Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ordinary_insomnia_user_845 είπε

Ρε παιδιά έκανα αίτηση για Home on line την περασμένη Δευτέρα 28/03/2022.

Την έκανα μέσω e-bill.

Μπήκα σήμερα και μου εμφανίζει

"Το προϊόν είναι ενεργό έως 27/03/2023"

Τι εννοει ο παίχτης;

Το έχει εμφανίσει αυτό το μήνυμα σε κανέναν άλλον;

online.jpg

27/3 την έκανες την αίτηση και απλώς σε ενημερώνει μέχρι πότε έχεις συμβόλαιο, ενεργοποιήθηκες κανονικά.

Επεξ/σία από kaktos77
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ordinary_insomnia_user_845 είπε

Την έκανα μέσω e-bill.

Τι εννοει ο παίχτης;

online.jpg

και που ειναι το προβλημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, rose from hell είπε

και που ειναι το προβλημα?

Σημαίνει ότι ενεργοποιήθηκε και "τρέχει" έτσι;

Διότι δε φαίνεται κάπου αλλού στη σελίδα..

EDIT: τώρα είδα τις απαντήσεις, ευχαριστώ.

EDIT 2 :Επίσης αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα τρέχει από την ημ/νία της αίτησης και όχι της ενεργοποίησης.

Επεξ/σία από ordinary_insomnia_user_845
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ordinary_insomnia_user_845 είπε

Την έκανα μέσω e-bill.

Τι εννοει ο παίχτης;

Ότι ακριβώς γράφει εννοεί, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Και ναι, σε όλους όσους έχουμε μπει σε κάποιο πρόγραμμα με χρονική δέσμευση έχει εμφανίσει παρόμοιο μήνυμα με το οποίο μας ενημερώνει πότε λήγει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ordinary_insomnia_user_845 είπε

Την έκανα μέσω e-bill.

Τι εννοει ο παίχτης;

online.jpg

Σε ολους οσοι ΄εχουμε πρόγραμμα το εμφανίζει με την αντίστοιχη ημερομηνία λήξης του προγραμματος

Δημοσ.

Έκανα αίτηση τηλεφωνικός την προηγούμενη εβδομάδα για το MyhomeEnter (2η παροχή, όχι εδώ Αττική). Σήμερα έλαβα μήνυμα ότι προωθήθηκε εντολή στο ΔΕΔΔΗΕ, υποθέτω ότι όλα είναι κομπλέ και απλά θα βγει εκκαθαριστικός από το ΔΕΔΔΗΕ και έπειτα θα είμαι στο σταθερό πρόγραμμα;

Σε παροχή εδώ στην Αττική που την έκανα μέσω ebill τον Φεβρουάριο (είχε και τα τρία προγράμματα να επιλέξω) δεν έλαβα κανένα μήνυμα ότι θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για μέτρηση...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Έκανα αίτηση τηλεφωνικός την προηγούμενη εβδομάδα για το MyhomeEnter (2η παροχή, όχι εδώ Αττική). Σήμερα έλαβα μήνυμα ότι προωθήθηκε εντολή στο ΔΕΔΔΗΕ, υποθέτω ότι όλα είναι κομπλέ και απλά θα βγει εκκαθαριστικός από το ΔΕΔΔΗΕ και έπειτα θα είμαι στο σταθερό πρόγραμμα;

Σε παροχή εδώ στην Αττική που την έκανα μέσω ebill τον Φεβρουάριο (είχε και τα τρία προγράμματα να επιλέξω) δεν έλαβα κανένα μήνυμα ότι θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για μέτρηση...

μπες εδω ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. - ΥΔΕ (deddie.gr) και βαλε τον αριθμο παροχης σου.Οταν τα 2 τελευταια ψηφια θα ειναι διαφορετικα σημαινει οτι θα εισαι στη ΔΕΗ.

Σε αλλα νεα προς το παρων καμια αλλαγη σε τιμη στα σταθερα της ΔΕΗ.Αν και βεβαια δεν εχουν ανοιξει ακομα τα myhome heatpump προγραμματα οποτε παιζει να γινει καποια αλλαγη συντομα..

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Καλησπέρα.. Δεν λαμβάνεις μήνυμα ότι θα περασει ο Δεδδηε... Έτσι γίνεται... 

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σε εκκαθαριστικό Volton unique μου ήρθε το παρακάτω(σε σπίτι που δεν είναι κυρία κατοικία) . Αξίζει να πάω σε σταθερό ΔΕΗ? 

IMG_20220404_173239_edit_1098540060557892.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, freestyoler93 είπε

855 kwh τετραμηνο εχει δεν θα τον συμφερε καλυτερα κυμαινομενο χωρις δεσμευση οπως λεει στο εξελ?

7 λεπτά πριν, Makislolo είπε

σε σπίτι που δεν είναι κυρία κατοικία

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι ΔΕΗ Γ1 και έχω κατανάλωση 1200 μέχρι 1500kwh  το τετράμηνο.  Σκέφτομαι να πάω στο enter ,αξίζει η μετάβαση η οχι; Αν ναι ξέρουμε περίπου ποσο είναι το όφελος; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...