Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, d300s είπε

Για myhome online έκανα...έχω και το αποδεικτικό απο το ηλεκτρονικό αίτημα που έκανα μέσω ebill...

Οπότε τηλέφωνο και απαιτώ να μου στείλουν νέα σύμβαση, έτσι?

Αφού επέλεξες hard copy και όχι e contract ναι ζητάς να σου στείλουν αυτό που αιτηθηκες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GKPGR είπε

εχτες με πειρανε τηλεφωνο απο την δεη για να κλειδωσω το ΚΟΤ με σταθερη τιμη... τους ειπα οτι ειμαι στο myhome online enter+ και μου λενε οτι δεν ισχυει γιατι μπηκα στο ΚΟΤ

Δεν έπρεπε να κάνεις αίτηση για ΚΟΤ. Το παλιό online δεν έπαιρνε ΚΟΤ, αλλά είχε πολύ πιο συμφέρουσα τιμή. Κάνοντας αίτηση στο ΚΟΤ σε πέταξε σε Γ1 που έχει ρήτρα. 

Είτε επιλέξεις να παραμείνεις Γ1, είτε σε βάλουν σε σταθερό enter, το σίγουρο είναι ότι θα πληρώνεις από δω και πέρα πολύ ακριβότερα τους λογαριασμούς.

Επεξ/σία από vali

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα μου έστειλαν και μένα τα εγγραφα στο email. Έκανα αίτηση για home online και μου έστειλαν σύμβαση και ένα σωρό χαρτουρα(τρεις υπεύθυνες δηλώσεις και σύμβαση)  που πρέπει τώρα να εκτυπωσω να υπογράψω και να ξαναστειλω στο μέιλ τους. Αν κατάλαβα καλά τη διαδικασία για κάποιον που έχει ολοκληρωσει το online ας μας πει.

Στη σύμβαση προμήθειας όμως γραφεί Γ1 οικιακό τιμολόγιο πάνω δεξιά. Έχει βέβαια ένα εδάφιο όπου σου λέει ότι μπορεί να επιλέξεις μονο home η home enter+...όχι το online...καλά υποτίθεται online επιλέξαμε και θέλει τόσο τρέξιμο? e contract?

Επεξ/σία από SpirtouLisS
  • Like 1

54 λεπτά πριν, d300s είπε

Καλημέρα!

Έκανα αίτηση για το myhome online και μου έστειλαν μια σύμβαση που γράφει ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ: Γ1Ν-Οικιακο Τιμολογιο.

Τους παίρνω τηλέφωνο να μου την αλλάξουν ή είμαστε οκ?

Θυμάμαι κάτι είχα διαβάσει στο forum σχετικά αλλά δε μπορώ να το βρω...

Καλημέρα. Κ γω έκανα αίτηση στο online χθες. Αν βιάζεσαι να φύγεις από τον πάροχο που είσαι (όπως εγώ που έλαβα επιστολή από τη Volterra κ θέλω να φύγω για να μη δεσμευτώ με 24 μήνες συμβόλαιο) δεν είναι κακό να υπογράψεις στο Γ1 ακόμα κ αν είναι από λάθος της ΔΕΗ. Μετά, όταν γίνει η αλλαγή παρόχου  μπορείς να ξανακάνεις αίτηση για το online μιας κ στο Γ1 δεν δεσμεύεσαι με συμβόλαιο. Δικό μου το σκεπτικό. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Καλημέρα συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες (ούτε ο Σημίτης τέτοιο χαιρετισμό!)

Στο δια ταύτα τώρα. Μας ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ από 140-160 στα 660 ευρώ. Και πήραμε τηλέφωνο για να μας λυθούν κάποιες απορίες και η υπάλληλος μας είπε το κλασικό "ακρίβεια όπως και το πετρέλαιο με την βενζίνη" . Μας προώθησε το πρόγραμμα "my home enter"  που γλιτώνουμε την ρήτρα αναπροσαρμογής. 

Έχετε κάποια γνώμη για το συγκεκριμένο; Να σημειωθεί ότι η KW που κάψαμε ήταν 2000 και οι προηγούμενοι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί ήταν 1600-1700 KW . 

