Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, GKPGR είπε

μην βαρατε σας παρακαλω σας μη... 

myhomeenter+

Σε πεταξε απο το προγραμμα αφου εβαλες ΚΟΤ.

Λιγο ξυλο το θες.:mad:

Βαλε το καινουριο το Enter με τις νεες τιμες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, SpirtouLisS είπε

Σήμερα μου έστειλαν και μένα τα εγγραφα στο email. Έκανα αίτηση για home online και μου έστειλαν σύμβαση και ένα σωρό χαρτουρα(τρεις υπεύθυνες δηλώσεις και σύμβαση)  που πρέπει τώρα να εκτυπωσω να υπογράψω και να ξαναστειλω στο μέιλ τους. Αν κατάλαβα καλά τη διαδικασία για κάποιον που έχει ολοκληρωσει το online ας μας πει.

Στη σύμβαση προμήθειας όμως γραφεί Γ1 οικιακό τιμολόγιο πάνω δεξιά. Έχει βέβαια ένα εδάφιο όπου σου λέει ότι μπορεί να επιλέξεις μονο home η home enter+...όχι το online...καλά υποτίθεται online επιλέξαμε και θέλει τόσο τρέξιμο? e contract?

Ειμαι στην ιδια φαση ακριβως. Δεν δεχονται να στειλουν αλλη συμβαση επειδη, λεει, δεν ειμαι πελατης της ΔΕΗ. Ουσιαστικά δεν εχει καμια αξια η αιτηση που εχουμε κανει, και σου λενε μπες στο Γ1 και μετα κανεις οτι θελεις.

38 λεπτά πριν, dazed είπε

Ακριβως τα ιδια και σε εμενα. Μιλησα 2-3 φορες με την εξυπηρέτηση και επεμεναν οτι αυτη είναι η διαδικασια επειδη δεν είμαι πελατης ΔΕΗ και ερχομαι απο αλλο παροχο. Πρωτα πρεπει να υπογραψω το Γ1 και μετα (αφου ενεργοποιηθεί, ανεφερε κατι για 10 μερες) να καλεσω να μου δωσουν εναν μοναδικο κωδικο για να μπορεσω απο το ebill να το κανω myHome Online. Γνωμες?

Για την εγγύηση τη σου είπαν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οντος ασε το καταλαβα εχτες...

το εντερ δεν μου το δινει ως επιλογη   (και για επιβεβαιωση ) ισχυει με ΚΟΤ Β;

θα μου χρεωσουν εξοδα επειδη εσπασε το συμβολαιο λογω ενταξης στο κοινωνικο;

Επεξ/σία από GKPGR

2 λεπτά πριν, GKPGR είπε

το εντερ δεν μου το δινει ως επιλογη   (και για επιβεβαιωση ) ισχυει με ΚΟΤ Β;

Πηγαινε σε καταστημα και βαλτο.

2 λεπτά πριν, GKPGR είπε

θα μου χρεωσουν εξοδα επειδη εσπασε το συμβολαιο λογω ενταξης στο κοινωνικο;

Οχι σε παει κατευθειαν στο Γ1.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, teohokage είπε

Για την εγγύηση τη σου είπαν?

Δεν το ειχα σκεφτει καν, και δεν το ρωτησα, αλλα στη συμβαση που μου εστειλαν γράφει 0€ εγγυηηση.

Υπάρχει καποιος που να μπηκε στο myHome Online απο αλλο παροχο και να του εστειλαν απευθειας συμβαση για το online και οχι για Γ1?

Επεξ/σία από dazed

35 λεπτά πριν, dazed είπε

Υπάρχει καποιος που να μπηκε στο myHome Online απο αλλο παροχο και να του εστειλαν απευθειας συμβαση για το online και οχι για Γ1?

Αίτηση μέσω e contract όλα ηλεκτρονικά απευθείας my home online N μέρες διαδικασίας 3 εργάσιμες από πάροχο elpedison ούτε χαρτιά ούτε τίποτα όλα ηλεκτρονικά 

• Thanks 1

Καλησπέρα,

μία ερώτηση προς τα μέλη του φόρουμ.

Ήμουν στην Ζενιθ για ρεύμα, μου έστειλαν λογαριασμό όπου με ενημέρωναν ότι εχουν αλλάξει οι όροι χρέωσης, και έχω δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης.

Εστειλα email αναγράφοντας ότι, λόγω της αλλαγής στις χρεώσεις, επιθυμώ να κάνω χρήση του δικαιώματος καταγγελίας της σύμβασης και να λήξει η σύμβαση αζημίως, χωρίς δηλαδή την καταβολή ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Ενημέρωσα οτι δεν επιθυμώ διακοπή της ηλεκτροδότησης και θα αναζητήσω άλλον πάροχο. Δεν έλαβα καμία απάντηση, και ξανα έστειλα Και δεύτερη ειδοποίηση με e-mail, χωρίς πάλι να λάβω απάντηση.

