Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, peragialos είπε

Ερώτηση.

Αν γίνουν εκλογές που θα γίνουν σε λίγο καιρό και σταματήσει η επιδότηση των κυμαινόμενων προγραμμάτων Γ1, η επιδότηση ΚΟΤΒ από μόνη της θα αξίζει αν δεν περάσεις το όριο για να μείνεις σε Γ1 ή καλύτερα online όσο τρέχει μέχρι 31/3 ;

θα κάνεις ανα μήνα την ερώτηση , προς το παρών ισχύει το 4ο φύλλο του excel

τον άλλον μήνα ξαναρωτάς , φυσικά παρακολουθείς το παρών νήμα

1 λεπτό πριν, panosena είπε

Παιδιά καλησπέρα.

Είμαι στο myHomeEnter από τις 11/11/2021.

Αλλά δεν νομίζω να μου έχουν στείλει το συμβόλαιο που να αναγράφει τους όρους και το τιμολόγιο. Ανησυχώ  γιατί ακούω για μονομερείς αλλαγές των συμβολαίων από τους παρόχους.

Μπορώ να πάρω το συμβόλαιό μου με κάποιο τρόπο; Πλέον η ΔΕΗ δεν έχει email στο site της, μόνο chat bot και κάτι τέτοιες αηδίες.

και να το έπαιρνες αναγράφεται , άγνωστο αν το εφαρμόσει , πρόσφατα έκανε δήλωση οτι δε θα αλλάξει τις τιμές στην προσκοπική της τιμή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, korakios είπε

πρόσφατα έκανε δήλωση οτι δε θα αλλάξει τις τιμές στην προσκοπική της τιμή

Τι είναι η 'προσκοπική τιμή';

Αυτός πήρε το συμβόλαιο πηγαίνοντας σε κατάστημα ΔΕΗ....Λες;

Επεξ/σία από panosena

29 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Πως δεν τη δέχτηκαν; Την έγραψε στο συμβόλαιο και με έβαλε να υπογράψω γι αυτήν.

Εκει δηλαδή δεν έρχεται ο δεδδηε να πάρει μέτρηση; Ο αριθμός παροχής μένει ο ίδιος;

Επισης στο econtract σου ζητάει μετρήσεις για το Home Online σε όσες παροχές εκανα αλλαγή σε καμία δεν πήραν τη μέτρηση που έβαλα εγώ υπόψιν. Πέρασε ο δεδδηε. 

Για να ακριβολογούμε το μόνο σίγουρο είναι ότι την ένδειξη που έδωσες εσύ απλά την κατέγραψαν, το εάν θα την λάβουν υπόψιν ή θα την αγνοήσουν θα το διαπιστώσεις όταν σου έρθει ο τελικός λογαριασμός από τον παλιό σου πάροχο.

Ο αριθμός παροχής (τα πρώτα 9 ψηφία) δεν αλλάζουν ποτέ, αυτό που αλλάζει κάθε φορά που η παροχή αλλάζει όνομα ή πάροχο είναι ο αριθμός διαδοχής, δλδ το 10ο και το 11ο ψηφίο.

Επί της ουσίας τώρα στο αρχικό σου ερώτημα, αν λάβουν υπόψιν την μέτρηση που έδωσες εσύ στις 17/03 τότε θα είσαι πελάτης του προηγούμενου παρόχου έως και τις 17/03, αν λάβουν υπόψιν την μέτρηση που θα πάρει (ή έχει ήδη πάρει) ο ΔΕΔΔΗΕ τότε θα είσαι πελάτης έως και την ημερομηνία που θα πάρει (ή έχει ήδη πάρει) μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ.

Spoiler

Μόλις τώρα, panosena είπε

Τι είναι η 'προσκοπική τιμή';

δεν έχεις κάνει πρόσκοπος ή δεν είχες φίλο ποτέ που να πήγε ?!

αν όχι προσπέρασε, χιούμορ έκανα .....

