Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, mkp είπε

Πια τα οφέλη του προγράμματος ΔΕΗ heatpump? γιατί από ότι βλέπω είναι πολύ πιο ακριβό από τα υπόλοιπα προγράμματα τις ΔΕΗ.

όταν καταργηθούν τα online/enter (η αλλάξει τιμή) , τότε θα έχει νόημα για όσους δεν τους καλύπτουν οι επιδοτήσεις

18/4 μετακύλησε ξανά η ημερομηνία ισχύος των νέων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, mkp είπε

Πια τα οφέλη του προγράμματος ΔΕΗ heatpump? γιατί από ότι βλέπω είναι πολύ πιο ακριβό από τα υπόλοιπα προγράμματα τις ΔΕΗ.

...μάλλον το παρατήρησαν κι απ' την ΔΕΗ το conflict-of-interest,  και βρήκανε τη λύση : (ακούστηκε ότι) θ' αυξήσουνε τις τιμες στα υπόλοιπα προγράμματα από Δευτέρα...😎

Επεξ/σία από washcloud

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοεί με το "η παροχή δεν έχει τιμολογηθεί για μεγάλο διάστημα"; Είμαι σε μηνιαίο λογαριασμό και ο προηγούμενος ήταν εκκαθαριστικός, στις 17/3 (με ενδείξεις άλλες από αυτές που είχα δώσει εγώ, γιατί ο ΔΕΔΔΗΕ μάλλον πέρασε τις επόμενες μέρες)

Spoiler

image.png.20c76ce0283c2decf851904374f546f0.png

Επεξ/σία από marinna

στο myhome online στον εκαθαριστικο ήρθε με ρητρα αναπροσαρμογης (ενω στα εναντι δεν ειχε) 35ευρω. υποτιθεται οτι αυτο δεν έχει ρητρες, ειναι καθαρα οτι κάψεις. ξέρουμε γιατί? μηπως εχει να κάνει με μια μικρή χρέωση που παίρνει απτον προηγούμενο πάροχο μεχρι να γινει η μεταφορά?

ειμαι 2η μερα στο μηνυμα "ΑΦΜ και ΑΔΤ δεν ταιριαζουν με τον αριθμο εταιρου"

υπεγραψα Online σε καστημα την παρασκευη. ξερω δεν ισχυει, αν και γραφει "τιμολογηση Online" η συμβαση.

πηρα τηλ ειπαν οτι τα στοιχεια ειναι σωστα και υπομονη.

επειδη υπομονη δεν υπαρχει, αν κανω "Διορθωση προσωπικων στοιχειων" ξερει κανεις που θα μπλεξω?

24 λεπτά πριν, SONIRAM είπε

στο myhome online στον εκαθαριστικο ήρθε με ρητρα αναπροσαρμογης (ενω στα εναντι δεν ειχε) 35ευρω. υποτιθεται οτι αυτο δεν έχει ρητρες, ειναι καθαρα οτι κάψεις. ξέρουμε γιατί? μηπως εχει να κάνει με μια μικρή χρέωση που παίρνει απτον προηγούμενο πάροχο μεχρι να γινει η μεταφορά?

Για κάποιες μέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί το online σε είχανε σε Γ1. Για αυτές τις μέρες θα γράφει ο λογαριασμός διαφορετική χρέωση kwh , ρήτρα αναπροσαρμογής και επιδοτήσεις ΤΕΜ αν μιλάμε για πρώτη κατοικία. Δεν θα ξαναγίνει σε μελλοντικούς λογαριασμούς.

Καλησπέρα . Είμαι nrg και μέχρι πρότινος είχα σταθερή τιμή κιλοβατώρας πληρώνοντας 10€ περίπου σε κάθε λογαριασμό. Με ειδοποίησαν ότι η εταιρεία σταματάει το πρόγραμμα με σταθερή χρέωση κιλοβατώρας .Αυτό σημαίνει ότι πλέον με πιάνει η ΟΤΣ και θα δω τους επόμενους λογαριασμούς να είναι στο Θεό . Σκέφτομαι για ΔΕΗ online .Η κατανάλωση που κάνω είναι 2000 kwh το 4μηνο.  Τι να κάνω; αξίζει να πάω σε σταθερό τιμολόγιο (0.18) ή  να μείνω nrg και να λαμβάνω τις επιδοτήσεις του κράτους; 

