Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, sakis61462 είπε

Απλά πάω στην ΔΕΗ και υπογράφω νέα σύμβαση και τέλος

Επειδή όταν αλλάζει ο πάροχος, άλλαζει και το τελευταίο ψηφίο του αριθμού παροχής, μην ξεχάσεις να υποβάλει εκ νέου αίτηση για ΚΟΤ, μόλις γίνει η αλλαγή παρόχου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

σου έχουν παλαιότερο φυλλάδιο 

...καμμιά ιδέα αν παίζει να ισχυριστούν στο 12μηνο πάνω, ότι "από λάθος του απεστάλη το συγκεκριμένο τότε, και ΔΕΝ ισχύει το 24μηνο, κι ας υπέγραψε σε συμβόλαιο που τόσο το ανέφερε"...;

1 ώρα πριν, sakis61462 είπε

Τι διαφορές έχουν τα πραγραματα Ender με  Ender+ έχει κάποιο κοτ.?

Το δεύτερο έχει λίγο περισσότερο πάγιο και κάποιες ευκολίες σε επισκευές..

Γενικά αν κατάλαβα κανένα πρόγραμμα με σταθερές κιλοβατώρες δεν έχει κοτ σωστά..?

...όχι, δεν πάει έτσι. Έχει να κάνει με την απόφαση του (κάθε) παρόχου, σε ποια προγράμματα θα επιτρέπει τον συνδυασμό με ΚΟΤ. Τα 2 Εντερ που εν προκειμένω σε ενδιαφέρουν, δέχονται ΚΟΤ (ενώ μέχρι αρχές περασμένου Δεκέμβρη, δεν δεχόντουσαν).

Τις διαφορές τους μπορείς να τις δεις και στις σελίδες τους στο σάιτ της ΔΕΗ (αλλά ναι, αυτές που είπες κι ο ίδιος, είναι).

Καλύτερα (πλέον) να βάλεις το απλό Έντερ. Το "+" και τα "δώρα σχετικά με επισκευές", θέλει λίγο προσοχή, αν πεις να τις χρησιμοποιήσεις, διότι ενδέχεται και να σου βγει πιο ακριβά ο συγκεκριμένος τεχνικός τους, από το να φωνάξεις κάποιον "δικό σου" (αν πχ σου βγάλει αυτός ένα κοστολόγιο 200€, μείον το κατοστάρι του "δώρου", και ο δικός σου σου έχει πει 80 ξερωγω...Και μη νομίζεις, ΑΝ τυχόν χρεώνει "κέρατα" για ανταλλακτικά - ενώ με τον δικό σου θα μπορουσες να τα πάρεις ο ίδιος απ το Σκρουτζ, σίγουρα πολύ φθηνότερα - συν το ότι χρεώνουν,,,"έξοδα μετακίνησης τεχνικού", δεν αποκλείεται τελικά να μη συμφέρει καν).

1 ώρα πριν, vali είπε

Λάθος, όλα τα σταθερά της ΔΕΗ παίρνουν ΚΟΤ

...με την γνωστή "επιφυλαξη" για το (νέο) Ονλάιν.

1 ώρα πριν, alimolo593 είπε

ενας με πηρε σημερα τηλ απο δεη και μου ειπε να παω στο προγραμα home enter plus  και οτι με συμφερει σε σχεση με αυτο που εχω τωρα γιατι δεν εχει ρητρα αναπροσαρμογης ισχυευ αυτο?

Ισχύει, αφού είναι προγράμματα σταθερής τιμής και όχι κυμαινόμενης, όπως το Γ1 (Online, Enter, Enter+ δεν έχουν ρήτρα αναπροσαρμογής - αλλά μην ξεχνάς ότι ούτως ή άλλως είναι πιο ακριβά από ό,τι ήταν το Γ1 πέρσι). Κατά τ' άλλα,,,,"μισά" στα είπε ο υπάλληλος :

