Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

18 λεπτά πριν, korakios είπε

αντίθετα καλοκαίρι θα γίνει η νέα εκτόξευση

αναφερεσε για εμας τους λιανικης ή για τους χονδρεμπορους ... γιατι το καλοκαιρι προβλεπεται καλο τουλαχιστον με αναλυτη που εχω επαφη πανω στα ενεργειακα... 

(και μην ρωτας πως την πατησα... το εχω εξηγησει...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, GKPGR είπε

αναφερεσε για εμας τους λιανικης ή για τους χονδρεμπορους ... γιατι το καλοκαιρι προβλεπεται καλο τουλαχιστον με αναλυτη που εχω επαφη πανω στα ενεργειακα... 

(και μην ρωτας πως την πατησα... το εχω εξηγησει...)

εννοώ λιανική μιας και καλοκαίρι πάντα ανεβαίνει η ζήτηση .

Spoiler

Πέρυσι μάλιστα έφτασε σε οριακά σημεία το σύστημα , φέτος δε νομίζω να αντέξει (συχνότερα blackout)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Ναι κανονικα

Επειδή διάβασα προηγούμενη ανάρτηση σου, ότι ακόμα σου βγάζει ότι το Home Online είναι υπό επεξεργασία, όπως βγάζει και σε εμένα αλλά με ενεργό το Enter+, στην πάγια εντολή μου βγάζει το παρακάτω..Ενώ σε αλλά συμβόλαια που έχω κάνει της οικογένειας, μου βγάζει κάτω από την πάγια αλλαγή κάρτας ή ακύρωση. 
Εσενα τι βγάζει ακριβώς; Για να καταλάβω αν είμαι οκ κι έχει δεχτεί την πάγια για το Enter..

22F3B452-5FAE-4EB9-B4E7-635E4DBF6473.jpeg

Επεξ/σία από ppmarkos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ppmarkos είπε

Επειδή διάβασα προηγούμενη ανάρτηση σου, ότι ακόμα σου βγάζει ότι το Home Online είναι υπό επεξεργασία, όπως βγάζει και σε εμένα αλλά με ενεργό το Enter+, στην πάγια εντολή μου βγάζει το παρακάτω..Ενώ σε αλλά συμβόλαια που έχω κάνει της οικογένειας, μου βγάζει κάτω από την πάγια αλλαγή κάρτας ή ακύρωση. 
Εσενα τι βγάζει ακριβώς; Για να καταλάβω αν είμαι οκ κι έχει δεχτεί την πάγια για το Enter..

ακριβως το ιδιο μου βγαζει και εμενα. επισης σβησε εντελως τα στοιχεια της καρτας εδω

Επεξ/σία από jimakos234
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Μεινε στο Γ1 που κατα πασα πιθανοτητα εισαι γιατι οντως η καταναλωση σου ειναι λιγη.

Αν δεν εχεις νυχτερινο ξεκινησε τη διαδικασια να βαλεις.

δεν εχω αλλα νομιζω πως δεν αξιζει κιολας στην περιπτωση μου... απο οτι ειδα εχει και παγια ετσι δεν ειναι? το βραδυ δεν αναβει καν φωτακι στο σπιτι, μονο το ψυγειο 1-2 φορες που θα παρει μπροστα... αξιζει τον κοπο να μπω στην διαδικασια και να πληρωνω τα τελη του και την αρχικη συνδεση?

επισης, στο αλλο μου λογαριασμο που εχω myhome online, επειδη ειναι η πρωτη φορα και δεν το γραφει ξεκαθαρα, φανταζομαι η μετρηση απο εμενα ειναι προαιρετικη? και θα περναει ουτως η αλλως ανθρωπος μια φορα το 4μηνο για να εχουμε την ακριβη ενδειξη, καταλαβαινω σωστα?

Επεξ/σία από Beefeater

1 ώρα πριν, korakios είπε

εννοώ λιανική μιας και καλοκαίρι πάντα ανεβαίνει η ζήτηση .

Σε σχέση με τώρα (Απρίλιο) ναι. Σε σχέση με πέρσι, απίθανο.

Ανεμιστήρας, βεντάλια, συχνά ντους κλπ. 

