Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, washcloud είπε

...το ξέρω, θυμάμαι πχ κάποιον σχετικά πρόσφατα που "κατέθεσε" ότι εδώ κι ένα χρόνο ΠΟΤΕ δεν άφησε την πάγια να,,,κάνει την δουλειά της (κι όλα κομπλέ). Απλά επειδή για ένα διάστημα υπήρχε μεγάλη ασάφεια που την ενίσχυαν "επισήμως" ΚΑΙ από την ίδια την ΔΕΗ (και δεν είναι να παίζεις με τα κέρατα του,,,ebill, ειδικά αν είναι κανείς στα "παλιά" Ονλάιν & Εντερ...), το ανέφερα επειδή ΚΑΙ ο Geo είναι "παλι΄ςο στο θρεντ", μη νομίσει ότι εννοούσα τη συγκεκριμένη κατάσταση...

Θεωρώ πως υπάρχει τεράστια παρεξηγήση στο θέμα αυτό,είναι τρελό να πληρώνεις πιο πριν από την ώρα σου,και να σε θεορουν αναξιοπιστο και να σε βγάλουν από το πρόγραμμα,την πάγια εγώ την θεωρώ ός είδος εγγυήσης για τον πάροχο,κ όπου αλλού την ζητάνε,με την έννοια ότι αφού υπάρχει ενεργή κάρτα, σγουρά θα πάρουν τα λεφτά τούς, εφόσον όμως για κάποιο λόγο με τα από 3 η κάπωσες προσπάθειές που αυτοί ορίζουν δεν υπάρχει συναλλαγή τότε μπορούν να σε τιμωρισουν,που εδώ που τα λέμε είναι και σωστό

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ant2004 είπε

Παιδιά sos για Γ21 αξίζει η μετάβαση; να μείνω ως έχω; Θα ήθελα πολύ την άποψη σας

μετάβαση απο που σε τι ? το Γ21 είναι επαγγελματικό

Συνέχεια εκεί για τη κάρτα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/782995-δεη-myhomeonline-mη-πληρώνετε-νωρίτερα-με-κάρτα/

άλλα απαντήσανε απο ΔΕΗ , άλλο έχουν δει κάποια μέλη , ο καθένας κρίνει και κάνει ότι καταλαβαίνει

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, dazed είπε

Παιζει να ημασταν διπλα διπλα γιατι εζησα το ιδιο σκηνικο στο υποκατάστημα Παγκρατιου το απογευμα 😂

Αγωνιστικους χαιρετισμους αν ησουν εσυ, και ελπιζω να κατοχυρωσαμε τις σημερινες τιμες. e bill απο Δευτέρα φανταζομαι. 

Ναι, Παγκράτι και αν είδες ένα ψηλό γομάρι μέσα έπεσες.

36 λεπτά πριν, x-files είπε

Θεωρώ πως υπάρχει τεράστια παρεξηγήση στο θέμα αυτό,είναι τρελό να πληρώνεις πιο πριν από την ώρα σου,και να σε θεορουν αναξιοπιστο και να σε βγάλουν από το πρόγραμμα

...τρελό ξε-τρελό, το θέμα είναι ότι από την ΔΕΗ έχουν απαντήσει επισήμως ότι σε πετάει. Και προσωπικά δεν το βλέπω ως ζήτημα "αξιοπιστίας ή μη" - απλά ως τελείως στο πόδι φτιαγμένο "σύστημα"...(πράγμα,,,καθόλου τρελό στην πράξη, στα μέρη που ζούμε...)

24 λεπτά πριν, MSc CCDSP είπε

Ναι, Παγκράτι και αν είδες ένα ψηλό γομάρι μέσα έπεσες.