Στην συνέχεια, άλλαξα πάροχο βάζοντας ΔΕΗ.

Παρόλα αυτά, ο τελικός εκκαθαριστικός λογαριασμός που μου ήρθε από την ζενίθ έχει χρέωση ρήτρα αποχώρησης.

Καμιά πρόταση για το πώς να προχωρήσω; Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;

20 λεπτά πριν, dimostr είπε

Αίτηση μέσω e contract όλα ηλεκτρονικά απευθείας my home online N μέρες διαδικασίας 3 εργάσιμες από πάροχο elpedison ούτε χαρτιά ούτε τίποτα όλα ηλεκτρονικά 

Με εχουν πεθανει, εχω μιλησει 10 φορες στο τηλεφωνο και μου λενε συνεχεια το ιδιο (οταν δεν κοβεται η γραμμη..) οτι αυτη ειναι η διαδικασια: πρωτα υπογραφεις το Γ1 και μετα μεσω ebill μπλα μπλα μπλα. Εχω στειλει και απαντητικο mail με την ελπιδα οτι θα το δει καποιος και θα ασχοληθεί.. Πραγματικα, τώρα καταλαβαινω γιατι ολα τα εμπειρα μελη ελεγαν για enter και ραντεβου σε καταστημα.. 😕

2 λεπτά πριν, dazed είπε

Πραγματικα, τώρα καταλαβαινω γιατι ολα τα εμπειρα μελη ελεγαν για enter και ραντεβου σε καταστημα.. 😕

Ναι εδω και μηνες το λεγαμε οτι η διαδικασια αυτη ειναι η πιο αμεση.

9 λεπτά πριν, dazed είπε

Με εχουν πεθανει, εχω μιλησει 10 φορες στο τηλεφωνο και μου λενε συνεχεια το ιδιο (οταν δεν κοβεται η γραμμη..) οτι αυτη ειναι η διαδικασια: πρωτα υπογραφεις το Γ1 και μετα μεσω ebill μπλα μπλα μπλα. Εχω στειλει και απαντητικο mail με την ελπιδα οτι θα το δει καποιος και θα ασχοληθεί.. Πραγματικα, τώρα καταλαβαινω γιατι ολα τα εμπειρα μελη ελεγαν για enter και ραντεβου σε καταστημα.. 😕

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί μπλέκεται με courier και συμβόλαια σε hard copy όταν η διαδικασία μπορεί να γίνει online ακόμα και κωδικό εταίρου μπορείς ηλεκτρονικά να πάρεις κάνεις e bill και τελειώνεις την διαδικασία εκεί 

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί μπλέκεται με courier και συμβόλαια σε hard copy όταν η διαδικασία μπορεί να γίνει online ακόμα και κωδικό εταίρου μπορείς ηλεκτρονικά να πάρεις κάνεις e bill και τελειώνεις την διαδικασία εκεί 

δεν έχουμε εμπλακεί με courier ηλεκτρονικά μας ήρθαν τα έντυπα που πρέπει να υπογράψουμε και ηλεκτρονικά τα ξαναστέλνουμε

6 λεπτά πριν, dimostr είπε

Για ηλεκτρονικα συμβολαια μιλαμε, οχι hard copy. Αυτα που στελνουν μετα την αιτηση απο το econtract.

Κωδικο εταιρου μου ειπαν δινουν αφού ενεργοποιηθεις στη ΔΕΗ (στο Γ1 οπως λενε αυτοι) και μετα μπαινεις e bill να κανεις την αλλαγη σε online. 

Και μενα παιδια το ιδιο με εσας εχει γινει.

Εκανα αίτηση 31/03 για το dei my home online και μου στειλανε σημερα όλα αυτά τα εγγραφα που αναφερουν ότι ειπανε οι προηγουμενοι.

Λογικά θα τα στειλω κανονικα για να φυγω εξ αρχης από τη Volterra.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, dazed είπε

Κωδικο εταιρου μου ειπαν δινουν αφού ενεργοποιηθεις στη ΔΕΗ

Κωδικός εταίρου υπάρχει αρκεί η παροχή ακόμα και πριν από 100 χρόνια που λέμε να ήταν κάποια στιγμή στη ΔΕΗ με αυτόν κάνεις εγγραφή στο ebill τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα όταν έφτιαξα αίτηση για το online μετα από 3 χρόνια elpedison και μέσα από τη σελίδα της ΔΕΗ έκανα αίτηση αλλαγής προμηθευτη πήγα στο ebill ενεργοποιώντας το πρόγραμμα που ήθελα ,δε ξέρω αυτό αν έχει αλλάξει από τον Νοέμβριο του 21 που έκανα εγώ τη διαδικασία αλλά δε νομίζω 

Επεξ/σία από dimostr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...