Κάτι καταναλωτές που ρύθμιζαν το κλιματιστικό στο 23 το καλοκαίρι θα εκλείψουν, δεν ξέρω αν θα είναι από θερμοπληξία ή από πείνα.

Μια απόσυρση που είχε εξαγγελθεί το Φλεβάρη, την έφαγε η μαρμάγκα. (βλέπε no money)

5 ώρες πριν, turbat0s είπε

Σε ποιο βήμα της διαδικασίας είσαι?

5 ώρες πριν, takoulou είπε

Μαλλον ο Δεδδηε δεν εχει δωσει ακομα τις μετρησεις για ημερησιο και το  νυχτερινο...Εχεις  μονο την συνολικη..Υπομονη λιγο...

Εκανα αιτηση, πηρα επιστολη με το ποσο, το πληρωσα, ηρθε τεχνικος, εγινε καταμετρηση, πηρα λογαριασμο, στον οποιο ομως δεν φαινεται ξεχωριστη χρεωση αλλα μια ενιαία. 

Spoiler
16 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε

Εκανα αιτηση, πηρα επιστολη με το ποσο, το πληρωσα, ηρθε τεχνικος, εγινε καταμετρηση, πηρα λογαριασμο, στον οποιο ομως δεν φαινεται ξεχωριστη χρεωση αλλα μια ενιαία. 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/598603-νυχτερινο-τιμολογιο-δεδδηε/page/72/#comments

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimakos234 είπε

ακριβως το ιδιο μου βγαζει και εμενα. επισης σβησε εντελως τα στοιχεια της καρτας εδω

Σου βγάζει ακριβώς τα ίδια κι έχει ενεργοποιηθεί κανονικά στους λογαριασμούς σου; Εξοφλείται μέσω πάγιας έτσι; Σου επέστρεψαν και την εγγύηση;

Να ξέρω να μην μπλέκω με διαδικασίες να το αφαιρέσουν. 

Επεξ/σία από ppmarkos

5 λεπτά πριν, ppmarkos είπε
  1. Σου βγάζει ακριβώς τα ίδια κι έχει ενεργοποιηθεί κανονικά στους λογαριασμούς σου;
  2. Εξοφλείται μέσω πάγιας έτσι;
  3. Σου επέστρεψαν και την εγγύηση;

Να ξέρω να μην μπλέκω με διαδικασίες να το αφαιρέσουν. 

και στα 3 --> ναι. Μου επεστρεψαν την εγγυηση  σαν εκπτωτικο/επιστροφη και συμψηφιστηκε/αφαιρεθηκε απο τις χρεωσεις

7 ώρες πριν, infini είπε

Θα μετακομίσω σε σπίτι που μέχρι τώρα έχει μόνο πάγιο. Για θέρμανση-ψύξη χρησιμοποιώ σόμπα χαλαζία και ανεμιστήρες. Ποιο πρόγραμμα μου πρετείνετε να επιλέξω;

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/page/860/#comment-59157922

(το ότι "έχει μόνο πάγιο", δεν αφορά ούτε εμάς, ούτε εσένα, ΕΚΤΟΣ κι αν εννοείς ότι ΔΕΝ θα πάρεις το ρεύμα στο όνομά σου) και φίλτραρε την επιλογή που θα κάνεις με βάση αν το σπίτι που θα πας θα το δηλώσεις στην φορολογική (που ελπίζω να μην έκανες ήδη, αλλά ΝΑ κάνεις σύντομα) ως κύρια κατοικία ΣΟΥ (με το ρεύμα στ' όνομά σου). Σε περίπτωση που ΔΕΝ θα το δηλώσεις ως κύρια κατοικία ΣΟΥ, πας σε κατάστημα ΔΕΗ και υπογράφεις για το Εντερ.

3 ώρες πριν, korakios είπε

ΔΕΗ heatpump θα λέμε και θα χαιρόμαστε

όπως τα παιδιά εδώ (θα ξαναγίνει χιτ ) :-D

1 ώρα πριν, Beefeater είπε

δεν εχω αλλα νομιζω πως δεν αξιζει κιολας στην περιπτωση μου... απο οτι ειδα εχει και παγια ετσι δεν ειναι? το βραδυ δεν αναβει καν φωτακι στο σπιτι, μονο το ψυγειο 1-2 φορες που θα παρει μπροστα... αξιζει τον κοπο να μπω στην διαδικασια και να πληρωνω τα τελη του και την αρχικη συνδεση?

