Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, dimo69 είπε

Συμφέρει αλλά όχι το κυμαινόμενο με αυτά που καίω..καλά κατάλαβα?

ανάλογα πόσο καις ανα μήνα και το κατα πόσο σε καλύπτει η επιδότηση (αν δικαιούσαι)

απλά παίζει μπέρδεμα μιας και έχει φτάσει 0,40 πλέον και ενώ η ΔΕΗ στο Γ1 παίρνει χοντρική προηγούμενου μήνα οι άλλοι πάροχοι μπορεί να βαράνε ήδη .

Δηλαδή αν είσαι σε άλλο πάροχο παίζει και να συμφέρει να μπεις σε σταθερό ακόμα και αν καις 300kw/μήνα

Παράπονα στο υπουργείο και γραμματεία καταναλωτή για την μη ανακοίνωση επιδοτήσεων για Μάρτιο και το διαχωρισμό των προγραμμάτων (λαμβάνοντας υπόψιν μόνο το Γ1)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μίλησα σήμερα με την ΔΕΗ με 3 διαφορετικά άτομα.

Περιμένω να μου στείλουν τα χαρτιά του Έντερ ενώ μου είχαν στείλει για Γ1 η πρώτη κοπέλα μου είπε ότι θα μεταφερει το αίτημα και ότι σχετικά με το χρέος του προηγούμενου χρειάζονται μισθωτηριο προηγούμενου ενοικιαστή από τον ιδιοκτήτη για να φανεί ότι το υπόλοιπο δεν είναι σε μένα. 

Επίσης μου είχαν στείλει μια υπεύθυνη δήλωση τύπου 4 όπου είχα ζητήσει διευκρινίσεις. Ο 2ος μου είπε ότι είναι γιατί αν αποδέχομαι το χρέος του προηγούμενου και αν δεν το αποδεχόμαι απλά να μην το στείλω πίσω υπογεγραμμένο. Εντομεταξυ επειδή δεν ήξερε να μου απαντήσει γιατί το μίσθωμα του προηγούμενου γιατί μου φαινόταν κουλό μέ σύνδεσε με μια απλή κοπέλα όπου είπε αυτή ότι δεν χρειάζεται προηγούμενου ενοικιαστή κάτι γιατί  και ότι το έντυπο τύπου 4 ειναι για το αν έγω έχω κάποιο χρέος από την ΔΕΗ και ότι το αποδεχόμαι. 

Και στους 3 είπα ότι περιεμενω τα σωστά εντυπα προς συμπλήρωση και ότι θα το μεταβιβάσουν.

Ακομα τα περιμένω... Γενικά μπαχαλο πολύ η ΔΕΗ και ασυνεννοησία.

Έτσι μου έρχεται να πάω σε ότιναναι ελπεντισον η ότι ναναι για να βάλω ρεύμα στο σπίτι.

Η ΔΕΗ όπως το πάει ούτε Παρασκευή δεν θα έχω.

6 ώρες πριν, spyridy είπε

Σήμερα, έλαβα SMS για την παροχή της κύριας κατοικίας μου, που λέει "Το αίτημά σας για τον ΑΠ .......... προωθήθηκε προς εκτέλεση. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία". Ήθελα να ρωτήσω εσας απο την εμπειρία σας, τι σημαίνει αυτό; Ελέγχθηκαν όλα και προχωράει η διαδικασία αλλαγής παρόχου; Αν ναι, να υποθέσω πως θα χρειαστεί επίσκεψη απο ΔΕΔΔΗΕ στο ρολόι; Πόσο χρόνο θα πάρει μέχρι να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία, και το ρεύμα που καταναλώνω να τιμολογείται απο τη ΔΕΗ;

Επειδή το κείμενο μου 2 σελίδες πίσω ίσως ήταν μεγάλο... επαναφέρω το ερώτημά μου, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει απαντώντας για το τι να περιμένω ΄τωρα που έλαβα το SMS...

Ευχαριστώ! :) 

9 λεπτά πριν, korakios είπε

ανάλογα πόσο καις ανα μήνα και το κατα πόσο σε καλύπτει η επιδότηση (αν δικαιούσαι)

απλά παίζει μπέρδεμα μιας και έχει φτάσει 0,40 πλέον και ενώ η ΔΕΗ στο Γ1 παίρνει χοντρική προηγούμενου μήνα οι άλλοι πάροχοι μπορεί να βαράνε ήδη .

Δηλαδή αν είσαι σε άλλο πάροχο παίζει και να συμφέρει να μπεις σε σταθερό ακόμα και αν καις 300kw/μήνα

Παράπονα στο υπουργείο και γραμματεία καταναλωτή για την μη ανακοίνωση επιδοτήσεων για Μάρτιο και το διαχωρισμό των προγραμμάτων (λαμβάνοντας υπόψιν μόνο το Γ1)

Πανω από 500kw τον μήνα δεν καίω..αυτό είναι το max τον χειμώνα με κρύο. Συνήθως γυρω στα 300+ Κυμαίνεται.

μου αφαιρούν  από τον λογαριασμό ένα ποσο αλλά από τις αναγωνιστικες χρεώσεις … πιστωση Ταμ. Εν. Μετ/σας , όχι από τον μηχανισμό προσαρμογής.

Γι αυτή την επιδότηση λες?

