Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, beamex είπε

Αν μπορεί κάποιος απλά να απαντήσει.. Αξίζει να μπω στο enter home? Εάν ναι, υπάρχει κάποια ημερομηνία που πρέπει να προλάβω?

τι ρωτάς απο τη στιγμή που τα υπολόγισες ?

άμεσα κλείσε ραντεβού , δεν ήταν πρώτη κατοικία να πάρεις κάτι τουλάχιστον απο επιδοτήσεις ????

Spoiler

μεγάλη η ρήτρα πάντως για Γ1 , δες το άλλο θέμα για αμφισβήτηση μπας και πάρεις κάποια στιγμή κάτι

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, korakios είπε

τι ρωτάς απο τη στιγμή που τα υπολόγισες ?

άμεσα κλείσε ραντεβού , δεν ήταν πρώτη κατοικία να πάρεις κάτι τουλάχιστον απο επιδοτήσεις ????

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

μεγάλη η ρήτρα πάντως για Γ1 , δες το άλλο θέμα για αμφισβήτηση μπας και πάρεις κάποια στιγμή κάτι

Ευχαριστώ για την απάντηση, κλείνω τώρα!

Θεωρώ οτι η έκπτωση είναι οι αναγραφόμενες πιστώσεις..(?)

45 λεπτά πριν, korakios είπε

😂 πάντα ανάποδα να πέρνετε τις σελίδες απο τέλος προς τα πίσω

Μην γραφεις τετοια γιατι αν οι μισοι τις παιρνουν απο την αρχη και οι αλλοι μισοι αναποδα θα ξεχασουμε κι εμεις αυτα που ξερουμε στο τελος.😝

6 λεπτά πριν, beamex είπε

Θεωρώ οτι η έκπτωση είναι οι αναγραφόμενες πιστώσεις..(?)

όχι , αναγράφεται ξεχωριστά ως "πίστωση ΤΕΜ" εκτός αν τις "εσπασες" για υπολογισμό σε μέρας και νύχτας και είναι αυτές που γράφεις -26,25 και -19,25 , το οποίο δεν ξέρω αν είναι σωστό μιας και δεν αναφέρεις περίοδο κατανάλωσης

τα νούμερα επιδοτήσεων τα βλέπεις απο εδώ  (4o φύλλο) ανάλογα το μήνα

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι , αναγράφεται ξεχωριστά ως "πίστωση ΤΕΜ" εκτός αν τις "εσπασες" για υπολογισμό σε μέρας και νύχτας και είναι αυτές που γράφεις -26,25 και -19,25 , το οποίο δεν ξέρω αν είναι σωστό μιας και δεν αναφέρεις περίοδο κατανάλωσης

τα νούμερα επιδοτήσεων τα βλέπεις απο εδώ  (4o φύλλο) ανάλογα το μήνα

Εξαιρετική δουλειά το excel. Μήπως να γίνει sticky...? Και πως θα μπορούσα να βαλω τα νουμερα μου?

Αυτό έκανα ναι.. τις έσπασα και τις αφαίρεσα στη πορεία του υπολογισμού...

Spoiler

image.png.89ecec565ad757706976a47de0e6d97c.png

Επεξ/σία από beamex

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, beamex said:

Καλησπέρα, αδυνατώ να βγάλω άκρη σε τόσες σελίδες.. ήρθε η λυπητερή. Αν τα υπολόγισα σωστά η χρέωση μου είναι ως εξής:

image.png.490ea223b7c9f5b071f18ffb433057e4.png

Αν μπορεί κάποιος απλά να απαντήσει.. Αξίζει να μπω στο enter home? Εάν ναι, υπάρχει κάποια ημερομηνία που πρέπει να προλάβω?

Ευχαριστώ

Με οποιαδήποτε κατανάλωση πάνω απο τις επιδοτούμενες έπρεπε να έχεις φύγει χθες. Πολύ απλά (βλεπω οτι και εσυ δεν υπολογίζεις παρά μόνο το ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου):

1273 κιλοβατώρες ημέρας επί 0,18= 229 συν 1291 νύχτας επί 0,13= 168. Σύνολο 397 ευρώ.πλήρωσες 699. Ήταν τόσο πολύπλοκος υπολογισμός; Αρκούσε απλά να ανοίξεις το excel του @korakios. Μην φοβάστε το excel, ξέρω είναι του σατανά για πολλούς, αλλά το έχουμε ταισμένο δεν δαγκώνει :P

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1

3 λεπτά πριν, marmagia είπε

Με οποιαδήποτε κατανάλωση πάνω απο τις επιδοτούμενες έπρεπε να έχεις φύγει χθες. Πολύ απλά (βλεπω οτι και εσυ δεν υπολογίζεις παρά μόνο το ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου):

1273 κιλοβατώρες ημέρας επί 0,18= 229 συν 1291 νύχτας επί 0,13= 168. Σύνολο 397 ευρώ.πλήρωσες 699. Ήταν τόσο πολύπλοκος υπολογισμός; Αρκούσε απλά να ανοίξεις το excel του @korakios. Μην φοβάστε το excel, ξέρω είναι του σατανά για πολλούς, αλλά το έχουμε ταισμένο δεν δαγκώνει :P

Μαζί με λοιπά κόστη πήγε 939€...