το ζουμί είναι νόμιμα μπορεί να το εφαρμόσει αν χρειαστεί

21 ώρες πριν, washcloud είπε

...επειδή "τελευταία" (εδώ και μήνες) έπαιζε πολύ η δήλωση αλλαγής τετραγωνικών, μήπως κάποιος (αν δεν είναι δικό σου το σπίτι, ή τέλος πάντων δεν είσαι ο μόνος υπεύθυνος) δήλωσε και τους βοηθητικούς χώρους; Δεν ξέρω εάν επικαιροποιήθηκαν ούτως ή άλλως από τους δήμους πρόσφατα (αν είχαν τα στοιχεία από μεταβολές που κατατέθηκαν εδώ και καιρό), αλλά το λέω επειδή κι εγώ ενώ εμφανίζεται στο μισθωτήριο στο Taxis το σπίτι που νοικιάζω με κύριους και βοηθητικούς χώρους, στον λογαριασμό του παρόχου εμφανιζόταν μέχρι τέλος '21 με μόνο τους κύριους, κι έκτοτε βλέπω προστέθηκαν στον λογαριασμό ρεύματος και τα τετραγωνικά που αντιστοιχούν ακριβώς στους βοηθητικούς (ρευματοδητημένη αποθήκη), δηλαδή πλέον συμφωνεί λογαριασμός ρεύματος με Taxis, όσο αφορά τα τετραγωνικά...

Όπως το είπες.επιβεβαιωθηκε σήμερα.σε ευχαριστώ πολυ

Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Αν σου πει στειλε p.m. γιατι θα παω μετα και για τζοκερ.😝

Κοράκιε και Herthan, είπα να το παίξω κακιωμένος με την πλάκα, αλλά σας έχω κόψει για καλά παιδιά και με χιούμορ.

Μακάρι να μη βγει η πρόβλεψή μου, δηλαδή να μην πάνε τα ισχύοντα σταθερά στα 24 λεπτά από 4 Απρίλη. Γιατί κάποια στιγμή, έστω και σε πολύ καιρό, θα λήξουν τα ισχύοντα συμβόλαια μας και θα ψαχνόμαστε τι θα υπάρχει τότε.

Αλλά αν η πρόβλεψή μου είναι λάθος, τότε το νέο πρόγραμμα της ΔΕΗ είναι η πιο ανόητη  ενέργεια προώθησης πωλήσεων από την εποχή που άνοιξε κατάστημα με καταψύκτες στο Βόρειο Πόλο.

28 λεπτά πριν, korakios είπε

τι ακριβώς σου ζήτησαν να επαναλάβεις ?

Δεν πας σε ένα κατάστημα όπως λέμε σε όλους να υπογράψεις το enter να ξεμπερδεύεις ?

Προφανώς να επαναλάβω τη διαδικασία με την οποία αιτήθηκα μέσα από το ebill το online.

Το σκέφτηκα και εγώ να πάω σε κατάστημα και να υπογράψω για enter, αλλά όπως έγραψα και σε προηγούμενο post φοβάμαι μήπως έχει μείνει στο σύστημα το αίτημα για online που είχα κάνει 09/03 και μου χρεώσει αυτομάτως ρήτρα πρόωρης αποχώρησης, για αυτό δεν το έκανα. Ίσως και να είναι αδικαιολόγητος ο φόβος μου, αλλά έτσι το σκέφτηκα.

Τέλος πάντων, αιτήθηκα ξανά το online μέσα από το ebill, αν δεν έχει ενεργοποιηθεί σε 2-3 μέρες τότε θα πάω σε κατάστημα για enter.

image.png.8e74571446c102b1e560b4666b547cb1.png

5 λεπτά πριν, olddognewtricks είπε

Κοράκιε και Herthan, είπα να το παίξω κακιωμένος με την πλάκα, αλλά σας έχω κόψει για καλά παιδιά και με χιούμορ.

τα καλύτερα 😁

5 λεπτά πριν, olddognewtricks είπε

Μακάρι να μη βγει η πρόβλεψή μου, δηλαδή να μην πάνε τα ισχύοντα σταθερά στα 24 λεπτά από 4 Απρίλη. Γιατί κάποια στιγμή, έστω και σε πολύ καιρό, θα λήξουν τα ισχύοντα συμβόλαια μας και θα ψαχνόμαστε τι θα υπάρχει τότε.

