Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Φοβάμαι μην παραμονεύει ο korakios πουθενά 😂 και αρχίσει το κράξιμο 🤣

Η βαλε την εικονα σε σποιλερ η μην βαζεις καθολου.Απλα εσυ το εκανες αναποδα και δεν υπηρχε νοημα γι'αυτο σου ειπα να το διορθωσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Καλησπέρα φίλε μου, αν θες βάλε στο επισυναπτόμενο πιο καλή κάλυψη, φαίνονται τα στοιχεία σου...

Ωχ ευχαριστώ είχα την εντύπωση οτι μουτζουρώθηκαν όλα τα στοιχεία!!

Το έσβησα καλού κακού!

Επεξ/σία από nixdorfius

5 λεπτά πριν, nixdorfius είπε

Ένα ένα γιατί είσαι χειμαρρώδης και αναγκάζομαι να διαβάσω αρκετές φορές.ΝΑΙ ήρθε το ραβασάκι με όρια αναπροσαρμογής,χρεώσεις προμηθειών κτλπ. Έκλεισα ραντεβού ήδη για να πάω σε κατάστημα ΔΕΗ,άρα να τονίσω οτι επιλέγω το Εnter;

Στο πρόγραμμα είμαι από τον Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά έκανα το λάθος απ ότι φαίνεται και πέρασα σε αυτό τον πάροχο μ άυτές τιςτιμές χωρίς χρονικό όριο συμβολαίου το οποίο δυστυχώς δεν έχω στην κατοχή μου.(Με διαβεβαίωσαν οτι δεν χρειάζεται ,δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα το λόγο).

...δεν είναι κακό να διαβάσεις και να ξαναδιαβάσεις πάντως. Κι όχι μόνο ό,τι  σου έγραψα, αλλά και όσο μπορείς από το θρεντ (ακόμη και σταδιακά, σε βάθος χρόνου) πήγαινοντας προς τα πίσω τις σελίδες. Και ειδικά ό,τι βρεις στα λινκ που έχει στην υπογραφή του το μέλος korakios. Για να "μπεις στο νόημα", με χαλαρή μελέτη

...αφού λοιπόν σου 'ρθε κι εσένα (πότε ήρθε; Και πότε σου γράφουν ότι θα αλλάξει το πρόγραμμα; ), αναγκαστικά πας ΔΕΗ. Όσο για το "χωρίς όριο", ΔΕΝ ήταν λάθος. Όσο μπορείς, αυτό να επιδιώκεις πάντα. Και δεν ήταν λάθος και για έναν ακόμη λόγο : δεν είναι ότι σου αλλάζουν πρόγραμμα, επειδή "δεν υπήρχε δέσμευση" : θα το κάνανε ούτως ή άλλως (ο Νόμος τους,,,δίνει το δικαίωμα, μετά το 6μηνο από υπογραφής, κι ας έχεις υπογράψει για 12 ή 24 μήνες....Ω, ΝΑΙ....). Απλά σε τέτοια περίπτωση (που στην ουσία σπάνε το συμβόλαιο), θα είχες και εσύ την δυνατότητα να φύγεις χωρίς ποινή (την οποία ούτως ή άλλως την έχεις ήδη, στην περίπτωσή σου). 

ΑΝ υπάρχει λάθος, είναι που δεν πήγες από τότε στα σταθερα της ΔΕΗ - τώρα θα ήσουν με τιμές 0,10 επί της κιλοβατώρας, για ΔΥΟ χρόνια κι όλας (κι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ΚΡΑ κάνει ο κόσμος να έχει συμβόλαιο 2 ετών, με τόσο χαμηλή τιμή. Θα το θυμηθείς του χρόνου τέτοιον καιρό που ακόμη τα πράγματα θα είναι χάλια και θα λες "ε ρε να κράταγε λίγο ακόμα..." το Εντερ που θα μπεις τώρα...). Και ναι κι ΔΕΗ έχει το δικαίωμα ν' αλλάξει τιμές ή και να σε γυρίσει σε ρητροπρόγραμμα μετά το 6μηνο, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει και επισήμως δεν προτίθεται και να το κάνει...(το τί ΘΑ κάνει στο μέλλον, άγνωστο βέβαια...). Είναι πάντως "το ασφαλέστερο καταφύγιο" σε όσα ζούμε...

