Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε ολους.
Σημερα καταφερα να  πιασω την  υπηρεσια  της Δεη για  τα νέα συμβολαια(Δεν υπηρχε διαθεσιμο  ραντεβου  στο  καταστημα  της  περιοχης  μου).Με καλέσαν απο το 21300955660
Κάποια  πράγματα που μου  ανεφεραν  ειναι  οτι  εαν  το  εκανω τηλεφωνικα  γλυτώνω τα 130 ευρω της  εγγυησης.
60 ευρω ειναι  η  ρήτρα αποδεσμευσης.
Δεν παιζει  ρολο  εαν  το  κανεις  σε καταστημα  ή τηλεφωνικα,η μερα που  τους στελνεις τα δικαιολογητικα κλειδωνει  και  τις τιμες του  προγράματος.
Δεν μπορούν να  μου  πουν το ποσοστο  του  ΦΠΑ  στο  0,18 και  0,13(Εαν  κρινω  απο την  προτέργια  λογικα  θα  ειναι  6%)
Επισεις  μου  ειπε  και  για  μια  επιπλέον εκπτωση  εαν  ολα  γινουν  μεσω e-mail.Δεν το  συγκράτησα.
Αυριο θα  με  καλέσουν  για  το  τελικο ΟΚ.

Ερώτηση  αν και  ακουγεται  χαζη,το  Enter + έως ποιο αριθμο κατανάλωσης KWh(μηνιαιως -τετραμηνιαίως) κρίνεται  συμφέρον γενικως; Δηλαδη κρινεται ικανοποιητικο για  εκείνους που  χαρακτιριζονται  απο μια χαμηλη - μέτρια κατανάλωση;Προέρχομαι  απο  Προτεργια  Οικιακο Ν, ειμαστε 2 ατομα  στο  σπιτι  και  εχω δει την  κατανάλωση  να  εκτοξεύεται.Και  πολυ  φοβαμαι  οτι  ο λογαριασμος  που  θα  σκάσει  απο  την  προτεργια  θα  με πιασει  σιγουρα η ψυχη  μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Και  πολυ  φοβαμαι  οτι  ο λογαριασμος  που  θα  σκάσει  απο  την  προτεργια  θα  με πιασει  σιγουρα η ψυχη  μου.

το μόνο σίγουρο ξεκίνα απο τώρα για αμφισβήτηση της ρήτρας

5 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Ερώτηση  αν και  ακουγεται  χαζη,το  Enter + έως ποιο αριθμο κατανάλωσης KWh(μηνιαιως -τετραμηνιαίως) κρίνεται  συμφέρον γενικως;

4ο φύλλο του excel

6 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Δεν παιζει  ρολο  εαν  το  κανεις  σε καταστημα  ή τηλεφωνικα,η μερα που  τους στελνεις τα δικαιολογητικα κλειδωνει  και  τις τιμες του  προγράματος.

απο τη μέρα που σου στέλνουν την προσφορά έχει + 30 μέρες διάρκεια ισχύος ,

βέβαια μπορούν σε 10 εργάσιμες να την απορρίψουν (γραπτώς) , αλλά αν έχεις υπογράψει κλειδώνει την ίδια ημέρα

7 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Δεν μπορούν να  μου  πουν το ποσοστο  του  ΦΠΑ  στο  0,18 και  0,13

6% είναι σε ρεύμα και φυσικό αέριο

Λοιπόν μάγκες, 27 χρόνια ήταν στο ΔΕΗ Γ1 το πατρικό μου. Πριν λίγο έκανα αλλαγή για αίτηση σε ΔΕΗ MyHome Online με κοινωνικό τιμολόγιο ΚΟΤ Β. Αναμένω να δούμε και τα -30€. Γράφει το αίτημα ότι είναι υπό εξέταση και περιμένουμε.

Ο μόνος λόγος που δεν είχα πάει νωρίτερα σε άλλον πάροχο είναι γιατί έβγαινε τα ίδια λόγω ΚΟΤ Β στα προγράμματα χωρίς ΟΤΣ. Όσοι άτυχοι είχαν τσιμπήσει για πρόγραμμα με ρήτρα ΟΤΣ (και κάτι αστεία εκεί στα 55€/MWh 😂) κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

9 ώρες πριν, booogieman είπε

Μην επαναλαμβανομαστε, διαβασε τα μνμ μου πιο πισω τα λεω αναλυτικα πως τα υπολογισα, συμφωνα με το Γ1 του συμφορουμιτη. Διαβασε τα και αν εχει καπου ενσταση μου λες, ισως εχω κανει καπου λαθος σκεψη.

Φίλε και γω βλέποντας το Γ1 και τα περί 850 ευρώ που θα πληρώσω στο 4μηνο συγκρίνοντας το με online η το enter βγάζω ότι θα γλύτωνα περί των 200 ευρώ. 

2 ώρες πριν, madrivermadonus είπε

Γεια σε όλους!

Επειδή κι εγώ προσπαθώ να βγάλω μια άκρη προσπαθώ να καταλάβω αν όντως τα σταθερά προγράμματα είναι καλύτερα των κυμαινόμενων  Γ1 όπως διαβάζω οτι λέτε οι περισσότεροι.

