Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Δεν έφτασα ως εκεί. Παρασκευή έκανα την αίτηση on-line (από άλλο πάροχο), οπότε καλύτερα να συνεχίσω το ψάξιμο.

Αν κάνει κάποιος ενεργοποίηση σήμερα, ας ενημερώσει.

Αυτό δεν ήταν σήμερα;

56 λεπτά πριν, nikniknikniknik είπε

επιτελους και εγω home online. την παρασκευη εκανα αιτηση στο καταστημα, σημερα επιτελους με αφησε να ολοκληρωσω την εγγραφη, παγια εντολη κλπ. ολα καλα, οτι υπεγραψα.

το self metering ενεργοποιειται μια φορα το μηνα? δν το βλεπω στο ebill μου

Αλήθεια, φαίνεται στο e-bill το τιμολόγιο (όχι σαν αναφορά - π.χ. myHome Enter - αλλά σαν τιμές - π.χ. 0,18); Εμένα με αίτηση κατάστημα την Παρασκευή έχω κολλήσει στην ενεργοποίηση με μήνυμα «Δεν βρέθηκε ο χρήστης που πρέπει να ενεργοποιηθεί. Αν αντιγράψατε την διεύθυνση για αυτή τη σελίδα από το mail, επιβεβαιώστε πως επιλέξατε και αντιγράψατε ολόκληρο το κείμενο.» ενώ ακολουθώντας τον σύνδεσμο από το e-mail βγάζει τα σωστά στοιχεία και στέλνει SMS στο σωστό αριθμό... 🙄

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, MSc CCDSP είπε

Αυτό το 12/4 μάλλον λάθος ήταν... 

image.png.3c02dfb7fc980c414151c31eb9ce27d7.png

Λίγο δύσκολο να έχει ενεργοποιήσει κάποιος το προϊόν έως το... μέλλον.

Όντως, άντε γεια το 12/4. 0,18 θα λέτε και θα κλαίτε.

4 λεπτά πριν, MSc CCDSP είπε

Αυτό δεν ήταν σήμερα;

Αλήθεια, φαίνεται στο e-bill το τιμολόγιο (όχι σαν αναφορά - π.χ. myHome Enter - αλλά σαν τιμές - π.χ. 0,18); Εμένα με αίτηση κατάστημα την Παρασκευή έχω κολλήσει στην ενεργοποίηση με μήνυμα «Δεν βρέθηκε ο χρήστης που πρέπει να ενεργοποιηθεί. Αν αντιγράψατε την διεύθυνση για αυτή τη σελίδα από το mail, επιβεβαιώστε πως επιλέξατε και αντιγράψατε ολόκληρο το κείμενο.» ενώ ακολουθώντας τον σύνδεσμο από το e-mail βγάζει τα σωστά στοιχεία και στέλνει SMS στο σωστό αριθμό... 🙄

και εγω το ιδιο επαθα. περιμενε λιγο και θα στο ανοιξει. απο τις 7 το πρωι σπαμαρα το site του ebill με τον κωδικο

Ναι ναι. Δειχνει Home Online ενεργοποιημενο εως το 2023 και απο κατω ο αναλυτικος τιμοκαταλογος δειχνει τιμες 0,17 και 0,13.

Μεσα εισαι, μπορεις να ηρεμησεις 🤣

Το επομενο θεμα ειναι δεν θα βρησκεις το self-metering. Τουλαχιστον εγω θελω εκκαθαριστικο καθε μηνα. Θα τους παρω το μεσημερι τηλεφωνο

• Like 1

13 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δεν έφτασα ως εκεί. Παρασκευή έκανα την αίτηση on-line (από άλλο πάροχο), οπότε καλύτερα να συνεχίσω το ψάξιμο.

Αν κάνει κάποιος ενεργοποίηση σήμερα, ας ενημερώσει.

Παντως στο ebill ακομα εχει τις παλιες τιμες!!! οποτε ισως τι να πω....

11 λεπτά πριν, johnniek13 είπε

Αρα πλεον το Γ1 θεωρειται πιο συμφέρον και πανω απο τις 1300kw το τετραμηνο. εκτος και αν αλλαξει και εκει τιμές.

Η λογικη λεει πως θα αυξηθει η ρητρα, αλλιως τα σταθερα θα ειναι αχρηστα. Περιμενουμε να δουμε.

4 λεπτά πριν, booogieman είπε

Η λογικη λεει πως θα αυξηθει η ρητρα, αλλιως τα σταθερα θα ειναι αχρηστα. Περιμενουμε να δουμε.