Το αν σε συμφέρουν είναι άλλη ιστορία, καθώς με το ΚΟΤ-Α έχεις ΚΑΙ μεγαλύτερη κρατική επιδότηση στο Γ1 (εκτός από την έκπτωση του ίδιου του ΚΟΤ). Όπως άλλη ιστορία είναι αν όντως παίρνεις επιδότηση (προϋπόθεση, από τον Γενάρη, είναι να έχεις δηλώσει το σπίτι ως κύρια κατοικία σου στην φορλογική, είτε την περσινή, είτε στην φετινή). Και εντελώς άλλη ιστορία είναι τί ΘΑ γίνει στο σύντομο μέλλον (στους επόμενους 12 μήνες για την ακρίβεια), είτε με το ύψος των επιδοτήσεων, είτε με το αν θα συνεχίσουν και μέχρι πότε οι επιδοτήσεις, με τί κριτήρια κλπ. Γενικά : ναι μεν σε συμφέρει (για την ώρα) το Γ1 (ειδικά λόγω ΚΟΤ), αλλά με αβεβαιότητα για το μέλλον. Άσε που αν χρειαστεί να πας σε σταθερό, τί τιμές άραγε θα έχουν τότε; Τώρα με 0,17 ίσως να είναι καλύτερη περίπτωση, ώστε να εξασφαλιστείς για τους επόμενους 12 μήνες...

Διάβασε/μελέτα ΚΑΛΑ το λινκ του κοράκιου, και αποφάσισε τί σου ταιριάζει. Όσο για την μάνα, αν έχουν πάνω από 1.500 κιλοβατώρες μέσο όρο 4μηνου σε βάθος έτους, τότε στάνταρ να βάλεις αυτήν στο Εντερ.

Επεξ/σία από washcloud

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάται κανείς που έκανε myhome online , όταν απαντήσατε στο email που έστειλε η ΔΕΗ , επισυνάπτοντας τα απαραίτητα έγγραφα , ήρθε αναφορά παράδοσης ? ( Auto reply ) από την ΔΕΗ σαν αποδεικτικό. Σε μένα από εχθές δεν έχει έρθει κάτι ενώ έκανα αρκετές φορές reply για να βεβαιωθω

Επεξ/σία από kosmasgr

15 minutes ago, kosmasgr said:

Θυμάται κανείς που έκανε myhome online , όταν απαντήσατε στο email που έστειλε η ΔΕΗ , επισυνάπτοντας τα απαραίτητα έγγραφα , ήρθε αναφορά παράδοσης ? ( Auto reply ) από την ΔΕΗ σαν αποδεικτικό. Σε μένα από εχθές δεν έχει έρθει κάτι ενώ έκανα αρκετές φορές reply για να βεβαιωθω

δεν ήρθε πουθενά σε μένα autoreply 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, marmagia είπε

δεν ήρθε πουθενά σε μένα autoreply 

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Στο email τους έτσι αναφέρει , ότι θα έρθει auto-reply σαν αποδεικτικό παράδοσης.

Περίπου σε πόσες μέρες σε ενημέρωσαν ότι ολοκληρώθηκε ?

Επεξ/σία από kosmasgr

14 minutes ago, kosmasgr said:

Στο email τους έτσι αναφέρει , ότι θα έρθει auto-reply σαν αποδεικτικό παράδοσης.

Είναι ειρωνικό, εκανα τη διαδικασία για μένα, δεν έλαβα αποδεικτικο και ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα. Έκανα αργότερα την διαδικασία για συγγενή μου, λάμβανε κανονικά τα auto reply και αυτοι ισχυρίζονταν οτι δεν λαμβάνουν τα δικαιολογητικά. Είναι για να 'ναι..

Θυμάμαι μετά απο 2-3 μέρες πρέπει να είπαν οτι πάει προς υλοποίηση αφού τους έπρηζα καθημερινά στα τηλ για το εαν τα έλαβαν :P γενικά σε αυτή την εταιρία έχω προσέξει οτι κανεις γρηγορα δουλεια αν τους ενοχλείς και σε ακούνε συχνά. Η συγγενής που σου λέω μια αλλαγή ονόματος ήθελε μόνο και επειδή δεν ενοχλούσε έκαναν 2 μήνες και σε μένα αλλαγή παρόχου και my home online σε 7-10 μέρες

• Like 1

18 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

Απαντησα και εγω σε αυτο το email και δεν ηρθε ποτε auto-reply, και εκανα μετα απο καμια ωρα δευτερη αποπειρα με bcc εμενα και σε εμενα τουλάχιστον ηρθε κανονικα. Παραμενει αγνωστο αν τα εχουν λαβει ή οχι στη ΔΕΗ.

