Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, POUARO είπε

Γραφει Το προϊόν είναι ενεργό έως 06/04/2023

Και μου ηρθε εας λογαριασμοσ 10€ με το Γ1. Τι ρήτρες εφαγα?? 

για να λες 10€ τότε είναι τίποτα  , αγνόησέ το μιας και θα πρέπει να σου εξηγήσω τι είναι ρήτρα αναπροσαρμογής .....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταφερα τελικα να ξεκλεψω χρονο απο την δουλεια, εκλεισα ραντεβου και πηγα για enter.

εξυπηρετικοτατη η κυρια, μου προτεινε να παω στο online, καθως δεχεται και αυτο ΚΟΤ. το επιβεβαιωσε και ο προυσταμενος.

αιντε να δουμε.

βεβαια ακομα περιμενω για να ενεργοποιηθει το ebill μου. Πηρα και τηλεφωνο στο 8009001000 και εκει ευγενεστατη λεει υπομονη ως αυριο και οτι φαινομαι στο συστημα.

αιντε να δουμε ^2

Επεξ/σία από nikniknikniknik

1 λεπτό πριν, nikniknikniknik είπε

καταφερα τελικα να ξεκλεψω χρονο απο την δουλεια, εκλεισα ραντεβου και πηγα για enter.

εξυπηρετικοτατη η κυρια, μου προτεινε να παω στο online, καθως δεχεται και αυτο ΚΟΤ. το επιβεβαιωσε και ο προυσταμενος.

αιντε να δουμε.

βεβαια ακομα περιμενω για να ενεργοποιηθει το ebill μου. Πηρα και τηλεφωνο στο 8009001000 και εκει ευγενεστατη λεει υπομονη ως αυριο και οτι φαινομαι στο συστημα.

αιντε να δουμε ^2

έκλεισες enter ή Γ1 και θα περιμένεις κωδικούς για ebill-->online ??

Μόλις τώρα, POUARO είπε

Ξερει καποιος αν κανω αίτηση στον ΔΕΔΗΕ για νυχτερινο έχει μεγάλη φασαρια?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/598603-νυχτερινο-τιμολογιο-δεδδηε/page/72/#comments

1 λεπτό πριν, POUARO είπε

Ηλεκτρονικά η αίτηση, σου στέλνουν το ποσό που θα πληρώσεις ηλεκτρονικά κ μετά κάτι πρέπει να φτιάξει κ να στείλει ο ηλεκτρολόγος σου....κάτι τέτοιο θυμάμαι τελωσπαντων.

Μόλις τώρα, korakios είπε

έκλεισες enter ή Γ1 και θα περιμένεις κωδικούς για ebill-->online ??

Στο καταστημα υπεγραψα συμβαση για Home Online και μου ειπε να κανω εγγραφη στο ebill με τον Κωδικο Εταιρου μου.

Στο ebill, προς το παρον μου γραφει οτι τα στοιχεια Κωδικος, ΑΦΜ, ΑΔΤ δν ταιριαζουν 

Στο τηλεφωνο μου ειπε υπομονη, φαινονται ολα σωστα στο συστημα

3 λεπτά πριν, POUARO είπε

ειμαι στην διαδικασια, χρονο θελει και 42ευρω.

ηρθε ενας απο τον ΔΕΔΔΗΕ (την επομενη μερα της αιτησης) μελετησε τον χωρο, εδωσε οκ, ηρθε το γραμμα, πληρωσα και περιμενω να ερθει ιδιωτικο συνεργειο να το περασει. κανα μηνα απο την αρχη της διαδικασιας.

1 λεπτό πριν, nikniknikniknik είπε

Στο καταστημα υπεγραψα συμβαση για Home Online και μου ειπε να κανω εγγραφη στο ebill με τον Κωδικο Εταιρου μου.

Στο ebill, προς το παρον μου γραφει οτι τα στοιχεια Κωδικος, ΑΦΜ, ΑΔΤ δν ταιριαζουν 

Στο τηλεφωνο μου ειπε υπομονη, φαινονται ολα σωστα στο συστημα

δεν μπορείς να μπεις στο online απο υποκατάστημα , έχει αναφερθεί 1000 φορές

άρα καραούλι στο ebill να το ενεργοποιήσεις , είσαι στο Γ1

μετά απο μια εργάσιμη θα ενεργοποιηθεί (αν όλα πάνε καλά) το ebill

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

το καραουλι εννοειται. ευχαριστω για την επεξηγηση

παντως βλεπω τωρα μπροστα μου τη συμβαση και πανω πανω Τιμολογιο: myHome Online.

θα τρελαθω 🙃

αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι εχεις δικιο... γιατι θελει παγια εντολη... αν το χασω την εφαγα.

