Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, foul είπε

μα δε το κάνει και ποτέ εκτός από να λογοκρίνει και να ειρωνεύεται τους αδαείς σαν εμένα.

Σε ρωταω αρχικα με βαση την συγκριση τι προτεινεις να παμε ολοι σε κυμαινομενο εμεις που εχουμε ΚΟΤ και μου λες δεν προτεινω τιποτα.

Και σε ξαναρωταω ποιος ο λογος της συγκρισης και μου λες μετα για κατι που ελεγες παλιοτερα.

Σε τι να κατσω ν'αναφερθω δηλαδη?

Αν εχεις κατι να πεις για την συγκριση που εκανες και σε ρωτησα πες το διαφορετικα δεν υπαρχει κανενα νοημα να συζηταμε χωρις να υπαρχει νοημα.

Υ.Γ. Τωρα για την λογοκρισια και ειρωνια δεν χρειαζεται ν'αναφερθω γιατι ειναι και αργα.Μην μας κλεισουν κανενα θεμα τωρα που ο κοσμος ψαχνεται να δει τι θα κανει.😒

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, foul είπε

αν εννοείς χωρίς επιδοτήσεις οκ , ναι , με επιδοτήσεις κάνε πράξεις να δεις πόσο είναι απο 1/1/21 η αρχική τιμή κιλοβατωρας προ έκπτωσης ΚΟΤ , πάντα για περιπτώσεις <300kw/μήνα

και το νούμερο κάντο σύγκριση με το παλιό Γ1 στα 0,11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, korakios είπε

αν εννοείς χωρίς επιδοτήσεις οκ

Μα για τα σταθερά λέω χρήζουν κι αυτά επιδότησης, από την στιγμή που και σε αυτά ''απογειώθηκαν'' οι τιμές, στα νέα τιμολόγια (κι ειδικά για ΚΟΤ και χωρίς μέριμνα για πολύτεκνους, που οι 300Kwh είναι σε οριζόντια βάση στα κυμαινόμενα, ασχέτως αριθμού ατόμων).
Δηλαδή 2 κατηγορίες ''θίγονται'' οι ''σταθεροί'' κι οι ''ΚΟΤ'' (σταθεροί/κυμαινόμενοι) από την μη επιδότησή τους.

Επεξ/σία από foul

Spoiler

2 λεπτά πριν, foul είπε

Μα για τα σταθερά λέω χρήζουν κι αυτά επιδότησης, από την στιγμή που και σε αυτά ''απογειώθηκαν οι τιμές, στα νέα τιμολόγια (κι ειδικά για ΚΟΤ και χωρίς μέριμνα για πολύτεκνους, που οι 300Kwh είναι σε οριζόντια βάση, ασχέτως αριθμού ατόμων).

μην αγχώνεσαι , κάποια στιγμή θα κοπούν και οι επιδοτήσεις γενικότερα (με τελευταία τα  ΚΟΤ) , μην ξεχνάς οτι το καλοκαίρι θα φανεί ότι είναι να γίνει , τώρα είμαστε σε χαλαρή ενεργειακά περίοδο

αλλά ξεφύγαμε και δεν το συνεχίζω άλλο :)

• Like 1

3 λεπτά πριν, korakios είπε

θα κοπούν και οι επιδοτήσεις γενικότερα

πρόβλεψή μου , ελπίζω ''ατυχής'' (να διαψευστώ δλδ) θα καταργηθούν τα σταθερά ή θα φτάσουν στο θεό, οπότε θα είναι μη επιλέξιμα. 

• Like 1

Στις 8/4/2022 στις 4:26 ΜΜ, jimakos234 είπε

To Enter σε online οχι, εκτος αν ζητησεις να το σπασεις με αντιστοιχη ποινη και να περασεις σε Γ1 για να μπεις στο online. Tα enter ειναι προγραμματα, ενω το online λειτουργει σαν προσθετο πανω στο Γ1.

Εκ πειρας, προσωπικης, τον Νοεμβριο, επειδη απο το econtract αργουσαν πολυ, ειχα στειλει εγγραφα/συμβολαιο που ανεγραφε home online, οχι Γ1, και επειδη δεν εβλεπε ανταποκριση και θα εχανα τις παλιες τιμες τοτε (0.09 online / 0,105 enter), πηγα σε καταστημα και εκλεισα το enter εμπροθεσμα. Φαινοταν το αιτημα μεσα στο online στο καταστημα, αλλα δεν ηξεραν να μου πουν παραπανω ουτε μπορουσαν να κανουν κατι.

