Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα κανει αιτηση στο Home Online στις 05/02 και μολις χτες καταφερα να παραλαβω το εντυπο με τα δικαιολογητικα που πρεπει να υπογραφουν για να συνδεθουμε. 30+ ημερες τους επαιρνα τηλεφωνα για να μου στειλουν τα εντυπα και αυτοι οι αχρηστοι εστελναν το email υπενθμισης για τα δικαιολογητικα που δεν τα εχει μεσα... Τετοια αχρηστια πραγματικα δεν εχω ξανασυναντησει στη ζωη μου, απιστευτοι οι τυποι!!!

Επεξ/σία από igano80
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτό με τη διαδικασία της χαρτούρας για το προγραμμα online είναι καινούργιο φρούτο ? Αφού όλη η διαδικασία γινόταν μέσω Διαδικτύου χωρίς πάρε δώσε εγγράφων τι άλλαξε ?

33 λεπτά πριν, slalom-7 είπε

Καλημέρα σας

Κλείνω τον πρώτο μου μήνα στην ΔΕΗ στο myhomenter και διάβασα μια πολύ ανησυχητικό άρθρο

Αλήθεια ή ψέμα?

Αν ισχύει τότε μάλλον θα το κάνουν μαζικά και όχι μόνο μετά το 6μηνο

Μην δινεις σημασια.

Στις 25/2/2022 στις 8:32 ΜΜ, lacta13 είπε

Ρε παιδιά τι παίζει; ή τι θα παιχτεί; 

Μου ρθε σήμερα ο τελικός απο την ΖΕΝΙΘ, μετα απο αλλαγη σε ΔΕΗhome enter

Ο τελευταίος εκκαθαριστικος οπως βλεπετε ηταν μεχρι 17/01 με καταμέτρηση 2505 στο ρολόι. 

Εγω εκανα αιτηση στο κατάστημα της ΔΕΗ στις 7/2 δινοντας την ένδειξη στο ρολόι 2742

Απ οτι φαίνομαι ως τωρα και στο ebill αλλα και απο τον τελικο τις Ζενίθ μεχρι 8/2 ημουν στους τελευταίους. Δλδ σίγουρα οι της δεδδηε υποτίθεται θα εδωσαν ένδειξη μετα απο το 2742 ωστε να βγει η ΖΕΝΙΘ τον τελικό... 

Ετι εχει παιχτεί τωρα με το τελικο; 

Κατανάλωση 0 kwh... 

Απο που θα ξεκινησω στην ΔΕΗ; 

Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί η τελευταία ένδειξη του εκκαθαριστικου ή τελικου της ΖΕΝΙΘ απο την Δεη δλδ το 2505;

Βέβαια αν γινει κατι τετοιο(πολυ περίεργο) εμενα με συμφερει γιατι θα χρεωνομουν σίγουρα με ρητρα γι αυτες τις 22 μερες στην ΖΕΝΙΘ και περιπου, εντάξει λογικα θα βαζαν και επιδότηση... 

Αλλα πραγματικά τι παιζει; αν δεν εγινε αυτό και ξεκινησει η ΔΕΗ μετα τις 2742,η διαφορά απο τα 2505 "χαθηκε"; μου φαίνεται λιγο δυσκολο; 

Αλλα και τι να κανω αφου βγηκε τελικος τώρα; απλα να περιμενω τον πρωτο της ΔΕΗ; αλλα θα ειναι εναντι... Θα γραφει καποια ενδειξη; 

Screenshot_20220225_201111_com.google.android.apps.docs_edit_22684197429871.jpg

Screenshot_20220225_201303.jpg

Screenshot_20220225_201627_nl.wittig.ynni.zenith_edit_22809418764747.jpg

Screenshot_20220225_201635_nl.wittig.ynni.zenith_edit_22827028134016.jpg

update

μπαινοντας σημερα στον ΔΕΔΔΗΕ για να δω πως δουλευει η καταχωρηση ενδειξεων ειδα σαν τελευταια καταχωρηση απο ΔΕΔΔΗΕ το 2505, που οντως ηταν η τελευταια που εδωσαν στην ΖΕΝΙΘ για να βγαλουν το τελευταιο εκκαθαριστο στις 17/1

αρα δεν ξαναηρθαν (;) μετα τις 6/2 που εκανα αιτηση αλλαγης στην ΔΕΗ για να δωσουν την τελικη ενδειξη για να βγει ο τελικος απο ΖΕΝΙΘ και τους δωσαν την τελευταια που ειχαν ερθει;

λογικα αυτο,τι αλλο...εμενα βεβαια αν εγινε αυτο οπως ειπα,με συμφερει,καθοσον γλιτωσα την ρητρα για τις τελευταιες 22 μερες στην ΖΕΝΙΘ...

θα δειξει στον 1ο λογαριασμο της ΔΕΗ ....

endiksi dedeie.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια.

Η NRG τελειωνει τα σταθερα της προγραμματα Fixed και μας πεταει σε προγραμματα με ρητρα αναπροσαρμογης.

