harrysvr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 9:13 ΠΜ, HERTHAN είπε Mην μεινεις στη σκεψη. προγραμμα αφηνω το ιδιο?
venomawakens7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα , προς το παρόν έχω συμβόλαιο με τον Ηρων 24/7 νυχτερινό . Πλέον με τις χρεώσεις αναπροσαρμογής εκκαθάρισης αγοράς πληρώνω την kw/h πάνω από 35 λεπτά . Σκέφτομαι να κάνω αίτηση στη ΔΕΗ στο πρόγραμμα που δίνει με 0,18 / 0,11 για 12 μήνες . Οι τιμές αυτές θα είναι σταθερές για όλο το 12 μηνο ; Υπάρχει περίπτωση να μου εμφανίσουν μετά το πρώτο τετράμηνο ας πούμε έξτρα χρεώσεις τύπου σαν αυτές που πληρώνω τώρα με τον Ήρων; Καταναλώνω πάνω κάτω άπο 350-500 kw/h το μήνα . Ποιο πρόγραμμα με συμφέρει να κάνω στη ΔΕΗ ;
what30 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 9:33 ΠΜ, venomawakens7 είπε Καλησπέρα , προς το παρόν έχω συμβόλαιο με τον Ηρων 24/7 νυχτερινό . Πλέον με τις χρεώσεις αναπροσαρμογής εκκαθάρισης αγοράς πληρώνω την kw/h πάνω από 35 λεπτά . Σκέφτομαι να κάνω αίτηση στη ΔΕΗ στο πρόγραμμα που δίνει με 0,18 / 0,11 για 12 μήνες . Οι τιμές αυτές θα είναι σταθερές για όλο το 12 μηνο ; Υπάρχει περίπτωση να μου εμφανίσουν μετά το πρώτο τετράμηνο ας πούμε έξτρα χρεώσεις τύπου σαν αυτές που πληρώνω τώρα με τον Ήρων; Καταναλώνω πάνω κάτω άπο 350-500 kw/h το μήνα . Ποιο πρόγραμμα με συμφέρει να κάνω στη ΔΕΗ ; Επέκταση Θα σου απαντήσω εγώ που ρώτησα ακριβώς το ίδιο 2 μέρες πριν για να μην σε "μαλώσουν" οι υπόλοιποι.Θα κάνω ακριβώς το ίδιο.Απλά πάρε τηλεφώνο στη ΔΕΗ να κάνεις την αίτηση εως και αύριο 31/03 για να προλάβεις τις τιμές που ισχύουν τώρα. Το Home Enter Plus +
HERTHAN Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 9:33 ΠΜ, harrysvr είπε προγραμμα αφηνω το ιδιο? Δεν ξερω τι ετησιες καταναλωσεις εχεις για να σου απαντησω. Βαλε τις καταβαλωσεις σου στο excel του korakiou και θα δεις τι σε συμφερει.
ppmarkos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 29/3/2022 στις 7:32 ΜΜ, depmode είπε Είμαι περίπου στην ίδια κατάσταση. Υπογραφή συμβολαίου σε καταστημα για enter+ στις 16/03. Πολλά μπερδέματα και αποστολή τελικά του αιτήματος από ΔΕΗ σε ΔΕΔΗΕ στις 23/03. Στο e-bill μου έβγαλε από την πρώτη μέρα ενεργό το συμβόλαιο μέχρι 15/03/23. Από ΔΕΔΗΕ σήμερα μου είπαν ότι έχει ολοκληρωθεί το αίτημα, στις 24/03, παρόλα αυτά στο myelpedison (προηγούμενος πάροχος) μου βγάζει ακόμα ενεργή την παροχή και στο e-bill μου βγάζει το ίδιο μήνυμα με εσένα (Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του Μηνιαίου Λογαριασμού. Για το υπόψη ακίνητο δεν υπάρχει ενεργή Σύμβαση Προμήθειας με τη ΔΕΗ, διότι έχει καταγγελθεί ή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί) όταν προσπαθώ να ενεργοποιήσω τον μηνιαίο λογαριασμό. Έχω περάσει ώρες στα τηλέφωνα μεταξύ ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ και κανένας δεν ξέρει τι γίνεται ακριβώς... Και να φανταστεί κανείς ότι πήγα σε κατάστημα