύ και αν χρειαστεί γράφεις μια αμφισβήτηση

σε νέες τιμές δεν μπαίνετε,

Αναφορά σε κείμενο

1.Η Προσφορά Προμήθειας προς Πελάτη καταρτίζεται εγγράφως και είναι δεσμευτική για τον Προμηθευτή για χρονική περίοδο τουλάχιστον δέκα (10) ημερών από την παραλαβή της.

στη χειρότερη μπορεί όμως να φάτε άκυρο

Αναφορά σε κείμενο

1.Ο Προμηθευτής, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και το αργότερο εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή πλήρους Αίτησης Προσφοράς Προμήθειας, είτε αποστέλλει Προσφορά Προμήθειας, είτε ενημερώνει τον Πελάτη σχετικά με την απόρριψη της Αίτησής του. Σε περίπτωση που η Αίτηση δεν είναι πλήρης, ο Προμηθευτής ενημερώνει άμεσα τον Πελάτη και του παρέχει προθεσμία συμπλήρωσης της Αίτησης που δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών.

και

Αναφορά σε κείμενο

2.Η απόρριψη της Αίτησης πρέπει να είναι έγγραφη, πλήρως αιτιολογημένη κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 48, παρ. 5 του ν. 4001/2011, και να αναφέρει τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις με τις οποίες ο Πελάτης δύναται να ζητήσει επανεξέταση της Αίτησής του ή ένταξή του σε διαφορετική κατηγορία.

• Like 1

Όσοι κάνατε αίτηση μέχρι και χθες κλεισατε με τις χθεσινές,  άσχετα αν ενεργοποιηθειτε αργότερα.  Το ίδιο είχε συμβεί και τον Δεκέμβριο του 20, τώρα με βάση τα στοιχεία που έχουμε απο τον  Δεκέμβρη σε λίγους που τους έβαλαν τις τότε νέες τιμές, με επικοινωνία και αφού διεξετε (πχ ημερομηνία αίτησης κτλ) είχαν διόρθωση τις τιμές.

1 ώρα πριν, SpirtouLisS είπε

Εδώ και αρκετές ώρες, μια κατάσταση που στα μάτια μου δεν είναι και τόσο όμορφη και δημιουργεί ύποπτες σκεψεις, το αυτοματοποιημένο σύστημα τους στην εξυπηρέτηση όπου βλέπεις την εξέλιξη της αίτησης σου δεν δέχεται το αφμ μου. Σαν να μην υπάρχει αίτηση πάνω σε αυτό το αφμ. Ενώ μέχρι και το πρωί μου έλεγε ότι είμαι σε επεξεργασία και έλεγχο.

Έχει πρόβλημα γενικώς όλο το σύστημα τους... κι εγώ προσπάθησα τη περασμένη βδομάδα να επικοινωνήσω μέσω του αυτοματοποιημένουν στυστήματος για μια διπλοχρέωση στο αέριο κι επίσης δεν αναγνώριζε το ΑΦΜ. Επίσης σε καταγγελία στο myrae (πάλι για αέριο) όπου είχα συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία μου (ΑΦΜ, ΗΚΑΣΠ κλπ), μου απάντησε η εκπρόσωπος ότι δε μπορεί να με εξυπηρετήσει γιατί δε γίνεται διασταύρωση του ΑΦΜ και του ΗΚΑΣΠ. 😄

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι λίγο πονηρά πάντως...λέτε να είναι ενήμερη η ΔΕΗ για πιθανή επαναεπιδοτηση των σταθερών συμβολαίων για αυτό αύξησε τις τιμές έτσι λίγο απότομα? Γιατί δεν νομίζω η ζήτηση να έδωσε αξία σε ένα προϊόν γιατί πλέον τα καθιστά ασύμφορα για μια μεγάλη μάζα πελατών με χαμηλές καταναλώσεις όπως μικρά νυκοκυρια ή φοιτητικά σπίτια θα οδηγηθούν μαζικά στο επιδοτούμενο Γ1.

Spoiler

@korakiosέχεις ξεχάσει νομίζω στο excel τα προγράμματα smart της volton που  καταργήθηκαν. Κάτω κάτω στους υπολογισμούς στην καρτέλα χωρίς ρήτρα. Δεν ήξερα για το νέο σταθερό πρόγραμμα που έβαλες...πραγματικά μπράβο που τα ψάχνεις ενημερώνεσαι και ενημερώνεις.

Επεξ/σία από SpirtouLisS

1 minute ago, SpirtouLisS said:

Σκέφτομαι λίγο πονηρά πάντως...λέτε να είναι ενήμερη η ΔΕΗ για πιθανή επαναεπιδοτηση των σταθερών συμβολαίων για αυτό αύξησε τις τιμές έτσι λίγο απότομα? Γιατί δεν νομίζω η ζήτηση να έδωσε αξία σε ένα προϊόν γιατί πλέον τα καθιστά ασύμφορα για μια μεγάλη μάζα πελατών με χαμηλές καταναλώσεις όπως μικρά νυκοκυρια ή φοιτητικά σπίτια θα οδηγηθούν μαζικά στο επιδοτούμενο Γ1.