εννοείται οτι χτυπάν καμπανάκι τα νέα πακέτα και μάλιστα σημαίνει οτι και οι επιδοτήσεις θα πέσουν στα κυμαινόμενα ή θα έρθει φόρος για μεγάλες καταναλώσεις απο ρυθμιζόμενες αλλά όλα εικασίες είναι , αυτό λέω ,δε μπορεί να ξέρει κάποιος σίγουρα

εκτός αν κάποιο έμπιστο μέλος εδώ είδε νέους τιμοκαταλόγους της εταιρίας εκ των έσω για τα online/enter ή οτι καταργούνται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

εννοείται οτι χτυπάν καμπανάκι τα νέα πακέτα και μάλιστα σημαίνει οτι και οι επιδοτήσεις θα πέσουν στα κυμαινόμενα ή θα έρθει φόρος για μεγάλες καταναλώσεις απο ρυθμιζόμενες αλλά όλα εικασίες είναι , αυτό λέω ,δε μπορεί να ξέρει κάποιος σίγουρα

εκτός αν κάποιο έμπιστο μέλος εδώ είδε νέους τιμοκαταλόγους της εταιρίας εκ των έσω για τα online/enter ή οτι καταργούνται

Υπάρχει στους όρους μονομερης ενέργεια αύξησης ή κατάργησης;

Επεξ/σία από Rattlehead

Μόλις τώρα, korakios είπε

το ζουμί είναι νόμιμα μπορεί να το εφαρμόσει αν χρειαστεί

Ποιο να εφαρμόσει; Μιλάς με γρίφους 😁 κοράκιε.

Εννοείς ότι νόμιμα αν θέλει μου αυξάνει τη χρέωση της κιλοβατώρας πάνω από τη συμφωνημένη;

1 λεπτό πριν, panosena είπε

Ποιο να εφαρμόσει; Μιλάς με γρίφους 😁 κοράκιε.

Εννοείς ότι νόμιμα αν θέλει μου αυξάνει τη χρέωση της κιλοβατώρας πάνω από τη συμφωνημένη;

ναι , όπως ίσχυε απο πάντα

18 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Υπάρχει στους όρους μονομερης ενέργεια αύξησης ή κατάργησης;

φυσικά , δες το σημείο "τροποποίηση"

είναι πράγματα που έχουν αναφερθεί πολλές φορές

Πλέον η ΡΑΕ ανακοίνωσε οτι εξετάζει τη νομιμότητα αλλαγής , δηλαδή οικονομικά ο πάροχος πρέπει να έχει όντως οικονομικό πρόβλημα για να κάνει αλλαγή

Άγνωστο το τι θα κάνει η ΔΕΗ , όλα είναι υποθέσεις , αυτά απο μένα , πιστεύω εξαντλήθηκε

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατί το ξαναπόσταρες ? πάλι θα σπαμαρηστεί το παρών θέμα, απο αυτό το site ήταν και το άρθρο που ξεκίνησε τη ραδιοαρβύλα και έβγαλε ανακοίνωση η ΔΕΗ

Spoiler

μάλιστα γνωστό site που κάνει σύγκριση ρεύματος , έβγαλε εντελώς τα προγράμματα της ΔΕΗ 🤣

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, peragialos είπε

Ερώτηση.

Αν γίνουν εκλογές που θα γίνουν σε λίγο καιρό και σταματήσει η επιδότηση των κυμαινόμενων προγραμμάτων Γ1, η επιδότηση ΚΟΤΒ από μόνη της θα αξίζει αν δεν περάσεις το όριο για να μείνεις σε Γ1 ή καλύτερα online όσο τρέχει μέχρι 31/3 ;

Αποκλειεται να κοψουν την επιδοτηση, η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι σε κυμαινομενο Γ1/Γ1Ν.

Προσπαθουν να περιορισουν τις τιμες στα κυμαινομενα για τις μικρες καταναλωσεις <1200kwh/τετραμηνο, ωστε να ειναι κοντα στα σταθερα.

Επειδη πριν λιγες μερες μου ηρθε εκκαθαριστικος λογαριασμος Γ1Ν ΔΕΗ, η κιλοβατωρα βγηκε περιπου 20 λεπτα με ολα (πλην δημου και ΕΡΤ). Εχω καταναλωση <1200kwh/τετραμηνο, οποτε τα παρακολουθω και βλεπω, οπως και πολλοι αλλοι...

Επεξ/σία από gpapadakis

3 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

η κιλοβατωρα βγηκε περιπου 20 λεπτα με ολα

πάντα να βγάζεις τις ρυθμιζόμενες μιας και δεν έχουν σχέση με την τιμη κιλοβατώρας των προγραμμάτων

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...