Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, popopo είπε

Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταφορά μου από efa σε enter+ (άλλαξε ο τελευταίος αριθμός στον αριθμό παροχής στην ιστοσελίδα ελέγχου της ΥΔΕ).

Έχω εγγραφεί στο ebill από τη στιγμή της αίτησής μου και σήμερα αφού ολοκληρώθηκε μεταφορά, προσπαθώ να ενεργοποιήσω τη μηνιαία αποστολή λογαριασμού αλλά βγάζει μήνυμα:

Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του Μηνιαίου Λογαριασμού. Για το υπόψη ακίνητο δεν υπάρχει ενεργή Σύμβαση Προμήθειας με τη ΔΕΗ, διότι έχει καταγγελθεί ή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

απο αύριο ή μεθαύριο

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, korakios είπε

το 0,105 με προβλημάτισε πάντως , μήπως είχες το παλιό enter και έκανες αίτηση για ΚΟΤ και σε πέταξαν στο Γ1 ?

...α γεια σου....

Να δωσω μια ενημερωση οσο αφορα το ιστορικο μου, απο Γ1 σε myenter+
- 8/3/22 τηλεφωνικη επικοινωνια
- 9/3/22 υπογραφη συμβολαιου στον κουριερ
- 15/3/22 ενεργοποιηθηκα συμφωνα με την ιστοσελιδα της ΔΕΗ.

Και παμε στο σημερα,
ηρθαν απο ΔΕΔΔΗΕ το μεσημερι για καταμετρηση και μου ανεφερε να αναμενω και επιστολη απο αυτους σχετικα με το τι πρεπει να κανω για αλλαγη ρολογιου που ζητησα.

Η φαση ειναι οτι εκανα κατι αλλο και ημουν σε φαση καζανι κεφαλι και δε σκεφτηκα εκεινη τη στιγμη να ρωτησω κατι αλλο, οταν το συνειδητοποιησα και ετρεξα πισω του ειχε εξαφανιστει!

51 λεπτά πριν, dis83 είπε

1.085 kWh το 4μηνο με ΚΟΤ Β το αφήνουμε ακόμα χωρίς πρόγραμμα ; 

Λόγω αυξημένης επιδότησης (λόγω ΚΟΤ), σε συμφέρει το Γ1. Το θέμα είναι, θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ η επιδότηση τόσο καλή, σε σχέση με την τιμή που θα έχει η χονδρική, τον επόμενο χρόνο...;

Επίσης, εντός των επόμενων ημερών, πιθανώς θ' ανέβουν οι τιμές των σταθερών - κι αν πεις κάποια στιγμή να πας σε κάποιο από αυτά, θα συμφέρει τότε; (Τώρα τουλάχιστον είναι στα 0,17).

Ζαριά είναι, καθαρά : ή "αισιοδοξείς" και παραμένεις Γ1, ή "φοβάσαι" και θες εξασφάλιση σε σταθερό από τώρα (όσο έχουν 0,17).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

το 0,105 με προβλημάτισε πάντως , μήπως είχες το παλιό enter και έκανες αίτηση για ΚΟΤ και σε πέταξαν στο Γ1 ?

όσο για το αν παραμείνεις Γ1 αντί των νέων σταθερών το βλέπεις και μόνος σου κάνοντας

(Χρέωση ενέργειας Προμήθειας ΔΕΗ συν πάγια αυν έκπτωση ΚΟΤ) δια σύνολο κιλοβατ που έκαψες

1 ώρα πριν, washcloud είπε

...α γεια σου....

51 λεπτά πριν, washcloud είπε

Λόγω αυξημένης επιδότησης (λόγω ΚΟΤ), σε συμφέρει το Γ1. Το θέμα είναι, θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ η επιδότηση τόσο καλή, σε σχέση με την τιμή που θα έχει η χονδρική, τον επόμενο χρόνο...;

Επίσης, εντός των επόμενων ημερών, πιθανώς θ' ανέβουν οι τιμές των σταθερών - κι αν πεις κάποια στιγμή να πας σε κάποιο από αυτά, θα συμφέρει τότε; (Τώρα τουλάχιστον είναι στα 0,17).

Ζαριά είναι, καθαρά : ή "αισιοδοξείς" και παραμένεις Γ1, ή "φοβάσαι" και θες εξασφάλιση σε σταθερό από τώρα (όσο έχουν 0,17).

Είχα Enter από 25/11/2020 (με 0,105 -  έληγε 25/11/2022) από το οποίο με πέταξαν από 25/12/2021 οπότε και προστέθηκε το ΚΟΤ Β, γι αυτό και ο προβληματισμός σας με τη χρέωση με 2 τιμές ! Το είχα αναφέρει και παλιότερα. 

Φυσικά δεν είχα κάποια ειδοποίηση όταν έκανα την αίτηση για το ΚΟΤ ότι θα έφευγα από το Enter. Όχι πως δε θα την έκανα. 