Ωστόσο με μια πρόχειρη ματιά σε λογαριασμό φίλου με Γ1Ν, έχει για 4μηνο: 

μερα: 2103kw *0.119 =251

νύχτα:496*0,078=39

ρήτρα αναπροσαρμογής: 110

πάγιο:1,69/4μηνο

ΣΥΝΟΛΟ: 401,69

----------------------------------------------------------------------

Αν είχε πχ Enter+

μερα: 2103kw *0.18 =378

νύχτα:496*0,13=64

ρήτρα αναπροσαρμογής: -

πάγιο:5,5*4=22

ΣΥΝΟΛΟ: 462

----------------------------------------------------------------

Δεν έχω υπολογίσει βέβαια αρχικά οφέλη του Entry+ (6μήνες 50% στο πάγιο δηλαδή -16,5ε) και -50ε έκπτωση στον 1ο λογαριασμό γιατί μας ενδιαφέρουν οι βασικές χρεώσεις.

Δεν βρίσκω λόγο λοιπόν να βάλει κάποιος Entry, Entry+, online,  εκτός του οτι νιώθει περισσότερη ασφάλεια σε ενδεχόμενη αύξηση της ρήτρας.

Υ.Σ. Αλήθεια υπάρχει πραγματικά τρόπος να την υπολογίσει κανείς γιατί εδώ πρέπει να είσαι μαθηματικός... :)

Ποια η γνώμη σας;

Η ρήτρα αναπροσαρμογής αποκλείεται να είναι 110 ευρώ που αναφέρεις. Δες λίγο πιο πίσω πόσα πλήρωσα εγώ για τις ίδιες περίπου kw. 

3 ώρες πριν, washcloud είπε

...να τους πεις ότι έχει να κάνει με την κατανάλωσή τους και με την (δηλωμένη στο Τάξις) κύρια κατοικία τους, το αν συμφέρει ποιο (και όχι με το "7%" των εκπτώσεων)...Επίσης να τους πεις, ότι όπως έχουν τα πράγματα, καλύτερα να πάνε στο Εντερ+ όσο προλαβαίνουν τις τρέχουσες τιμές (πχ αύριο κι όλας, σε κατάστημα), παρά να το παρασκαλίζουν...

Αυτο με το τάξις  δε  το  κατάλαβα,τι  ακριβως σχετιζεται με τον λογαριασμο;

2 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Αυτο με το τάξις  δε  το  κατάλαβα,τι  ακριβως σχετιζεται με τον λογαριασμο;

κρατική επιδότηση μόνο στην πρώτη κατοικία σε κυμαινόμενα

• Like 1

Εδω ειναι απο αρχες μαρτιου με τιμες απο online υβριδικο. Θα είχα γλυτώσει 143€ υπολογιζω αν ηταν καθαρο online.

Ελπιζω ο επομενος να μην εχει ρητρα καθως τον αναφερει ως εναντι.

Εβαλα τα kwh με τις νεες τιμες αφαιρεσα την εκπτωση online και εβαλα 5% για συνεπεια.

image.png.7bb26a096ec1431c683f527aed7d6f3a.png

Καλημερα,

Τηλεφωνικα θα εχει θεμα λετε ατομο που θελει να μπει σε σταθερο, αλλα δε μπορει να παει στη ΔΕΗ; Πηρα τηλ και μου ειπαν πως μετραει οταν παιρνεις τηλ, αλλα φοβαμαι μη τα γυρισουν μετα αν αλλαξουν οι τιμες και δε τον βαλουν εγκαιρως... Να του πω να ηχογραφησει και αυτος την κληση;

Καλησπέρα , προς το παρόν έχω συμβόλαιο με τον Ηρων  24/7 νυχτερινό .
Πλέον με τις χρεώσεις αναπροσαρμογής εκκαθάρισης αγοράς πληρώνω την kw/h πάνω από 35 λεπτά . 
Σκέφτομαι να κάνω αίτηση στη ΔΕΗ στο πρόγραμμα που δίνει με 0,18 / 0,11 για 12 μήνες  . Οι τιμές αυτές θα  είναι σταθερές για όλο το 12 μηνο ;
Υπάρχει περίπτωση να μου εμφανίσουν μετά το πρώτο τετράμηνο ας πούμε έξτρα χρεώσεις τύπου σαν αυτές που πληρώνω τώρα με τον Ήρων; 
Καταναλώνω πάνω κάτω άπο 350-500 kw/h το μήνα . Ποιο πρόγραμμα με συμφέρει να κάνω στη ΔΕΗ ; 

1 λεπτό πριν, venomawakens7 είπε

Καλησπέρα , προς το παρόν έχω συμβόλαιο με τον Ηρων  24/7 νυχτερινό .
Πλέον με τις χρεώσεις αναπροσαρμογής εκκαθάρισης αγοράς πληρώνω την kw/h πάνω από 35 λεπτά . 
Σκέφτομαι να κάνω αίτηση στη ΔΕΗ στο πρόγραμμα που δίνει με 0,18 / 0,11 για 12 μήνες  . Οι τιμές αυτές θα  είναι σταθερές για όλο το 12 μηνο ;
Υπάρχει περίπτωση να μου εμφανίσουν μετά το πρώτο τετράμηνο ας πούμε έξτρα χρεώσεις τύπου σαν αυτές που πληρώνω τώρα με τον Ήρων; 
Καταναλώνω πάνω κάτω άπο 350-500 kw/h το μήνα . Ποιο πρόγραμμα με συμφέρει να κάνω στη ΔΕΗ ; 

Θα σου απαντήσω εγώ που ρώτησα ακριβώς το ίδιο 2 μέρες πριν για να μην σε "μαλώσουν" οι υπόλοιποι.Θα κάνω ακριβώς το ίδιο.Απλά πάρε τηλεφώνο στη ΔΕΗ να κάνεις την αίτηση εως και αύριο 31/03 για να προλάβεις τις τιμές που ισχύουν τώρα.

Το Home Enter Plus +

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...