Ναι για Εντερ σε κατάστημα να πας (αν δεν σε χαλάει αυτό με την εγγύηση που είπα). Και τσέκαρε μήπως δικαιούσαι και ΚΟΤ (Κοινωνικό Τιμολόγιο) : γκούγκλαρε προϋποθέσεις, ή ακόμη καλύτερα ρώτα λογιστή. Ή κάνε την αίτηση (μέσω IDIKA) και δες αν σε δέχεται (και να μη σε δεχτεί, δεν είναι πρόβλημα - ρώτα μετά το λογιστή αν μπορείτε ν' αλλαξετε κάτι στα εισοδηματικά/περιουσιακά, κι αν αξανκάνεις αίτηση να σε δεχτεί τελικά).

Και για την ιστορία, μπορείς να τους ζητήσεις στο customer care της Βολτέρα (στείλε μέιλ) να σου στείλουν την σύμβασή σου. Κι ας φεύγεις για ΔΕΗ.

17 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Καλησπέρα φίλε μου, αν θες βάλε στο επισυναπτόμενο πιο καλή κάλυψη, φαίνονται τα στοιχεία σου...

Αν δεν είναι κόπος σε παρακαλώ κάνε μου συγκεκριμένες υποδείξεις για το τί πρέπει να κρύψω ακόμη .Σ' ευχαριστω!

24 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Φοβάμαι μην παραμονεύει ο korakios πουθενά 😂 και αρχίσει το κράξιμο 🤣

...τί εννοείς "μη παραμονεύει"; Ο korakios ΔΕΝ "είναι στο thread" - o korakios EINAI το thread :-D

(κάτι σαν τον Vision της Marvel : είναι "παντού" )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, sakis61462 είπε

Γεια σας

Για κατανάλωση 1000 κιλοβατώρες το μήνα ποίο πρόγραμμα μου προτείνετε.?

Διαβασε τις τελευταιες 15-20 σελιδες και θα παρεις την απαντηση σου.

Κατεβασε και το excel του korakios που θα το βρεις στην υπογραφη του.

Επεξ/σία από HERTHAN
  • Like 1

1 λεπτό πριν, sakis61462 είπε

Γεια σας

Για κατανάλωση 1000 κιλοβατώρες το μήνα ποίο πρόγραμμα μου προτείνετε.?

Γεια σου κι εσένα. Σε ποιο πρόγραμμα ποιανού παρόχου είσαι τώρα;

22 λεπτά πριν, nixdorfius είπε

Ωχ ευχαριστώ είχα την εντύπωση οτι μουτζουρώθηκαν όλα τα στοιχεία!!

Το έσβησα καλού κακού!

...μια χαρά ήταν, Ξανανέβασέ το (στο ποστ από το οποίο το έσβησες). Δεν λέει και τίποτα που ξέρουμε,,,σε ποιο δήμο ανήκεις ;ρ

(..."ιδανικά" πάντως, σβήνεις ΚΑΙ τον "κωδικό πληρωμής", μη τυχόν,,,,,βρεθεί κανείς που πάρει την πρωτοβουλία και στον πληρώσει :-D)

(ο φίλος πριν, λογικά εννοούσε όταν τον είχες πρωτανεβάσει χωρίς καθόλου σβησίματα)

3 λεπτά πριν, washcloud είπε

...αφού λοιπόν σου 'ρθε κι εσένα (πότε ήρθε; Και πότε σου γράφουν ότι θα αλλάξει το πρόγραμμα; ), αναγκαστικά πας ΔΕΗ

Αλλάζει από 1η Απριλίου .τώρα το πότε μου ήρθε χμ θα σε γελάσω.

6 λεπτά πριν, washcloud είπε

Και τσέκαρε μήπως δικαιούσαι και ΚΟΤ (Κοινωνικό Τιμολόγιο) : γκούγκλαρε προϋποθέσεις, ή ακόμη καλύτερα ρώτα λογιστή. Ή κάνε την αίτηση (μέσω IDIKA) και δες αν σε δέχεται (και να μη σε δεχτεί, δεν είναι πρόβλημα - ρώτα μετά το λογιστή αν μπορείτε ν' αλλαξετε κάτι στα εισοδηματικά/περιουσιακά, κι αν αξανκάνεις αίτηση να σε δεχτεί τελικά).

