Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, demakhs said:

Με ρωτάει ένας φιλος, που τον εμπασα στα άδυτα μονοπάτια του ... Online 😁😁:

"Ρε συ , πλήρωσα το λογαριασμό του ρεύματος μέσω winbank , υπάρχει περίπτωση όταν λήξει ο λογαριασμός να μου τα ξαναπάρουν από την κάρτα ;"

Τι του απαντάω οεο!

Καλύτερα να έχει άγχος όχι αν πάρουν δυο φορές τα λεφτά αλλά μην τον πετάξουν απέξω αν πληρώνει εκτός πάγιας εντολής, ειδικά αν έχει το παλιό online το χτύπημα θα είναι μεγάλο να το χάσει. Ας αφήνει την πάγια να εκτελείται 

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημερα,

Το παρακατω αρθρο λεει οτι μετα το 6μηνο σου βαζουν ρητρα ... wtf ισχυει ? 

https://www.economix.gr/2022/03/04/pos-ta-stathera-timologia-tis-dei-kryvoun-ti-ritra-anaprosarmogis/?fbclid=IwAR3vi1wZZb7GAZBZvZlYOhBxMsu6KGXcNgwcHgCw86LLTp8G7yrhpgWTHDs

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Θα φτασουμε να λεμε κι ευχαριστω που το πηγαν μονο 0,24.

Πάρτε κάναν γνωστό/συγγενή τηλέφωνο που μπορεί να έχει Γ1 με μεγάλες καταναλώσεις. Δείξτε λίγη αλληλεγγύη.

6 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πάρτε κάναν γνωστό/συγγενή τηλέφωνο που μπορεί να έχει Γ1 με μεγάλες καταναλώσεις. Δείξτε λίγη αλληλεγγύη.

Δεν εμεινε αλλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, turbat0s είπε

Υπάρχει περίπτωση, ναι.

Όμως θα τα αντιλογίσουν στον επόμενο.

Θα χει ξανασυζητηθεί, είμαι σίγουρος, αλλά σε περίπτωση που δεν έχει χρήματα η χρεωστική, την ημερομηνία εξόφλησης της παγιας, για να μην τα ξανατραβηξουν, δημιουργείται καμία ... αναστάτωση???🤔🤔

🤔🤔

🤔🤔

🤔🤔

{{Δε μπορώ να τα σβήσω απ' το κινητό, sorry}}

Επεξ/σία από demakhs

Όταν έρχεσαι από άλλο πάροχο πόσες μέρες κάνει η μαμά ΔΕΗ να δώσει κωδικό εταίρου για να ενεργοποιήσουμε το e bill. Υπέγραψα 30/3 enter+ κι ακόμα τίποτα. 

43 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Όταν έρχεσαι από άλλο πάροχο πόσες μέρες κάνει η μαμά ΔΕΗ να δώσει κωδικό εταίρου για να ενεργοποιήσουμε το e bill. Υπέγραψα 30/3 enter+ κι ακόμα τίποτα. 

Όταν λες "να δώσει κωδικό εταίρου" εννοείς να τον ενεργοποιήσει; Γιατί εμένα φαίνεται ήδη στην μόλις υπογεγραμμένη σύμβαση.

• Thanks 1

10 λεπτά πριν, MSc CCDSP είπε

Όταν λες "να δώσει κωδικό εταίρου" εννοείς να τον ενεργοποιήσει; Γιατί εμένα φαίνεται ήδη στην μόλις υπογεγραμμένη σύμβαση.

Έχεις δίκιο. Μετά την υπογραφή έφυγα και δεν είχα τη σύμβαση στα χέρια μου. Νόμιζα ότι θα μου έστελναν τον κωδικό εταίρου με mail, τώρα μου έστειλαν τη σύμβαση και γράφει επάνω τον κωδικό. Σε ευχαριστώ!

• Like 1

3 ώρες πριν, kirileman είπε

Τι ακούω; Πάμε για σταθερό 0,24 από Δευτέρα;

Ειναι σιγουρο. Μας το ειπαν στο καταστημα χτες, οσο υπογραφαμε για το enter, οτι τους ηρθε ενημερωση για τις αλλαγες στο τιμολογιο απο Δευτέρα και οδηγιες πως να αντιμετωπισουν τον κοσμο... 🙄

1 ώρα πριν, MSc CCDSP είπε

Ξαδερφε 😎, εχεις δοκιμασει για το ebill? Δεν κρατηθηκα και ειπα να δοκιμασω αλλα εφαγα ακυρο:

Η εγγραφή δεν είναι εφικτή.

Τα στοιχεία σας (ΑΦΜ και ΑΔΤ/Διαβατήριο) δεν ταυτοποιήθηκαν με αυτά που είναι καταχωρημένα στο μηχανογραφικό μας σύστημα για τον Κωδικό Εταίρου που έχετε συμπληρώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, demakhs είπε

Με ρωτάει ένας φιλος, που τον εμπασα στα άδυτα μονοπάτια του ... Online 😁😁:

"Ρε συ , πλήρωσα το λογαριασμό του ρεύματος μέσω winbank , υπάρχει περίπτωση όταν λήξει ο λογαριασμός να μου τα ξαναπάρουν από την κάρτα ;"

Τι του απαντάω οεο!

αν το πληρωσε μια ημερα, πριν την ημερα που η παγια ρουφαει το χρημα, πιθανο να μην εχει ανανεωθει το συστημα και να ξανα τραβήξει λεφτα. Τωρα αν πληρωσε πχ στις 20 του μηνα και η παγια τραβαει στις 25, ε λογικα θα δει οτι πληρωθηκε και δεν θα τραβηξει λεφτα!

4 ώρες πριν, SpirtouLisS είπε

Και σε μένα το ίδιο για δύο τρεις ώρες παλευα. Ανέβασα αρχεία έκανα αποθήκευση και έβγαζε κόκκινο σηματακι ότι δεν δεχόταν τίποτα. Κάνε εκκαθάριση ιστορικού όπως έκανα εγώ και κάνε όλη την διαδικασία από την αρχή.αυτο έκανα εγώ. Και μετά από επίμονη τα δέχτηκε. Αλλά είναι δικό τους θέμα -bug

σημερα επιτελους μου το περασε, μου εβγαλε την πιστη!

Επεξ/σία από vasilismf

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...