Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά για να γραφτώ στο ebill ζητάει Κωδικός Εταίρου. Πως το βρίσκω από τη στιγμή που δεν έχω ακόμα πρώτο λογαριασμό; Στο σπίτι είχε γίνει διακοπή ηλεκτροδότισης, ο κωδικός θα είναι ο ίδιος με του προηγούμενου ενοικιαστή ή αλλάζει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, washcloud είπε

Ναι και το νυχτερινό, αφού η αύξησή του λόγω "αναπροσαρμογής" το αφορά κανονικότατα.

Ναι, γίνεται "αορίστου", δεν σε γυρνάνε σε Γ1 (όχι τουλάχιστον ως έχει η σύμβαση), απλά είναι πολύ πιθανό να σου αλλαξουν τις τιμές (σε αυτές που θα ισχύουν τότε). Σε πόσο χρόνο θα το κάνουν, μένει να δείξει.

Και αν βρω καλυτερο προγραμμα στην ΔΕΗ μπορω να μεταπηδησω πχ στους 10 μηνες;

Επεξ/σία από Anubis13

6 λεπτά πριν, eliascm21 είπε

Παιδιά για να γραφτώ στο ebill ζητάει Κωδικός Εταίρου. Πως το βρίσκω από τη στιγμή που δεν έχω ακόμα πρώτο λογαριασμό; Στο σπίτι είχε γίνει διακοπή ηλεκτροδότισης, ο κωδικός θα είναι ο ίδιος με του προηγούμενου ενοικιαστή ή αλλάζει;

Ο κωδικός εταίρου αφορά πρόσωπο, φυσικά και θα είναι διαφορετικός με του προηγούμενου ενοικιαστή. Θα τον αποκτήσεις αφού υπογράψεις συμβόλαιο με τη ΔΕΗ, είτε σε κατάστημα, είτε e-contract.

https://econtract.dei.gr/requests/change-contract/1/

4 λεπτά πριν, Anubis13 είπε

Και αν βρω καλυτερο προγραμμα στην ΔΕΗ μπορω να μεταπηδησω πχ στους 10 μηνες;

Μπορείς πληρώνοντας πέναλτι, στους ειδικούς όρους κάθε προϊόντος θα δεις πόσο είναι ανάλογα σε ποιο μήνα θα είσαι:

https://www.dei.gr/media/h5wds1mz/eidikoi-oroi-myhomeenterplus_repriced_202202.pdf

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο συμβόλαιο έχει ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ και ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ, είναι κάποιο από αυτά;

edit: Κανένα από αυτά, το βρήκα τελικά σε άλλο έγγραφο, ευχαριστώ :)

Επεξ/σία από eliascm21

42 λεπτά πριν, washcloud είπε

αν εννοείς "γιατί όχι το Online") ήδη σου είπε πως το Online είναι μόνο για,,,,,online ενεργοποιήσεις

έχω μπερδευτεί λίγο. πριν 2 εβδομάδες έκανε ο αδερφός μου αίτηση Online και έχει προχωρήσει κανονικά. Τον έχουν καλέσει κλπ. Εγώ είχα πει να περιμένω 1 μήνα ακόμα αλλά τώρα με τις νεες τιμές για τις αντλίες είπα να μην το ρισκάρω.

μόλις έκανα την αιτηση για online και πέρασε κανονικά. Θα τους καλέσω και αύριο για επιβεβαίωση

1 λεπτό πριν, userAnon είπε

έχω μπερδευτεί λίγο. πριν 2 εβδομάδες έκανε ο αδερφός μου αίτηση Online και έχει προχωρήσει κανονικά. Τον έχουν καλέσει κλπ. Εγώ είχα πει να περιμένω 1 μήνα ακόμα αλλά τώρα με τις νεες τιμές για τις αντλίες είπα να μην το ρισκάρω.

μόλις έκανα την αιτηση για online και πέρασε κανονικά. Θα τους καλέσω και αύριο για επιβεβαίωση

Εγώ πάλι έκανα αίτηση μέσα από το ebill για online στις 09/03, και τελικά ενεργοποιήθηκε στις 24/03 ΑΦΟΥ πρώτα μίλησα με την τεχνική υποστήριξη ebill (αλλιώς ακόμα θα περίμενα). Με τηλέφωνο που δοκίμασα πιο πριν δεν κατάφερα να βγάλω άκρη, ιδέα δεν είχαν, μου έλεγαν να περιμένω να εκδοθεί ο επόμενος λογαριασμός για να δουν και αυτοί και εγώ σε ποιο πρόγραμμα είμαι...

Όσοι όμως πήγαν σε κατάστημα και υπέγραψαν για enter, μπήκαν στο πρόγραμμα την ίδια στιγμή.

Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, booogieman είπε

Γιατι ρε παιδια αφου μπορει να κανει online το online να τρεξει για εντερ;

...διότι (αν είναι από άλλο πάροχο), μπορεί να κάνει χρόνια και ζαμάνια να του ενεργοποιηθεί (βδομάδες, ή αν είναι,,,"τυχερός", μέχρι και μήνες).

9 λεπτά πριν, userAnon είπε

...τί θα πει "έχει προχωρήσει κανονικά" όμως; Έχει ενεργοποιηθεί το Online ή όχι;

...δεν έχει σημασία το ότι "πέρασε κανονικά". "Κανονικά" θα "περνούσε" ούτως ή άλλως. Δεν λέει κανείς ότι τρως πόρτα. Το θέμα είναι αν θα σου ενεργοποιηθεί, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ, ή αν ΔΕΝ θα έχει ενεργοποιηθεί, μέχρι τις 4/4 (διότι αν στις 4/4 η ΔΕΗ έχει ανεβάσει τιμές,,,,καλό ξεμπλέξιμο μετά).