4 ώρες πριν, Geoponer είπε

Είμαι στο ΔΕΗ MyHome Online και ο επόμενος λογαριασμός μου θα πληρωθεί αυτόματα με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα της Εθνικής στις 13/4/2022.

Όπως μπορεί να έχετε ήδη πληροφορηθεί, τρέχει μια προσφορά από την Εθνική Τράπεζα, που αφορά σε 5% σε Go4more πόντους με πληρωμές αερίου ή ενέργειας με πιστωτικές κάρτες Εθνικής Τράπεζας - που είναι σημαντικό ποσό για το λογαριασμό.

Το πρόβλημα είναι ότι η ενέργεια αυτή ξεκινά από 15 Απριλίου, άρα 2 μέρες μετά από την ημερομηνία πληρωμής του λογαριασμού μου.

Αν μπορέσω με κάποιο τρόπο να αποφύγω την αυτόματη εξόφληση του λογαριασμού στις 13/4 (π.χ. αλλαγή ορίου  ή πάγωμα κάρτας εκείνη την ημέρα), και πληρώσω χειροκίνητα στις 15/4 (δύο ημέρες μετά δηλαδή) με την ίδια κάρτα, ξέρει κανείς αν θα έχω οποιοδήποτε πρόβλημα με το πρόγραμμα της ΔΕΗ? Από ότι θυμάμαι:

1. το My Home Online δεν έχει έκπτωση συνέπειας

2. Στην προτεινόμενη ανάρτηση στο πάνω μέρος του topic αναφέρεται ότι μόνο μετά από 3 διαδοχικές πληρωμές εκτός πάγιας εντολής σε πετάει έξω το πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη αυτό.

Καλησπέρα φίλε,

Το αναφέρω απλά σε περίπτωση που δεν το έχεις δεί.

Ναι είναι σημαντικό ποσό το 5% αλλά αν διαβάσεις το πρόγραμμα ισχύει απο Απρίλιο μέχρι και Αύγουστο αλλά και για μέχρι 75€ επιστροφή σε κάθε συμμετέχων.

Η πιό οικονομική συνδρομή πιστωτικής κάρτας στην Εθνική τράπεζα είναι 33€/έτος. Επομένως αν δεν έχει ήδη,χοντρικά το όφελος είναι σύνολο γύρω στα 40€.

Το 5% ακούγεται πανέμορφο αλλά στους όρους κρύβονται διαμάντια.

Αν πάλι έχει όπως και έχει πιστωτική στην Εθνική, ε τότε δεν χάνεις και κάτι, είναι ενα επιπλέον ποσό τα 75€.

Αυτά απο μένα.

Φιλικά

Καλή συνέχεια

• Like 1

6 λεπτά πριν, Nikolaos1994 είπε

Καλησπέρα φίλε,

Το αναφέρω απλά σε περίπτωση που δεν το έχεις δεί.

Ναι είναι σημαντικό ποσό το 5% αλλά αν διαβάσεις το πρόγραμμα ισχύει απο Απρίλιο μέχρι και Αύγουστο αλλά και για μέχρι 75€ επιστροφή σε κάθε συμμετέχων.

Η πιό οικονομική συνδρομή πιστωτικής κάρτας στην Εθνική τράπεζα είναι 33€/έτος. Επομένως αν δεν έχει ήδη,χοντρικά το όφελος είναι σύνολο γύρω στα 40€.

Το 5% ακούγεται πανέμορφο αλλά στους όρους κρύβονται διαμάντια.

Αν πάλι έχει όπως και έχει πιστωτική στην Εθνική, ε τότε δεν χάνεις και κάτι, είναι ενα επιπλέον ποσό τα 75€.

Αυτά απο μένα.

Φιλικά

Καλή συνέχεια

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Έχω ήδη πιστωτική της Εθνικής και μάλιστα χωρίς συνδρομή, οπότε θα έχω καθαρό κέρδος χωρίς κάποια επιβάρυνση. 

Το ερώτημά μου εστιάζει στο αν θα έχω πρόβλημα με το MyHome Online λόγω της ελαφρά αργοπορημένης πληρωμής και μάλιστα χειροκίνητα (και όχι μέσω της υποχρεωτικής πάγιας), αφού το τραπεζικό κομμάτι το έχω ήδη τακτοποιήσει :-)

1 λεπτό πριν, Geoponer είπε

Το ερώτημά μου εστιάζει στο αν θα έχω πρόβλημα με το MyHome Online λόγω της ελαφρά αργοπορημένης πληρωμής και μάλιστα χειροκίνητα (και όχι μέσω της υποχρεωτικής πάγιας), αφού το τραπεζικό κομμάτι το έχω ήδη τακτοποιήσει :-)

δε μπορεί κανένας να σε βοηθήσει πάνω σε αυτό , είναι καθαρά δικιά σου επιλογή

39 λεπτά πριν, korakios είπε

μετά απο μια εργάσιμη θα ενεργοποιηθεί (αν όλα πάνε καλά) το ebill

Ειμαι και εγω για κατάστημα σημερα να μπω στο enter τουλαχιστον. Εκκρεμεί η αιτηση για το online βεβαια στην οποια δεν απαντησα επειδη ηθελαν να υπογραψω Γ1. Ελπιζω να μην δημιουργησει μπλεξιματα. 

