Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις χθες πήγα στην ΔΕΗ με αέριο gas control+ ρεύμα Γ1 -επειδή έχω χαμηλή κατανάλωση- αλλά είμαι σκεπτικός ακόμη στο θέμα του ρεύματος.

Η υπάλληλος εκεί μου έλεγε ότι ακόμη και το enter σκέφτονται να το αλλάξουν γιατί ίσως ανέβουν οι χρεώσεις στο μέλλον. Θα μου πεις αυτή είναι και η δουλειά τους, να το προωθούν αυτό το πρόγραμμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

edit: Λιγότερα από 2000 το χρόνο.

Δεν έχω καθόλου κλιματιστικά στο σπίτι, μόνο ψυγείο-πλυντήριο-φούρνο.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1

9 ώρες πριν, washcloud είπε

...για "γιατί κατάστημα" ρώτα τον liakjim πού σήμερα πόσταρε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενεργοποιήθηκε, μετά από,,,3.5 μήνες, στο πρόγραμμα και τις τιμές για τις οποίες είχε υπογράψει, μέσω "e-contract"...

Εντερ+ διότι έστω και για ελάχιστα, είναι το φθηνότερό τους αυτή τη στιγμή, δίνει κι εκείνα τα "αχρείαστα" 500€ για "τεχνική κάλυψη" (που θέλουν προσοχή αν πεις να τα χρησιμοποιήσεις, μη και σου βγουν ακριβότερα από το να φωνάξεις δικό σου τεχνικό - αλλά τεσπα έστω και "υπό συζήτηση", ε ΕΙΝΑΙ ένα "δώρο") και γενικά είναι μακρυά από την "παράνοια" που μπορεί να σου προκύψει προσπαθώντας να μπεις στο Oνλάιν, όταν είσαι από άλλο πάροχο. Συν φυσικά το 50άρικο και τις μειώσεις στο πάγιο.

...ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει στο ρητροπρόγραμμά του, πόσο σου βγαίνει πραγματικά. Κοτσάρουν όλοι (όπως και η ΔΕΗ), μια ("παραπλανητική" όπως - σωστά - την λέει ο korakios στο excelόφυλλό του) "αρχική τιμή κιλοβατώρας", και μετά πιασ' εσύ τ' αυγό και κούρευ' το, πόσο πραγματικά βγαίνει, καθώς παίζουν χίλια-δυο (εκπτώσεις παρόχου, εκπτώσεις συνέπειας εξόφλησης, επιδότησεις κράτους κλιμακωτές, κλιμακωτή χρέωση κιλοβατώρας αναλογική της κατανάλωσης, εκπτώσεις αν έχεις ΚΟΤ, εκπτώσεις ανάλογες αν το ΚΟΤ σου είναι Α ή Β, αν είναι η κύριά σου κατοικία, αν το βρακί σου ταιριάζει με τις κάλτσες σου και χέσε μέσα - ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ....).

Άρα όχι, το "0,11058" δεν είναι παρά ένα,,,νούμερο στην σχετική σελίδα του Γ1. Πρακτικά, πέφτει -30% με την "εκπτωση ενέργειας" της ΔΕΗ, - άλλα 5% αν πληρώνεις εγκαίρως, μετά προσθέτεις την μέση τιμή αναπροσαρμογής του προηγούμενου μήνα από τον τρέχοντα, (μέχρι να μαλακιστεί ο Ρώσος ήταν στα 0,22) και ανάλογα την,,,τύχη σου αφαιρείς και την σχετική επιδότηση για τις πρώτες 150kWh/μήνα και καπάκι την 2η,,,φουρνιά επιδότησης για τις επόμενες 150 (αν έχεις ΚΟΤ, -0,17 για τον τρέχοντα και φυσικά ανάλογα το ΚΟΤ - την σχετική έκπτωση...).  ...βγάζεις εσύ συμπέρασμα; Τεσπα κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη, αλλά ΑΝ πούμε να πούμε για την πλειονότητα, την πληρώνει τελικά περίπου 0,17.............ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. Διότι για τον Μάρτιο, γάμησέ τα (όταν θα έρθει η ώρα να γίνει τιμολόγηση του καταραμένου αυτού μήνα, θα έχουμε δράματα. Και ποιος ξέρει αν για τους επόμενους μήνες, θα έχουμε τραγωδίες).

