Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, POUARO είπε

Μου ήρθε πρωτοσ λογαριασμος ΔΕΗ και ενω ειχα επιλεξει το ,myΗome online. o  ολογαριασμος γραφει Γ1. Τι κανω τωρα?

Εκαναν λάθος στην σύμβαση?

Όταν έκανα την πρώτη μου αντίστοιχη αίτηση πίσω στον Οκτώβρη με είχανε ενημερώσει πως η σύμβαση γίνεται ως Γ1 (Γ1Ν στην περίπτωση μου) και πως μόλις ενεργοποιηθεί θα μπω στο site τους και θα ενεργοποιήσω το Online. Κι έτσι κι έγινε.

Μήπως σου είχανε στείλει αντίστοιχη ενημέρωση και δεν την πρόσεξες;

Επεξ/σία από skritikos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ειμαι στην διαδικασια μεταβασης απο watt and volt σε ΔΕΗ enter για να εχω και κοτ, με την επομενη φορολογικη.

λογω δουλειας δυσκολα θα παω σε καταστημα της ΔΕΗ.

βλεπω ομως οτι εχει ενεργοποιηση ηλεκτρονικα απο το site. ολοι ομως προτεινετε να παμε απο εκει.

υπαρχει κατι που δν βλεπω/πρεπει να προσεξω?

6 minutes ago, nikniknikniknik said:

ειμαι στην διαδικασια μεταβασης απο watt and volt σε ΔΕΗ enter για να εχω και κοτ, με την επομενη φορολογικη.

λογω δουλειας δυσκολα θα παω σε καταστημα της ΔΕΗ.

βλεπω ομως οτι εχει ενεργοποιηση ηλεκτρονικα απο το site. ολοι ομως προτεινετε να παμε απο εκει.

υπαρχει κατι που δν βλεπω/πρεπει να προσεξω?

Το θέμα με το Ίντερνετ είναι ότι ίσως καθυστερήσει αρκετές μέρες ενώ σε κατάστημα ξεμπερδεύει κανείς άμεσα. Εγώ έκανα αλλαγή παρόχου μέσω Ίντερνετ χωρίς πρόβλημα αλλά άλλοι έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έλαβα τον πρώτο μου μηνιαίο λογαριασμό στο My Home Online, που είχε ενεργοποιηθεί στις 19/3 και περιλαμβάνει κανονικά την έκπτωση των 30 ευρώ. Οπότε, ξεκάθαρα είναι συστημικό λάθος του ebill που αναγράφει "Η προωθητική των 30€ στον 1ο λογαριασμό ισχύει μέχρι 28/02/2022", αφού ισχύει κανονικά μέχρι 30/04/2022 ή μέχρι νεωτέρας.

Επεξ/σία από antikinsor
  • Like 1

1 ώρα πριν, skritikos είπε

Όταν έκανα την πρώτη μου αντίστοιχη αίτηση πίσω στον Οκτώβρη με είχανε ενημερώσει πως η σύμβαση γίνεται ως Γ1 (Γ1Ν στην περίπτωση μου) και πως μόλις ενεργοποιηθεί θα μπω στο site τους και θα ενεργοποιήσω το Online. Κι έτσι κι έγινε.

Μήπως σου είχανε στείλει αντίστοιχη ενημέρωση και δεν την πρόσεξες;

Μαλλον αυτο μου είχανε πει και μενα, οποτε ενεργοποιω το online και είμαι ενταξει μαλλον???

5 λεπτά πριν, POUARO είπε

Μαλλον αυτο μου είχανε πει και μενα, οποτε ενεργοποιω το online και είμαι ενταξει μαλλον???

πάμε πάλι , τι υπέγραψες στη σύμβαση ? τι γράφει δηλαδή ?

υπόψιν οτι αν είναι μεγάλη η ρήτρα και έχεις κρατήσει την αίτηση  που γράφει online είσαι καλυμμένος για αμφισβήτηση

2 λεπτά πριν, korakios είπε

πάμε πάλι , τι υπέγραψες στη σύμβαση ? τι γράφει δηλαδή ?