Mικρο το κακο, κατοχυρωσα το παλιο Enter, και ειπαν οτι για το online απλα θα ακυρωθει το αιτημα, αν και ακομα το βλεπω οτι ειναι υπο επεξεργασια, και το Enter ενεργο στο ebill ολη αυτην την περιοδο. Ισως με καποιο μαγικο τροπο ενεργοποιηθει οταν ληξει τον 11/2023 το παλιο online που εχω κανει αιτηση (99.9% δεν θα συμβει). :P

Έχεις περάσει και πάγια εντολή για το Enter ή όχι;

Παίδες καλημέρα, μόλις πριν 2 μερες πήγα δεη να αλλάξω όνομα (αρχικά) για ενα ακίνητο που έχω στο ονομα μου. Σε συζήτηση με την υπάλληλο της ΔΕΗ της είπα μετα την αλλαγη ονοματος, να βαλουμε και το Dei my home online. Κοιτώντας την κατανάλωση μου (850 KWH ανά τετράμηνο) μου είπε πως δεν με συμφέρει να μπώ σε πρόγραμμα , καθώς πρόκειται όπως φαίνεται η κυβέρνηση να επιδοτήσει σε μεγάλο ποσοστό την "ρήτρα". όπως και να έχει, πολύ μικρό το κέρδος ότι και να κάνω... το υπολογίζω + -  20 με 30 ευρώ τον λογαριασμό.

Πως με συμβουλεύετε να κινηθώ; Υπέρ ευχαριστώ :)

18 λεπτά πριν, Beefeater είπε

Παίδες καλημέρα, μόλις πριν 2 μερες πήγα δεη να αλλάξω όνομα (αρχικά) για ενα ακίνητο που έχω στο ονομα μου. Σε συζήτηση με την υπάλληλο της ΔΕΗ της είπα μετα την αλλαγη ονοματος, να βαλουμε και το Dei my home online. Κοιτώντας την κατανάλωση μου (850 KWH ανά τετράμηνο) μου είπε πως δεν με συμφέρει να μπώ σε πρόγραμμα , καθώς πρόκειται όπως φαίνεται η κυβέρνηση να επιδοτήσει σε μεγάλο ποσοστό την "ρήτρα". όπως και να έχει, πολύ μικρό το κέρδος ότι και να κάνω... το υπολογίζω + -  20 με 30 ευρώ τον λογαριασμό.

Πως με συμβουλεύετε να κινηθώ; Υπέρ ευχαριστώ :)

Μεινε στο Γ1 που κατα πασα πιθανοτητα εισαι γιατι οντως η καταναλωση σου ειναι λιγη.

Αν δεν εχεις νυχτερινο ξεκινησε τη διαδικασια να βαλεις.

Εικάζω πως λογικά έχει συζητηθεί, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω κάτι μέσω αναζήτησης.

Προχθές με πήρε η Elpedison, ενώ έχω περάσει σε πρόγραμμα Enter+ 2 βδομάδες πριν και στην κοινοποίηση πως είμαι σε αυτό το πρόγραμμα, μου ανέφερε η κοπελιά πως σελίδα 4, παράγραφος 9 των γενικών όρων αναφέρεται πως η ρήτρα μπορεί κάλλιστα να ενεργοποιηθεί μετά την έλευση 6μηνου.

Κάπου πήρε το μάτι μου πως οι ειδικοί όροι υπερισχύουν των γενικών, όπου στους πρώτους ανεφέρεται το εύρος του συμβολαίου και η τιμή της κιλοβατώρας, αλλά υπήρξαν και σχετικές ενστάσεις.

Γνωρίζει κάποιος αν αυτό το θέμα έχει διευκρινιστεί ευθέως ή θα τρέχουμε με διακοπή στο 6μηνο καλού κακού.

Ευχαριστώ και πάλι και sorry αν επαναλαμβάνομαι.