Θα δειξει πολυς κοσμος δεν εχει μεγαλες καταναλωσεις και εχει δει ακομα και μειωση λογο επιδοτήσεων. Συμφωνω 100% στο οτι ειναι πολλοι παραγοντες και ετσι σε αλλους βγαινει λιγοτερα και απο παλαια και σε αλλους 3πλασια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα
να ρωτησω, οταν ενεργοποιηθει το "ΔΕΗ myHome Enter+" ερχεται ειδοποιηση, μπορεις να το δεις καπου στο ebiil ή στο λογαριασμο σου στην ιστοσελιδα τους?
Μπηκα και κοιταξα λιγο αλλα δε μπορεσα να βρω κατι εκτος απο το λογαριασμο σε pdf που γραφει το προγραμμα σου!

Επεξ/σία από Christopher_B

Καλημέρα, είχα δει κάποιον που έλεγε εδώ μέσα ότι πρέπει να πας σε κατάστημα και διάφορα άλλα, ότι κάνει 3 μήνες να ενεργοποιηθεί..Το έκανα χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί είχε ενεργοποιηθεί. Ούτε καν 3 μέρες που έλεγε

5 λεπτά πριν, vagstef είπε

Καλημέρα, είχα δει κάποιον που έλεγε εδώ μέσα ότι πρέπει να πας σε κατάστημα και διάφορα άλλα, ότι κάνει 3 μήνες να ενεργοποιηθεί..Το έκανα χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί είχε ενεργοποιηθεί. Ούτε καν 3 μέρες που έλεγε

Καλημερα... Σε μερικους  μπορει και ισως να εκανε και  δυο τρεις μερες παραπανω... Τρεις μηνες αυτο που ειπε καποιος ηταν υπερβολικος...Ισως να μην ειχε ολα τα χαρτια..

14 λεπτά πριν, Christopher_B είπε

το "ΔΕΗ myHome Enter+" ερχεται ειδοποιηση, μπορεις να το δεις καπου στο ebiil

Φαίνεται μέσα στο e-bill σε ποιο πρόγραμμα είσαι και πότε λήγει το συμβόλαιο. Εγώ έκανα την αίτηση 23/2 σε κατάστημα, σε 4 μέρες βγήκε τελικός λογαριασμός από τον προηγούμενο πάροχο και στο e-bill γράφει ότι είμαι στο enter+ μέχρι τις 23/2/2023

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, christos_75 είπε

Λογικα μπορεις να το δεις εδω, το εκανα online πριν 3 μερες και μπηκα πριν απο λιγο και το ειδα.

image.png.da72d0f888469ee3f9a1f25e4e7fc982.png

Ναι τα βλέπω ήδη και εγώ ως επιλογές τώρα που έκανα εγγραφή στο ebil..

Ο μηνιαίος λογαριασμός που έχει ως επιλογή στο ebill έχει κάποιο κέρδος σε σχέση με το δίμηνο;

edit: Επίσης η πάγια εντολή πληρωμής έχει κάποια χρέωση;

Επεξ/σία από The_Judas

7 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Σε μερικους  μπορει και ισως να εκανε και  δυο τρεις μερες παραπανω... Τρεις μηνες αυτο που ειπε καποιος ηταν υπερβολικος...Ισως να μην ειχε ολα τα χαρτια..

κοίτα θα ξέρεις ότι μέσω e-bill δεν χρειάζεσαι τίποτα. πατάς απλά ενεργοποίηση. οντως υπερβολικο

Είχα ανοίξει το θέμα αλλά δε το έχω παρακολουθήσει καιρό τώρα! Ερώτηση ποιο πρόγραμμα συμφέρει να κάνω για να αποφύγω τη ρήτρα αναπροσαρμογής my home online ή enter? Σε νορμαλ συνθήκες ο λογαριασμός ερχόταν στο 150αρι…

28 λεπτά πριν, stathisgs800 είπε

Είχα ανοίξει το θέμα αλλά δε το έχω παρακολουθήσει καιρό τώρα! Ερώτηση ποιο πρόγραμμα συμφέρει να κάνω για να αποφύγω τη ρήτρα αναπροσαρμογής my home online ή enter? Σε νορμαλ συνθήκες ο λογαριασμός ερχόταν στο 150αρι…

Εως τωρα δεν εχεις πληρωσει ρητρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...