Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ για ρεύμα μιλάμε...ο προηγούμενος νοικαρης έχει ήδη κάνει αίτηση διακοπής στην protergia και εγώ να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα μην μου κόψουν το ρεύμα.. Και κάθομαι και ταλαιπωρουμαι τρεις μέρες με το online...και τώρα που τελικά μου στείλανε τις ΥΔ είναι για άλλο πρόγραμμα...και μετά που στέλνουμε τα συννημενα στο contractsdei δεν παίρνουμε την πολυπόθητη αναφορά ότι κατέληξαν κάπου και δεν χάθηκαν...μια εγγύηση πάμε να γλιτώσουμε και θα μας την βγάλουν από τη μύτη...σε εποχή Κορωναίου όπου τα πάντα θα έπρεπε να μπορούν να γίνουν απλά και όμορφα από το σπίτι βλέπω η ΔΕΗ έκανε προόδους...

Επεξ/σία από SpirtouLisS
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο my e-bill κατεβαίνοντας, μου έχει μόνο επιλογή
<< Επιλογή προϊόντος Επιλέξτε ένα απο τα ΝΕΑ διαθέσιμα προϊόντα της ΔΕΗ: >>

για το Ηome online, 

Τα προγράμματα Home Enter και Enter+ δεν υπάρχουν.

Αυτά αν θέλεις να τα κάνεις, τα επιλεγείς από το site λογικά.  ??

• Like 1

26 λεπτά πριν, dazed είπε

Ναι, δυστυχώς το εχουν κανει συστημα πλεον. Φοβαμαι οτι απο καταστημα δεν θα σε εξυπηρετήσουν για το myhome online παντως. Μονο enter / enter+

Εκεινο το ΑΦΜ που ζηταει πως το βεβαιωνουμε ρε παιδια? Ψαχνω το taxisnet και δεν βρισκω βεβαιωση ΑΦΜ.

Φανταζομαι αν τους πας ενα εκκαθαριστικο θα εισαι οκ. Συνηθως αυτο ζητανε σε ολες τις υπηρεσιες.

• Like 1

16 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Στο my e-bill κατεβαίνοντας, μου έχει μόνο επιλογή
<< Επιλογή προϊόντος Επιλέξτε ένα απο τα ΝΕΑ διαθέσιμα προϊόντα της ΔΕΗ: >>

για το Ηome online, 

Τα προγράμματα Home Enter και Enter+ δεν υπάρχουν.

Αυτά αν θέλεις να τα κάνεις, τα επιλεγείς από το site λογικά.  ??

ζητάς απο το τμήμα του ebill να το διορθώσουν και θα σου τα ξαναβγάλει σαν επιλογή

• Like 2

30 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε

σε εποχή Κορωναίου

Spoiler

...αυτή η εποχή ήταν λίγο πιο παλιά πάντως 

spacer.png

:mrgreen:

53 λεπτά πριν, dazed είπε

Εκεινο το ΑΦΜ που ζηταει πως το βεβαιωνουμε ρε παιδια? Ψαχνω το taxisnet και δεν βρισκω βεβαιωση ΑΦΜ.

...δεν,,,βεβαιώνεις κάτι. Με το ευφάνταστο "βεβαίωση ΑΦΜ", ΕΝΝΟΟΥΝ "όποιο επίσημο έγγραφο φέρει τυπωμένο το ΑΦΜ"...(Και τί πιο επίσημο από ένα εκκαθαριστικό εφορίας; )

• Like 1

2 ώρες πριν, dazed είπε

Ναι, δυστυχώς το εχουν κανει συστημα πλεον. Φοβαμαι οτι απο καταστημα δεν θα σε εξυπηρετήσουν για το myhome online παντως. Μονο enter / enter+

Εγω για το ΑΦΜ εδειξα το διπλωμα (το νεο που ειναι καρτα του 2011, οχι το αναδιπλουμενο). Το στοιχειο 4Δ ειναι το ΑΦΜ. Μια χαρα το δεχτηκε.

Σε άλλους πάροχους πάντως δε μου ζήτησαν ποτέ το ΑΦΜ απο τη στιγμή που είχα και προηγούμενο εξοφλημένο λογαριασμό (παλι στο όνομά μου όμως) στον οποίο και αναγράφεται

• Like 1

Άλλη απορία:

Έχουμε πει ότι αν κάποιος είναι κάτω από 10 κιλοβατώρες και Γ1 και παίρνει την κρατική επιδότηση, δεν έχει διάφορο το σταθερό.

Αν πχ υποθέσουμε ότι είναι στις 9 κιλοβατώρες, πόσο παραπάνω πληρώνει την κιλοβατώρα ?