για να γίνει γρήγορα η δουλειά μου και να αποφύγω τέτοια θέματα... Πως κατάλαβες ότι ολοκληρώθηκε η μεταφορά; Έρχεται κάποιο email από ΔΕΗ; Επέκταση Είμαι στην ίδια κατάσταση. Αίτηση σε κατάστημα για το Enter+ Στις 17/3. Την επόμενη ημέρα ενεργοποείται το ebill και λέει ότι το πρόγραμμα είναι ενεργό έως 16/3/2023. Απο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει περάσει κανείς όλες αυτές τις μέρες. Επίσης από την σελίδα του υδε που παρακολουθείς το τελευταίο ψηφίο της παροχής αν έχει αλλάξει για να περάσεις στον άλλο πάροχο, δεν έχει γίνει καμία αλλαγη. Ακόμα έχω τον παλιό αριθμό. Κάλεσα εχθες τον δεδδηε να μου πουν τι γίνεται. Ναι μου λέει βλέπω το αίτημα από τις 17/3. Λέω να κλείσω ένα ραντεβού ποτέ θα έρθει ο Τεχνικος; Μου λέει δεν χρειάζεται. Θα αλλάξει από το σύστημα. Μα λέω δεν θα μετρήσετε; Μου απαντάει ότι είχα δώσει ενδείξεις και θα πάνε με αυτές, όταν είχα κάνει την αίτηση στις 17/3 όμως στις 22/3 έκανε καταμέτρηση ο δεδδηε για εκκαθαριστικό λογαριασμό. Τους το ανέφερα και μου είπαν θα βγει τελικός από τον παλιό πάροχο και θα αναλογιστεί… Τι να πω; Γίνεται να μην περάσουν και να πάνε με τη μέτρηση που έδωσα; Οκ και να πάνε, τόσες μέρες γιατί; Για να τρώμε την ρήτρα; 1
takoulou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 10:08 ΠΜ, ppmarkos είπε Είμαι στην ίδια κατάσταση. Αίτηση σε κατάστημα για το Enter+ Στις 17/3. Την επόμενη ημέρα ενεργοποείται το ebill και λέει ότι το πρόγραμμα είναι ενεργό έως 16/3/2023. Απο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει περάσει κανείς όλες αυτές τις μέρες. Επίσης από την σελίδα του υδε που παρακολουθείς το τελευταίο ψηφίο της παροχής αν έχει αλλάξει για να περάσεις στον άλλο πάροχο, δεν έχει γίνει καμία αλλαγη. Ακόμα έχω τον παλιό αριθμό. Κάλεσα εχθες τον δεδδηε να μου πουν τι γίνεται. Ναι μου λέει βλέπω το αίτημα από τις 17/3. Λέω να κλείσω ένα ραντεβού ποτέ θα έρθει ο Τεχνικος; Μου λέει δεν χρειάζεται. Θα αλλάξει από το σύστημα. Μα λέω δεν θα μετρήσετε; Μου απαντάει ότι είχα δώσει ενδείξεις και θα πάνε με αυτές, όταν είχα κάνει την αίτηση στις 17/3 όμως στις 22/3 έκανε καταμέτρηση ο δεδδηε για εκκαθαριστικό λογαριασμό. Τους το ανέφερα και μου είπαν θα βγει τελικός από τον παλιό πάροχο και θα αναλογιστεί… Τι να πω; Γίνεται να μην περάσουν και να πάνε με τη μέτρηση που έδωσα; Οκ και να πάνε, τόσες μέρες γιατί; Για να τρώμε την ρήτρα; Επέκταση Καλησπέρα.. Σε ποια περιοχη είσαι; Που μένεις; Είναι ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε..
ppmarkos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 10:12 ΠΜ, takoulou είπε Καλησπέρα.. Σε ποια περιοχη είσαι; Που μένεις; Είναι ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε.. Πειραιά είμαι φίλε μου… Έχω κάνει και άλλες αιτήσεις για οικογένεια, Ηλεκτρονικα βέβαια, μόνο 1 μου καθυστέρησε περίπου 1,5 εβδομάδα. Οι άλλες πέρασαν σε 2-3 μέρες για έλεγχο και σε 1 την επόμενη..