υπόψιν οτι αν είναι μεγάλη η ρήτρα και έχεις κρατήσει την αίτηση  που γράφει online είσαι καλυμμένος για αμφισβήτηση

Την συμβαση μου την στειλλανε με Γ1. Τους πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι ετσι γινεται, και οτι μετα αλλαζει ηλεκτρονικα το προγραμα. Επισης σλημειωσα πανω στην συμβαση οτι αφορα το HOMME ONLINE προγραμμα. Μολις τωρα ενεργοποιησα απο internet to online, και μου γραφει το άιτημα ειναι υπο εξέταση. Θα περιμενω την εξελιξη, και θα τους παρω και τηλεφωνο αυριο.

1 λεπτό πριν, POUARO είπε

Την συμβαση μου την στειλλανε με Γ1. Τους πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι ετσι γινεται, και οτι μετα αλλαζει ηλεκτρονικα το προγραμα. Επισης σλημειωσα πανω στην συμβαση οτι αφορα το HOMME ONLINE προγραμμα. Μολις τωρα ενεργοποιησα απο internet to online, και μου γραφει το άιτημα ειναι υπο εξέταση. Θα περιμενω την εξελιξη, και θα τους παρω και τηλεφωνο αυριο.

οκ, σου έγραψα τι να κάνεις αν είναι μεγάλη η ρήτρα , απο εκεί και μετά κάνεις ότι καταλαβαίνεις

54 λεπτά πριν, korakios είπε

οκ, σου έγραψα τι να κάνεις αν είναι μεγάλη η ρήτρα , απο εκεί και μετά κάνεις ότι καταλαβαίνεις

Ειχα διαβασει και εδω,αλλα δεν μπορω να το βρω οτι αυτη ειναι η τακτικη της ΔΕΗ. Σε βάζει πρωτα στο Γ1 και αφου ενεργοποιηθει το αλλάζεις ηλεκτρονικα σε ΜΥ ΗΟΜΜΕ ONLINE

Καλησπερα και σε αυτο το τοπικ, μεταφορομενος απο εδω.

Ημουν απο τους "τυχερους" που τον Φλεβαρη του 21' εκανα Elpedison home night fixed με 0.0895 (ημερησια) και 0.06610 (νυχτερινη) και 3.75 ευρω παγιο τον μηνα δεν ειχα ρητρα αναπροσαρμογης.

Με βασει τις καταναλωσεις μου >350KW τους 8 μηνες τον χρονο και περιπου 550KW τους καλοκαιρινους, πληρωσα αποκλειστικα για καταναλωση ρευματος 500 ευρω για το 2021.

Ενω ειχα την εντυπωση πως το συμβολαιο μου ηταν 2ετες, τελικα ηταν 12μηνο και μου ηρθε η πρωτη κατραπακια με ρητρα 62 ευρω (-35 ευρω επιδοτησης κρατους) για 275KW, μιας και το προγραμμα μου μετατραπηκε σε electricity home night σκετο.

Η Εlpedison μου προτεινει 0.28€/KW (ημερησια) και 0.26€/KW (νυχτερινη) και παγιο 12 ευρω τον μηνα για να μην εχω ρητρα αναπροσαρμογης.

Απο οτι ειδα στο excel η ΔΕΗ δινει αυτη την στιγμη το φθηνοτερο προγραμμα χωρις ρητρα αναπροσαρμογης με 0.17€/ΚW και 0.13€/ΚW αντιστοιχα και μοναχα 1 ευρω παγιο τον μηνα και ετσι το τελικο μου κοστος για την αντιστοιχη ιδια με την περσινη καταναλωση ειναι 800 ευρω, δηλαδη 300 ευρω πανω απο περσι.

Βλεπω οτι στην περιπτωση μου προτεινουν οι περισσοτεροι να παω ΔΕΗ Enter και μαλιστα σε καταστημα. Στο excel ομως βλεπω οτι το enter online βγαινει φθηνοτερο και στην τιμη ημερησιας (0,17 αντι για 0,18) αλλα και στο παγιο (12 αντι για 36) σε σχεση με το enter home και plus.

Γιατι λοιπον προτεινεται το καταστημα και enter home? ειναι κατι που δεν εχω καταλαβει?