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Άλλη απορία:

Έχουμε πει ότι αν κάποιος είναι κάτω από 10 κιλοβατώρες και Γ1 και παίρνει την κρατική επιδότηση, δεν έχει διάφορο το σταθερό.

Αν πχ υποθέσουμε ότι είναι στις 9 κιλοβατώρες, πόσο παραπάνω πληρώνει την κιλοβατώρα ?

δεν κατάλαβα τίποτα απο ότι είπες , σου δίνω τα νούμερα και κάνε ότι νομίζεις 😁

Για Απρίλιο 0,35 και 0,33 μέρας και νύχτας αντίστοιχα

0,27€/kw<150kw/μήνα και 0,21€/kw 150kw έως 300kw , 0,29€/kw για ΚΟΤ

τον άλλον μήνα άλλα θα ισχύουν ....

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εννοείς μάλλον 9kwh την ημέρα; Άρα 270 το μήνα.

270*0,35-150*0,27-120*0,21=28,80 τον μήνα.

Αν έχει σταθερό online 270*0,17=45,90

17,1 ευρώ το μήνα παραπάνω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις (και σενα "συνεφοπλενει" χαχα)

12 ώρες πριν, washcloud είπε

...σε έκαψε ο υπάλληλος. Αν μιλάς για κατάστημα, δεν ξέρω αν έχεις τα κουράγια να πας να τον βρεις, να τα κάνεις ταναπού, και να απαιτήσεις να σε ξαναβάλουν στο ΠΑΛΙΟ Εντερ, επειδή λόγω δικιάς του(ς) υπαιτιότητας σε πέταξε το σύστημα στο Γ1 (στο οποίο όμως δεν θα έχεις ΚΟΤ. Που σημαίνει ότι η κιλοβατώρα θα σου βγαίνει 0,1. Αν μιλάμε για ΚΟΤ-Β, ΕΧΕΙ νόημα να το κυνηγήσεις, καθώς στο ΝΕΟ Εντερ θα σου βγαίνει 0,125 με έκπτωση "συνέπειας στην εξόφληση". Αν όμως μιλάμε για ΚΟΤ-Α, τότε απλά πας στο νέο Εντερ και θα σου βγαίνει 0,095, άρα,,,,θα κερδίζεις πλέον και 0,05 από πάνω. Όλα αυτά έχουν να κάνουν ΚΑΙ με το πόση κατανάλωση έχεις/είχες από Δεκέμβρη : αν μιλάμε για σχετικά μικρή κατανάλωση, δεν πολυαξίζει τον κόπο να μπεις σε "φασαρίες", αμφίβολης μάλιστα πιθανότητας να δικαιωθείς, ακόμη κι αν έχεις τελικά ΚΟΤ-Β, οπότε και πάλι η πιο "χαλαρή" λύση είναι να μπεις στο νέο Εντερ. Αν αποφασίσεις "κυνήγι", είτε αν δεν βγάλεις άκρη στο κατάστημα, είτε αν δεν θες καν να μπεις στην διαδικασία, να κάνεις καταγγελία στην ΡΑΕ, μπας και μέσω αυτής δεχτεί η ΔΕΗ να σε ξαναβάλει στο παλιό Εντερ. Μέσω ΡΑΕ επίσης έχει νόημα να κάνεις καταγγελία, για τα όποια ποσά αναπροσαρμογής χρεώθηκες από τότε που γύρισες σε Γ1 (και εδώ πάλι έχει νόημα, αν μιλάμε για ποσά αρκετά μεγάλα, σε περίπτωση που έχεις μεγάλη κατανάλωση - πάνω από 1.200kWh το συγκεκριμένο 4μηνο). Τέλος γενικά το κυνήγι για να σε ξαναβάλουν στο παλιό Έντερ, έχει νόημα για έναν ακόμη λόγο : η ισχύς του ήταν για ΔΥΟ χρόνια, κι όπως έχουν τα πράγματα, είναι σωτηρία (καθώς Κύριος οίδε πότε θα ξαναπέσουν οι τιμές χονδρικής στας Ευρώπας...). Εσύ βέβαια αναφέρεις 12 μήνες, το οποίο είτε λάθος το θυμάσαι, είτε τελικά έχει γίνει πολύ τουρλουμπούκι με την περίπτωσή σου (τέλος Νοέμβρη ήσουν και στο μεταίχμιο της αλλαγής που έγινε στα σταθερά της ΔΕΗ, και αν δεν σ' ενεργοποιήσανε αμέσως, αλλά ΜΕΤΑ τις 2/12, ασ' τα και βρασ' τα)...ΣΙΓΟΥΡΑ είχες δει κάπου, ότι η ισχύς του ήταν για ΔΩΔΕΚΑ μήνες, κι όχι για 24....; Γιατί αν ήταν, είχες ενεργοποιηθεί στο ΝΕΟ Έντερ (μετά τις 2/12/21 δηλαδή0 - που όμως δεν έπρεπε να σε πετάξει το σ΄συτημα, όταν έβαλες ΚΟΤ...Αν μας ανεβαζες τον ΠΡΩΤΟ λογαριασμό που σου είχε έρθει, ΟΛΟΚΛΗΡΟ, όχι "κομμάτια", σβήνοντας προσωπικά στοιχεία, θα ήταν καλύτερα...