Θα μετακομίσω σε σπίτι που μέχρι τώρα έχει μόνο πάγιο. Για θέρμανση-ψύξη χρησιμοποιώ σόμπα χαλαζία και ανεμιστήρες. Ποιο πρόγραμμα μου πρετείνετε να επιλέξω;

11 λεπτά πριν, infini είπε

Θα μετακομίσω σε σπίτι που μέχρι τώρα έχει μόνο πάγιο. Για θέρμανση-ψύξη χρησιμοποιώ σόμπα χαλαζία και ανεμιστήρες. Ποιο πρόγραμμα μου πρετείνετε να επιλέξω;

Καλημερα... Για δαβασε τις πισω 5-6 σελιδες... Εχει 2-3 προγραμματα... Εσυ θα επιλεξεις αναλογα με τις καταναλωσεις που θα εχεις... Και φυσικα θα δεις αν υπαρχει και  νυχτερινο ρευμα..Αυτο που λες ειναι γενικο και  αοριστο.. Ψυξη με ανεμιστηρα;;

17 λεπτά πριν, timefliesfast είπε

Εικάζω πως λογικά έχει συζητηθεί, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω κάτι μέσω αναζήτησης.

Προχθές με πήρε η Elpedison, ενώ έχω περάσει σε πρόγραμμα Enter+ 2 βδομάδες πριν και στην κοινοποίηση πως είμαι σε αυτό το πρόγραμμα, μου ανέφερε η κοπελιά πως σελίδα 4, παράγραφος 9 των γενικών όρων αναφέρεται πως η ρήτρα μπορεί κάλλιστα να ενεργοποιηθεί μετά την έλευση 6μηνου.

Κάπου πήρε το μάτι μου πως οι ειδικοί όροι υπερισχύουν των γενικών, όπου στους πρώτους ανεφέρεται το εύρος του συμβολαίου και η τιμή της κιλοβατώρας, αλλά υπήρξαν και σχετικές ενστάσεις.

Γνωρίζει κάποιος αν αυτό το θέμα έχει διευκρινιστεί ευθέως ή θα τρέχουμε με διακοπή στο 6μηνο καλού κακού.

Ευχαριστώ και πάλι και sorry αν επαναλαμβάνομαι.

Ναι μπορει να γινει αυτο.. Στην ΔΕΗ ακομα  δεν το εφαρμοζουν τοσο καιρο...Δεν εχει ακουστει τιποτα.. Ενω οι παροχοι το εφαρμοζουν αμεσως.. Απλα στο ειπε μηπως σε τουμπαρει..Παντως κοιταξε και πιο πισω σελιδες να δεις..

20 λεπτά πριν, timefliesfast είπε

Όλοι οι πάροχοι έχουν το δικαίωμα μετά από έξι μήνες να αλλάξουν το συμβόλαιο. Φυσικά σου έρχεται ειδοποίηση να το αποδεχθείς ή να αποχωρήσεις αζημιως μέσα σε 60 ημέρες. Και ως τώρα όλοι οι πάροχοι το έχουν κάνει αυτό με τα σταθερά προγράμματα τους, συμπεριλαμβανομένης της elpedison. Ο μόνος πάροχος που δεν έχει κάνει εώς τώρα κάτι τέτοιο, αν και έχει το δικαίωμα, είναι η ΔΕΗ και μάλιστα έκανε και ανακοίνωση στον τύπο επί τούτου.

• Like 1

Όταν τις επόμενες μέρες συνδεθεί ο αριθμός παροχής με το αφμ μου και κάνω αίτηση για κοινωνικό τιμολόγιο που μάλλον θα γίνει δεκτή, χρειάζεται κάποια άλλη κίνηση από μένα ? Πρέπει δηλαδή να κάνω κάτι άλλο με ΔΕΗ? Νομίζω διευκρινησαμε ότι και στο online μπαίνει ΚΟΤΒ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε

Όταν τις επόμενες μέρες συνδεθεί ο αριθμός παροχής με το αφμ μου και κάνω αίτηση για κοινωνικό τιμολόγιο που μάλλον θα γίνει δεκτή, χρειάζεται κάποια άλλη κίνηση από μένα ? Πρέπει δηλαδή να κάνω κάτι άλλο με ΔΕΗ? Νομίζω διευκρινησαμε ότι και στο online μπαίνει ΚΟΤΒ

Καλησπερα... Θα κανεις νεα  αιτηση στον κοινωνικο τιμολογιο..

Επεξ/σία από takoulou

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...