Εσενα @kosmasgrσου εστειλαν συμβαση για το online κατευθειαν ή πας για Γ1 πρωτα?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dazed είπε

Απαντησα και εγω σε αυτο το email και δεν ηρθε ποτε auto-reply, και εκανα μετα απο καμια ωρα δευτερη αποπειρα με bcc εμενα και σε εμενα τουλάχιστον ηρθε κανονικα. Παραμενει αγνωστο αν τα εχουν λαβει ή οχι στη ΔΕΗ.

Εσενα @kosmasgrσου εστειλαν συμβαση για το online κατευθειαν ή πας για Γ1 πρωτα?

Στο mail ρώτησαν σε πιο πρόγραμμα θέλω να ενταχθω ενώ στη σύμβαση έγραφε Γ1. Τους απάντησα ρητά ότι η online αίτηση που υπέβαλα 2 μέρες πριν ,  αφορα το myhome online και σε αυτό θέλω να ενταχθω. Καλά τόσο ερασιτέχνες ?

Επεξ/σία από kosmasgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dimostr είπε

Αίτηση μέσω e contract όλα ηλεκτρονικά απευθείας my home online N μέρες διαδικασίας 3 εργάσιμες από πάροχο elpedison ούτε χαρτιά ούτε τίποτα όλα ηλεκτρονικά 

προχθες εκανα αιτηση για το enter plus τους ρωτησα στο τηλεφωνο οτι ειμαι και ΚΟΤΒ και μου λεει ωραια δεν χρειαζεται να κανετε κατι θα γινει αυτοματα η μεταφορα αντλωντας τα στοιχεια απο ΗΔΙΚΑ και ΔΕΔΗΕ. Σημερα μου ηρθε το email το συμβόλαιο που γραφει οντως πανω home enter αλλα οχι Plus. μου λενε μεσα στο mail αν θελω το plus να το τους το πω μαλλον θα το συμπληρωσω χειρογραφα στην σύμβαση στους ορους. 

Ερωτηση δεν γραφει πουθενα για ρητρα αναπροσαρμογής. Δεν θα επρεπε να αναγραφεται ρητως οτι το συγκεκριμενο πακετο δεν περιλαμβανει οποιαδηποτε ρήτρα αναπροσαρμογής?

Ερωτηση εγω που θελω το plus στο mail Μου ειπαν να τους το αναφερω το γραφω εδω? 

Επειδη εχω ΚΟΤΒ μου ειπαν οτι η εγγυηση ειναι 20 ευρω. Εδω γραφει 100. Θα χρεωσουν 100 και μετα θα το αφαιρεσουν αν με βαλουν αυτοματα στο ΚΟΤΒ οπως μου ειπαν? η απευθειας 20? 

Επειδη διαβαζω κατι τρελα οτι σε πανε πρωτα στο Γ1 και μετα στο εντερ και και οτι μπορει να σε πεταξει απο το enter λογω ΚΟΤ τι ισχυει? λεγε να γινει καμια πατατα? Γενικώς δεν τους πολυεμπιστευομαι καθως στο καταστημα μου λεγανε αλλα και στο τηλεφωνο αλλα. 

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Επεξ/σία από gtok34

14 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

Στο mail ρώτησαν σε πιο πρόγραμμα θέλω να ενταχθω ενώ στη σύμβαση έγραφε Γ1. Τους απάντησα ρητά ότι η online αίτηση που υπέβαλα 2 μέρες πριν ,  αφορα το myhome online και σε αυτό θέλω να ενταχθω. Καλά τόσο ερασιτέχνες ?