Ξερεις αν τουλαχιστον βλεπουν τις αιτησεις econtract απο τα καταστηματα για να μην μπλεξουν τα προγραμματα?

Και, αν εχω καταλαβει καλα, με την αιτηση για το enter θα παρω και κωδικο εταιρου για να ανοιξω ebill. Υπαρχει δηλαδη η πιθανοτητα να μετατρεψω το enter σε online εκ των υστερων, ή ειναι επιστημονική φαντασία ολα αυτα?

3 λεπτά πριν, dazed είπε

Υπαρχει δηλαδη η πιθανοτητα να μετατρεψω το enter σε online εκ των υστερων, ή ειναι επιστημονική φαντασία ολα αυτα?

κανονικά μπορείς σα δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά δεν ξέρω καν αν το σύστημα της ΔΕΗ είναι για τέτοια κόλπα, εσύ αποφασίζεις

4 λεπτά πριν, dazed είπε

Ειμαι και εγω για κατάστημα σημερα να μπω στο enter τουλαχιστον. Εκκρεμεί η αιτηση για το online βεβαια στην οποια δεν απαντησα επειδη ηθελαν να υπογραψω Γ1. Ελπιζω να μην δημιουργησει μπλεξιματα. 

Ξερεις αν τουλαχιστον βλεπουν τις αιτησεις econtract απο τα καταστηματα για να μην μπλεξουν τα προγραμματα?

να το αναφέρεις μόνο αν δεις οτι κολλά κάπου μιας και παίζει να πετύχεις υπάλληλο που βαριέται και να σου πει δε γίνεται

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, dazed είπε

Και, αν εχω καταλαβει καλα, με την αιτηση για το enter θα παρω και κωδικο εταιρου για να ανοιξω ebill. Υπαρχει δηλαδη η πιθανοτητα να μετατρεψω το enter σε online εκ των υστερων, ή ειναι επιστημονική φαντασία ολα αυτα?

To Enter σε online οχι, εκτος αν ζητησεις να το σπασεις με αντιστοιχη ποινη και να περασεις σε Γ1 για να μπεις στο online. Tα enter ειναι προγραμματα, ενω το online λειτουργει σαν προσθετο πανω στο Γ1.

Εκ πειρας, προσωπικης, τον Νοεμβριο, επειδη απο το econtract αργουσαν πολυ, ειχα στειλει εγγραφα/συμβολαιο που ανεγραφε home online, οχι Γ1, και επειδη δεν εβλεπε ανταποκριση και θα εχανα τις παλιες τιμες τοτε (0.09 online / 0,105 enter), πηγα σε καταστημα και εκλεισα το enter εμπροθεσμα. Φαινοταν το αιτημα μεσα στο online στο καταστημα, αλλα δεν ηξεραν να μου πουν παραπανω ουτε μπορουσαν να κανουν κατι.

Mικρο το κακο, κατοχυρωσα το παλιο Enter, και ειπαν οτι για το online απλα θα ακυρωθει το αιτημα, αν και ακομα το βλεπω οτι ειναι υπο επεξεργασια, και το Enter ενεργο στο ebill ολη αυτην την περιοδο. Ισως με καποιο μαγικο τροπο ενεργοποιηθει οταν ληξει τον 11/2023 το παλιο online που εχω κανει αιτηση (99.9% δεν θα συμβει). :P

8 λεπτά πριν, dazed είπε

Τί να μπλέξουν; Άλλο η αίτηση/άλλο η υπογραφή σε συμβόλαιο.

Το να μεταβείς μετά την υπογραφή για Εντερ, στο Ονλάιν, δεν είναι επιστημονική φαντασία, απλά θα πληρώσεις 60€ για την πρόωρη αποχώρηση από το Εντερ. Η κιλοβατώρα θα σου έρχεται το ίδιο στο Εντερ με την έκπτωση συνέπειας (0,17) - η διαφορά θα είναι στο πάγιο (1€ vs 3) και στο 30άρι δώρο του Ονλάιν. Δηλαδή στα ίδια θα σου βγει συνολικά (54 vs 60), και θα έχεις και την υποχρέωση της πάγιας εντολής στο Ονλάιν, την οποία την αποφεύγεις στο Εντερ (αν δεν την θες ντε και καλά).

Μείνε απλά στο Εντερ, για να μη μπλέξεις με ανούσιες (χωρίς συμφέρον) διαδικασίες.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...