Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, li@m είπε

Πήρα τηλέφωνο. Ο εκπρόσωπος

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

Μόλις τώρα, li@m είπε

Επομένως οι ερωτήσεις μου

θα απαντηθούν στέλνοντας email στο support της ΔΕΗ ( δε νομίζω εδώ ,μιας και είσαι ο πρώτος που έχει ποστάρει έναντι με ρήτρα και επιδότηση )

όσο για την πρώτη κατοικία ή όχι , θα σου το απαντήσει ο λογιστής σου και δε θα το πολυσκάλιζα με τη ΔΕΗ

επίσης ξαναδιάβασε το λινκ που σου έδωσα μήπως δε σε συμφέρει να κάθεσαι σε κυμαινόμενο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, definitio είπε

Υπέβαλες πρώτα τις μετρήσεις μέσω ebill & μετά μπόρεσες κ υπέβαλες τις ίδιες μέσω ΔΕΔΔΗΕ;

Δεν καταγράφηκε στη περίπτωσή σου δλδ η υποβολή μέσω ebill, σωστά;

Μια διευκρινιστική ερώτηση

- Είχες ανοιχτή τη σελίδα υποβολής στο ΔΕΔΔΗΕ όταν υπέβαλες τη μέτρηση στη ΔΕΗ ή άνοιξες εκ νέου τη σελίδα από εδώ, συμπληρώνοντας πρώτα τον αριθμό παροχής;

Σύντομα θα αλλάξει το ωράριο του νυχτερινού. Το ωράριο διαφοροποιείται ως εξής:

- Θερινή περίοδος (1 Μαΐου - 31 Οκτωβρίου): 23:00 - 07:00
Χειμερινή περίοδος (1 Νοεμβρίου - 30 Απριλίου):
--> 02:00-08:00 και 15:00-17:00 για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών
--> 02:00-08:00 και 15:30-17:30 για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο

Ναι βεβαίως,και στο ΔΕΔΔΗΕ όπως είπα, μπορούσα να βάλω όσες φορές ήθελα, μέχρι που έκλεισε στης 24:00 δηλαδή, ξεχωριστά τα έκανα και βεβεος καταγράφηκε,αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι,διότι και στο ebill, μπορείς να βάλεις όσες φορές θες μέχρι να λήξει η προθεσμία όπως στο ΔΕΔΔΗΕ διλαδη..

Επεξ/σία από x-files

Εχει κανείς θέμα αυτο τον μήνα ή τον προηγούμενο με τους δίμηνους λογαριασμούς;; Απο την αλλαγή μου απο γ1  σε my home enter  δεν έχω λάβει ακομα λογαριασμο και έχουν περάσει οι 2 μήνες, ενώ πάντα μου ερχονταν γυρω στις 10 του μήνα.   Και έχω δώσει την ένδειξη απο τις 3 του μήνα. Και η δική τους ήταν στις 8.

Να με ξεχάσανε δεν παίζει και όσο δεν έρχεται τόσο μεγαλύτερο βλέπω το ποσό να έρχεται ...  Εδώ και σε  email που τους είχα στείλει για αλλο θεμα , δεν απάντησαν για το αν έγινε η διόρθωση που τους είχα πει...  Επεσε πολλη δουλειά, τους μπέρδεψε η μετάβαση σε αλλο πρόγραμμα, το νυχτερινο, δεν ξέρω..

58 λεπτά πριν, korakios είπε

ο πρώτος που έχει ποστάρει έναντι με ρήτρα και επιδότηση

Mε ακουσε μια συναδελφος και μου ειπε πως της ηρθε εναντι με επιδοτηση. Μαλλον κατι δεν κανανε σωστα στη ΔΕΗ

6 λεπτά πριν, li@m είπε

Mε ακουσε μια συναδελφος και μου ειπε πως της ηρθε εναντι με επιδοτηση. Μαλλον κατι δεν κανανε σωστα στη ΔΕΗ

Να σας δείξω και έναν δεύτερο.....;;;

Αυτό δεν το είχε πάρει το μάτι μου ότι μόνο στους εκκαθαριστικους συμβαίνει αυτό...τέλος πάντων..πλέον είμαι στο Έντερ+ 

Polish_20220316_183105257.jpg

1 ώρα πριν, Elenakam είπε

Να σας δείξω και έναν δεύτερο.....;;;

δε χρειάζεται μιας και μιλάμε για ΔΕΗ και του Ηρών είναι άσχετο απο το παρών θέμα και τη συγκεκριμένη συζήτηση

Ο πρωθυπουργός  ανακοίνωσε για γενναίες επιδοτήσεις στις Ρήτρες... ελπίζω να μην βγούμε χαμένοι στα σταθερά ή τουλάχιστον να επιδοτηθουν και αυτά με το 0,02....