οποτε καλύτερα σταθερό και να πάω στο ΔΕΗ my home online

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, HERTHAN είπε

ΟΧΙ

Αλλη μια ερωτηση. Αυτο που λεει στο σκετο εντερ χρεωση χωρις κλιμακες, ενω στο εντερ + δε το εχει, τι σημαινει ακριβως;

(Ακυρο)

Επεξ/σία από ventic139

Spoiler

Μόλις τώρα, dimo69 είπε

Στα αλλά σωστά τα λέω? Πάω σε αυτό το πρόγραμμα?

απο ότι κατάλαβες δεν απαντώ σε αυτό το θέμα , πιστεύω οτι τα γράφω ήδη ξεκάθαρα

36 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

Μίλησα σήμερα με την ΔΕΗ με 3 διαφορετικά άτομα.

Περιμένω να μου στείλουν τα χαρτιά του Έντερ ενώ μου είχαν στείλει για Γ1 η πρώτη κοπέλα μου είπε ότι θα μεταφερει το αίτημα και ότι σχετικά με το χρέος του προηγούμενου χρειάζονται μισθωτηριο προηγούμενου ενοικιαστή από τον ιδιοκτήτη για να φανεί ότι το υπόλοιπο δεν είναι σε μένα. 

Επίσης μου είχαν στείλει μια υπεύθυνη δήλωση τύπου 4 όπου είχα ζητήσει διευκρινίσεις. Ο 2ος μου είπε ότι είναι γιατί αν αποδέχομαι το χρέος του προηγούμενου και αν δεν το αποδεχόμαι απλά να μην το στείλω πίσω υπογεγραμμένο. Εντομεταξυ επειδή δεν ήξερε να μου απαντήσει γιατί το μίσθωμα του προηγούμενου γιατί μου φαινόταν κουλό μέ σύνδεσε με μια απλή κοπέλα όπου είπε αυτή ότι δεν χρειάζεται προηγούμενου ενοικιαστή κάτι γιατί  και ότι το έντυπο τύπου 4 ειναι για το αν έγω έχω κάποιο χρέος από την ΔΕΗ και ότι το αποδεχόμαι. 

Και στους 3 είπα ότι περιεμενω τα σωστά εντυπα προς συμπλήρωση και ότι θα το μεταβιβάσουν.

Ακομα τα περιμένω... Γενικά μπαχαλο πολύ η ΔΕΗ και ασυνεννοησία.

Έτσι μου έρχεται να πάω σε ότιναναι ελπεντισον η ότι ναναι για να βάλω ρεύμα στο σπίτι.

Η ΔΕΗ όπως το πάει ούτε Παρασκευή δεν θα έχω.

Γιατί δεν πηγαινεις άμεσα σε ένα κατάστημα με τα χαρτιά σου.. Να τελειώσεις σε δέκα λεπτά.. Πιο γρήγορα θα γίνει.. 

Μόλις τώρα, takoulou είπε

Γιατί δεν πηγαινεις άμεσα σε ένα κατάστημα με τα χαρτιά σου.. Να τελειώσεις σε δέκα λεπτά.. Πιο γρήγορα θα γίνει.. 

Έχει διαθέσιμο ραντεβού την Παρασκευή έτσι κ αλλιώς

Έκανα Online αίτηση να μεταφερθώ πίσω στη ΔΕΗ από τον Ήρωνα και ταυτόχρονα να ενεργοποιηθεί το myHome Online. 
Tα χαρτιά που μου ζήτησαν τα έστειλα στις 24/02.
Αρχή του μήνα εμφανίστηκε και η εν λόγω παροχή στο e-bill (είχα ήδη άλλη μία στο όνομά μου, οπότε το ebill ήταν ενεργό).
Από τότε φαίνεται αυτό:
image.png.ed2dbd1a0b0e6ad584680071da7ed824.png

Υπό εξέταση...

Έχω μιλήσει, υποθέτω, με όλους τους υπαλλήλους της ΔΕΗ. "Δεν ξέρω γιατί", "σας συνδέω με το αρμόδιο τμήμα", "θα σας πάρουμε εμείς", "θα βάλω υπενθύμιση". Και περιμένω...

Μόλις τώρα, johnnys77777 είπε

Παιδιά τι φάση με αυτό;

Screenshot_20220314-173100_Messages.jpg

Μπαίνεις στο ebill και βάζεις μόνος σου τις ενδείξεις του μετρητή σου, για να μην σου βάζουν κατ εκτίμηση έναντι και πάθεις εγκεφαλικό στον εκκαθαριστικό.

Σας ευχαριστώ ξανα για το ενδιαφέρον

• Εκανα σημερα ηλεκτρονικά την  αιτηση για Νυκτερινό , οτι μειωθεί και απο εδω
  • Οι γονείς μου είναι κατα μέσο ορο σε μηνιαια κατανάλωση 300kwh στο ετος.
  • Στο τελευταίο όμως τρίμηνο 11/21-03/22 ,παρατήρώ ειχαν μεγάλη κατανάλωση 2541Kwh , 635kwh ανα μήνα !! θα το δώ
  • Η κατανάλωση στο ίδιο διάστημα περυσι ήταν 1862 Kwh , δλδ 465 ανα μηνα

Τέλος δεν υπάρχει όπως είπα δυνατότητα για ενταξη σε ΚΟΤ  ,και ΔΕΝ είναι η κυρια κατοικία.

Front058.pdf

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...