Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasilismf είπε

τιποτα, δοκίμασα 3 browser, μου γραφει επιτυχής εισαγωγή και μετα επιτόπου Πρέπει να συμπληρωθεί. (Πατήστε το +) λες και δεν εγραψα τιποτα. Μαλλον θα εχει φαει κολλημα ο server τους.

...ή ''finito  la musica, passato la festa"
εύχομαι να μην ισχύει στην περίπτωσή σου
Κάποια αδέλφια συμφορίτες, μιλάνε για τοπικά καταστήματα της ΔΕΗ, Σάββατο ανοιχτά.
Προσπάθησέ το, για εντερ -αναγκαστικά- βέβαια κι όχι για online.
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59135570έ
Αν δεν προλάβεις κι έχεις ''νορμάλ'' καταναλώσεις, το Γ1 (καλύτερα Γ1Ν) της ΔΕΗ, μπορεί να σου βγει  φθηνότερα (με την επιδότηση ΤΕΜ), που μέχρι στιγμής δεν έχει ρήτρα αποχώρησης (κι αν  δεις ότι είναι ασύμφορο, πάμε για άλλα)..

Επεξ/σία από foul
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, vasilismf είπε

Έρχομαι απο αλλη εταιρεία και δεν εχω ebill. Ακολουθω τα βήματα για την αίτηση στο online και κολλάει στην ταυτότητα, δεν την δέχεται με τίποτα. Τι jpeg, τι pdf τι ισια τι πλαγιαστα, τιποτα. Έχετε καμιά ιδέα γιατι δεν την παίρνει;

Ευχαριστώ

Sorry για την ερώτηση, αλλά ανεβάζεις 2 αρχεία για την ταυτότητα και 1 ακόμα με τον τελευταίο λογαριασμό, σωστά;

Επεξ/σία από argimeg
  • Confused 1

Τώρα τα heat pump προγράμματα τα έβαλαν διαθεσιμα από 18/4. Παλιά 4/4 δεν ήταν και μετά έγινε 11/4; Λογικά θα συμπέσουν με τυχόν αλλαγή τιμοκαταλόγου και στα υπόλοιπα σταθερά 

Μόλις τώρα, marmagia είπε

Τώρα τα heat pump προγράμματα τα έβαλαν διαθεσιμα από 18/4. Παλιά 4/4 δεν ήταν και μετά έγινε 11/4; Λογικά θα συμπέσουν με τυχόν αλλαγή τιμοκαταλόγου και στα υπόλοιπα σταθερά 

ναι έχει απο χθες που βγάλανε παράταση , άρα έγινε αλλαγή στην ιστοσελίδα χωρίς να γίνει αλλαγή στα άλλα

ίσως να είναι θέμα χρόνου , μιας και δεν έχουν νόημα τα νέα προγράμματα με τα 0,17-0,18 των online/enter

αν καταργηθούν , μια χαρά βγαίνει νόημα του στυλ δε σε καλύπτουν οι επιδοτήσεις λόγω κατανάλωσης άρα κλείσε σταθερό (στα 0,24!)

• Like 1

3 ώρες πριν, foul είπε

...ή ''finito  la musica, passato la festa"
εύχομαι να μην ισχύει στην περίπτωσή σου
Κάποια αδέλφια συμφορίτες, μιλάνε για τοπικά καταστήματα της ΔΕΗ, Σάββατο ανοιχτά.
Προσπάθησέ το, για εντερ -αναγκαστικά- βέβαια κι όχι για online.
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59135570έ
Αν δεν προλάβεις κι έχεις ''νορμάλ'' καταναλώσεις, το Γ1 (καλύτερα Γ1Ν) της ΔΕΗ, μπορεί να σου βγει  φθηνότερα (με την επιδότηση ΤΕΜ), που μέχρι στιγμής δεν έχει ρήτρα αποχώρησης (κι αν  δεις ότι είναι ασύμφορο, πάμε για άλλα)..

Απαπαπα δεν με συμφέρει καθολου

3 ώρες πριν, argimeg είπε

Sorry για την ερώτηση, αλλά ανεβάζεις 2 αρχεία για την ταυτότητα και 1 ακόμα με τον τελευταίο λογαριασμό, σωστά;

Δεν μου ζητάει τελευταίο λογαριασμό, μονο ταυτότητα!

• Like 1

Με ρωτάει ένας φιλος, που τον εμπασα στα άδυτα μονοπάτια του ... Online 😁😁:

"Ρε συ , πλήρωσα το λογαριασμό του ρεύματος μέσω winbank , υπάρχει περίπτωση όταν λήξει ο λογαριασμός να μου τα ξαναπάρουν από την κάρτα ;"

Τι του απαντάω οεο!

17 λεπτά πριν, demakhs είπε

"Ρε συ , πλήρωσα το λογαριασμό του ρεύματος μέσω winbank , υπάρχει περίπτωση όταν λήξει ο λογαριασμός να μου τα ξαναπάρουν από την κάρτα ;"

Υπάρχει περίπτωση, ναι.

Όμως θα τα αντιλογίσουν στον επόμενο.

• Like 1

Καλημέρα σας
Μετά από περίπου 6 μήνες ο πάροχος απάντησε μέσω της πλατφόρμας ΡΑΕ για τα αιτήματά μου περί πίστωσης/επιστροφής της ρήτρας όλων των σχετικών λογαριασμών. Η απάντηση είναι 12-σέλιδη, προφανώς για αυτό έκαναν τόσους μήνες....προορισμένη και διατυπωμένη για νομικούς/λογιστές
Επισυνάπτω τις 2 τελευταίες σελίδες.
Επειδή οι 12 αυτές σελίδες δεν έχουν πρακτική ουσία για εμένα σκέφτομαι να απορίψω την απάντηση και να ζητήσω/απαιτήσω  (όπως το ξαναζήτησα αλλά φυσικά σιωπούν....) την ηχογράφηση της κλήσης που αφορά την σύναψη της σύμβασης για να αποδειχτεί εν τέλει αν ανέφεραν κάτι περί αναπροσαρμογής τιμών μέσω ΟΤΣ
Εάν νομίζετε ότι θέλετε οι ειδικοί εδώ ( ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ/ΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑς ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥς) και τις υπόλοιπες σελίδες να τις ανεβάσω.

Επίσης να προσθέσω ότι εκκρεμεί και η καταγγελία στο ΣτΚ που έγινε τότε ταυτόχρονα

Περιμένω τις απόψεις σας και ευχαριστώ again

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ RAE σ.11-12.pdf

• Like 1

9 ώρες πριν, vasilismf είπε

Έρχομαι απο αλλη εταιρεία και δεν εχω ebill. Ακολουθω τα βήματα για την αίτηση στο online και κολλάει στην ταυτότητα, δεν την δέχεται με τίποτα. Τι jpeg, τι pdf τι ισια τι πλαγιαστα, τιποτα. Έχετε καμιά ιδέα γιατι δεν την παίρνει;

Ευχαριστώ

Και σε μένα το ίδιο για δύο τρεις ώρες παλευα. Ανέβασα αρχεία έκανα αποθήκευση και έβγαζε κόκκινο σηματακι ότι δεν δεχόταν τίποτα. Κάνε εκκαθάριση ιστορικού όπως έκανα εγώ και κάνε όλη την διαδικασία από την αρχή.αυτο έκανα εγώ. Και μετά από επίμονη τα δέχτηκε. Αλλά είναι δικό τους θέμα -bug

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...