Και παλι καλα να λες που ρωτησαν. Σε εμενα, και πολλους αλλους οπως βλεπω, στελνουν συμβασεις Γ1 και στο mail εχει αναφορα μονο σε enter / enter+ χωρις να υπαρχει εστω η λεξη online. Φυσικα και δεν απαντανε στα emails και απο το τηλ. λενε τα γνωστα, να μπεις πρωτα σε Γ1.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dazed είπε

Και παλι καλα να λες που ρωτησαν. Σε εμενα, και πολλους αλλους οπως βλεπω, στελνουν συμβασεις Γ1 και στο mail εχει αναφορα μονο σε enter / enter+ χωρις να υπαρχει εστω η λεξη online. Φυσικα και δεν απαντανε στα emails και απο το τηλ. λενε τα γνωστα, να μπεις πρωτα σε Γ1.

Ακριβώς τα ίδια και σε μενα. Αύριο θα πάρω τη γυναίκα να πάρει τηλ γιατί στο όνομα της έγινε η αίτηση. Απαράδεκτοι , τους πάτησα όμως στα συνημμένα το αποδεικτικό της αίτησης μου που γράφει myhomeonline 🤣

Επεξ/σία από kosmasgr
  • Like 1

2 ώρες πριν, vali είπε

Επειδή όταν αλλάζει ο πάροχος, άλλαζει και το τελευταίο ψηφίο του αριθμού παροχής, μην ξεχάσεις να υποβάλει εκ νέου αίτηση για ΚΟΤ, μόλις γίνει η αλλαγή παρόχου.

Επειδή η κατανάλωση που κάνω είναι 1000 κιλοβατώρες τόν μήνα θα ισχύει το ΚΟΤ? Μου είπαν οτι αν υπερβείς κάποιες κιλοβατώρες δεν ισχύει το ΚΟΤ..

Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο?

Την αίτηση για ΚΟΤ την κάνεις στην ΔΕΗ ή δεδηε.?

16 λεπτά πριν, sakis61462 είπε

Επειδή η κατανάλωση που κάνω είναι 1000 κιλοβατώρες τόν μήνα θα ισχύει το ΚΟΤ? Μου είπαν οτι αν υπερβείς κάποιες κιλοβατώρες δεν ισχύει το ΚΟΤ..

Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο?

Την αίτηση για ΚΟΤ την κάνεις στην ΔΕΗ ή δεδηε.?

Τα όρια κοτ είναι διαφορετικά ανάλογα με την σύνθεση του νοικοκυριού. Εγώ που έχω 4 παιδιά είναι 2100 το τετράμηνο. Τα υψηλότερα νομίζω είναι στις 600 kwh τον μήνα, δεν προσμετρώνται οι kwh του νυχτερινού.  Η αίτηση γίνεται στον ΗΔΙΚΑ

5 λεπτά πριν, vali είπε

Τα όρια κοτ είναι διαφορετικά ανάλογα με την σύνθεση του νοικοκυριού. Εγώ που έχω 4 παιδιά είναι 2100 το τετράμηνο. Τα υψηλότερα νομίζω είναι στις 600 kwh τον μήνα, δεν προσμετρώνται οι kwh του νυχτερινού.  Η αίτηση γίνεται στον ΗΔΙΚΑ

Οπότε αν εγώ ξεπερνάω το όριο του τετράμηνου δεν θα ισχύει η έκπτωση καθόλου ή θα ισχύει για αυτές πού δικεουσε και για της υπόλοιπες που ξεπέρασες το όριο δεν θα έχεις έκπτωση..?

3 λεπτά πριν, sakis61462 είπε

Οπότε αν εγώ ξεπερνάω το όριο του τετράμηνου δεν θα ισχύει η έκπτωση καθόλου ή θα ισχύει για αυτές πού δικεουσε και για της υπόλοιπες που ξεπέρασες το όριο δεν θα έχεις έκπτωση..?

...επειδή προφανώς δεν γνωρίζεις τίποτε περί του ΚΟΤ και αυτό θα επιφέρει κι άλλες ερωτήσεις και το παρόν θρεντ είναι για τα σταθερά της ΔΕΗ και όχι για το ΚΟΤ, ρώτα ό,τι χρειάζεσαι να μάθεις (διάβασε και κάποιες απο τις τελευταίες του σελίδες πάντως, καθώς όλη την ώρα ποστάρονται παρόμοια πράγματα) στο δικό του θρεντ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...