Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Komfoukios είπε

Πως θα συγκρίνω απτη στιγμή που η W&V βαζει οτι να ναι ρητρα?

Αντιγράφω από το 4ο φύλλο του excel (αφορά το Γ1):

Άρα αυτόν το μήνα για κάποιον που δικαιούται επιδότηση και καίει λιγότερα απο ~600KWh/μήνα (ή ~700KWh/μήνα για ΚΟΤ) συμφέρει να παραμείνει στο Γ1.

Οπότε, για 433 κιλοβατώρες τον μήνα που έχεις εσύ, μάλλον συμφέρει να πας στο Γ1, όχι σε σταθερό. Ρώτα και τους γκουρού του τόπικ.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kosmasgr είπε

Εντάξει οι άνθρωποι δεν παίζονται. Εγώ έκανα 04/04 αίτηση online στην προηγούμενη τιμή. Είναι λόγος για να τους διαολοστειλω τηλεφωνικά. Δε με απασχολεί αν άλλαξαν την τιμή , η αίτηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις τιμές που είχαν τότε και το σωστό θα ήταν να έχουν χρονικό τέλος όσον αφορά την αίτηση και όχι την ενεργοποίηση η οποία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το φόρτο εργασίας πχ των Υπαλλήλων

Συμφωνα με την ημερομηνία αίτησης κατοχυρώνονται οι τιμές. Μου το επιβεβαιωσε υπάλληλος στη υποστήριξη ..εις διπλούν δύο διαφορετικοί..γιατί στον πρώτο έκλεισε και η γραμμή...και είπα να ξαναρωτήσω και τον άλλο. Και επειδή οι κλήσεις καταγράφονται λίγο δύσκολο να λένε βλακείες...

Επεξ/σία από SpirtouLisS
  • Like 1

5 λεπτά πριν, sheik είπε

Guys ημουν απο τον Ιουλιο στην Solar οπου ειχα προβλαβει ενα εξαιρετικο fixed προγραμμα με 0.089 μερα, 0.066 νυχτα και 1.5 ευρω παγιο/μηνα

Μολις εγινε αυτο που φοβομουν φυσικα, επιστολη για αναπροσαρμογη και ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ οι χρεωσεις πηγαν 0.38μερα, 0.34νυχτα και 15 ΕΥΡΩ παγιο/μηνα!!!!!!!!

Τι κανω τωρα; Που σκατα να παω; 

Σημ: Θερμανση εχω ρευμα-θερμοσυσσωρευτες.

Η Δεη ειναι γενικα μονοδρομος.Θα σου πουν τα παιδια,αλλα με θερμοσυσσωρευτες  γενικα δεν πας πουθενα και θα πρεπει πολυ σοβαρα να σκεφτεις την αλλαγη τροπου θερμανσης για το χειμωνα...

Έτσι και δε μπω στο εντερ 

Θα ζητήσω τόν λόγο από τον Κοράκιο.....

Αυτόν έχω διαθέσιμο

(Δεν θα βρίσκουμε γραμμή με το μπέρδεμα που θα γίνει λογικά με εμάς της τελευταίας στιγμής) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, sheik είπε

Τι κανω τωρα; Που σκατα να παω; 

Σημ: Θερμανση εχω ρευμα-θερμοσυσσωρευτες.

Μόνο ΔΕΗ home online, αλλά πάλι οι λογαριασμοί θα είναι 150% πάνω. Βάλε κάνα καλό inverter, γιατί σε βλέπω είτε να παγώνεις, είτε να χρεωκοπείς

Επεξ/σία από vali

43 minutes ago, GKPGR said:

Ερώτηση και μην γελάσετε.... Αυτές οι μικρουλες ανεμογεννήτριες που χωράνε ακόμα και στα μπαλκόνια... μπορούν να κάνουν τίποτα;  

Στην καλυτερη περιπτωση θα εχεις μια αποδοση κοντα στο 40% της ονομαστικης ισχυς κατα μ.ο. στην Ελλαδα.

μιλησα τωρα με 900800100 γιατι δεν βλεπω καπου e-selfmetering στο ebill μου.

ειπε οτι στον πρωτο λογαριασμο θα φανει ποιες ημερομηνιες θα κανω μετρηση.

υποχρεωτικα δηλαδη ο πρωτος θα ειναι εναντι, με 500kw/h το μηνα θα πονεσω δυο μηνες μαζι

ενα αλλο θεμα, ταυτοχρονα με το home online, εβαζα και νυχτερινο μετρητη. η κοινοποιηση εχει γινει στην watt&volt. μου ειπε αυτος οτι δν χρειαζεται να κανω κατι παραπανω. αναλυτικα, σημερα μπηκα στο ebill, σημερα αλλαξαν τον μετρητη.

πολλα κενα στο σεναριο...

Εδώ και αρκετές ώρες, μια κατάσταση που στα μάτια μου δεν είναι και τόσο όμορφη και δημιουργεί ύποπτες σκεψεις, το αυτοματοποιημένο σύστημα τους στην εξυπηρέτηση όπου βλέπεις την εξέλιξη της αίτησης σου δεν δέχεται το αφμ μου. Σαν να μην υπάρχει αίτηση πάνω σε αυτό το αφμ. Ενώ μέχρι και το πρωί μου έλεγε ότι είμαι σε επεξεργασία και έλεγχο.

6 λεπτά πριν, Omnio3 είπε

Όταν κάνουμε ανανέωση του συμβολαίου Home Enter πάνω στον χρόνο να φανταστώ θα αναπροσαρμοστεί και η τιμή στα νέα δεδομένα;

6. Ανανέωση Σύμβασης

6.1 Μετά το πέρας της αρχικής διάρκειας των δώδεκα (12) μηνών κατ’ εφαρμογή του Άρθρου 5 των Γενικών Όρων Σύμβασης Οικιακού Πελάτη ή Μη Οικιακού με ισχύ παροχής έως 25 kVA, η Σύμβαση θα ανανεώνεται αυτομάτως σε αορίστου χρόνου, θα εφαρμόζεται και θα ισχύει το εκάστοτε ισχύον δημοσιευμένο τιμολόγιο ΔΕΗ myHome Online καθώς και οι δημοσιευμένοι Γενικοί Όροι και Ειδικοί όροι που ισχύουν για το προϊόν αυτό, με εξαίρεση την εφαρμογή τυχόν προωθητικών εκπτώσεων.

• Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...