Αυτό σκεφτόμουν το πρωί. ΌΠως πάνε οι τιμές στα σταθερά ειναι θέμα χρόνου να επιδοτηθούν όλοι ξανά.Άλλωστε άκουσα οτι αναμένονται νεες ανακοινώσεις; κατι τετοιο πηρε το αυτί μου το πρωί

Εγώ έκανα την αίτηση για το online την προηγούμενη Τρίτη. Το mail για να υπογράψω τα δικαιολογητικά ήρθε την Παρασκευή και τα έστειλα υπογεγραμμένα σήμερα. 

Παίζει να με πιάσει η νέα χρέωση; 

Τι μαλακες είναι αυτοί, μέχρι να προχωρήσει η αίτηση σε έναν πάροχο ανακαλύπτεις πώς συμφέρει να μείνεις εκεί που είσαι..

2 ώρες πριν, SpirtouLisS είπε

Εδώ και αρκετές ώρες, μια κατάσταση που στα μάτια μου δεν είναι και τόσο όμορφη και δημιουργεί ύποπτες σκεψεις, το αυτοματοποιημένο σύστημα τους στην εξυπηρέτηση όπου βλέπεις την εξέλιξη της αίτησης σου δεν δέχεται το αφμ μου. Σαν να μην υπάρχει αίτηση πάνω σε αυτό το αφμ. Ενώ μέχρι και το πρωί μου έλεγε ότι είμαι σε επεξεργασία και έλεγχο.

Θα μπορούσες να δώσεις το link για το αυτοματοποιημένο σύστημα στην εξυπηρέτηση που βλέπεις την πορεία της αίτησης σου...γιατί δεν μπορώ να το εντοπίσω στο site της ΔΕΗ...Ευχαριστώ!

1 λεπτό πριν, d300s είπε

Θα μπορούσες να δώσεις το link για το αυτοματοποιημένο σύστημα στην εξυπηρέτηση που βλέπεις την πορεία της αίτησης σου...γιατί δεν μπορώ να το εντοπίσω στο site της ΔΕΗ...Ευχαριστώ!

Δεν είναι στο site της ΔΕΗ είναι στην τηλεφωνική υποστήριξη. 800 9001000

Επιλέγεις το 1 για να πας υποστήριξη για νέα συμβόλαια και μετά το 2 για εξέλιξη αίτησης. Εκεί πληκτρολογείς αφμ

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Lucifer είπε

Χωρίς καν να προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση, η ΔΕΗ προχώρησε σε σημαντική αύξηση των σταθερών τιμολογίων

Φαντάζομαι όταν λες "όποιος δεν καταλαβαίνει και πολλά" ή διαβάζει μόνο τίτλους ή έχει πέσει με το κεφάλι σε προπέλα.

...ε και τί να έκανε, ημερίδα ενημέρωσης που θα έκλεινε με βραδυνό gala hosted by Eleni Foureira;

Κανένας πάροχος δεν ανακοινώνει αλλαγές (ανατιμήσεις, καταργήσεις προγραμμάτων, νέα προγράμματα κτλ) πια. Εν μία νυκτί εμφανίζονται κι εξαφανίζονται τα πάντα, άρα δεν έκανε και κάτι "ανεπανάληπτο" η ΔΕΗ, ώστε να έχει νόημα ν' αρθρογραφήσει σχετικά κάποιος. Άσε που, εμμέσως πλην σαφώς, ήδη από τις τελευταίες μέρες του Μάρτη, ανακοινώνοντας (μοναδική εξαίρεση ανακοίνωσης εδώ και καιρό) τα 2 νέα σταθερά της προγράμματα (που ακόμη δεν έχει βάλει σε ισχύ, αναβάλλοντάς τα κατ' εξακολούθηση από τις 4/4), το είχε ήδη ρίξει το spoiler (για όσους παρακολουθούν). Συνεπώς το άρθρο έχει λαϊκοδικαστηριακή αξία και ύφος πρωινάδικου που κατακευραυνώνει τον τάδε μεγαλοηθοποιό επειδή μια φορά το 1985 κοίταξε πολύ λάγνα μια συμπρωταγωνίστριά του την ώρα της παράστασης.

...που να δεις κάποιους, εδώ μέσα κι όλας, που και τίτλους διαβάζουν, αλλά και άρθρα τα οποία δεν θέλει καθόλου μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι απλά λασπολογούν, κι όμως τα παραθέτουν και τα επικαλούνται ως,,,αποδείξεις κι όλας. Κατά τ' άλλα, δεν θέλει και πολύ για να τσιμπήσει κάποιος και μόνο από τον τίτλο, και αρκεί που θα το μεταφέρει στο περιβάλλον του.

23 λεπτά πριν, liopyr είπε

Εγώ έκανα την αίτηση για το online την προηγούμενη Τρίτη. Το mail για να υπογράψω τα δικαιολογητικά ήρθε την Παρασκευή και τα έστειλα υπογεγραμμένα σήμερα. 

