Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε

ΔΕΗ  myhome enter γιατί να το επιλέξω έναντι του απλού Γ1Ν με κοινωνικό τιμολόγιο?ποια είναι τα οφέλη και ποιο το "τυράκι"?

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Απρίλιος 2022)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε

ΔΕΗ  myhome enter γιατί να το επιλέξω έναντι του απλού Γ1Ν με κοινωνικό τιμολόγιο?ποια είναι τα οφέλη και ποιο το "τυράκι"?

γράψε, αν θες την μέση κατανάλωσή σου το 4μηνο

Επεξ/σία από foul

1 λεπτό πριν, foul είπε

γράψε, αν θες την μέση κατανάλωσή σου το 4μηνο

Κοίτα φέτος λόγω της μικρής ξεφύγαμε 1800 ημέρας και 700 Νύχτας μιλάμε για τον χειμώνα. Πέρσυ πολλά λιγότερα κάπου στις 1400 όλα μαζί.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Kapetanakos είπε

Κοίτα φέτος λόγω της μικρής ξεφύγαμε 1800 ημέρας και 700 Νύχτας μιλάμε για τον χειμώνα. Πέρσυ πολλά λιγότερα κάπου στις 1400 όλα μαζί.

Διαβασε τις πληροφοριες στο link πιο πανω και δεν χρειαζεται ν'αναφερεις καταναλωσεις.Αυτα τα ρωτουσαμε παλια.

Οτι αλλη απορια εχεις αφου διαβασεις τοτε ρωτας.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Οποτε προτεινεις

Δεν προτείνω τίποτα,
Ο καθένας, σύμφωνα με την εκτίμηση της κατανάλωσής του, πράττει τα δέοντα 

Επεξ/σία από foul

3 λεπτά πριν, foul είπε

Δεν προτείνω τίποτα,
Ο καθένας, σύμφωνα με την εκτίμηση της κατανάλωσής του, πράττει τα δέοντα 

Μετα ως προς τι η συγκριση αφου τα κυμαινομενα βγαινουν φθηνοτερα απο τα σταθερα?

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι έλεγα 22/3
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59142374

(3x η κιλοβατώρα) τελικά -συνολικά- χοντρικά πάει 2x, αλλά ''αστόχησα'' στην επιδότηση που αυξήθηκε στα ρητροπρογράμματα σε αντίθεση με τα σταθερά που μηδενίστηκε (ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει αυτός ο διαχωρισμός, την αύξηση της ρήτρας την πληρώνουμε όλοι και μάλιστα οι ΚΟΤ, πολλαπλάσια).

Επεξ/σία από foul
  • Confused 1

15 λεπτά πριν, foul είπε

τι έλεγα 22/3
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59142374

(3x η κιλοβατώρα) τελικά -συνολικά- χοντρικά πάει 2x, αλλά ''αστόχησα'' στην επιδότηση που αυξήθηκε στα ρητροπρογράμματα σε αντίθεση με τα σταθερά που μηδενίστηκε (ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει αυτός ο διαχωρισμός, την αύξηση της ρήτρας την πληρώνουμε όλοι, και μάλιστα οι ΚΟΤ, πολλαπλάσια).

εννοεί οτι το έγραψες πολύ γενικά και μπορεί κάποιοι να το πάρουν τυφλοσούρτη

κάθε μήνα πλέον υπάρχει το 4ο φύλλο του excel και δείχνει τα όρια ειδικά για το Γ1 που η τιμή κλείνει τον επόμενο μήνα με χοντρική γνωστη του προηγούμενου μήνα

(έχει μπει εκεί και ένα εργαλείο υπολογισμού για όσους θέλουν να σκαλίσουν)

άγνωστο στο μέλλον τι θα ισχύει 

• Thanks 1

29 λεπτά πριν, foul είπε

την αύξηση της ρήτρας την πληρώνουμε όλοι και μάλιστα οι ΚΟΤ, πολλαπλάσια.

Εσεις ναι εγω οχι.

Στα υπολοιπα δεν υπαρχει νοημα ν'αναφερθω καθολου καθως θα βγουμε τελειως εκτος θεματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, foul είπε

Ένα συγκριτικό με 1600Kwh/4μηνο με ΚΟΤΒ.

12 λεπτά πριν, korakios είπε

πολύ γενικά

Συγνώμη φίλε μου αν το ''Ένα συγκριτικό με 1600Kwh/4μηνο με ΚΟΤΒ'' είναι γενικό, παραδίνομαι...
υγ. το γνωρίζεις ότι 1 στα 2 ποστ μου, αναφέρεται στο excell σου (και σε ξανά ευχαριστώ γι αυτό)

9 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

δεν υπαρχει νοημα ν'αναφερθω

μα δε το κάνει και ποτέ εκτός από να λογοκρίνει και να ειρωνεύεται τους αδαείς σαν εμένα.

Επεξ/σία από foul

Spoiler

3 λεπτά πριν, foul είπε

Συγνώμη φίλε μου αν το ''Ένα συγκριτικό με 1600Kwh/4μηνο με ΚΟΤΒ'' είναι γενικό, παραδίνομαι...

είναι όταν δεν αναφέρεται "προς το παρών" και "με τα σημερινά δεδομένα" και "άγνωστο το μέλλον" και "βάσει του χαμηλότερου σταθερού σήμερα 0,17-0,18"

σκέψου αυτόν που μπαίνει και διαβάζει (στην καλύτερη των περιπτώσεων) την ίδια σελίδα μόνο .....

και φυσικά υπάρχουν άτομα όπως ο @HERTHAN που έκλεισε με παλιές τιμές σε ΚΟΤ

πρέπει να καταλαβαίνει ο κόσμος οτι όλα είναι ρευστά σε κυμαινόμενο , ακόμα περισσότερο απο πριν και ότι κάνει να το κάνει επειδή καταλαβαίνει , όχι απο γκάλοπ απόψεων

πάντως άσχετο , σε αυτό που έγραψες

40 λεπτά πριν, foul είπε

μάλιστα οι ΚΟΤ, πολλαπλάσια

διαφωνώ κάθετα , τα τιμολόγια ΚΟΤ (με καταναλώσεις όμως μέσα στο όριο 300kw) τα έχουν προστατέψει

ΥΓ. ναι το ξέρω , απλά σκέψου οτι μπαίνει κόσμος στυλ fb και περιμένει απάντηση σε ερώτημα χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα , είναι ακριβώς οι ίδιοι που την πατήσανε με τα διαφημιζόμενα 0,05€/kw.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.insomnia.gr/forums/topic/598241-κοινωνικό-τιμολόγιο-ηλεκτρικού-ρεύματος/?do=findComment&comment=59161417
_Θα ''την πατήσουν'' με το δικό μου, πολύ συγκεκριμένο συγκριτικό κι όχι με τις άκυρες γενικευμένες ερωτήσεις-συμπεράσματα τύπου: προτείνεις να πάνε οι KOT κλπ. (που δεν θέλω καν να επαναλάβω, όχι να απαντήσω).
''ΟΚ, THAT'S RIGHT''😫

Επεξ/σία από foul

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...