Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Dam_Peristeriws είπε

Ειμαι εδω και 2 λογαριασμους στο MyHome Enter με συμβοαλι απο νοεμβριο. Τι σχεση έχει το Γ1;

ανέβασε το κομμάτι (του λογαριασμού) με την περίοδο κατανάλωσης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, odi83 είπε

Ναι για 1η κατοικία μιλάω . Οπότε τι συμβαίνει ?

Είναι η παροχή δηλωμένη στο όνομα σου; Μήπως είναι στο όνομα κάποιου συγγενή; Πάντως μέχρι και τέλος  του 21 φαίνεται ότι επιδοτήθηκε κανονικά.

1 λεπτό πριν, odi83 είπε

Ναι 1η κατοικία δηλωμένη από το 2009 δεν έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό .

...δεν μας ανεβάζεις (ΟΛΟΚΛΗΡΟ) τον λογαριασμό (σβήσε προσ. στοιχεία);

1 λεπτό πριν, vali είπε

Είναι η παροχή δηλωμένη στο όνομα σου; Μήπως είναι στο όνομα κάποιου συγγενή; Πάντως μέχρι και τέλος  του 21 φαίνεται ότι επιδοτήθηκε κανονικά.

Αμα δεν ανεβάσεις φώτο με χρεώσεις / ημερομηνίες κλπ δε βγαίνει άκρη.

1 λεπτό πριν, vali είπε

Κανονικά 1η κατοικία δηλωμένη στο όνομα μου αφμ κτλ και το ίδιο και η παροχή . 

3 λεπτά πριν, washcloud είπε

...δεν μας ανεβάζεις (ΟΛΟΚΛΗΡΟ) τον λογαριασμό (σβήσε προσ. στοιχεία);

image.jpeg.9b571ee923d67dee7752a3230deee8ac.jpegimage.jpeg.e6555b33dda3dd2e862666159fbc9f75.jpeg

3 λεπτά πριν, washcloud είπε

ανέβασε το κομμάτι (του λογαριασμού) με την περίοδο κατανάλωσης

Μαλλον τότε επιασε 10 μέρες καταναλωσης σε Γ1, πριν γυρισει σε myhome Enter.

8 λεπτά πριν, Dam_Peristeriws είπε

Ειμαι εδω και 2 λογαριασμους στο MyHome Enter με συμβοαλι απο νοεμβριο. Τι σχεση έχει το Γ1;

ανέβασε όλο το λογαριασμό , ακόμα και φυλλάδια διαφημίσεων και κάνε tag

Spoiler

χωρίς να φαίνονται προσωπικά στοιχεία , μέσα σε spoiler

6 λεπτά πριν, odi83 είπε

Κανονικά 1η κατοικία δηλωμένη στο όνομα μου αφμ κτλ και το ίδιο και η παροχή . 

τότε το επαληθεύεις πάλι με το λογιστή σου μιας και έχεις μέχρι Δεκέμβρη επιδότηση

μετά αμφισβήτηση

4 λεπτά πριν, korakios είπε

ανέβασε όλο το λογαριασμό , ακόμα και φυλλάδια διαφημίσεων και κάνε tag

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

χωρίς να φαίνονται προσωπικά στοιχεία , μέσα σε spoiler

τότε το επαληθεύεις πάλι με το λογιστή σου μιας και έχεις μέχρι Δεκέμβρη επιδότηση

μετά αμφισβήτηση

Mπήκα τώρα στο Ε1 και είναι δηλωμένη κανονικά 1η κατοικία και μάλιστα με αριθμό ΔΕΗ τον ίδιο κανονικά όλα . Οπότε αμφισβήτηση . Ευχαριστώ ! 

@korakios εχεις αποψη σχετικα με τις συμβασεις Γ1 που στελνουν σε οσους κανουν αιτηση για online? Μετα απο απειρες προσπάθειες στο τηλεφωνικο κεντρο, επιμενουν οτι πρεπει πρωτα να μπεις στο Γ1 και μετα απο το ebill να κανεις την αλλαγη σε online. Αυτο σημαίνει βεβαια οτι θα τρέχει η ρητρα για μισο μηνα σχεδον (αν υπολογισουμε οτι η volterra εχει κανει την αλλαγη απο 1/4). 

Η αλλη εναλλακτική ειναι το enter σε καταστημα. Αυτο κατοχυρώνει ημερομηνια οταν κανεις την αιτηση ή παλι περνας ενα διαστημα σε Γ1? Για την εγγυηση δεν ειναι θεμα μιας και θα εδινα πάγια εντολή ετσι και αλλιως. 

2 λεπτά πριν, dazed είπε

@korakios εχεις αποψη σχετικα με τις συμβασεις Γ1 που στελνουν σε οσους κανουν αιτηση για online?

ναι  , έχει χιλιοειπωθεί

2 λεπτά πριν, dazed είπε

Η αλλη εναλλακτική ειναι το enter σε καταστημα. Αυτο κατοχυρώνει ημερομηνια οταν κανεις την αιτηση ή παλι περνας ενα διαστημα σε Γ1?

κατοχυρώνεις την ημερομηνία υπογραφής της αίτησης , δεν μπαίνεις Γ1

8 ώρες πριν, dazed είπε

Με εχουν πεθανει, εχω μιλησει 10 φορες στο τηλεφωνο και μου λενε συνεχεια το ιδιο (οταν δεν κοβεται η γραμμη..) οτι αυτη ειναι η διαδικασια: πρωτα υπογραφεις το Γ1 και μετα μεσω ebill μπλα μπλα μπλα. Εχω στειλει και απαντητικο mail με την ελπιδα οτι θα το δει καποιος και θα ασχοληθεί.. Πραγματικα, τώρα καταλαβαινω γιατι ολα τα εμπειρα μελη ελεγαν για enter και ραντεβου σε καταστημα.. 😕

Κι εγώ έτσι, ηλεκτρονικά το συμβόλαιο και οι ΥΔ, σε τηλ και σε μέιλ μου είπαν ότι αυτή είναι η διαδικασία. Μπήκα μετά κανονικα στο ονλαιν

Μεγαλα σαινια εκει στη ΔΕΗ, κανω econtract για myhome online 30/3 μου στελνουν τα χαρτια 4/1 η συμβαση ειναι για  Γ1 -Οικιακό Τιμολόγιο, απαντησα οτι εχει γινει λαθος αλλα καμια απαντηση, εκλεισα σημερα ενα ραντεβου να παω απο εκει να τελειωνω. Ενα βημα μπρος 2 πισω ειμαστε αποτι διαβαζω ειναι συχνο φαινομενο.

14 λεπτά πριν, Decadence είπε

Μεγαλα σαινια εκει στη ΔΕΗ, κανω econtract για myhome online 30/3 μου στελνουν τα χαρτια 4/1 η συμβαση ειναι για  Γ1 -Οικιακό Τιμολόγιο, απαντησα οτι εχει γινει λαθος αλλα καμια απαντηση, εκλεισα σημερα ενα ραντεβου να παω απο εκει να τελειωνω. Ενα βημα μπρος 2 πισω ειμαστε αποτι διαβαζω ειναι συχνο φαινομενο.

Ναι, δυστυχώς το εχουν κανει συστημα πλεον. Φοβαμαι οτι απο καταστημα δεν θα σε εξυπηρετήσουν για το myhome online παντως. Μονο enter / enter+

Εκεινο το ΑΦΜ που ζηταει πως το βεβαιωνουμε ρε παιδια? Ψαχνω το taxisnet και δεν βρισκω βεβαιωση ΑΦΜ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...