Αν και αισιόδοξος ότι σε βάθος εξαμήνου θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση, κυρίως κολλάω σε πολύ πιθανά "μπερδέματα" σε ενδεχόμενη αίτηση για Enter +. Είτε καθυστέρηση, είτε να κοπεί το ΚΟΤ Β, αν και έχω γραπτή απάντησή τους ότι συνδυάζονται. 

Έχω και χαμηλή κατανάλωση. Λέω να περιμένω...

Επεξ/σία από dis83
  • Like 1

1 λεπτό πριν, dis83 είπε

Αν και αισιόδοξος ότι σε βάθος εξαμήνου θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση, κυρίως κολλάω σε πολύ πιθανά "μπερδέματα" σε ενδεχόμενη αίτηση για Enter +. Είτε καθυστέρηση, είτε να κοπεί το ΚΟΤ Β, αν και έχω γραπτή απάντησή τους ότι συνδυάζονται. 

το ΚΟΤ ποτέ δεν κόβεται , σε περίπτωση που δε συνδυάζεται αλλάζει το πρόγραμμα (όπως δυστυχώς και έγινε) και παραμένει το ΚΟΤ

(για τους υπόλοιπους ,μιλάμε για το παλιό enter που δε συνδυαζόταν με ΚΟΤ)

• Like 1
  • Thanks 1

Ληστεία μετά φόνου. 

Δεν είναι πρώτη κατοικία. Αν βάλεις και το πάγιο μέσα 0,37 η Κιλοβατώρα.

72 ευρώ προστιμο πρόωρης αποχώρησης ( στους 10 μήνες με συμβόλαιο 24)

Watt.PNG

21 λεπτά πριν, Gl0bAlZer0 είπε

72 ευρώ προστιμο πρόωρης αποχώρησης ( στους 10 μήνες με συμβόλαιο 24)

κάνε αμφισβήτηση και φεύγεις τρέχοντας απο τη στιγμή που δεν παίρνεις επιδότηση (κακώς το άφησες τόσο καιρό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, totomis είπε

09 Μαρτίου..

Τα χαρτιά για τις υπογραφές πότε στα έστειλαν? Ρωταω γιατί έκανα την αρχική αίτηση χθες βράδυ και πριν λίγο μου τα έστειλαν. Από την στιγμή που τα έστειλες υπογεργαμμένα πόσο έκαναν?

Επεξ/σία από userAnon

1 λεπτό πριν, userAnon είπε

Τα χαρτιά για τις υπογραφές πότε στα έστειλαν? Ρωταω γιατί τα έκανα χθες βράδυ και πριν λίγο μου τα έστειλαν. Από την στιγμή που τα έστειλες υπογεργαμμένα πόσο έκαναν?

όσο και να κάνανε καμία σχέση με την περίπτωση του καθενός ,δηλαδή μη κρίνεις και πας με πιθανότητες

• Like 2

5 λεπτά πριν, userAnon είπε

Τα χαρτιά για τις υπογραφές πότε στα έστειλαν? Ρωταω γιατί έκανα την αρχική αίτηση χθες βράδυ και πριν λίγο μου τα έστειλαν. Από την στιγμή που τα έστειλες υπογεργαμμένα πόσο έκαναν?

τη σύμβαση και τα υπόλοιπα για υπογραφή μου τα έστειλαν χτες. Δεν τα έχω στείλει πίσω υπογεγραμμένα, γιατί όπως είπα αναγράφουν λάθος πρόγραμμα.

Λοιπόν μου ήρθε ο εκκαθαριστικος σε home online με κοτ β με τι παλιές καλές τιμές.
114 ευρω συν οι αλλοι 3 μήνες 292 σύνολο.Λιγοτερα από όσο πλήρωσα πέρυσι με πάνω κάτω τις ίδιες κιλοβατώρες.

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας που μου ανοίξατε τα μάτια.

Να επιβεβαιώσω αρκετούς εδώ μέσα… σε εξοχικό (όχι κυρία κατοικία) που πηγαίνω μόνο το καλοκαίρι , σε Γ1Ν εκαψα 474kwh/4μηνο (ένα ψυγείο και ένας καταψύκτης) και πλήρωσα στον εκκαθαριστικό 134€… υπολόγισα με online θα πλήρωνα περίπου 92€. Επομένως ακόμα και σε χαμηλές καταναλώσεις όταν δεν έχεις την επιδότηση του κράτους λόγω μη κυρίας κατοικίας, συμφέρει πάντα σταθερό πρόγραμμα.

ΥΓ: επειδή ο εκκαθαριστικός είναι από 24/11/21 μεχρι 22/03/22 έχω και 24€ επιδότηση από το κράτος… αλλά προφανώς μόνο για την περίοδο από 24/11/21 εώς και 31/12/21

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...