takoulou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 10:14 ΠΜ, ppmarkos είπε Πειραιά είμαι φίλε μου… Έχω κάνει και άλλες αιτήσεις για οικογένεια, Ηλεκτρονικα βέβαια, μόνο 1 μου καθυστέρησε περίπου 1,5 εβδομάδα. Οι άλλες πέρασαν σε 2-3 μέρες για έλεγχο και σε 1 την επόμενη.. Θα περασουν από τον Δεδδηε για να μετρήσουν.. Έτσι γινεται για την αλλαγή παροχου στον Πειραιά.. Και σε όλη την Αττική..Τι σου απάντησαν από τον Δεδδηε;;
venomawakens7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 9:35 ΠΜ, what30 είπε Θα σου απαντήσω εγώ που ρώτησα ακριβώς το ίδιο 2 μέρες πριν για να μην σε "μαλώσουν" οι υπόλοιποι.Θα κάνω ακριβώς το ίδιο.Απλά πάρε τηλεφώνο στη ΔΕΗ να κάνεις την αίτηση εως και αύριο 31/03 για να προλάβεις τις τιμές που ισχύουν τώρα. Το Home Enter Plus + Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά , μόλις μίλησα τηλεφωνικώς μαζί τους . Με προέτρεψαν να κάνω αίτηση στο my home on line , ίδιες τιμές με το enter + , ίδιοι όροι αλλά χωρίς χρέωση σύνδεσης . Είπαν από τη στιγμή που θα κάνω την αίτηση ισχύουν οι τιμές της μέρας που θα κάνω την αίτηση αν και όπως ισχυρίστηκε ο υπάλληλος δεν πρόκειται να αλλάξουν σύντομα αυτές οι τιμές . Κρύβει παγίδες το online ?
peragialos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Λοιπόν μέχρι σήμερα το πρωι είχα αποφασίσει να μείνω σε Γ1 δεδομένου ότι έχω ΚΟΤΒ, την επιδότηση του κράτους, χαμηλή κατανάλωση κάτω από τα όρια του ΚΟΤΒ και το καλοκαίρι προβλεπεται για 3 μήνες η κατανάλωση να είναι ελάχιστη. Διαβάζω λοιπόν ότι γίνεται έκτακτη σύγκλιση στην κυβέρνηση λόγω της απαίτησης της Ρωσίας για πληρωμή σε ρούβλια ότι η Γερμανία για τον ίδιο λόγο ενεργοποίησε σχέδιο έκτακτης ανάγκης για φυσικό αέριο κ.λ.π. Δεν πάει άλλο θα το πατήσω το κουμπί πριν το κάνει ο Πούτιν για να κλείσω ραντεβού να το γυρίσω σε ENTER.
lacta13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 10:14 ΠΜ, ppmarkos είπε Πειραιά είμαι φίλε μου… Έχω κάνει και άλλες αιτήσεις για οικογένεια, Ηλεκτρονικα βέβαια, μόνο 1 μου καθυστέρησε περίπου 1,5 εβδομάδα. Οι άλλες πέρασαν σε 2-3 μέρες για έλεγχο και σε 1 την επόμενη.. σε μενα να ξερεις που εκανα αιτηση στην ΔΕΗ , Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν περασε ποτε απο το σπιτι μου και εδωσε στον παλαιο μου φορεα την τελευταια εκκαθαριστικη ενδειξη που ειχαν παρει πριν 20 μερες.αν το κανουν αυτο και σε σενα,εν μερει σε συμφερει γιατι ενω εκανες οποτε ειπες αιτηση για την ΔΕΗ,στην ουσια θα ειναι σα να μπηκες νωριτερα.μην παραξενευτεις αν δεις μηδενικο,μειωμενο το τελικο σου απο την προηγουμενεη εταιρεια...δλδ μπορει η τελικη ενδειξη που θα εχεις να ειναι η τελευταια εκκαθαριστικη που ειχες,δλδ 0.