Κυρίως απάντα εάν μιλάμε για ΚΟΤ-Α ή Β, για να δούμε τί σε συμφέρει να κάνεις από εδώ και πέρα.

...πού να ξέρει μωρέ ο άνθρωπος......Άσε που τον έκαψε ο υπάλληλος.

...το έχουμε σίγουρο αυτό; Ότι τον πάει Γ1 τον πάει - ποινή όμως (από την στιγμή που στην θεωρία είναι "με υπαιτιότητα του πελάτη") ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει; Έχουμε δηλαδή τέτοιες περιπτώσεις που ΔΕΝ φάγανε ποινή; (ή λόγω ΚΟΤ ή λόγω κάρτας/πάγιας ή μηνιαίου; ) ΑΝ και θα μου πεις, ΠΟΣΟΙ θα είναι αυτοί που θα κάνανε την πατάτα, για να έχουν καταθέσει στοιχεία εδώ... 

*/  να σου  απαντησω πρωτα το πιο ευκολο.... ΚΟΤ Β' με 1800 μοναδες/4μηνο

*/  σου εχω screenshot τους δυο λογαριασμους που εχω λαβει (τρεις ειναι...ο ενδιαμεσος ηταν εκαθαριστικος βασισμενος πανω σε δικη μου ένδειξη  μερικες μερες πριν τον εκκαθαριστο που ηταν βασισμενος πανω σε αυτη που ελαβε η εταιρια απο την επισημη μέτρηση) 

φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι 12μηνη η συμβαση και ληγει τελος Νοεμβριου

(μολις τωρα το ειδα και στην συμβαση που εχω υπογραψει οτι ειναι 12μηνη)

*/  οσο αφορα το θεμα της ποινης θα σας ενημερώσω λογικα στον επομενο λογαριασμο

(αλλο ενα θεμα ειναι αν μπαινει η ποινη στον εναντι ή στον εκαθαριστικο γιατι ειδα οτι η εγγύηση εμφανιστηκε στον εκαθαριστικο)

*/  οσο αφορα το θεμα υπαλληλου

θα σου απαντησω ειλικρινα δεν φταιει ο υπαλληλος...εγω φταιω που δεν διαβασα ξεκαθαρα την συμβαση μεχρι το τελος 

ασε που υποψιαζομαι οτι ο υπαλληλος δεν ηταν σωστα ενημερωμένος/εκπαιδευμενος απο την εταιρια...δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες  αλλα το εργο πιστευω οτι ολοι μας το εχουμε ξαναδει οταν ανοιξε ο τομεας των τηλεπικοινωνιων.

το να αρχισω τωρα να βρισκω δικαιολογιες ειναι το πιο εύκολο 

θα προσπαθησω να δω αν "δειξουν οικτο" στο καταστημα...αν οντως μπορουν να κανουν τιποτα αλλα οι πιθανοτητες ειναι απο ελαχιστες εως καθολου (να ειμαστε ρεαλιστες)

οποτε ολοι σας προσοχη!!!!!

για μενα "ουδέν κακον αμιγες καλου" καθως ειχαμε μια πολυ ωραια συζήτηση "επι του πρακτεου" με τον μεγαλο μου γιο για να δει αυτο που μου ειχε (επι λέξει) πει παλαιοτερα και ο δικος μου πατερας ότι "οι μλκιες πληρωνονται" 

το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε... 

dei 1-A.jpg

dei 1-B.jpg

dei 2A.jpg

dei 2B.jpg

Επεξ/σία από GKPGR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, vali είπε

8 ώρες πριν, korakios είπε

😁

8 ώρες πριν, vali είπε

Εννοείς μάλλον 9kwh την ημέρα; Άρα 270 το μήνα.

270*0,35-150*0,27-120*0,21=28,80 τον μήνα.

Αν έχει σταθερό online 270*0,17=45,90

17,1 ευρώ το μήνα παραπάνω

Ευχαριστώ !!!!

Επεξ/σία από GREGORYMO
Λαθος

Πάω να δώσω την ένδειξη στο δεδδηε και δεν με αφήνει !!!

Μου πετά τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ μου !!

Συμβαίνει σε άλλον ?

Πριν 2 ημέρες που μπήκα, δεν είχε πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...