Παίζει να με πιάσει η νέα χρέωση; 

Τι μαλακες είναι αυτοί, μέχρι να προχωρήσει η αίτηση σε έναν πάροχο ανακαλύπτεις πώς συμφέρει να μείνεις εκεί που είσαι..

...όχι "παίζει" - ΕΙΣΑΙ με την νέα χρέωση (εκτός κι αν γίνει κα'να θαύμα)...Γιατί ρε Σάκη το άργησες;

Κατά τ' άλλα μπορείς να υπαναχωρήσεις εντός 2 εβδομάδων.

edit : ώπα, ξέχασα αυτό που αναφέρει ο korakios πιο πάνω : Κι ΑΝ το πάνε όπως στο deadline της 3/12, ίσως (πιθανώς λέω εγώ) θα σε βάλουν ναι μεν με τις νέες (εκτός κι αν πέσεις σε κανέναν πραγματικά προκομμένο), αλλά θα μπορέσεις να το αμφισβητήσεις (αρχικά μέσω της σχετικής φόρμας της ΔΕΗ, κι αν μέσα σε 10 μέρες δεν έχεις ούτε φωνή ούτε ακρόαση, προχωράς σε myRAE και τότε πιθανώς θ' ανταποκριθούν γρηγορότερα από ΔΕΗ και τέλος πάντων μάλλον θα σου βγάλουν λίγο την ψυχή, αλλά στο τέλος θα σε περάσουν με τις παλιές τιμές).

1 ώρα πριν, GeG είπε

για να καταλαβω , οι τιμες αυξηθηκαν για ολες τις συμβασεις; ακομα και οσοι το ενεργοποιησαμε πριν τον δεκεμβρη ;

^ @ Lucifer  ...see...?

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1
  • Sad 1

1 hour ago, lazarnik said:

Όσοι κάνατε αίτηση μέχρι και χθες κλεισατε με τις χθεσινές,  άσχετα αν ενεργοποιηθειτε αργότερα.  Το ίδιο είχε συμβεί και τον Δεκέμβριο του 20, τώρα με βάση τα στοιχεία που έχουμε απο τον  Δεκέμβρη σε λίγους που τους έβαλαν τις τότε νέες τιμές, με επικοινωνία και αφού διεξετε (πχ ημερομηνία αίτησης κτλ) είχαν διόρθωση τις τιμές.

Το βασίζεις σε κάτι αυτό? Γιατί και εγώ είχα κάνει αίτηση αρχή Νοεμβρίου που δεν είχαν ανακοινώσει καν καινούριες τιμές και με τις καθυστερήσεις μπήκα με τιμές Δεκεμβρίου.

7 λεπτά πριν, washcloud είπε

...όχι "παίζει" - ΕΙΣΑΙ με την νέα χρέωση (εκτός κι αν γίνει κα'να θαύμα)...Γιατί ρε Σάκη το άργησες;

Γιατί είμαι με την νέα χρέωση όμως; Όταν έκανα την αίτηση την προηγούμενη Τρίτη το πρόγραμμα έγραφε 0.17 και με βάση αυτή την τιμή το διάλεξα. 

Έχω εγώ ευθύνη αν κατά την διάρκεια της γραφειοκρατικής διαδικασίας άλλαξαν αυτοί τιμές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, liopyr είπε

Γιατί είμαι με την νέα χρέωση όμως; Όταν έκανα την αίτηση την προηγούμενη Τρίτη το πρόγραμμα έγραφε 0.17 και με βάση αυτή την τιμή το διάλεξα. 

Έχω εγώ ευθύνη αν κατά την διάρκεια της γραφειοκρατικής διαδικασίας άλλαξαν αυτοί τιμές;

έκανα edit, δες το 

(πάντως δεν μετράει το πότε έκανες αίτηση για την ακρίβεια, αλλά πότε σου στείλανε την συμβαση προς υπογραφή)

Επεξ/σία από washcloud

Αν έκανε μείωση τιμολογίων πάντως εν μια νυκτί, θα το βλέπαμε ίσως και στις ειδησεις σαν ενημέρωση και θεωρώ πολλες μέρες πριν πραγματοποιηθεί. Πάντως η ΔΕΗ θέλω να αναγνωρίσω ότι τον τελευταίο καιρό μέσα στη φουρτούνα που ο κόσμος έψαξε μια έστω προσωρινή λύση αποκουμπι για να αναπνεύσει και να πάει παραπέρα όπως λέμε στο χωριό μου, την παρείχε και πολύς κόσμος την επέλεξε. Ε τώρα αποφάσισε μάλλον να την κάνει λιγότερο δελεαστική για δικούς της λόγους ίσως θεωρεί ότι και με τις παλιές τιμές να μην διασφαλίζεται ότι δε θα μπει μέσα, στο εγγύς μέλλον. Η ίσως θέλει να βγάλει κάτι διαφορετικό όπως είπε ο washcloud και η αύξηση είναι και θέμα διαχείρισης μάρκετιγκ εκτός από εμπορική ανατίμηση λόγω ζήτησης η αύξησης τιμής αγοράς του εκ μέρους της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...