ppmarkos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 10:16 ΠΜ, takoulou είπε Θα περασουν από τον Δεδδηε για να μετρήσουν.. Έτσι γινεται για την αλλαγή παροχου στον Πειραιά.. Και σε όλη την Αττική..Τι σου απάντησαν από τον Δεδδηε;; Ρώτησα αν μπορώ να κλείσω κάποιο ραντεβού να περάσει ο Τεχνικος για καταμέτρηση, γιατί η ΔΕΗ έχει στείλει το αίτημα μου είπε από τις 17/3 κι έχει καθυστερήσει. Έκανε επιβεβαίωση των στοιχείων και μου λέει δεν χρειάζεται. Τις επόμενες ημέρες θα αλλάξει. Λέω δεν θα περάσει κανείς; Μου λέει όχι θα γίνει Ηλεκτρονικα η αλλαγη. Λέω χρειάζεται να κατέβω τώρα στο ρολόι να σας στείλω ενδείξεις; Μου λέει βλέπω ειχατε δώσει. Ναι της λέω αλλά αυτές ήταν από τις 17/3 και 22/3 μετρήσατε για 4μηνια. Δεν πειράζει μου λέει με τη μέτρηση που δώσατε θα πάει. Οκ λέω κ τελείωσε εκεί. Αυτό εχθες τέτοια ώρα. Σήμερα κοιτάω πάλι στην υδε τίποτα… Στις 30/3/2022 στις 10:21 ΠΜ, lacta13 είπε σε μενα να ξερεις που εκανα αιτηση στην ΔΕΗ , Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν περασε ποτε απο το σπιτι μου και εδωσε στον παλαιο μου φορεα την τελευταια εκκαθαριστικη ενδειξη που ειχαν παρει πριν 20 μερες.αν το κανουν αυτο και σε σενα,εν μερει σε συμφερει γιατι ενω εκανες οποτε ειπες αιτηση για την ΔΕΗ,στην ουσια θα ειναι σα να μπηκες νωριτερα.μην παραξενευτεις αν δεις μηδενικο,μειωμενο το τελικο σου απο την προηγουμενεη εταιρεια...δλδ μπορει η τελικη ενδειξη που θα εχεις να ειναι η τελευταια εκκαθαριστικη που ειχες,δλδ 0. Ναι πάνω κάτω αυτό μου είπε. Ότι θα βγει ο τελικός αλλά με ημερομηνία αίτησης την 17/3. Με συμφέρει βέβαια γιατί μπήκα στη ρήτρα στις 15/3 και μέχρι 22/3 έβγαλαν 50€ ρήτρα. Μακαρι να είναι έτσι, και σε ευχαριστώ για την απάντηση. 1
diver86 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Έχω κάνει το home online με πάγια εντολή.χτες έληγε ο λογαριασμός κ η γυναίκα μ σήκωσε όλα τα λεφτά.τωρα τ πληρώνω κανονικά η περιμένω τον άλλο μήνα ν τ τραβήξει? 1 1
takoulou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 10:21 ΠΜ, ppmarkos είπε Ρώτησα αν μπορώ να κλείσω κάποιο ραντεβού να περάσει ο Τεχνικος για καταμέτρηση, γιατί η ΔΕΗ έχει στείλει το αίτημα μου είπε από τις 17/3 κι έχει καθυστερήσει. Έκανε επιβεβαίωση των στοιχείων και μου λέει δεν χρειάζεται. Τις επόμενες ημέρες θα αλλάξει. Λέω δεν θα περάσει κανείς; Μου λέει όχι θα γίνει Ηλεκτρονικα η αλλαγη. Λέω χρειάζεται να κατέβω τώρα στο ρολόι να σας στείλω ενδείξεις; Μου λέει βλέπω ειχατε δώσει. Ναι της λέω αλλά αυτές ήταν από τις 17/3 και 22/3 μετρήσατε για 4μηνια. Δεν πειράζει μου λέει με τη μέτρηση που δώσατε θα πάει. Οκ λέω κ τελείωσε εκεί. Αυτό εχθες τέτοια ώρα. Σήμερα κοιτάω πάλι στην υδε τίποτα… Δεν κλείνεις ραντεβού για περασει ο Δεδδηε... Στο τηλεφωνικό κέντρο που πηρες δεν ανήκει σε άτομα του Δεδδηε.. Είναι εταιρεία που κάνει αυτό το πραγμα.. Απλά μάλλον δεν έχουν περασει.. Στείλε email με το νουμερο της παροχης peiraias@deddie.gr
Bomber-21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/3/2022 στις 10:27 ΠΜ, diver86 είπε Έχω κάνει το home online με πάγια εντολή.χτες έληγε ο λογαριασμός και η γυναίκα μου σήκωσε όλα τα λεφτά.τωρα τον πληρώνω κανονικά ή περιμένω τον άλλο μήνα να τα τραβήξει? Μου έχει συμβεί και εμένα και έχω κάνει και τα δύο που περιγράφεις. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από Bomber-21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από motoboots,
Οδηγίες για την αφαίρεση του Green Pass.
Έχει προταθεί από Snoob
14 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση