Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, washcloud είπε

Τί να μπλέξουν; Άλλο η αίτηση/άλλο η υπογραφή σε συμβόλαιο.

Το να μεταβείς μετά την υπογραφή για Εντερ, στο Ονλάιν, δεν είναι επιστημονική φαντασία, απλά θα πληρώσεις 60€ για την πρόωρη αποχώρηση από το Εντερ. Η κιλοβατώρα θα σου έρχεται το ίδιο στο Εντερ με την έκπτωση συνέπειας (0,17) - η διαφορά θα είναι στο πάγιο (1€ vs 3) και στο 30άρι δώρο του Ονλάιν. Δηλαδή στα ίδια θα σου βγει συνολικά (54 vs 60), και θα έχεις και την υποχρέωση της πάγιας εντολής στο Ονλάιν, την οποία την αποφεύγεις στο Εντερ (αν δεν την θες ντε και καλά).

Μείνε απλά στο Εντερ, για να μη μπλέξεις με ανούσιες (χωρίς συμφέρον) διαδικασίες.

Λογικα αυτο θα κανω για να μη ρισκαρω και με τις αλλαγες στα προγράμματα που φημολογουνται.

Παγια εντολη χρειάζεται για την επιστροφή της εγγυησης, οποτε μαλλον θα την ενεργοποιησω. Αυτο γινεται μετα, απο το ebill, ετσι δεν ειναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, dazed είπε

Παγια εντολη χρειάζεται για την επιστροφή της εγγυησης, οποτε μαλλον θα την ενεργοποιησω. Αυτο γινεται μετα, απο το ebill, ετσι δεν ειναι?

1 λεπτό πριν, dazed είπε

ειναι

• Like 1

4 ώρες πριν, ababa641 είπε

Καλημέρα, έχω το πρόγραμμα myhome enter N και έχω ενεργοποιήσει την πληρωμή με πάγια εντολή μέσω χρεωστικής κάρτας EUROBANK .

Παρατήρησα οτι η πληρωμή γίνεται 4-5 μέρες μετά την λήξη του λογαριασμού και χάνω την έκπτωση συνέπειας. Η ΔΕΗ μου λέει οτι είναι θέμα τράπεζας και η τράπεζα μου λέει οτι επειδή η πάγια εντολή έχει γίνει μέσω τρίτου, αυτός έχει επιλέξει πότε θα γίνεται η πληρωμή.

Ο λογαριασμός που είναι συνδεδεμένη η κάρτα έχει χρήματα πάντα και το επιβεβαίωσε και η τράπεζα. 

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?

Τι εννοείς οτι η τραπεζα ειπε οτι η πάγια εγινε μέσω τρίτου?

Απο το site της ΔΕΗ δεν εβαλες την πάγια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, dazed είπε

Λογικα αυτο θα κανω για να μη ρισκαρω και με τις αλλαγες στα προγράμματα που φημολογουνται.

Γιεπ. Κι αν την κάνεις, θα έχεις κι ένα επιπλέον 2% έκπτωσης πηγαίνοντας τελικά στο Εντερ, δηλαδή στις 500 κιλοβατώρες τον μήνα, θα έχεις το εκπληκτικό κέρδος των ~2€. Εντερ φορ δε γουίν λοιπόν :P

(...δεν θα χάσεις τεσπα με το Εντερ. Αντίθετα, ανάλογα την κατανάλωση, θα,,,κερδίσεις και μερικά Ευρώ τον ΧΡΟΝΟ...10-15 ξερωγώ...Το νόημα φυσικά δεν είναι αυτό το...κέρδος, αλλά το ότι τελικά δεν θα χάσεις, πηγαίνοντας στο Εντερ).

Επεξ/σία από washcloud
  • Thanks 1

Ρε παιδια αυτη η κολο ρητρα αναπροσαρμογης γιατι την χρεωνουν σε οποιον γουσταρουν εδω σε μας σε τρια διαμερισματα που εχει η πολυκατοικια την χρεωσαν μονο σε μενα που ειμαι στο κοτ α στην αδελφη μου που ειναι στο κοτ β οχι και στημ μανα μου που ειναι στο απλο οχι δηλαδη οτι να ειναι πληρωσα τελικο ποσο 92 και η ρητρα ηταν 128!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποτίθεται ότι το MyHomeEnter δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής, σωστά;

Κι όμως έχει (εκεί που λέει 'Αναλυτικά οι χρεώσεις >  Χρεώσεις προμήθειας ΔΕΗ'). Αλλά, ευτυχώς, δόξα το θεό, ο λογαριασμός μου 'ρχεται όσο και πέρυσι.

dei.jpg.a1bc94357fff258285e1d286b7a99702.jpg

Επεξ/σία από panosena

4 ώρες πριν, ant2004 είπε

παιδιά καλησπέρα!
θα ήθελα την γνώμη σας γιατί ενώ στο οικιακό όλα ήταν ξεκάθαρα μέχρι τισ 31/03. τώρα και πάλι οριακά το κυμαινόμενο μέχρι να δούμε είναι το πιο συμφέρον στην ΔΕΗ, το μεγάλο μου πρόβλημα είναι το Γ21 επαγγελματικό.
Αξίζει να επιστρέψω στην ΔΕΗ ;

επειδή στο 0,1226 

Στις χρεώσεις προμήθειας εφαρμόζεται ρήτρα αναπροσαρμογής χρέωσης προμήθειας.

τώρα είμαι στον Ηρωνα με αναπροσαρμογή εκκαθάριση αγοράς 0,18

Παιδιά sos για Γ21 αξίζει η μετάβαση; να μείνω ως έχω; Θα ήθελα πολύ την άποψη σας

8 λεπτά πριν, panosena είπε

Υποτίθεται ότι το MyHomeEnter δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής, σωστά;

Κι όμως έχει (εκεί που λέει 'Αναλυτικά οι χρεώσεις >  Χρεώσεις προμήθειας ΔΕΗ'). Αλλά, ευτυχώς, δόξα το θεό, ο λογαριασμός μου 'ρχεται όσο και πέρυσι.

dei.jpg.a1bc94357fff258285e1d286b7a99702.jpg

Κάποιες μέρες είναι από το Γ1 πριν γίνει η αλλαγή (χρέωση κιλοβατώρας 0,11€).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Κάποιες μέρες είναι από το Γ1 πριν γίνει η αλλαγή (χρέωση κιλοβατώρας 0,11€).

Γι αυτό μου χρεώνει ρήτρα αναπροσαρμογής;

Επεξ/σία από panosena

Να ευχαριστησω τα παιδια που ενημερωσαν σημερα για την ενδεχομενη αυξηση της ΔΕΗ σε νεα προγραμματα.

Αφησα την διαδικασια του online (το οποιο ουτως ή αλλως δεν προχωραγε απο την ΔΕΗ) και πηγα σε καταστασημα για ενεργοποιηση του enter. Εκει μου ειπαν και εμενα οτι απο Δευτερα θα αυξηθει η τιμη. Με καθε επιφυλαξη φυσικα απλα αναφερω οτι και εμενα μου μεταφερθηκε το «σεναριο»…της αυξησης. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Decadence είπε

Πριν λιγο τελειωσα, υπεγραψα το enter. Απο δευτερα 0.24 το enter μου ειπε η υπαλληλος, οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε.

27 λεπτά πριν, GIS είπε

Να ευχαριστησω τα παιδια που ενημερωσαν σημερα για την ενδεχομενη αυξηση της ΔΕΗ σε νεα προγραμματα.

Αφησα την διαδικασια του online (το οποιο ουτως ή αλλως δεν προχωραγε απο την ΔΕΗ) και πηγα σε καταστασημα για ενεργοποιηση του enter. Εκει μου ειπαν και εμενα οτι απο Δευτερα θα αυξηθει η τιμη. Με καθε επιφυλαξη φυσικα απλα αναφερω οτι και εμενα μου μεταφερθηκε το «σεναριο»…της αυξησης. 

Επιβεβαιώνω και εγώ που υπέγραψα σήμερα σε κατάστημα ότι θα αυξηθεί από Δευτέρα σε 0,245 ή 0,25. Ο υπάλληλος ήταν σε απελπισία του στυλ «τι θα λέμε στους πελάτες από Δευτέρα και τι θα ακούμε;» και του είχε έρθει και e-mail από κάποιον προϊστάμενο με το «μανατζερίστικο» «από Δευτέρα θα γίνετε σύμβουλοι των πελατών»...

Πάντως, δεν θα ήθελα να υποθέσω ότι ό,τι καθυστερήσεις στα online γίνονται για την αποφυγή υπογραφής σύμβασης στην σημερινή τιμή των 0,18 - 0,13...

Επεξ/σία από MSc CCDSP
  • Like 1

4 ώρες πριν, korakios είπε

δε μπορεί κανένας να σε βοηθήσει πάνω σε αυτό , είναι καθαρά δικιά σου επιλογή

Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου μέχρι τώρα - χάρη σε σένα και τους υπόλοιπους της παρέας κατάφερα και μπήκα έγκαιρα στο Online, με ότι σημαίνει αυτό!

Για το συγκεκριμένο θα μπορούσε να βοηθήσει όποιος φίλος έχει "σπάσει" προσωρινά την πάγια εντολή του Online για οποιοδήποτε λόγο και έχει καθυστερήσει πληρωμή λογαριασμού, αλλά προφανώς δεν υπάρχει κανείς 🤔

9 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου μέχρι τώρα - χάρη σε σένα και τους υπόλοιπους της παρέας κατάφερα και μπήκα έγκαιρα στο Online, με ότι σημαίνει αυτό!

Για το συγκεκριμένο θα μπορούσε να βοηθήσει όποιος φίλος έχει "σπάσει" προσωρινά την πάγια εντολή του Online για οποιοδήποτε λόγο και έχει καθυστερήσει πληρωμή λογαριασμού, αλλά προφανώς δεν υπάρχει κανείς 🤔

Τι εννοείς με το "σπάσει";

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...