Επεξ/σία από washcloud
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, eliascm21 είπε

Στο συμβόλαιο έχει ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ και ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ, είναι κάποιο από αυτά;

Όχι, ο κωδικός εταίρου είναι άλλο, για αυτό έχει και διαφορετικό όνομα :)

1 λεπτό πριν, washcloud είπε

..τί θα πει "έχει ρποσχωρήσει κανονικά" όμως; Έχει ενεργοποιηθεί το Online ή όχι;

...δεν έχει σημασία το ότι "πέρασε κανονικά". "Κανονικά" θα "περνούσε" ούτως ή άλλως. Δεν λέει κανείς ότι τρως πόρτα. Το θέμα είναι αν θα σου ενεργοποιηθεί, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ, ή αν ΔΕΝ θα έχει ενεργοποιηθεί, μέχρι τις 4/4 (διότι αν στις 4/4 η ΔΕΗ έχει ανεβάσει τιμές,,,,καλό ξεμπλέξιμο μετά).

Ναι, αλλά δεν δέχονται από την ημέρα που έγινε η αίτηση? Νομίζω ότι όσοι έκαναν τις τελευταίες ημέρες του φθηνότερου προγράμματος (με 0,10) τους πέρασε κανονικά. όχι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, userAnon είπε

Ναι, αλλά δεν δέχονται από την ημέρα που έγινε η αίτηση? Νομίζω ότι όσοι έκαναν τις τελευταίες ημέρες του φθηνότερου προγράμματος (με 0,10) τους πέρασε κανονικά. όχι?

...υπάρχουν άπειρα παραδείγματα εδώ μέσα στις προηγούμενες σελίδες, για την περίοδο από Δεκέμβρη και μετά (όποτε και είχε γίνει ο πρώτος πανικός με μετακινήσεις προς σταθερά  ΔΕΗ για να προλάβουν τις τότε σκοτωμένες τιμές), όπου κόσμος που επέλεξε να μην πάει σε κατάστημα και να υπογράψει/ισχύσει άμεσα το συμβόλαιό του, αλλά έκανε τηλεφωνικές αιτήσεις ή αιτήσεις μέσω του econtract, κατέλεξε αντί στα MyHome Online/MyHome Enter, είτε στο Γ1 (το "ρητροπρόγραμμα") της ΔΕΗ, είτε με τιμολόγηση διαφορετική από ό,τι ήταν "όταν υπέγραφε". Και σε γενικές γραμμές, η ΔΕΗ ανεγνώρισε ότι "η ημερομηνία υπογραφής" ήταν που είχε σημασία, αλλά έπρεπε ο ενδιαφερόμενος να μπει σε διαδικασία αμφισβήτησης ή και καταγγελίας προς την ΡΑΕ, για να το ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ αυτό (...το κατά τ' άλλα αυτοννόητο...).

Έκτοτε τα πράγματα μάλλον μπήκαν σε πιο νορμάλ δρόμο, και ούτε τόσο καιρό κάνει η ενεργοποιήση, ούτε τόσα τουρλουμπούκια γίνονται με την τιμολόγηση,,,,,,,,,,αλλά το βασίζεσαι; Γι' αυτό και λεμε ΑΠΡΑΙΤΗΤΑ σε κατάστημα, για Εντερ+. Η "απομακρυσμένη" διαδικασία, ενέχει κινδύνους, και προκειμένου να μπεις σε ιστοίες που θα σε κάνουν στην καλύτερη ν' αποκτήσεις έλκος, μακρυά και από econtracs και από "MyHome Online"...

...χαρακτηριστικότατο το παράδειγμα του liakjim, που ενώ ο άνθρωπος είχε κάνει τον Νοέμβρη την αίτηση, δικαιώθηκε τελικώς πριν από 2-3 βδομάδες : τον βάλανε ΤΕΛΙΚΑ στο "παλιό Ονλάιν με τις παλιές τιμές", αλλά τί πέρασε για μήνες, μόνο εκείνος το ξέρει...

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1
  • Thanks 1

Επισης γιατι εντερ+ και οχι εντερ; Για οσους δε παρουν το ρισκο της ευκολης ονλαιν ενεργοποιησης (σε μενα ειχε γινει σε μια μερα το ονλαιν, ισως κατευθειαν δε θυμαμαι).

12 λεπτά πριν, booogieman είπε

Επισης γιατι εντερ+ και οχι εντερ; Για οσους δε παρουν το ρισκο της ευκολης ονλαιν ενεργοποιησης (σε μενα ειχε γινει σε μια μερα το ονλαιν, ισως κατευθειαν δε θυμαμαι).

επειδή βγαίνει στα ίδια το + με τα δώρα συν του οτι έχει ασφάλεια σπιτιού , αλλά το 2ο χρόνο αν αποφασίσει κάποιος να παραμείνει (αν συμφέρει τότε και αν υπάρχει) βγαίνει πιο ακριβά λόγω αυξημένου παγίου

• Like 1

38 λεπτά πριν, booogieman είπε

...διότι ενώ περίπου τα ίδια βγαίνουν όλα (τα 2 Εντερ και το Ονλάιν), με μικρές διαφορές στο ΕΤΟΣ (οπότε κλάιν), όπως είπαμε το ζουμί είναι πως το Ονλάιν "είναι γενικά κατάσταση που μπορεί ν' αποβεί προβληματική", και από την στιγμή έστω και κατά-τί το Εντερ+ είναι συμφερότερο του απλού Εντερ, λογικό είναι μια κι έξω να προτείνουμε απ' ΟΛΑ, το Εντερ+ σε κατάστημα για να τελειώνουμε...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...