Χα το ανακάλυψα κι αυτό Μελέτη ε; :)Δυστυχώς δεν πληρώ τα κριτήρια για ΚΟΤ (το είχα δοκιμάσει πέρυσι με λογιστή και έφαγα άκυρο).Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσω και φέτος την τύχη μου αλλά αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραστικά πάλι θα φάω τα μούτρα μου,οποτε ας πάμε στο προκείμενο.Θα ακολουθήσω τους πιο έμπειρους και θα πάω με το εντερ ούτε εντερ+ ούτε online και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

3 λεπτά πριν, nixdorfius είπε

Δυστυχώς δεν πληρώ τα κριτήρια για ΚΟΤ (το είχα δοκιμάσει πέρυσι με λογιστή και έφαγα άκυρο).Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσω και φέτος την τύχη μου αλλά αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραστικά πάλι θα φάω τα μούτρα μου,οποτε ας πάμε στο προκείμενο.Θα ακολουθήσω τους πιο έμπειρους και θα πάω με το εντερ ούτε εντερ+ ούτε online και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

...επειδή έχουμε μια κακιά πεθερά εδώ μέσα που γκρινιάζει ακόμη και για μία τελεία offtopic :-D, θα σου κάνω παράθεση στο thread του ΚΟΤ.

28 λεπτά πριν, washcloud είπε

Και για την ιστορία, μπορείς να τους ζητήσεις στο customer care της Βολτέρα (στείλε μέιλ) να σου στείλουν την σύμβασή σου. Κι ας φεύγεις για ΔΕΗ.

Θα το επιχειρήσω αν και λογικά θα με παραπέμψουν στο τοπικό κατάστημα .

11 λεπτά πριν, nixdorfius είπε

Θα το επιχειρήσω αν και λογικά θα με παραπέμψουν στο τοπικό κατάστημα .

...εγώ πάντως θα θεωρούσα πιο πιθανό, το ανάποδο.

45 λεπτά πριν, nixdorfius είπε

Αν δεν είναι κόπος σε παρακαλώ κάνε μου συγκεκριμένες υποδείξεις για το τί πρέπει να κρύψω ακόμη .Σ' ευχαριστω!

Δεν είναι  θέμα τι θα καλύψεις,αλλά πως, αυτό που έβαλες είναι απλά επικάλυψη, η οποία σβήνει με το delete... Edit με ένα εργαλείο για pdf...

4 ώρες πριν, petros13fe είπε

θα έβλεπα κάποια διαφορά με αυτά τα προγράμματα, δηλαδή θα με σύμφερε να ενεργοποιήσω κάποιο από τα παρακάτω και αν ναι ποιο πιστεύετε; Τη δεδομένη στιγμή ποιο θα με σύμφερε να επιλέξω; myHome Online, myHome Enter ή myHome Enter+;

Επίσης τι διαφορά στην τελική τιμή θα έβλεπα;

κάνεις κιλοβατώρες που έκαψες επι τιμή των προγραμμάτων , απλό είναι

2 ώρες πριν, nixdorfius είπε

Έχετε να μου προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ΔΕΗ ή  να πάω στην τύχη (είμαι μεταξυ my homeOnline και myHome Enter+).Τί λέτε;Ευχαριστώ!

τέλος τα 50€ δώρο του plus

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59060007

1 ώρα πριν, Rattlehead είπε

Καλησπέρα.Πρωτος εκκαθαριστικος για my home enter συμβόλαιο Νοέμβριου.καμμια ΈκπτωσηΤΕΜ,πέρα από 6.20€,με 1386 κιλοβάτωρες.Ειναι φυσιολογικό;στον προηγούμενο έναντι είχα τρεις εκπτώσεις ΤΕΜ.

τελος οι επιδότήσεις απο 2022 για σταθερά

• Thanks 1

13 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Δεν είναι  θέμα τι θα καλύψεις,αλλά πως, αυτό που έβαλες είναι απλά επικάλυψη, η οποία σβήνει με το delete... Edit με ένα εργαλείο για pdf...

Αν μπορείς σε παρακαλώ πές μου πώς να κάνω την κάλυψη γιατί δεν γνωρίζω από editing.Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...