επισης, στο αλλο μου λογαριασμο που εχω myhome online, επειδη ειναι η πρωτη φορα και δεν το γραφει ξεκαθαρα, φανταζομαι η μετρηση απο εμενα ειναι προαιρετικη? και θα περναει ουτως η αλλως ανθρωπος μια φορα το 4μηνο για να εχουμε την ακριβη ενδειξη, καταλαβαινω σωστα?

Αν το σπίτι είναι δικό σου, φυσικά και αξίζει (σιγά τον κόπο, μόνο μια αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ, το πάγιο είναι πολύ λίγο και το αρχικό κόστος των 42,16€ αργά ή γρήγορα θα το αποσβέσεις). Επίσης από Νοέμβρη έως τέλος Απρίλη υπάρχει και 2ωρο μεσημεριανό και το καλοκαίρι ξεκινάει από τις 11 το βράδυ, οπότε δύσκολο να μην έχεις κάποιες καταναλώσεις (πέραν του ψυγείου) σε αυτά τα ωράρια. Συν ότι με το νυχτερινό ενεργοποιημένο έχεις και κάποια έκπτωση και στις "Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις". Εσύ ξέρεις όμως, αλλά για τυχόν σχόλια ή ερωτήσεις, στο thread του νυχτερινού.

Το να δώσεις εσύ ενδείξεις, ναι είναι προαιρετικό. Και ναι ο καταμετρητής του ΔΕΔΔΗΕ περνάει κάθε 4μηνο για να γίνει επίσημη (και όχι "ακριβής") καταγραφή ώστε να εκδοθεί εκκαθαριστικός. Το να δίνεις πάντως ο ίδιος ενδείξεις, είτε κάθε μήνα μέσω του παρόχου, είτε μέσω ΔΕΔΔΗΕ άνα 2μηνο (ή και συνδυαστικά), σου εξασφαλίζει ότι δεν θα χρεωθείς με τυχόν "κουλές" (είτε τυχόν πάρα πολλές, είτε πάρα πολύ λίγες, πράγμα που μπορεί να είναι προβληματικό για διαφορετικούς λόγους) κιλοβατώρες για τους έναντι λογαριασμούς.

54 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε

εγινε καταμετρηση, πηρα λογαριασμο

ΕΙΝΑΙ εκκαθαριστικός; Εμπεριέχει η περίοδος κατανάλωσης το διάστημα από την αλλαγή του μετρητή;

• Thanks 1

46 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

και στα 3 --> ναι. Μου επεστρεψαν την εγγυηση  σαν εκπτωτικο/επιστροφη και συμψηφιστηκε/αφαιρεθηκε απο τις χρεωσεις

Ευχαριστώ πολύ.  Κατατοπιστικότατος!

4 ώρες πριν, GKPGR είπε

Δεσποζουσα θεση στην αγορα δεν εχει σχεση με το αν μια εταιρια ειναι δημοσια/κρατικη/ΝΠΔΔ εχει τελοςπαντον κρατικη "οντοντητα" αλλα ΣΥΝΗΘΩΣ το τι μεριδιο αγορας εχει

Δεν είναι αυτό το θέμα.

Αν κάποιος σκέφτεται "θα πάω στη ΔΕΗ - Δημόσιο είναι - θα κάνει κοινωνική πολιτική - δεν θα με τσακίσει στις χρεώσεις - δεν θα μου κόψει το ρεύμα - θα κάνω ότι γουστάρω" το σκεπτικό του πάσχει από την αρχή.

Καλησπέρα παρέα είμαι protergia fixed μέχρι τον Ιούλιο με 0,088 τελικό 0,189 θέλω να πάω αλλού λόγω ότι το επόμενο σταθερό της εταιρείας ανεβαίνει στα 0,35 με βάση του τώρα. Η ΔΕΗ έχει δύο προγράμματα το ένα με 0,17 και το άλλο με 0,18. Οι τιμές αυτές να υποθέσω δεν είναι τελικές. Μπορεί κάποιος κάποια να μου πει πόσο βγαίνει η κιλοβατώρα τελική ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...