Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έστειλα υπογεγραμμένα τα έγγραφα μέσω email εχθές Κυριακή για το myHome Online και έλαβα auto reply απο τη ΔΕΗ.

Επίσης κατέβασα απο το site τον αναλυτικό τιμοκατάλογο και τους τον έστειλα υπογεγραμμένο (χωρίς να απαιτέιται) και δήλωσα οτι η χρέωση για την οποία υπογράφω τη σύμβαση θα πρέπει να ακολουθεί τον τιμοκατάλογο που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα τους και που έχω επισυνάψει υπογεγραμμένη(0,17/0,13Ε/ΚWh).

Λέτε θα κρατήσω την τιμή ή θα  μου την αλλάξουν?

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι πελάτης της Volterra από  29 Σεπτεμβρίου 2021 στο v1 οικιακό με την παλιά τιμή  0,099 + την έκπτωση 10% για εμπροθεσμη εξόφληση.

Έλαβα και εγώ τη περίφημη επιστολή για την αλλαγή στους όρους της σύμβασης.

Δυστυχώς δεν ήρθε στα χέρια μου εγκαίρως. Δεν είχα λάβει email ούτε κάποιου άλλου είδους ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ακόμη χειρότερα από σήμερα η ΔΕΗ έκανε αύξηση στα σταθερά προγράμματα.

Κρίμα γιατί είχα ραντεβού σήμερα σε φυσικό κατάστημα ΔΕΗ.

Να πάω στο ραντεβού και ότι γίνει ;

12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Λες να παει παραπανω? Τοσο χαλια? 

Τι να σου πω; Εγώ πάντως προσπαθώ να τελειώσω όσα games έχω αφήσει στη μέση, γιατί μετά αυστηρά επιτραπέζια.

4 λεπτά πριν, geopro είπε

Είμαι πελάτης της Volterra από  29 Σεπτεμβρίου 2021 στο v1 οικιακό με την παλιά τιμή  0,099 + την έκπτωση 10% για εμπροθεσμη εξόφληση.

Δυστυχώς δεν ήρθε στα χέρια μου εγκαίρως. Δεν είχα λάβει email ούτε κάποιου άλλου είδους ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Προχωρά στη ΔΕΗ κατά και ο θεός βοηθός. Το να σπάσεις ένα συμβόλαιο δε θα σου στοιχίσει πολλά μετέπειτα

2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τι να σου πω; Εγώ πάντως προσπαθώ να τελειώσω όσα games έχω αφήσει στη μέση, γιατί μετά αυστηρά επιτραπέζια.

Δεν καταλαβα τον σαρκασμο στο πρωτο ποστ 50-50 ημουν πως το εγραψες. 

5 λεπτά πριν, geopro είπε

Πρώτα μελετάς την Ιερή Βίβλο της Ηλεκτρικής Ενέργειας και μετά πας.

7 λεπτά πριν, geopro είπε

Κυριολεκτικα μια σελίδα πίσω έχει γράψει ο κορακιος για σύγκριση σταθερά με κυμαινομενα 

Μόλις τώρα, kirileman είπε

Η ερώτησή μου ήταν μήπως πηγαίνοντας στο σημερινό ραντεβού μου δώσουν χατιρικά τη παλιά τιμή 0,17.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, kirileman είπε

μπορεί να μην το συμφέρει ούτε το 0,18 , καλύτερα να λύσει ως προς Ψ (κιλοβατώρες πάνω απο 300)  του μηνός με την προηγούμενη τιμή 0,18 😁

0,35*(300+Ψ) - ( 0,27*150+0,21*150) <= (300+Ψ)*0,18

ή για ΚΟΤ 0,35*(300+Ψ) - ( 0,29*300) <= (300+Ψ)*0,18

30 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Κυριολεκτικα μια σελίδα πίσω έχει γράψει ο κορακιος για σύγκριση σταθερά με κυμαινομενα 

έχει πάρει τρομάρα τώρα , πιστεύω έφτασε ήδη έξω 😂

άσε που στην προηγούμενη σελίδα είναι με τις νέες τιμές , ελπίζει μπας και κλείσει με τις παλιές

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, geopro είπε

Η ερώτησή μου ήταν μήπως πηγαίνοντας στο σημερινό ραντεβού μου δώσουν χατιρικά τη παλιά τιμή 0,17.

Το 0,17 αν δεν κάνω λάθος ΗΤΑΝ τιμή του προγράμματος Online, που δεν έχω καταλάβει ακόμα αν μπορείς να το αιτηθείς σε κατάστημα. Αλλά στην Ελλάδα όλα είναι εφικτά. Εδώ ακόμα και σήμερα συμβολαιογράφοι κάνουν συμβόλαια με ημερομηνία 31/3/22 για να μην χρειαστούν ηλεκτρονική ταυτότητα (και να μην σπάσουν και την απεργία). Πήγαινε και εσύ στο κατάστημα και δώσε ένα 100ρικάκι στην υπάλληλο να σου περάσει την αίτηση με ημερομηνία Παρασκευής 8/4/22. Καλό, ε;

Αλλά όπως λέει και ο Κοράκιος, είσαι σίγουρος ότι ακόμα και το σταθερό 0,17/0,18 σε συμφέρει;

Επεξ/σία από kirileman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως έκανα λάθος στο 0,17 για την σύμβαση σε φυσικό κατάστημα ΔΕΗ. Δεν ήταν η παλιά τιμή 0,17 στο enter , ήταν 0,18.

Αλλά προς τί αυτός ο σαρκασμός βρε παιδιά ;

Επεξ/σία από geopro

1 λεπτό πριν, geopro είπε

Όντως έκανα λάθος στο 0,17 για την σύμβαση σε φυσικό κατάστημα ΔΕΗ. Δεν ήταν η παλιά τιμή 0,17 στο ender , ήταν 0,18.

Σοβαρά το είπα. Εγώ θα έψαχνα γνωστό σε κατάστημα ΔΕΗ να μου περάσει αν γίνεται την αίτηση με προπροχθεσινή ημερομηνία.

1 λεπτό πριν, geopro είπε

Όντως έκανα λάθος στο 0,17 για την σύμβαση σε φυσικό κατάστημα ΔΕΗ. Δεν ήταν η παλιά τιμή 0,17 στο ender , ήταν 0,18.

δεν είναι σαρκασμός , είναι οτι βιάζεσαι και δε διαβάζεις τίποτα γενικότερα .....

για τα 0,18 έβγαινε για Απρίλιο στο περίπου

Αναφορά σε κείμενο

Άρα αυτόν το μήνα για κάποιον που δικαιούται επιδότηση και καίει λιγότερα απο ~400KWh/μήνα (ή ~500KWh/μήνα για ΚΟΤ) συμφέρει να παραμείνει στο Γ1

Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς , ανάλογα χοντρική , επιδοτήσεις/όρια , κριτήρια κτλ

Αν νομίζεις οτι σε συμφέρει πήγαινε και δες ο ίδιος , αλλά απαραίτητα η αίτηση να έχει τιμοκατάλογο (είναι υποχρεωμένοι)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...