34 λεπτά πριν, SONIRAM είπε

what vali said, και δεν έχεi σχέση με "τον προηγούμενο πάροχο" btw. Είναι οι μέρες/κιλοβατώρες που χρεώνεσαι "μέχρι να ενεργοποιηθεί το Ονλάιν", γιατί η μετάβαση έγινε από τον προηγούμενο πάροχο στο Γ1 μέχρι να ενεργοποιηθεί το,,,,add-on του (που είναι το Ονλάιν). Αν μιλάμε για μικρό ποσό (τύπου 10άρικο και κάτω), εσύ κρίνεις αν αξίζει ν' ασχοληθείς (κανονικά μπορείς να τα ζητήσεις πίσω με έντυπο παραπόνου και αν σε γράψουν, κάνεις καταγγελία μέσω ΡΑΕ όπου αρχίζεις ΕΚΕΙ συνομιλία με ΔΕΗ, και είτε θα το αναγνωρίσουν, είτε θα κάνουν τις πάπιες και εν τέλει θα ζητήσεις παρέμβαση της ΡΑΕ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, demakhs είπε

Με ρωτάει ένας φιλος, που τον εμπασα στα άδυτα μονοπάτια του ... Online 😁😁:

"Ρε συ , πλήρωσα το λογαριασμό του ρεύματος μέσω winbank , υπάρχει περίπτωση όταν λήξει ο λογαριασμός να μου τα ξαναπάρουν από την κάρτα ;"

Τι του απαντάω οεο!

Κι εγώ το 1ο λογαριασμό από συνήθεια το πλήρωσα με ebanking... Δεν τα ξαναπήρε από κάρτα. Υπήρχε κι άλλη ωραία περίπτωση τον άλλο μήνα. Βγήκαν 2 λογαριασμοί , 2 μέρες συνεχόμενα.. Ο 2ος λογαριασμός περιείχε το ποσό του 1ου. Ο πρώτος ήταν με την δική μου μέτρηση και ο 2ος με την μέτρηση της ΔΕΔΔΗΕ, 5 μερες μετά. Φοβήθηκα μην έπαιρνε με την πάγια πρώτα όλο το ποσό (115€) του 1ου λογαριασμού και πάει να πάρει ξανά με τον 2ο λογαριασμό ξανά το ποσό του 1ου αλλά και το ποσό για τις 5 παραπάνω μέρες (166€). Εγώ για ασφάλεια άφησα τα χρήματα του 2ου λογαριασμού και τελικά μου τράβηξε την 1η ημ/νία λήξης 22 ευρώ και την δεύτερη 144 ευρώ, σύνολο 166 ευρώ άρα όλα καλά... Τώρα γιατί τράβηξε και τις 2 μέρες όπως μου είπαν από την ΔΕΗ ήταν λογιστικό το θέμα.   Καλά θα είναι στους εκκαθαριστικούς μήνες, μην βάζεται δικές σας μετρήσεις και να αφήνεται να κάνει την μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ για να αποφύγεται εγκεφαλικά.... :-)

Επεξ/σία από mkeph
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, adelaar21 είπε

Καλησπέρα . Είμαι nrg και μέχρι πρότινος είχα σταθερή τιμή κιλοβατώρας πληρώνοντας 10€ περίπου σε κάθε λογαριασμό. Με ειδοποίησαν ότι η εταιρεία σταματάει το πρόγραμμα με σταθερή χρέωση κιλοβατώρας .Αυτό σημαίνει ότι πλέον με πιάνει η ΟΤΣ και θα δω τους επόμενους λογαριασμούς να είναι στο Θεό . Σκέφτομαι για ΔΕΗ online .Η κατανάλωση που κάνω είναι 2000 kwh το 4μηνο.  Τι να κάνω; αξίζει να πάω σε σταθερό τιμολόγιο (0.18) ή  να μείνω nrg και να λαμβάνω τις επιδοτήσεις του κράτους; 

...μήπως ξέχασες κανένα μηδενικό; 10€/λογαριασμό (μήνα, υποθέτω) αποκλείεται, με 2MWh/4μηνο.

Τεσπα ναι καλύτερα να πας στο Εντερ της ΔΕΗ αν είναι σταθερά τόση η κατανάλωσή σου/4μηνο, μέσα στο έτος. ΑΝ την Δευτέρα θα συνεχίσει να έχει 0,18, γιατί μας έχουν κοψοχολιάσει κάτι πληροφορίες για άνοδο των τιμών τους...ΑΝ θα πάει ξερωγώ 0,24, τότε δύσκολη η απόφαση....(διότι θα σε συμφέρει η επιδότηση, για όσο θα δίνεται τόση όσο σήμερα...). Δεν ξέρω αν έχει νόημα να το αιτηθείς από το econtract της ΔΕΗ, μέσα στο σαββατοκύριακο - καν' το εσύ, κι αν κάτι πάει στραβά από Δευτέρα, το ακυρώνεις.

1 λεπτό πριν, washcloud είπε

...μήπως ξέχασες κανένα μηδενικό; 10€/λογαριασμό (μήνα, υποθέτω) αποκλείεται, με 2MWh/4μηνο.

