Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Έχω μιλήσει, υποθέτω, με όλους τους υπαλλήλους της ΔΕΗ. "Δεν ξέρω γιατί", "σας συνδέω με το αρμόδιο τμήμα", "θα σας πάρουμε εμείς", "θα βάλω υπενθύμιση". Και περιμένω...

αν ψάχνεσαι για γνωριμίες καλά κάνεις , αλλιως δεν έχει κάποιο νόημα , στείλε παράπονο στο [email protected]

περιμένεις 10 εργάσιμες και μετά ανοίγεις αίτημα στο myrae

Προς το παρών τιμολογείσαι με Γ1

3 λεπτά πριν, GkGiorgos είπε

και ΔΕΝ είναι η κυρια κατοικία.

πηγαίνετε σε κατάστημα άμεσα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

21 ώρες πριν, washcloud είπε

Αν μπορείς ανέβασέ τον (ολόκληρο, με σβησμένα τα προσωπικά μόνο στοιχεία).

Το εκανα 2 μνμ πιο πάνω  , Ευχαριστώ !

8 λεπτά πριν, korakios είπε

πηγαίνετε σε κατάστημα άμεσα

Μα δεν  αλλάζει η κυρια κατοικία  , την παιρνουν απο το Ε1 .

Δεν είναι λαθος η φ/κη δήλωση , απο χρόνια η επιλογή ειναι να δηλώνεται ως κυρια κατοικία  ο  τόπος καταγωγης  

5 λεπτά πριν, GkGiorgos είπε

Μα δεν  αλλάζει η κυρια κατοικία  , την παιρνουν απο το Ε1 .

οκ, πάντως είδα οτι πλήρωσαν ήδη 0,26€/kw

το τι θα καίνε μετά και ποιες οι επιδοτήσεις είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά

Πρέπει να σκεφτούμε πολλά  σιγουρα  !! αν παει ετσι το πράγμα  .

Ναι 0,26 που φθάνει τα 0,37 με τις υπολοιπες χρεώσεις  ( ΦΠΑ ,ρυθμιζόμενες ,Δημος , Ερτ ) . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις

μπηκα ebill για check και εχει διαθεσιμο μονο το "ΔΕΗ myHome Online", τα enter κλπ δεν υπαρχουν!

Τι γινεται λετε?

EDIT
παντως μπροστα στην ιστοσελιδα τους εχει και τα υπολοιπα προγραμματα κανονικα!

Επεξ/σία από Christopher_B

2ος λογαριασμός που έρχεται πιστωτικός με το ΔΕΗ online ( κι έχω & -90€ για τον επόμενο, πιθανότατα δεν θα πληρώσω λογαριασμό ΔΕΗ μέχρι το Μάη ή τον Ιούνιο.

Ο ηπιότερος χειμώνας που θυμάμαι να έχω ζήσει στη Θεσσαλονίκη βόλεψε πάρα πολύ στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.

2 λεπτά πριν, Christopher_B είπε

Μολις

μπηκα ebill για check και εχει διαθεσιμο μονο το "ΔΕΗ myHome Online", τα enter κλπ δεν υπαρχουν!

Τι γινεται λετε?

Εμενα τα εμφανιζει κανονικα.

Μπες παλι σε λιγη ωρα η δοκιμασε απο αλλο browser καλου κακου.Κανε δοκιμες.

3 λεπτά πριν, definitio είπε

2ος λογαριασμός που έρχεται πιστωτικός με το ΔΕΗ online ( κι έχω & -90€ για τον επόμενο, πιθανότατα δεν θα πληρώσω λογαριασμό ΔΕΗ μέχρι το Μάη ή τον Ιούνιο.

Ο ηπιότερος χειμώνας που θυμάμαι να έχω ζήσει στη Θεσσαλονίκη βόλεψε πάρα πολύ στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.

Δεν καις τιποτα?

4 λεπτά πριν, Christopher_B είπε

Μολις

Τι γινεται λετε?

Κανονικα τα εμφανιζει και σε εμενα..δοκιμασε ctrl f5 στον browser σου ενω εισαι μεσα στο ebill

1 λεπτό πριν, Christopher_B είπε

Δοκιμασα
διαφορα αλλα δε τα εμφανιζει, τεσπα αφου τα εμφανιζει σε εσας κατι αλλο παιζει, θα δω αυριο!

Ναι δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι.

Ξαναδοκιμασε αργοτερα η αυριο.Αν δεν γινει κατι επικοινωνησε με το ebill να το δουνε.

Δοκιμασα
και με το EDGE αλλα δεν, μπα δεν αγχωνομαι, ετσι κι αλλιως 9/3/22 υπεγραψα για το "enter+" οποτε εχουμε ακομη μεχρι το 10ημερο που μου ειπε, αν και εχω σκοπο να τσεκαρω τηλεφωνικως πιο μπροστα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εμενα τα εμφανιζει κανονικα.

Μπες παλι σε λιγη ωρα η δοκιμασε απο αλλο browser καλου κακου.Κανε δοκιμες.

Δεν καις τιποτα?

Με είχαν χρεώσει για κανά 3μηνο περισσότερο απ όσο είχα κάψει τελικά στο τετράμηνο του εκκαθαριστικού, οπότε ο πρώτος πιστωτικός ήταν αυτός, τότε μπήκαν κ οι ενισχύσεις για το ρεύμα κτλ...είχα ανεβάσει εδώ το λογαριασμό.