Μόλις τώρα, POUARO είπε

Ειχα διαβασει και εδω,αλλα δεν μπορω να το βρω οτι αυτη ειναι η τακτικη της ΔΕΗ. Σε βάζει πρωτα στο Γ1 και αφου ενεργοποιηθει το αλλάζεις ηλεκτρονικα σε ΜΥ ΗΟΜΜΕ ONLINE

έχει αναφερθεί οτι είναι λάθος , όπως και πολλά μέλη εδώ λάβανε συμβόλαιο που έγραφε online κανονικά

1 λεπτό πριν, Crus είπε

Γιατι λοιπον προτεινεται το καταστημα και enter home? ειναι κατι που δεν εχω καταλαβει?

ναι στην ίδια σελίδα η απάντηση κάποια ποστ πιο πάνω και ίδια σελίδα όπως λίγες προηγούμενες τι να προσέξεις αν κάνεις το online

17 λεπτά πριν, korakios είπε

έχει αναφερθεί οτι είναι λάθος , όπως και πολλά μέλη εδώ λάβανε συμβόλαιο που έγραφε online κανονικά

ναι στην ίδια σελίδα η απάντηση κάποια ποστ πιο πάνω και ίδια σελίδα όπως λίγες προηγούμενες τι να προσέξεις αν κάνεις το online

ξεκινησα απο την 850 σελιδα να διαβαζω, τωρα που εφτασα στην προηγουμενη καταλαβα.

Τραγικο παντως το να σε "αναγκαζουν" να πληρωνεις 24 ευρω παραπανω παγιο τον χρονο + 0.01€/KW γιατι δεν μπορουν οι ιδιοι συστημικα να σε πανε κατευθειαν στον προγραμμα και πρεπει να περασεις νταβατζηλικι στο Γ1Ν πρωτα.

Επισης, με τον αλλο παροχο τι κανω? χρειαζεται διακοπη η προχωραει η διαδικασια αυτοματα με την αιτηση μου στην ΔΕΗ? Για τα παραπανω της ρητρας του τελευταιου λογ/σμου εννοειται θα τους τα ζητησω λογω αλλαγης ορων συμβολαιου.

2 λεπτά πριν, Crus είπε

ξεκινησα απο την 850 σελιδα να διαβαζω, τωρα που εφτασα στην προηγουμενη καταλαβα.

Τραγικο παντως το να σε "αναγκαζουν" να πληρωνεις 24 ευρω παραπανω παγιο τον χρονο + 0.01€/KW γιατι δεν μπορουν οι ιδιοι συστημικα να σε πανε κατευθειαν στον προγραμμα και πρεπει να περασεις νταβατζηλικι στο Γ1Ν πρωτα.

Επισης, με τον αλλο παροχο τι κανω? χρειαζεται διακοπη η προχωραει η διαδικασια αυτοματα με την αιτηση μου στην ΔΕΗ? Για τα παραπανω της ρητρας του τελευταιου λογ/σμου εννοειται θα τους τα ζητησω λογω αλλαγης ορων συμβολαιου.

Απλα  θα πας στο νεο παροχο  και θα ζητησεις να πας σε αυτον.. Τιποτα αλλο..Γινεται αυτοματα αυτη η αλλαγη... Θα ενημερωθει αυτοματα...

3 λεπτά πριν, Crus είπε

😂 πάντα ανάποδα να πέρνετε τις σελίδες απο τέλος προς τα πίσω

4 λεπτά πριν, Crus είπε

απλά ζητάς ξανά αποστολή τη σύμβαση αν δε γράφει online , βέβαια χρονοβόρο

5 λεπτά πριν, Crus είπε

αυτόματα ότι και να σου πούνε, ποτέ δεν κάνεις ο ίδιος καταγγελία σύμβασης παρα μόνο αν θες διακοπή της παροχής

• Thanks 1

Καλησπέρα, αδυνατώ να βγάλω άκρη σε τόσες σελίδες.. ήρθε η λυπητερή. Αν τα υπολόγισα σωστά η χρέωση μου είναι ως εξής:

image.png.490ea223b7c9f5b071f18ffb433057e4.png

Αν μπορεί κάποιος απλά να απαντήσει.. Αξίζει να μπω στο enter home? Εάν ναι, υπάρχει κάποια ημερομηνία που πρέπει να προλάβω?

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...