Μόλις τώρα, Ins2016 είπε

Ο πρωθυπουργός  ανακοίνωσε για γενναίες επιδοτήσεις στις Ρήτρες... ελπίζω να μην βγούμε χαμένοι στα σταθερά ή τουλάχιστον να επιδοτηθουν και αυτά με το 0,02....

ίδιες με του προηγούμενου μήνα είναι

δεν ξέρω αν εννοούσε για τον επόμενο μήνα που η ρήτρα της ΔΕΗ θα είναι στα ύψη ή αν το αλλάξανε για τον παρών μήνα

Καλησπέρα παίδες,

Σε σπίτι που νοικιάζω και είναι 1η κατοικία για την ενοικιάστρια, θα λάβει την επιδότηση παρόλο που ο λογαριασμός έρχεται στο όνομά μου;

ΥΓ: Θα την πάνε λέει στα 55€ την επιδότηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα.

Σε συνέχεια του θέματος, με την χρέωση για 2 μέρες στο Γ1, στην έκδοση του 1ου μου λογαριασμού στο myHome Online, τελικά σήμερα ήρθε νέος λογαριασμός που διορθώνει τον αρχικό και βάζει όλες τις κατανάλωσεις στο σταθερό πρόγραμμα. Άρα φαίνεται ότι διορθώθηκε το πρόβλημα και δεν θα έχουμε θέματα με αναλογική χρέωση ρήτρας στον εκκαθαριστικό.

Απλά μου έκανε εντύπωση ότι στον νέο λογαριασμό δεν έχουν μπει οι χρεώσεις του Δήμου, όπως θα δείτε και στα συνημμένα. Το ξέχασαν ή κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά?

Spoiler

image.png.8dabefa87e1e3d6cc056da307fd2ebaf.png

Spoiler

image.png.3a88b09a2a9c76d19052f3884a1a6a3c.png

Spoiler

image.png.67aac9a1b51ffc7d0445df912fa95952.png

Spoiler

image.png.0391475e7bbe1d82ba343b5dbb38cd68.png

Επεξ/σία από akisdg

1 λεπτό πριν, akisdg είπε

Απλά μου έκανε εντύπωση ότι στον νέο λογαριασμό δεν έχουν μπει οι χρεώσεις του Δήμου, όπως θα δείτε και στα συνημμένα. Το ξέχασαν ή κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά?

δες αν τα ποσά που σε επέστρεψαν αφορούν μόνο τη διαφορά στη χρέωση ενέργειας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, korakios είπε

δες αν τα ποσά που σε επέστρεψαν αφορούν μόνο τη διαφορά στη χρέωση ενέργειας

Ο λογαριασμός ήταν 104 και επέστρεψαν 82. Λογικά ΄είναι χωρίς τον ΦΠΑ, έχω ανεβάσει αναλυτικά τους λογαριασμούς, γιατί δεν το καταλαβαίνω. Τώρα όμως χωρίς τον Δήμο είναι η ίδια χρέωση με τον προηγούμενο (107 αντί για 104). Είναι σωστά? Μάλλον δεν τους βγήκε στην εκτύπωση γιατί και τα ποσά ΄δεν βγαίνουν στην άθροιση🤣

Επεξ/σία από akisdg

3 λεπτά πριν, akisdg είπε

έχω ανεβάσει αναλυτικά τους λογαριασμούς, γιατί δεν το καταλαβαίνω

δεν άνοιξα καν τα spoiler 😁

είναι ότι χειρότερο όταν σου πετάν διορθωμένους λογαριασμούς και χρειάζεται επαλήθευση (και στη ΔΕΗ παλιά είχα πάντα αυτη την ιστορία μια φορά το χρόνο, κάθε χρόνο)

46 λεπτά πριν, korakios είπε

ίδιες με του προηγούμενου μήνα είναι

δεν ξέρω αν εννοούσε για τον επόμενο μήνα που η ρήτρα της ΔΕΗ θα είναι στα ύψη ή αν το αλλάξανε για τον παρών μήνα

Λένε για 51€ απο τον επόμενο μήνα..

2 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν άνοιξα καν τα spoiler 😁

είναι ότι χειρότερο όταν σου πετάν διορθωμένους λογαριασμούς και χρειάζεται επαλήθευση (και στη ΔΕΗ παλιά είχα πάντα αυτη την ιστορία μια φορά το χρόνο, κάθε χρόνο)

Βγάζεις άκρη?😀

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...