Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Για το συγκεκριμένο θα μπορούσε να βοηθήσει όποιος φίλος έχει "σπάσει" προσωρινά την πάγια εντολή του Online για οποιοδήποτε λόγο και έχει καθυστερήσει πληρωμή λογαριασμού, αλλά προφανώς δεν υπάρχει κανείς 🤔

...δεν σε πετάει από το πρόγραμμα αμέσως. Θυμάμαι τουλάχιστον 1-2 περιπτώσεις εδώ πριν μήνες που το είχαν αναφέρει (ότι πρακτικά τους μπήκε το ποσό στον επόμενο ως ανεξόφλητο). Λογικά σε πετάει στον 3ο ανεξόφλητο (και όχι, δεν το μπερδεύω με το γνωστό "να πληρώσεις με κατάθεση και να μην αφήσεις την πα΄για να κάνεις την δουλειά της" - γι' αυτό υπογράμμισα το "ανεξόφλητο"). Επίσης από τον 3ο ανεξόφλητο νομίζω είναι που έχει δικαίωμα ο πάροχος να δώσει εντολή διακοπής κτλ (το τονίζω γιατί το pattern γενικά μοιάζει να είναι "trouble generally starts απ' τον 3ο λογαριασμό.

Ρώτα τους πάντως στο chat.

23 λεπτά πριν, x-files είπε

Τι εννοείς με το "σπάσει";

...προφανώς θεωρεί "απαράβατη συνθήκη την πληρωμή (μέσω πάγιας εν προκειμένω) ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ώστε να μην χάσεις το πρόγραμμα (σε γυρίσει σε Γ1)"

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχει ημερομηνία κατάθεσης το αποδεικτικό σου όπως και το δικό μου. Και το φυλάω για κάθε αναποδια.θα σε συμβούλευα να το αφαιρέσεις τελείως από την ανάρτηση σου η να το ανεβάσεις ξανά χωρίς ονομα

1 ώρα πριν, MSc CCDSP είπε

Επιβεβαιώνω και εγώ που υπέγραψα σήμερα σε κατάστημα ότι θα αυξηθεί από Δευτέρα σε 0,245 ή 0,25. Ο υπάλληλος ήταν σε απελπισία του στυλ «τι θα λέμε στους πελάτες από Δευτέρα και τι θα ακούμε;» και του είχε έρθει και e-mail από κάποιον προϊστάμενο με το «μανατζερίστικο» «από Δευτέρα θα γίνετε σύμβουλοι των πελατών»...

Πάντως, δεν θα ήθελα να υποθέσω ότι ό,τι καθυστερήσεις στα online γίνονται για την αποφυγή υπογραφής σύμβασης στην σημερινή τιμή των 0,18 - 0,13...

Παιζει να ημασταν διπλα διπλα γιατι εζησα το ιδιο σκηνικο στο υποκατάστημα Παγκρατιου το απογευμα 😂

Αγωνιστικους χαιρετισμους αν ησουν εσυ, και ελπιζω να κατοχυρωσαμε τις σημερινες τιμες. e bill απο Δευτέρα φανταζομαι. 

• Like 1

33 λεπτά πριν, washcloud είπε

...δεν σε πετάει από το πρόγραμμα αμέσως. Θυμάμαι τουλάχιστον 1-2 περιπτώσεις εδώ πριν μήνες που το είχαν αναφέρει (ότι πρακτικά τους μπήκε το ποσό στον επόμενο ως ανεξόφλητο). Λογικά σε πετάει στον 3ο ανεξόφλητο (και όχι, δεν το μπερδεύω με το γνωστό "να πληρώσεις με κατάθεση και να μην αφήσεις την πα΄για να κάνεις την δουλειά της" - γι' αυτό υπογράμμισα το "ανεξόφλητο"). Επίσης από τον 3ο ανεξόφλητο νομίζω είναι που έχει δικαίωμα ο πάροχος να δώσει εντολή διακοπής κτλ (το τονίζω γιατί το pattern γενικά μοιάζει να είναι "trouble generally starts απ' τον 3ο λογαριασμό.

Ρώτα τους πάντως στο chat.

...προφανώς θεωρεί "απαράβατη συνθήκη την πληρωμή (μέσω πάγιας εν προκειμένω) ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ώστε να μην χάσεις το πρόγραμμα (σε γυρίσει σε Γ1)"

Το έχω κάνει εγώ,και άλλοι που πληρούν πολύ πιο πριν τραβήξει η πάγια,δεν σε πετάει στο Γ1

• Like 1
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, dazed είπε

Παιζει να ημασταν διπλα διπλα γιατι εζησα το ιδιο σκηνικο στο υποκατάστημα Παγκρατιου το απογευμα 😂

Αγωνιστικους χαιρετισμους αν ησουν εσυ, και ελπιζω να κατοχυρωσαμε τις σημερινες τιμες. e bill απο Δευτέρα φανταζομαι. 

Τι τιμές να κατοχυρώσαμε όμως όσοι κάναμε έγκαιρα την προηγούμενη εβδομαδα την αίτηση online καταθέτοντας κανονικά τα ''λαθος" χαρτιά που αναφέρουν Γ1 τιμολόγιο με σκοπό να μπούμε στο online μετά το ebill? Αφού στη σύμβαση δεν αναφέρεται πουθενά το online και οι όροι του...όροι όμως που αναφέρονταν κανονικά όταν ολοκληρώσαμε το e-contract.

1 λεπτό πριν, SpirtouLisS είπε

Τι τιμές να κατοχυρώσαμε όμως όσοι κάναμε έγκαιρα την προηγούμενη εβδομαδα την αίτηση online καταθέτοντας κανονικά τα ''λαθος" χαρτιά που αναφέρουν Γ1 τιμολόγιο με σκοπό να μπούμε στο online μετά το ebill? Αφού στη σύμβαση δεν αναφέρεται πουθενά το online και οι όροι του...όροι όμως που αναφέρονταν κανονικά όταν ολοκληρώσαμε το e-contract.

Αυτος ηταν ο λογος που πηγα να κανω το enter σε καταστημα. Εδω δεν καταφερνουν τα διαδικτυακά που υποτιθεται ειναι ξεκαθαρα, φοβαμαι πολυ την αοριστια και το βλεπουμε οως θα παει 😏

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απόλυτη αοριστία ξεκινά μετά το e-contract. Δεν προιδεαζεσαι για το τι θα ακολουθήσει μετά...βλέπεις μια καλά στημένη με σωστούς όρους δηλαδή αυτούς που διαφημιζουν και διαδοχικά ξεκάθαρα βήματα. Η απόλυτη αοριστία ξεκινά μετά. -Οδηγίες κατάθεσης δηλώσεων που δεν αναφέρουν το home online...αλλά αναφέρουν home και home plus

- υπεύθυνες δηλώσεις που αναφέρουν άλλο τιμολόγιο. Το Γ1. Και δεν κάνουν καν τον κόπο να σε ενημερώσουν πως και γιατί....

-στους περισσότερους από εμάς τα περιβόητα μέιλ επιβεβαιωσης δεν ήρθαν ποτέ..ακόμα και μετά από δέκα φορές που στείλαμε τις υπογραφές...

-και άλλο ένα σημείο αοριστιας ότι το σύστημα τους μπαζει και δεν ενημερώνεται...τώρα πειραματικά προσπάθησα να ξανακάνω econtract.. και στον αριθμό παροχής έβαλα φυσικά τον δικό μου...κάνει έλεγχο και τον βγάζει πράσινο...με αφήνει να συνεχίσω χωρίς να έχουν προβλέψει κάποια ενημέρωση ότι εκρρεμει αίτηση ...και στοιχιματιζω ότι αν το συνεχίσω θα ολοκληρωθεί και κανονικά και θα μου ξαναστείλουν νέες δηλώσεις και αποδεικτικο

Επεξ/σία από SpirtouLisS
  • Like 1

1 ώρα πριν, x-files είπε

Το έχω κάνει εγώ,και άλλοι που πληρούν πολύ πιο πριν τραβήξει η πάγια,δεν σε πετάει στο Γ1

...το ξέρω, θυμάμαι πχ κάποιον σχετικά πρόσφατα που "κατέθεσε" ότι εδώ κι ένα χρόνο ΠΟΤΕ δεν άφησε την πάγια να,,,κάνει την δουλειά της (κι όλα κομπλέ). Απλά επειδή για ένα διάστημα υπήρχε μεγάλη ασάφεια που την ενίσχυαν "επισήμως" ΚΑΙ από την ίδια την ΔΕΗ (και δεν είναι να παίζεις με τα κέρατα του,,,ebill, ειδικά αν είναι κανείς στα "παλιά" Ονλάιν & Εντερ...), το ανέφερα επειδή ΚΑΙ ο Geo είναι "παλι΄ςο στο θρεντ", μη νομίσει ότι εννοούσα τη συγκεκριμένη κατάσταση...

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Giannis_Io είπε

Αυτό με την προϋπόθεση ότι οι επιδοτήσεις όχι μόνο θα συνεχίσουν να δίνονται αλλά και ότι θα είναι τόσο μεγάλες όσο αυτη του Απριλίου. 

Ποιος όμως είναι βεβαιος ότι αυτα θα συνεχίσουν και τους επόμενους μήνες και δεν θα βρεθεί ξαφνικά χωρίς επιδότηση και με 24 μήνες δέσμευση σε ρητροπρογραμμα;

Βέβαιος κανείς. Ο πρότερος βίος ''βέβαια'', (που βάζει πλάτη στους εναλλάκτικούς), δείχνει να έχει συνέχεια εις το διηνεκές...
Η μόνη -ευχάριστη- διαφοροποίηση είναι ότι τελευταία τους ''ξεφόνισαν''(τους εναλακτικούς)  και τα κανάλια ,που μέχρι χθες τηρούσαν ''σιγή ασυρμάτου'' κι αυτή είναι η μόνη ένδειξη ότι μπορεί κάτι να αλλάξει.
Εννοείται ΑΝ πας (θέλει πολύ ψάξιμο, δες korakios), πας αποκλειστικά  σε Γ1, Γ1Ν ΧΩΡΙΣ δέσμευση. 

Επεξ/σία από foul

1 ώρα πριν, SpirtouLisS είπε

...αν κάτσει στραβή, ίσως να σε βοηθήσει η αρχική αίτηση που έκανες (όπου ζήταγες το Ονλάιν). Δεν ξέρω αν έχεις κρατήσει screenshots κτλ (θα έπρεπε πάντως) και σίγουρα θα μπεις σε διαδικασίες παραπόνων/αμφισβήτησης κλπ (μπορεί μέχρι και "μέσω ΡΑΕ" να χρειαστεί να το πας), και ίσως να έχει να κάνει και με το "σε ποιούς θα πέσεις" (. . .), αλλά πιθανώς στο τέλςο να δικαιωθείς (λέω για την περίπτωση που αθ σε βάλουν στις νέες τιμές - ΑΝ υπάρξουν τέτοιες μέχρι να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα). Γενικά πάντως, μην καταθέσεις όπλα με τη μία.

1 ώρα πριν, SpirtouLisS είπε

Έχει ημερομηνία κατάθεσης το αποδεικτικό σου όπως και το δικό μου. Και το φυλάω για κάθε αναποδια.θα σε συμβούλευα να το αφαιρέσεις τελείως από την ανάρτηση σου η να το ανεβάσεις ξανά χωρίς ονομα

Δυστυχώς στο κινητό δεν έβλεπα τίποτα (τα είδα στον υπολογιστή) ..οπότε σε ευχαριστώ για την επισήμανση (το διέγραψα).

Πάντως όταν πήρα το 800 900 1000 και έδωσα το ΑΦΜ για να δω την πορεία της αίτησης ..λέει ότι έχει ακυρωθεί. 

Επανέλαβα εκ νέου όλη την διαδικασία και ξανά υπέβαλα αίτηση (..και πάλι είχα την ίδια απάντηση).

Μπορει κάποιος να μου πει τι χαρτια χρειάζονται για την αλλαγή απο Γ1 σε άλλο πρόγραμμα, καπου αναφέρθηκαν σε παλαιότερο μήνυμα αλλα δεν μπορώ να το βρω, ευχαριστώ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...