Δε το φοβάμαι το excel, απεναντίας είναι καθημερινός συνοδοιπόρος! Απλά δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα μέχρι που ήρθε η λυπητερή... και  δυστυχώς αγνοούσα την ύπαρξη του excel του @korakios.. Γιαυτό μόλις πριν ανέφερα οτι θα μπορούσε να είναι sticky.. θα τρέξω μήπως τουλάχιστον προλάβω τον επόμενο λογαριασμό... Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Εαν προκύψει κάτι θα επανέλθω...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, marmagia είπε

Με οποιαδήποτε κατανάλωση πάνω απο τις επιδοτούμενες έπρεπε να έχεις φύγει χθες.

Και απ'ότι βλέπω είναι εκκαθάριστικος μόνο για 35 ημέρες. Αν ήταν τετράμηνο, θα ξεπερνούσε τα 2500. Χάνει πολλά παραμένοντας σε κυμαινόμενο.

Επεξ/σία από vali
  • Like 1

1 minute ago, beamex said:

Μαζί με λοιπά κόστη πήγε 939€...

Δε το φοβάμαι το excel, απεναντίας είναι καθημερινός συνοδοιπόρος! Απλά δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα μέχρι που ήρθε η λυπητερή... και  δυστυχώς αγνοούσα την ύπαρξη του excel του @korakios.. Γιαυτό μόλις πριν ανέφερα οτι θα μπορούσε να είναι sticky.. θα τρέξω μήπως τουλάχιστον προλάβω τον επόμενο λογαριασμό... Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Εαν προκύψει κάτι θα επανέλθω...

Θα σου έλεγα τρέχα. Έχουν πάρει την ανιούσα οι τιμές και σε λίγο θα λέμε "πάλι καλα' και με το 0,18. Ως τον Δεκέμβριο ήταν 0,07/0,09 φαντάσου. Ήδη τα νέα προγράμματα για αντλίες θερμότητας το καβάτζωσαν το 0,24 οπότε καλομελέτα και έρχεται και στα υπόλοιπα

5 λεπτά πριν, marmagia είπε

Θα σου έλεγα τρέχα. Έχουν πάρει την ανιούσα οι τιμές και σε λίγο θα λέμε "πάλι καλα' και με το 0,18. Ως τον Δεκέμβριο ήταν 0,07/0,09 φαντάσου. Ήδη τα νέα προγράμματα για αντλίες θερμότητας το καβάτζωσαν το 0,24 οπότε καλομελέτα και έρχεται και στα υπόλοιπα

ανησυχητικό οτι δεν αλλάξαν τη σελίδα και ακόμα αναφέρουν διαθέσιμα απο 4/4

ελπίζω να μην τα αλλάξουν όλα μαζί 😁

2500€? 😱

0,07/0,09 και χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής? Αυτό ήταν πολύ καλό deal. Θα ρωτήσω αν το έχει κάνει κάποιος γείτονας να μου πετάξει μπαλαντέζα και ας του πληρώνω 0,13€ 😂

Που βρίσκω κουράγιο για χιούμορ.. σκέφτομαι τη φρίκη να μου έρθει 2500€ ο εκκαθαριστικός... Έκλεισα Τρίτη πρωί ραντεβού...

Just now, korakios said:

ανησυχητικό οτι δεν αλλάξαν τη σελίδα και ακόμα αναφέρουν διαθέσιμα απο 4/4

ελπίζω να μην τα αλλάξουν όλα μαζί 😁

Πώς είναι οι γάτες που ρίχνουν μπατσάκια η μια στην άλλη όταν καυγαδίζουν; ε έτσι θα μας έρθουν όλα μαζί

• Like 1

3 λεπτά πριν, beamex είπε

2500€? 😱

0,07/0,09 και χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής? Αυτό ήταν πολύ καλό deal. Θα ρωτήσω αν το έχει κάνει κάποιος γείτονας να μου πετάξει μπαλαντέζα και ας του πληρώνω 0,13€ 😂

Που βρίσκω κουράγιο για χιούμορ.. σκέφτομαι τη φρίκη να μου έρθει 2500€ ο εκκαθαριστικός... Έκλεισα Τρίτη πρωί ραντεβού...

αύριο δεν είχε ? ή να στείλεις άτομο με εξουσιοδότηση ?

• Like 1

3 λεπτά πριν, beamex είπε

Που βρίσκω κουράγιο για χιούμορ.. σκέφτομαι τη φρίκη να μου έρθει 2500€ ο εκκαθαριστικός.

Γιατί έχεις τόση κατανάλωση, ζεστενεσαι με θερμοπομπούς; Γείτοναε που δουλεύει αποκλειστικά κλιματιστικό για θέρμανση δεν έχει ούτε τα μισά για ίδιο διάστημα.

3 λεπτά πριν, korakios είπε

Αφού είναι ήδη στη ΔΕΗ, ας δοκιμάσει και σήμερα μέσο e-bill.

• Like 2

5 λεπτά πριν, korakios είπε

Βρήκα ραντεβού για αύριο... έκλεισα στις 15:00. "Αλλαγή ονόματος/Χρήσης" επέλεξα. Ελπίζω να κάνω δουλειά.

4 λεπτά πριν, vali είπε

Γιατί έχεις τόση κατανάλωση, ζεστενεσαι με θερμοπομπούς; Γείτοναε που δουλεύει αποκλειστικά κλιματιστικό για θέρμανση δεν έχει ούτε τα μισά για ίδιο διάστημα.

Αφού είναι ήδη στη ΔΕΗ, ας δοκιμάσει και σήμερα μέσο e-bill.

Η αλήθεια είναι οτι είναι ασυνήθιστα υψηλή η κατανάλωση αν και τα κλιματιστικά δούλεψαν κάμποσο με τα κρύα...

Πάντως είναι έναντι, δεν έχω δει τι λέει το ρολόι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...