εννοεί οτι με 10€/μήνα δεν έμπαινε ρήτρα και ήταν σταθερό στα 0,063 (περίπου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, adelaar21 είπε

Έτσι όπως είδα τελευταία τον πίνακα, το ρεύμα με ΟΤΣ έχει πάει σε 30 και θα πάει σε 40 λεπτά χρέωση... Αν πέσει κάτω από 18 λεπτά είναι στο χέρι του κράτους που θα περιμένεις να δεις τι εκπτώσεις θα δόσει τον υπόλοιπο χρόνο και φυσικά αν αποκλιμακωθούν οι τιμές  π.χ. μετά από ένα εξάμηνο, αν σταματήσει ο πόλεμος, αν .. αν ... Πάντως ο τιμάριθμος ήρθε για να μείνει και δεν φταίει κανένας πόλεμος, αλλά το τύπωμα δωρεάν χρημάτων όσο είχαμε μηδενικά επιτόκια... Από την στιγμή που δεν μπορούν να μειώσουν άλλο τα επιτόκια, ο τιμάριθμος θα πάει στα ύψη.

Επεξ/σία από mkeph

15 λεπτά πριν, korakios είπε

εννοεί οτι με 10€/μήνα δεν έμπαινε ρήτρα και ήταν σταθερό στα 0,063 (περίπου)

Ακριβώς αυτό .( Μάλλον δεν το έγραψα καλα για να είναι κατανοητό .)  

24 λεπτά πριν, washcloud είπε

Τεσπα ναι καλύτερα να πας στο Εντερ της ΔΕΗ αν είναι σταθερά τόση η κατανάλωσή σου/4μηνο, μέσα στο έτος. ΑΝ την Δευτέρα θα συνεχίσει να έχει 0,18, γιατί μας έχουν κοψοχολιάσει κάτι πληροφορίες για άνοδο των τιμών τους...ΑΝ θα πάει ξερωγώ 0,24, τότε δύσκολη η απόφαση....(διότι θα σε συμφέρει η επιδότηση, για όσο θα δίνεται τόση όσο σήμερα...). Δεν ξέρω αν έχει νόημα να το αιτηθείς από το econtract της ΔΕΗ, μέσα στο σαββατοκύριακο - καν' το εσύ, κι αν κάτι πάει στραβά από Δευτέρα, το ακυρώνεις.

Εχω στειλει το συμβόλαιο υπογεγραμμένο  από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μου ζήτησαν κάποια επιπλέον εγγραφα και το τρέναρα λίγο  . (άσχετο αλλά ζητάνε πολύ χαρτούρα.  Αιτήσεις ,παραρτήματα, υπεύθυνες δηλώσεις ...κοκ. ). 

Οπότε έστειλα και τα τελευταία  χαρτιά και τώρα ... επιστροφή στη ΔΕΗ.

Ευχαριστώ  

1 ώρα πριν, nikniknikniknik είπε

ειμαι 2η μερα στο μηνυμα "ΑΦΜ και ΑΔΤ δεν ταιριαζουν με τον αριθμο εταιρου"

υπεγραψα Online σε καστημα την παρασκευη. ξερω δεν ισχυει, αν και γραφει "τιμολογηση Online" η συμβαση.

πηρα τηλ ειπαν οτι τα στοιχεια ειναι σωστα και υπομονη.

επειδη υπομονη δεν υπαρχει, αν κανω "Διορθωση προσωπικων στοιχειων" ξερει κανεις που θα μπλεξω?

Το μήνυμα αυτό στο βγάζει επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η εγγραφή σου στο στο ebill, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να σου έρθει email + sms ώστε να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το account σου. Συνήθως δεν κάνει πάνω από 24 ώρες, σε σένα ενδέχεται να καθυστέρησε επειδή έπεσε σαβ/κο.

Αν κάνεις διόρθωση προσωπικών στοιχείων τότε σίγουρα δεν θα επιταχύνει τη διαδικασία, αντιθέτως ενδέχεται να την καθυστερήσει κιόλας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, μου ήρθε ο πρώτος -έναντι- μηνιαίος (24 ημέρες) λογαριασμός enter+ 
Τα ευχάριστα: όπως αναμενόταν, έχω έκπτωση ΚΟΤΒ (με όριο 2000Kwh/4μηνο) κανονικά και 50% έκπτωση στο πάγιο. Μου επεστράφησαν και τα 20€ της εγγύησης κι είχα και 2% έκπτωση με την πάγια εντολή.
 Απορίαπου είναι τα 50€ έκπτωση οέο? (στον πρώτο εκκαθαριστικό? λογαριασμό)

Επεξ/σία από foul

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...