Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, washcloud είπε

δεν ισχύει πλέον η επιστροφή της εγγύησης αν βάλεις αυτόματη εξόφληση

Θα ενημερώσω όταν πάρω τον δεύτερο λογαριασμό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

^,,,και πάλι, μπορεί να μπήκες στο πρόγραμμα την στιγμή που ίσχυε (ή που δεν ίσχυε) η συγκεκριμένη "προσφορά"...Καλά θα κάνεις που θα ενημερώσεις, αλλά και πάλι συμπέρασμα για το τί ισχύει (πλέον) γενικά, δεν θα βγει.....

μια βοηθεια γιατι ειμαι ασχετος με πηρε η κοπελα απο την δεη για το enter και μου ειπε τιμη προσφορα 0.18 σταθερο η δεη μου χρεωνει 0,11αλλα αν δεν εχει αλλη αυξηση με συμφερει αυτο το προγραμμα ?

3 λεπτά πριν, STELLIOS είπε

η δεη μου χρεωνει 0,11

όχι

3 λεπτά πριν, STELLIOS είπε

με συμφερει αυτο το προγραμμα ?

2 ώρες πριν, korakios είπε

4ο φύλλο του excel

• Like 1

Μόλις τώρα, STELLIOS είπε

μια βοηθεια γιατι ειμαι ασχετος με πηρε η κοπελα απο την δεη για το enter και μου ειπε τιμη προσφορα 0.18 σταθερο η δεη μου χρεωνει 0,11αλλα αν δεν εχει αλλη αυξηση με συμφερει αυτο το προγραμμα ?

0,11 χρεώνει η ΔΕΗ το γ1 χωρις ρήτρα αναπροσαρμογης. Με αυτην βγαίνει πολύ παραπάνω. Αν έχεις κατανάλωση πάνω απο 1200 kw το τετράμηνο, τότε ναι σε συμφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπείτε στην σελίδα της ΔΕΗ να δείτε τους όρους, το enter είναι για 12 μήνες. Η χρέωση προμήθειας 0.18 ευρώ ανά kWh, προσοχή δεν είναι το σύνολο μαζί με τις ρυθμιζόμενες αυτές υπολογίζονται έξτρα και η τελική αυξάνει και άλλο ανάλογα και την κατανάλωση. Το νυχτερινό υπολογίζεται κανονικά με την δική του χρέωση. 

Επεξ/σία από Basilhs23___

1 ώρα πριν, washcloud είπε

όχι, γιατί από άλλο πάροχο θα καθυστερήσει η αίτηση για το Ονλάιν, και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αλλάξουν οι τιμές των σατθερών ΔΕΗ από 4/4 (ή και νωρίτερα)

Έχεις μάθει κάτι σχετικά με αυξήσεις στη ΔΕΗ? 

Καλησπερα το enter μπορω να το ενεργοποιησω και αυτο απο το ebiil; Θελω να το ενεργοποιησω σε ατομο που μπορει να μην εχει χρηματα στην καρτα οταν ληγει ο λογαριασμος, αλλιως θα του εβαζα το online (αρα θα τον εβγαζε αυτοματα), σκεφτομαι κατι λαθος; Το enter εχει και την αρχικη εγγυηση των 100ε;

10 λεπτά πριν, userAnon είπε

πολλά , θα γίνουν μεμονωμένες ανάλογα το ζώδιο του καθενός απλά τώρα τρέχει έκτακτη σύσκεψη αν θα μπει ο ωροσκόπος σαν παράγοντας

30 λεπτά πριν, Anubis13 είπε

@washcloud: το 1200 kw για τετραμηνο που ειναι το οριο για το Γ1 vs enter+ υπολογιζουμε και το νυχτερινο;

το enter+ μπαίνει σε αορίστου αν δεν ανανεωθεί;

Ναι και το νυχτερινό, αφού η αύξησή του λόγω "αναπροσαρμογής" το αφορά κανονικότατα.

Ναι, γίνεται "αορίστου", δεν σε γυρνάνε σε Γ1 (όχι τουλάχιστον ως έχει η σύμβαση), απλά είναι πολύ πιθανό να σου αλλαξουν τις τιμές (σε αυτές που θα ισχύουν τότε). Σε πόσο χρόνο θα το κάνουν, μένει να δείξει.

6 λεπτά πριν, userAnon είπε

...όχι κάτι παραπάνω από ό,τι ήδη γνωρίζουμε όλοι. Προφανώς αν γνώριζα κάτι περισσότερο, θα το τόνιζα (αν και δεν έχω "άκρες"). Απλά προσωπικά το θεωρώ ακόμη πιο πιθανό, από ότι ήταν αρχές Γενάρη, Φλεβάρη και Μάρτη (έκτοτε κάθε μήνα ανανεώνουν την "διάρκεια της προσφοράς"). Δυο καλές ενδείξεις (αλλά όχι αποδείξεις) είναι τα νέα προγράμματα "για αντλία θερμότητας" που θα μπουν σε ισχύ από 4/4 και το ότι τελευταία το ebill δεν αφήνει κάποιους (...όλους; ) από Γ1 να μεταβούν μέσω αυτού στα Εντερ. Κάτι ανάλογο είχε μάλιστα γίνει και στην προηγούμενη περίοδο αυξήσεων, στις 3/12 (κάτι μέρες πριν, νομίζω πως δεν μπορούσες να μεταβείς μέσω econtract...; Κάτι τέτοιο...). Συν το ότι ενώ οι άλλοι πάροχοι έχουν σχεδόν όλοι καταργήσει τα σταθερά, ή όσοι έχουν ακόμα, τα έχουν πάει πολύ πάνω. Το δε φθινόπωρο οι εναλλακτικοί γκρίνιζαν σε κυβέρνηση και ΡΑΕ για "αθέμιτες πρακτικές" αναφορικά με τις χαμηλές τιμές που διατηρούσε η ΔΕΗ στα σταθερά της ("αναγκάζοντάς" την να προβεί στην πρόωρη αύξηση προ 31/12), πράγμα που υποθέτω συμβαίνει και τώρα (αν και δεν πήρε το μάτι μου κάποιο σχετικό άρθρο). Ε ΟΛΑ αυτά, εμένα μου κάνουν (συν το ότι έφτασε το 0,40 η χονδρική τον Μάρτη), ότι δεν θα τα κρατήσουν άλλο στις σημερινές τιμες...

• Like 1

15 λεπτά πριν, korakios είπε

πολλά , θα γίνουν μεμονωμένες ανάλογα το ζώδιο του καθενός απλά τώρα τρέχει έκτακτη σύσκεψη αν θα μπει ο ωροσκόπος σαν παράγοντας

και πρέπει να πάμε από κατάστημα? το Online - Online δεν γίνεται λέτε?

9 λεπτά πριν, washcloud είπε

είναι τα νέα προγράμματα "για αντλία θερμότητας" που θα μπουν σε ισχύ από 4/4

αυτό το έχω χάσει τελείως πάλι.. πότε το ανακοίνωσαν? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, userAnon είπε

και πρέπει να πάμε από κατάστημα? το Online - Online δεν γίνεται λέτε?

σε κατάστημα μόνο enter/enter+

αν έχεις ebill (είσαι στο Γ1) το κάνεις απο εκεί (και το online) , προσωπικά θα πήγαινα σε κατάστημα για enter

2 λεπτά πριν, userAnon είπε

αυτό το έχω χάσει τελείως πάλι.. πότε το ανακοίνωσαν? 

την προηγούμενη εβδομάδα

Επεξ/σία από korakios

13 λεπτά πριν, korakios είπε

αν έχεις ebill (είσαι στο Γ1) το κάνεις απο εκεί (και το online) , προσωπικά θα πήγαινα σε κατάστημα για enter

γιατί enter? για να προλάβουμε σίγουρα?

3 λεπτά πριν, userAnon είπε

γιατί enter? για να προλάβουμε σίγουρα?

...(αν εννοείς "γιατί όχι το Online") ήδη σου είπε πως το Online είναι μόνο για,,,,,online ενεργοποιήσεις. Στα καταστήματα υπογράφεις είτε για κάποιο από τα Εντερ (καλύτερα το Εντερ+), είτε για Γ1 (αν είσαι από άλλο παροχο, κι αν φυσικά θες Γ1 κι όχι σταθερό). Επίσης υπογράφοντας για Γ1 (...αν είσαι σε άλλο παροχο), μπορείς μετά μόνος να ενεργοποιήσεις το Online μέσω του ebill που θα φτιάξεις,,,,,,,,αλλά για διάφορους λόγους, ΞΕΧΝΑ το Online, και πάνε σε καταστημα για Εντερ+ για να τελειώνεις άμεσα/εξασφαλιστείς. Μόνο "κακό", ότι πρέπει να δωσεις εγγύηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...