Το φλεβάρη έκαψα ελάχιστα για τη περίοδο, 300kwh συνολικά, 151/149 ημερήσιες-νυχτερινές...είχα κ το ΚΟΤ-Α

....βοήθησε πολύ ο πιο ήπιος χειμώνας που θυμάμαι στη πόλη...όλη η Ελλάδα αγκάλιαζε τη σόμπα, εδώ δε θυμάμαι καλυτερο/ζεστότερο Φεβρουάριο.

Μέχρι που έκανα κ το ακριβό σέρβις στο αμάξι (ιμάντες, αντλία νερού), που το υπολόγιζα αρχικά μετά το Πάσχα

Επεξ/σία από definitio

Στις 12/3/2022 στις 5:51 ΜΜ, ppmarkos είπε

Το ίδιο έγινε και σε εμένα αλλά με επιλογή του Online προγράμματος. Έστειλαν συμβόλαιο με Γ1. Στην απάντηση που κανείς περιμένεις 3 μέρες+ για να απαντήσουν. Απάντηση δεν είχα κάνει στο email 2 μέρες μετά. Επειδή καίγομαι να μεταφερθω μέχρις τις 15 που ξεκινάει η ρήτρα στην Nrg, πήρα τηλέφωνο στη ΔΕΗ και τους ανέφερα το παραπάνω. Αφού με έβαλαν 2 φορές αναμονή ανέφεραν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μετά θα επιλέξω εγώ μέσα από το ebill το Online. Τους είπα ότι γνωρίζω την διαδικασία και πριν από αυτή τη σύμβαση έχω κάνει άλλες 3 οι οποίες έλεγαν Online. Ξανά αναμονή και πάλι επιστροφή με απάντηση ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να προχωρήσω και στην ενεργοποίηση να μπω ebill να ενεργοποιήσω το online. 
Όντως εκείνη την ημέρα τα υπέγραψα και τα έστειλα. 
Την ίδια  μέρα το απόγευμα έστειλαν μήνυμα στο κινητό να ελέγξω τα εισερχόμενα για υπογραφή. Έστειλαν σύμβαση με το online. Αυτή τη φορά είχαν κάνει λάθος τον ταχυδρομικό κώδικα. Αλλά ντι άλλον. Τους απάντησα πάλι να διορθώσουν τον τκ. 

Για τι μπλέξιμο μιλάμε; Αν ενεργοποιηθεί και μπω να ενεργοποιήσω το online από το ebill θα έχει μπλέξιμο; 
Λες να χρεώσουν εγγύηση;

Σήμερα έλαβα email να στείλω τα έγγραφα υπογεγραμμένα για να προχωρήσει η αίτηση και ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμα τα έγγραφα. Αν τα έχετε στείλει γράφει απλά αγνοήστε το μήνυμα. Ότι να ναι γενικά. Από τη μια και καλύτερα να μην έχουν παραλάβει την αίτηση για Γ1 που είχα υπογράψει. 
Απαντησα να στείλουν την κανονική Home Online με σωστό τον ταχυδρομικό κώδικα. 

Τεσπα θα κλείσω κι ένα ραντεβού για την Πέμπτη το πρωί σε κατάστημα να κάνω αίτηση για Enter+ . Συγκεκριμένα γιατί κάπου είχε αναφερθεί, ότι πληρώνεις πλέον την εγγύηση αλλά δεν επιστρέφεται, διάβασα το παρακάτω μέσα από τη σελίδα της ΔΕΗ. 

Μετά την ενεργοποίηση πάγιας τραπεζικής εντολής ή πάγιας εντολής σε κάρτα, το συνολικό ποσό της εγγύησης σύμφωνα με την κατηγορία σας, θα σας επιστρέφεται στον αμέσως επόμενο λογαριασμό. Η εγγύηση θα επαναχρεωθεί στην περίπτωση ακύρωσης της πάγιας εντολής (ισχύει για νέες συμβάσεις από 14.7.2021).

Καλησπέρα 
πηγα σήμερα σε ενα υποκατάστημα της ΔΕΗ και έκανα αίτηση για το εντερ + και μ έδωσε το χαρτί που γράφει πάνω το αριθμό εταίρου που χρειάζεται για εγγραφή. Πήγα να το κάνω, αλλά δε είναι εφικτή μου λέει με το ΑΦΜ μου. Πρέπει να περιμένω μήπως μια μέρα ;;

ευχαριστω 

Καλησπέρα.

Ηρθε τελικά ο πρωτος λογαριασμος απο το ΔΕΗ ENTER

Απο την nrg δεν ηρθε ακόμα ο τελικος,αλλά αυτό ειναι άλλο  θεμα.

Βλεπω οτι εχει ημερομηνια ληξης 6/4/2022 (σε 22 μερες)

Λέτε να κάνω άμεσα πάγια μήπως προλάβει να πληρωθεί ο λογαριασμός με την πάγια?

Και επισης παλιά εκανα πάντα πάγια με χρέωση του τραπεζικου λογαριασμού.

Στο e-bill εχει και την επιλογή πάγιας με καρτα(χρεωστικη ή πιστωτική)

Ποιόθα ειναι αραγε πιο γρήγορο? Η και οι 2 περιπτώσεις προλαβαίνουν

Με ενδιαφέρει κιόλας να μου δώσουν πίσω την εγγύηση των 100 ευρώ.

Ξερετε τίποτα παιδιά?

deh ληξη 6.4.22_inso.pdf

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...