Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, ordinary_insomnia_user_845 είπε

Ρε παιδιά έκανα αίτηση για Home on line την περασμένη Δευτέρα 28/03/2022.

Την έκανα μέσω e-bill.

Μπήκα σήμερα και μου εμφανίζει

"Το προϊόν είναι ενεργό έως 27/03/2023"

Τι εννοει ο παίχτης;

Το έχει εμφανίσει αυτό το μήνυμα σε κανέναν άλλον;

Ότι ακριβώς γράφει εννοεί, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Και ναι, σε όλους όσους έχουμε μπει σε κάποιο πρόγραμμα με χρονική δέσμευση έχει εμφανίσει παρόμοιο μήνυμα με το οποίο μας ενημερώνει πότε λήγει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, ordinary_insomnia_user_845 είπε

Ρε παιδιά έκανα αίτηση για Home on line την περασμένη Δευτέρα 28/03/2022.

Την έκανα μέσω e-bill.

Μπήκα σήμερα και μου εμφανίζει

"Το προϊόν είναι ενεργό έως 27/03/2023"

Τι εννοει ο παίχτης;

Το έχει εμφανίσει αυτό το μήνυμα σε κανέναν άλλον;

online.jpg

Σε ολους οσοι ΄εχουμε πρόγραμμα το εμφανίζει με την αντίστοιχη ημερομηνία λήξης του προγραμματος

Έκανα αίτηση τηλεφωνικός την προηγούμενη εβδομάδα για το MyhomeEnter (2η παροχή, όχι εδώ Αττική). Σήμερα έλαβα μήνυμα ότι προωθήθηκε εντολή στο ΔΕΔΔΗΕ, υποθέτω ότι όλα είναι κομπλέ και απλά θα βγει εκκαθαριστικός από το ΔΕΔΔΗΕ και έπειτα θα είμαι στο σταθερό πρόγραμμα;

Σε παροχή εδώ στην Αττική που την έκανα μέσω ebill τον Φεβρουάριο (είχε και τα τρία προγράμματα να επιλέξω) δεν έλαβα κανένα μήνυμα ότι θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για μέτρηση...

8 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Έκανα αίτηση τηλεφωνικός την προηγούμενη εβδομάδα για το MyhomeEnter (2η παροχή, όχι εδώ Αττική). Σήμερα έλαβα μήνυμα ότι προωθήθηκε εντολή στο ΔΕΔΔΗΕ, υποθέτω ότι όλα είναι κομπλέ και απλά θα βγει εκκαθαριστικός από το ΔΕΔΔΗΕ και έπειτα θα είμαι στο σταθερό πρόγραμμα;

Σε παροχή εδώ στην Αττική που την έκανα μέσω ebill τον Φεβρουάριο (είχε και τα τρία προγράμματα να επιλέξω) δεν έλαβα κανένα μήνυμα ότι θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για μέτρηση...

μπες εδω ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. - ΥΔΕ (deddie.gr) και βαλε τον αριθμο παροχης σου.Οταν τα 2 τελευταια ψηφια θα ειναι διαφορετικα σημαινει οτι θα εισαι στη ΔΕΗ.

Σε αλλα νεα προς το παρων καμια αλλαγη σε τιμη στα σταθερα της ΔΕΗ.Αν και βεβαια δεν εχουν ανοιξει ακομα τα myhome heatpump προγραμματα οποτε παιζει να γινει καποια αλλαγη συντομα..

21 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Καλησπέρα.. Δεν λαμβάνεις μήνυμα ότι θα περασει ο Δεδδηε... Έτσι γίνεται... 

Μόλις τώρα, freestyoler93 είπε

855 kwh τετραμηνο εχει δεν θα τον συμφερε καλυτερα κυμαινομενο χωρις δεσμευση οπως λεει στο εξελ?