17 λεπτά πριν, Kingedward είπε

Καλημέρα συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες (ούτε ο Σημίτης τέτοιο χαιρετισμό!)

Στο δια ταύτα τώρα. Μας ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ από 140-160 στα 660 ευρώ. Και πήραμε τηλέφωνο για να μας λυθούν κάποιες απορίες και η υπάλληλος μας είπε το κλασικό "ακρίβεια όπως και το πετρέλαιο με την βενζίνη" . Μας προώθησε το πρόγραμμα "my home enter"  που γλιτώνουμε την ρήτρα αναπροσαρμογής. 

Έχετε κάποια γνώμη για το συγκεκριμένο; Να σημειωθεί ότι η KW που κάψαμε ήταν 2000 και οι προηγούμενοι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί ήταν 1600-1700 KW . 

Μονόδρομος αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ειδικά με αυτές τις καταναλώσεις το έχετε καθυστερήσει πολύ.

1 ώρα πριν, vali είπε

Δεν έπρεπε να κάνεις αίτηση για ΚΟΤ. Το παλιό online δεν έπαιρνε ΚΟΤ, αλλά είχε πολύ πιο συμφέρουσα τιμή. Κάνοντας αίτηση στο ΚΟΤ σε πέταξε σε Γ1 που έχει ρήτρα. 

Είτε επιλέξεις να παραμείνεις Γ1, είτε σε βάλουν σε σταθερό enter, το σίγουρο είναι ότι θα πληρώνεις από δω και πέρα πολύ ακριβότερα τους λογαριασμούς.

Το παλιο Online επαιρνε ΚΟΤ, το παλιο εντερ δεν επαιρνε. Βεβαια δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εχει ο φιλος, διοτι τα λεει ολα μαζι (Home online enter+)

1 ώρα πριν, misi27 είπε

Καλημέρα. Κ γω έκανα αίτηση στο online χθες. Αν βιάζεσαι να φύγεις από τον πάροχο που είσαι (όπως εγώ που έλαβα επιστολή από τη Volterra κ θέλω να φύγω για να μη δεσμευτώ με 24 μήνες συμβόλαιο) δεν είναι κακό να υπογράψεις στο Γ1 ακόμα κ αν είναι από λάθος της ΔΕΗ. Μετά, όταν γίνει η αλλαγή παρόχου  μπορείς να ξανακάνεις αίτηση για το online μιας κ στο Γ1 δεν δεσμεύεσαι με συμβόλαιο. Δικό μου το σκεπτικό. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Κάνεις ένα μικρό λάθος γιατί για δέκα μέρες ένα μήνα πες που θα βρεθεί στο οικιακό Γ1 θα πληρώσει εγγύηση 100 ευρώ σε σχέση με το αν εξ αρχής υπέγραφε για online...

2 ώρες πριν, vali είπε

Το παλιο online επαιρνε κανονικα ΚΟΤ.Σ'αυτο ειμαι κι εγω με ΚΟΤ.

Αυτο που δεν επαιρνε ΚΟΤ ηταν το ENTER(και φυσικα το ENTER+).

Καλησπέρα και έμενα μου ήρθε σήμερα η σύμβαση που είχα κάνει ηλεκτρονικά για my home online και αναφέρει όπως και στους υπόλοιπους Γ1Ν στην σύμβαση. Στους όρους πίσω πάντως αναφέρει οτι " Ο καταναλωτής υποχρεούται να καταβάλει στον Προμηθευτή 0€ ώς Εγγύηση" , μίλησα και τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση και μου είπαν οτι θα μπω στο Γ1Ν και κατευθείαν θα κάνω μέσω του ebill για αλλαγή στο my home online.

• Like 1

1 ώρα πριν, SpirtouLisS είπε

Σήμερα μου έστειλαν και μένα τα εγγραφα στο email. Έκανα αίτηση για home online και μου έστειλαν σύμβαση και ένα σωρό χαρτουρα(τρεις υπεύθυνες δηλώσεις και σύμβαση)  που πρέπει τώρα να εκτυπωσω να υπογράψω και να ξαναστειλω στο μέιλ τους. Αν κατάλαβα καλά τη διαδικασία για κάποιον που έχει ολοκληρωσει το online ας μας πει.

