Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, τώρα με έχει χρεώσει με χρέωση myHome Online ή το πρόγραμμα που είχα μέχρι πριν(Γ1); 

1830639839_1.png.6bb7f1fc6c76d7e9da9482ed4221f6be.png401816667_2.png.9a7a306a20dbb752166bcdd6dcda3999.png

Επεξ/σία από RVD
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, DJ_WOODY said:

Καλησπέρα παρέα είμαι protergia fixed μέχρι τον Ιούλιο με 0,088 τελικό 0,189 θέλω να πάω αλλού λόγω ότι το επόμενο σταθερό της εταιρείας ανεβαίνει στα 0,35 με βάση του τώρα. Η ΔΕΗ έχει δύο προγράμματα το ένα με 0,17 και το άλλο με 0,18. Οι τιμές αυτές να υποθέσω δεν είναι τελικές. Μπορεί κάποιος κάποια να μου πει πόσο βγαίνει η κιλοβατώρα τελική ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το γνωστό πλέον εξελ το λέει σαφώς. Όλες οι τιμές είναι αρχικές. Στα εντερ/ εντερ + αφαιρείς 5% έκπτωση συνέπειας και 2% πάγια εντολη. Sto online 30€ μείον στον πρώτο λογαριασμό όχι άλλες εκπτώσεις 

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1

5 λεπτά πριν, RVD είπε

Παιδιά, τώρα με έχει χρεώσει με χρέωση myHome Online ή το πρόγραμμα που είχα μέχρι πριν(Γ1); 

Έως 21/3/2022 σε χρέωσε Γ1 ενώ από εκεί και μετά με το HomeOnline. Φαίνεται άλλωστε από τη λήξη της ετήσιας σύμβασης του Home online που την εμφανίζει για 21/03/2023.

• Like 2

44 λεπτά πριν, marmagia είπε

Το γνωστό πλέον εξελ το λέει σαφώς. Όλες οι τιμές είναι αρχικές. Στα εντερ/ εντερ + αφαιρείς 5% έκπτωση συνέπειας και 2% πάγια εντολη. Sto online 30€ μείον στον πρώτο λογαριασμό όχι άλλες εκπτώσεις 

7% στο 0,18 ; Βοήθησε με λίγο. Μπορεί κάποιος να μου πει μια τιμή διαιρώντας την τελική τιμή δια τις κιλόβατωρες του ;

6 λεπτά πριν, DJ_WOODY είπε

7% στο 0,18 ; Βοήθησε με λίγο. Μπορεί κάποιος να μου πει μια τιμή διαιρώντας την τελική τιμή δια τις κιλόβατωρες του ;

κάτι έχεις μπερδέψει μιας και δε νομίζω να ρωτάς πόσο κάνει 0,18*0,07

• Like 1

19 λεπτά πριν, DJ_WOODY είπε

Μπορεί κάποιος να μου πει μια τιμή διαιρώντας την τελική τιμή δια τις κιλόβατωρες του ;

Δεν είναι σωστό να διαιρεί την τελική τιμή με τις κιλοβατώρες 

1632404831_.PNG.4d799ec6b5f97c4dc819ada9

Εδώ φαίνεται πόσο χρεώνει η ΔΕΗ. Τα 1597kwh είναι ημερήσιο και τα 191kwh νυκτερινό.Σε περίπτωση που εξοφληθεί έγκαιρα ο λογαριασμός έχεις 5% έκπτωση και επιπλέον 2% αν βάλεις πάγια εντολή. Από εκεί και πέρα στον λογαριασμό μπαίνουν ρυθμιζόμενες χρεώσεις και δημοτικά τέλη ερτ κτλ, τα οποία δεν έχουν σχέση με τη ΔΕΗ και τα ίδια χρεώνεσαι σε όλους τους παρόχους. Στο τέλος προστίθεται και ο ΦΠΑ 6%

• Like 1

Να σου δώσω ένα παράδειγμα.

Τον περασμένο μήνα έκαψα 490 κιλοβατώρες και ο λογαριασμός ήρθε στα 90,43. Αν το διαιρέσεις σου βγαίνει η κιλοβατώρα στα 0,184.

Μιλάω για ένα πρόγραμμα με 0,088 την κιλοβατώρα στην protergia. Αν τωρα η ΔΕΗ ξεκινάει με 0,18 λογικά η τελική θα μου βγει πάνω κάτω στα 0,28 . Βάση αυτού υπολογίζω στο περίπου την μηνιαία χρέωση που θα έχω και κάνω ένα προγραμματισμό.