7 λεπτά πριν, Makislolo είπε

σε σπίτι που δεν είναι κυρία κατοικία

• Like 2

Καλησπέρα είμαι ΔΕΗ Γ1 και έχω κατανάλωση 1200 μέχρι 1500kwh  το τετράμηνο.  Σκέφτομαι να πάω στο enter ,αξίζει η μετάβαση η οχι; Αν ναι ξέρουμε περίπου ποσο είναι το όφελος; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

• Like 1

16 λεπτά πριν, mitspa είπε

Καλησπέρα είμαι ΔΕΗ Γ1 και έχω κατανάλωση 1200 μέχρι 1500kwh  το τετράμηνο.  Σκέφτομαι να πάω στο enter ,αξίζει η μετάβαση η οχι; Αν ναι ξέρουμε περίπου ποσο είναι το όφελος; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Απρίλιος 2022)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, korakios είπε

Αρα από ότι καταλαβαίνω αν συνεχίσει η επιδότηση δεν αξίζει η μετάβαση στο enter, μιας και η μηνιαία κατανάλωση μου είναι κοντά στις 350kwh.

Επεξ/σία από mitspa

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Ναι, αλλά έχει να εκδωθεί εκκαθαριστικός από τον Αύγουστο και δεν εχω δει επιδότηση

Υπ' όψιν ότι όταν βγει ο εκκαθαριστικός, παίζει να πάθεις ένα μικρό σοκ (καθώς δεν θα υπάρχει καν επιδότηση από Γενάρη "λόγω παππού" - υποθέτω πως δεν είναι πια εν ζωή...; Εκτός κι αν εσύ δηλώνεις το σπίτι στην δική σου φορολογική, ως κύρια κατοικία). Μπες στην σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ και δες εάν σου επιτρέπει να δώσεις μέτρηση, ώστε να βγει εκκαθαριστικός, να ξέρεις τί σου γίνεται, γιατί θα είναι πολύ ποσό μαζεμένο, ΑΝ δεν πληρώνεις πολλά στους έναντι...

40 λεπτά πριν, mitspa είπε

Δεν είναι τόσο το "άμεσο όφελος' που θα έχεις, καθώς αυτό αλλάζει από μήνα σε μήνα (όπως το έχουν κάνει με τις επιδοτήσεις). Υπ' όψιν πρέπει να έχεις το σπίτι δηλωμένο ως κύρια κατοικία στην φορολογική για να επιδοτείσαι (απ' τον Γενάρη που βάλανε αυτόν τον "κόφτη").

Πχ για τον Μάρτη ήταν ΟΚ να είσαι στο Γ1 (κύρια κατοικία που είπαμε), με κατανάλωση έως 300 κιλοβατώρες/μηνα. Τον Απρίλη και περισσότερο σε συμφέρει το Γ1 (εφ' όσον επιδοτείσαι), και για αρκετά μεγαλύτερο εύρος κατανάλωσης (περίπου μέχρι 420 kWh). Το θέμα είναι, θα συνεχίσουν έτσι οι επιδοτήσεις; Ή η τιμή της χονδρικής; Μια λογική σκέψη είναι "το αφήνω λοιπόν Γ1 και βλέπουμε τον άλλο μήνα τί κάνουμε". Ωραία, αλλά,,,ΑΝ χρειαστεί να μεταβείς ΤΟΤΕ σε σταθερό, θα,,,,υπάρχουν; Πιθανώς ναι, αλλά σε τί τιμή άραγε; Οπότε μια ΑΛΛΗ λογική σκέψη είναι "μήπως να πάω από τώρα σε σταθερό, με 0,17 την κιλοβατώρα, να εξασφαλιστώ για ένα ολόκληρο έτος, και να ησυχάσω;".

Μελέτα αυτά που γράφει το λινκ του κοράκιου και αποφάσισε μόνος τί προτιμάς.

Αν θες την δική μου γνώμη, πάνε στο Εντερ, και αν τα πράγματα αλλάξουν τόσο ώστε να συμφέρει σίγουρα για καιρό (πχ να εμφανιστούν εξωγήινοι και να μας πουλήσουν  υγροποιημένο φυσικό αέριο σε σκοτωμένες τιμές για ΚΑΙΡΟ), στην χειρότερη πληρώνεις μικρή ποινή (40 πάνω στο 3μηνο και 20 στο 6μηνο) και ξαναγυρνάς στο Γ1. Υπ' όψιν ότι ΚΑΙ τις ποινές πρόωρης αποχώρησης μπορεί ν' αλλα΄ξουν στο μέλλον στην ΔΕΗ, εκτός από τις τιμές επί της κιλοβατώρας...

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...