Στη σύμβαση προμήθειας όμως γραφεί Γ1 οικιακό τιμολόγιο πάνω δεξιά. Έχει βέβαια ένα εδάφιο όπου σου λέει ότι μπορεί να επιλέξεις μονο home η home enter+...όχι το online...καλά υποτίθεται online επιλέξαμε και θέλει τόσο τρέξιμο? e contract?

1. Δεν χρειάζεται να εκτυπώσεις τίποτα. Πρέπει να σου έχουν στείλει και ενα λινκ για υπεύθυνη δήλωση στο gov.gr. Κάνεις την διαδικασία και στέλνεις την υπεύθυνη δήλωση μαζί με τα έγγραφα που έστειλαν. Θεωρούνται υπογργραμμένα.

2. Πρέπει να τους καλέσεις για να σου στείλουν τα σωστά έγγραφα για το πρόγραμμα που έχεις ζητήσει

2 ώρες πριν, GKPGR είπε

καλημερα... με εχουν ζωσει τα φιδια

μπηκα στο myhome online enter+ με το που μετακομισα τελος Νοεμβρη 2021... (για 12μηνες)

Επειδη δεν μας τα λες καλα και μας ζωνουν κι εμας τα φιδια μιας και δεν υπαρχει προγραμμα myhome online enter+ επελεξε μια απο τις παρακατω επιλογες για να μας πεις σε ποιο προγραμμα εισαι:

1. Οnline

2. Enter

3. Enter+

1 λεπτό πριν, teohokage είπε

Καλησπέρα και έμενα μου ήρθε σήμερα η σύμβαση που είχα κάνει ηλεκτρονικά για my home online και αναφέρει όπως και στους υπόλοιπους Γ1Ν στην σύμβαση. Στους όρους πίσω πάντως αναφέρει οτι " Ο καταναλωτής υποχρεούται να καταβάλει στον Προμηθευτή 0€ ώς Εγγύηση" , μίλησα και τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση και μου είπαν οτι θα μπω στο Γ1Ν και κατευθείαν θα κάνω μέσω του ebill για αλλαγή στο my home online.

Ακριβως τα ιδια και σε εμενα. Μιλησα 2-3 φορες με την εξυπηρέτηση και επεμεναν οτι αυτη είναι η διαδικασια επειδη δεν είμαι πελατης ΔΕΗ και ερχομαι απο αλλο παροχο. Πρωτα πρεπει να υπογραψω το Γ1 και μετα (αφου ενεργοποιηθεί, ανεφερε κατι για 10 μερες) να καλεσω να μου δωσουν εναν μοναδικο κωδικο για να μπορεσω απο το ebill να το κανω myHome Online. Γνωμες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην βαρατε σας παρακαλω σας μη... 

myhomeenter+

image.png.7280216b9673ca54915098215db77922.png

καταλαβαινετε οτι ειμαι μπερδεμενος ... προσπαθω να δω τι θα κανω... γιατι αν ισχυει (ετσι φαινεται) την εκανα την... 

ασχετο τωρα ειδα στο ebill οτι μου βγαζει αυτο ως επιλογη

Το ΔΕΗ myHome Online το ολοκληρωμένο ψηφιακό προϊόν της ΔΕΗ που σου προσφέρει:

• Έκπτωση 30€ στον 1ο λογαριασμό
  • Σταθερότητα στις χρεώσεις ενέργειας
  • Μηδενική εγγύηση για νέους πελάτες ΔΕΗ
  • Ηλεκτρονικός και μηνιαίος λογαριασμός
  • Ευελιξία με 12μηνη διάρκεια σύμβασης
  • Τη χαμηλότερη χρέωση ενέργειας των προϊόντων ΔΕΗ

Επιπλέον, θα λαμβάνεις τον λογαριασμό σου ηλεκτρονικά κάθε μήνα και θα τον εξοφλείς εύκολα, με πάγια εντολή στην χρεωστική ή πιστωτική σου κάρτα

Η προωθητική των 30€ στον 1ο λογαριασμό ισχύει μέχρι 28/02/2022
Επεξ/σία από GKPGR

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...