η λογικη λεει πως το σταθερο της ΔΕΗ ηταν πολυ χαμηλο σε σχεση με τον ανταγωνισμο και σε σχεση με την πραγματικη τιμη ρευματος. Για να αυξηθει η ρητρα θα πρεπει να αυξηθει και η πραγματικη τιμη ρευματος. 

Παιδιά εγώ προερχόμενος από elpedison,  μπήκα και είδα πως με έβαλαν από σήμερα στο Γ1 οπότε πάτησα ενεργοποίηση για το Home online. Πήρα τηλ, και μου ανέφεραν πως θα πρέπει να περιμένω να βγει ο πρώτος λογαριασμός, να δω τις τιμές και αν ειναι οι νέες να επικοινωνήσω μαζί τους ώστε να γίνει η διόρθωση. Ψιλο - μανούρα βέβαια αλλά τι να κάνουμε. Πέσαμε στη κατάλληλη στιγμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, korakios said:

εκεί το χάνεις, δεν έχει ρήτρα το online/enter δηλαδή

κακώς το υποθέτεις & χωρίς λόγο

επίσης ποτέ δε συγκρίνεις με λοιπές χρεώσεις(ρυθμιζόμενες , δημοτικά τέλη , ερτ) 

Μόνο ενέργειας συν ρήτρα μείον επιδοτήσεις αν είναι κυμαινόμενο

Ούτε καν.. υπολογίζει μέσα και τις κυμαινόμενες και το δήμο και όλα. Είναι η ίδια λογική που υπολόγιζε κάποιος στο τοπικ με το φυσικό αεριο τα κυβικά και διαιρούσε με τον λογαριασμό 

βεβαια τώρα είδα ότι από χθες το βράδυ έχουν γραφτεί ένας τόνος ποστ όποτε μάλλον άκαιρο το σχόλιο μου

Επεξ/σία από marmagia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, freestyoler93 είπε

Υποθετω σου αφηνει ενα περιθωριο να πας μεχρι αυριο στα προγραμματα με τις παλιες τιμες

μπα

56 λεπτά πριν, johnniek13 είπε

Αρα πλεον το Γ1 θεωρειται πιο συμφέρον και πανω απο τις 1300kw το τετραμηνο. εκτος και αν αλλαξει και εκει τιμές.

4ο φύλλο excel

7 λεπτά πριν, marmagia είπε

βεβαια τώρα είδα ότι από χθες το βράδυ έχουν γραφτεί ένας τόνος ποστ όποτε μάλλον άκαιρο το σχόλιο μου

καλό είναι να επαναλαμβάνεται για να μη συνεχίζονται αλχημείες :)

14 λεπτά πριν, zmichalakis είπε

Παιδιά εγώ προερχόμενος από elpedison,  μπήκα και είδα πως με έβαλαν από σήμερα στο Γ1 οπότε πάτησα ενεργοποίηση για το Home online.

τι υπέγραψες ?

15 λεπτά πριν, zmichalakis είπε

Πήρα τηλ, και μου ανέφεραν

ότι και να σου είπαν δεν παίζει ρόλο ....

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλεον φτάσανε και τα υπολοιπα σταθερά την τιμή του my home heat pump...  Με 0,24  την kw στην αξία του ρεύματος μόνο , προσθέτοντας και τις άλλες χρεώσεις ,  ανεβαίνει πολύ ο λογαριασμος.   Ελπιζω να πρόλαβαν οσοι περισσότεροι τις προηγούμενες τιμές. Και την άλλη εβδομαδα να φανταστείτε ληγει το πρώτο 3μηνο του συμβολαίου μου ,  οποτε αν ήθελα μπορούσα να φύγω απο το σταθερό και να παω σε άλλο πρόγραμμα   , θα  γλύτωνα το 60αρι και θα έδινα 40, αλλά που να πας πλέον.. Κατσε εκει που εισαι..

Επεξ/σία από petrakiskap
  • Like 1

5 λεπτά πριν, korakios είπε

μπα

4ο φύλλο excel

καλό είναι να επαναλαμβάνεται για να μη συνεχίζονται αλχημείες :)

τι υπέγραψες ?

ότι και να σου είπαν δεν παίζει ρόλο ....

Το συμβόλαιο που μου έσετιλαν και υπέγραψα έγραφε Home Online.....  Το βλέπω για μπέρδεμα το θέμα. 

image.png.0038a9c6b5137edd8d455ca5aff939b1.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...