8 λεπτά πριν, DJ_WOODY είπε

Μιλάω για ένα πρόγραμμα με 0,088 την κιλοβατώρα στην protergia. Αν τωρα η ΔΕΗ ξεκινάει με 0,18 λογικά η τελική θα μου βγει πάνω κάτω στα 0,28

εκεί το χάνεις, δεν έχει ρήτρα το online/enter δηλαδή

1 ώρα πριν, DJ_WOODY είπε

Η ΔΕΗ έχει δύο προγράμματα το ένα με 0,17 και το άλλο με 0,18. Οι τιμές αυτές να υποθέσω δεν είναι τελικές.

κακώς το υποθέτεις & χωρίς λόγο

10 λεπτά πριν, DJ_WOODY είπε

Τον περασμένο μήνα έκαψα 490 κιλοβατώρες και ο λογαριασμός ήρθε στα 90,43. Αν το διαιρέσεις σου βγαίνει η κιλοβατώρα στα 0,184.

επίσης ποτέ δε συγκρίνεις με λοιπές χρεώσεις(ρυθμιζόμενες , δημοτικά τέλη , ερτ) 

Μόνο ενέργειας συν ρήτρα μείον επιδοτήσεις αν είναι κυμαινόμενο

1 λεπτό πριν, korakios είπε

εκεί το χάνεις, δεν έχει ρήτρα το online/enter δηλαδή

Για μια στιγμή νόμιζα ότι προσθέτει ρυθμιζόμενες, ΕΡΤ, Δήμο, ΦΠΑ τα πάντα όλα και μετά το διαιρεί με τις κιλοβατώρες. Προτιμώ το σενάριο να θεωρεί ότι τα σταθερά έχουν ρήτρα.

• Like 1

Μόλις τώρα, kirileman είπε

Για μια στιγμή νόμιζα ότι προσθέτει ρυθμιζόμενες, ΕΡΤ, Δήμο, ΦΠΑ τα πάντα όλα και μετά το διαιρεί με τις κιλοβατώρες. Προτιμώ το σενάριο να θεωρεί ότι τα σταθερά έχουν ρήτρα.

τα έβαλα όλα τα σενάρια να είμαι μέσα 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, DJ_WOODY είπε

0,18 λογικά η τελική θα μου βγει πάνω κάτω στα 0,28

Παρ ότι συμφωνώ με τον vali, θα σου απαντήσω για να έχεις μια ιδέα (πολύ χοντρική, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με άλλο χρήστη). 
Στην περίπτωσή μου (εντερ+, ΚΟΤΒ, 395 Kwh), μου ήρθε 0,225 ευρώ/Κwh (τα πάντα πληρωμένα).
Πήρωσα δλδ 69 ευρώ (89 -20 εγγύηση): 89/395 = 0,225
υγ. είναι σαν να ρωτάς πόσο ''καίει'' ένα αυτοκίνητο και να εννοείς τα έξοδα του συνολικά/ χιλιόμετρο (σέρβις, χαρτιά, ασφάλειες κλπ).

Επεξ/σία από foul

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, foul είπε

Παρ ότι συμφωνώ με τον vali, θα σου απαντήσω για να έχεις μια ιδέα (πολύ χοντρική, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με άλλο χρήστη). 
Στην περίπτωσή μου (εντερ+, ΚΟΤΒ, 395 Kwh), μου ήρθε 0,225 ευρώ/Κwh (τα πάντα πληρωμένα).

ΜΗΝ το συνεχίζεται έτσι , δεν έχει κανένα νόημα και μπερδεύετε τον κόσμο

Το να αναλύσω γιατί είναι αυτονόητο (άλλες ρυθμιζόμενες άλλα τα τέλη του καθενός)....

έβαλες και το ΚΟΤ σαν κερασάκι στη τούρτα ......

σε συνέχεια τέτοιων συγκρίσεων ,ξεκινώ αναφορές

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 2

Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μην υπάρχουν άλλες παρεξηγήσεις. Το πάω από την αρχή. Το συμβόλαιο μου λήγει στις 19/7/22 και θέλω να έρθω στην ΔΕΗ. Πότε μπορώ να αιτηθω και πως ; Δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω όλο το  thread.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DJ_WOODY είπε

Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μην υπάρχουν άλλες παρεξηγήσεις. Το πάω από την αρχή. Το συμβόλαιο μου λήγει στις 19/7/22 και θέλω να έρθω στην ΔΕΗ. Πότε μπορώ να αιτηθω και πως ; Δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω όλο το  thread.

Για την περίπτωσή σου, πας σε σταθερό χτές 
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59135570
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59157922
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59142374
θα σου έρθει ακριβότερα όπως σωστά το γράφεις, αλλά αν δεν μεταβείς, ρισκάρεις να μην βρεις τον Ιούλη σταθερό, σ αυτή την τιμή ή και καθόλου σταθερά.
By the way για τσέκαρε τους τελευταίους λογαριασμούς (στα ψιλά γράμματα) για μονομερή αλλαγή όρων της σύμβασης...

Επεξ/σία από foul

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...