....σε λίγο θα βγείτε και συγγενείς έτσι όπως το πάτε εσείς οι 2 :-D

2 λεπτά πριν, washcloud είπε

....σε λίγο θα βγείτε και συγγενείς έτσι όπως το πάτε εσείς οι 2 :-D

Βασικά, είμαστε παιδιά τούτου εδώ του topic, οπότε, ναι, μας λες και αδέλφια, έστω ετεροθαλή. 😜

• Like 1

8 λεπτά πριν, MSc CCDSP είπε

Βασικά, είμαστε παιδιά τούτου εδώ του topic, οπότε, ναι, μας λες και αδέλφια, έστω ετεροθαλή. 😜

Spoiler

...και η μήτρα ρήτρα αναπροσαρμογής η μαμά μας ε :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...ρήτρα με γ(λ)έν(τ)ησε, αρχαία Μακεδόνισσα νέα εναλλακτική (...μέχρι και σκοπιανίτισσα) 😂

Επεξ/σία από foul

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

_Μας φάγανε -τελευταία- κι οι ρήτρες ...
Από παλιά βέβαια, η ρήτρα σέρνει καράβι κυβερνήσεις...

Επεξ/σία από foul
  • Like 1

22 ώρες πριν, washcloud είπε

Υπ' όψιν έχει πέσει αρβύλα ότι από βδομάδα (...; ) θ' ανεβάσουν τιμές στα σταθερά....Αν προλάβεις αύριο, πάνε αύριο.

you foul...μόλις είδα ότι μου έχουν στείλει από το μεσημέρι SMS που με ενημερώνει ότι μου έχουν στείλει τα απαραίτητα έντυπα με email. Στα junk ήταν. Οπότε λογικά καλά πάμε.

• Like 1

2 λεπτά πριν, coolni23 είπε

Έκανα την αίτηση σήμερα για το πρόγραμμα ΔΕΗ home online και περιμένω το email σε 2 μέρες.Αν αλλάξουν οι τιμές τη Δευτέρα εγώ παίρνω  την τιμή 0.17 ή την τιμή που θα έχει διαμορφωθεί από Δευτέρα.Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ

εξαρτάται απο το αν το δεχτεί η εταιρία , οφείλει σε 10 εργάσιμες να απαντήσει εγγράφως και εμπεριστατωμένα αν αρνηθεί

αν υπέγραψες , μετρά η ημερομηνία υπογραφής και όχι δε μπορεί να σου αλλάξει τιμή ,αλλά εξακολουθεί να ισχύει το παραπάνω

Έρχομαι απο αλλη εταιρεία και δεν εχω ebill. Ακολουθω τα βήματα για την αίτηση στο online και κολλάει στην ταυτότητα, δεν την δέχεται με τίποτα. Τι jpeg, τι pdf τι ισια τι πλαγιαστα, τιποτα. Έχετε καμιά ιδέα γιατι δεν την παίρνει;

Ευχαριστώ

1 λεπτό πριν, vasilismf είπε

Έρχομαι απο αλλη εταιρεία και δεν εχω ebill. Ακολουθω τα βήματα για την αίτηση στο online και κολλάει στην ταυτότητα, δεν την δέχεται με τίποτα. Τι jpeg, τι pdf τι ισια τι πλαγιαστα, τιποτα. Έχετε καμιά ιδέα γιατι δεν την παίρνει;

Ευχαριστώ

κλείσε adblocker, trackers, encrypted dns κτλ

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, x-files είπε

αφού υπάρχει ενεργή κάρτα, σγουρά θα πάρουν τα λεφτά

Με χρεωστική και προπληρωμένη (που τη δέχονται) δεν εξασφαλίζεται, ούτε καν απ' την πιστωτική, που μπορεί η τράπεζα για διάφορους  λόγους, να μπλοκάρει ή κι ο ίδιος να κόψεις/ακυρώσεις.

3 ώρες πριν, x-files είπε

ναι τρελό να πληρώνεις πιο πριν από την ώρα σου,και να σε θεορουν αναξιοπιστο

συμφωνώ 100%

Επεξ/σία από foul

9 λεπτά πριν, korakios είπε

κλείσε adblocker, trackers, encrypted dns κτλ

τιποτα, δοκίμασα 3 browser, μου γραφει επιτυχής εισαγωγή και μετα επιτόπου Πρέπει να συμπληρωθεί. (Πατήστε το +) λες και δεν εγραψα τιποτα. Μαλλον θα εχει φαει κολλημα ο server τους.

• Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...