Μιλησα με το πρακτορειο ρευματος που συνεργαζομαι τι μπορω να κανω και που μπορω να παω, του ανεφερα για το Online της ΔΕΗ με τις σταθερες χρεωσεις ανα Kw που παρεχει.

Μου ειπε οτι βαση της τρεχουσας καταστασης της αγορας το 0.17 ανα Kw δεν μπορει να ισχυσει σε καμια των περιπτωσεων και οτι τζαμπα θα παω να κανω την αιτηση για το ΔΕΗ Online, διοτι η τιμη ανα Kw θα αλλαξει το επομενο δεκαημερο  και θα εκτοξευτει καπου στα 0.25 ανα Kw.

Εαν κανω τωρα την αιτηση για ΔΕΗ Online, θα με βαλουν μου ειπε στο Γ1 με ρητρα αναπροσαρμογης και θα με εχουν εκει μεχρι να βγαλουν τις νεες τιμες βαση των νεων δεδομενων της αγορας.

Πρακτικα μου λεει οτι δε θα παρω ποτε το 0.17 ανα Kw που αναγραφει τωρα στο σαιτ της η ΔΕΗ.

Ισχυει κατι τετοιο ? Εχουμε καποια πληροφορηση  τι και πως ?

Επεξ/σία από JOHNX2

3 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε

Καλημερα παιδια.

Η NRG τελειωνει τα σταθερα της προγραμματα Fixed και μας πεταει σε προγραμματα με ρητρα αναπροσαρμογης.

Μιλησα με το πρακτορειο ρευματος που συνεργαζομαι τι μπορω να κανω και που μπορω να παω, του ανεφερα για το Online της ΔΕΗ με τις σταθερες χρεωσεις ανα Kw που παρεχει.

Μου ειπε οτι βαση της τρεχουσας καταστασης της αγορας το 0.17 ανα Kw δεν μπορει να ισχυσει σε καμια των περιπτωσεων και οτι τζαμπα θα παω να κανω την αιτηση για το ΔΕΗ Online, διοτι η τιμη ανα Kw θα αλλαξει το επομενο δεκαημερο  και θα εκτοξευτει καπου στα 0.25 ανα Kw.

Εαν κανω τωρα την αιτηση για ΔΕΗ Online, θα με βαλουν μου ειπε στο Γ1 με ρητρα αναπροσαρμογης και θα με εχουν εκει μεχρι να βγαλουν τις νεες τιμες βαση των νεων δεδομενων της αγορας.

Πρακτικα μου λεει οτι δε θα παρω ποτε το 0.17 ανα Kw που αναγραφει τωρα στο σαιτ της η ΔΕΗ.

Είναι πράκτορας και θα χάσει ψωμάκι. Εσυ τι πιστεύεις;

Αν έχεις πάνω από 300-400kwh το μήνα, μάζεψε όλα τα χαρτιά και πήγαινε αυτό απόγευμα στη ΔΕΗ και κάνε συμβόλαιο το enter+ που δίνει 50€ δώρο και ολας. 

• Like 2

4 minutes ago, JOHNX2 said:

Ενημέρωσε τον για την νομοθεσία 

Η καταναλωση στο σπιτι ειναι κατα μεσο ορο 1200 με 1500 Kw το 4μηνο.

Νομοθεσια δε γνωριζω βασικα....

Αρα παμε ΔΕΗ Online με κλειστα τα ματια.....

4 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε

Η καταναλωση στο σπιτι ειναι κατα μεσο ορο 1200 με 1500 Kw το 4μηνο.

Νομοθεσια δε γνωριζω βασικα....

Αρα παμε ΔΕΗ Online με κλειστα τα ματια.....

αν θες καλυτερα και γρηγοροτερα αποτελεσματα οπως εχουν πει κατι καιρους,ραντεβου σε καταστημα για enter ή enter plus. με το  online μπορει να μπλεξεις και να εχεις μοιραιες καθυστερησεις...

• Like 1

11 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε

Αν μπορείς να εντοπίσεις κάτι σωστό σε αυτό που είπε είναι οι σημαντικές καθυστερήσεις που αναφέρουν πολλοί συνφορουμίτες έως ότου τους ενεργοποιηθεί το Home online. Και πράγματι μέχρι να ενεργοποιηθεί το online είσαι στο Γ1 της ΔΕΗ, άρα αν καθυστερήσει πολύ η ενεργοποίηση ίσως υπάρχει πρόβλημα με αύξηση των τιμών.

Αν όμως μαζέψεις όλα τα χαρτιά που χρειάζεται και πας σε ένα κατάστημα της ΔΕΗ για να κάνεις επιτόπου το home enter+ (σύμφερει λίγο περισσότερο από το απλό enter προς το παρόν), η υπογραφή του συμβολαίου γίνεται επιτόπου και η ενεργοποίηση πολύ πιο γρήγορα. Άρα εκεί λογικά προλαβαίνεις να δεσμεύσεις την τρέχουσα χρέωση ανά kWh (έστω και για ένα εξάμηνο, καθώς μετά η ΔΕΗ έχει δυνατότητα να αλλάξει τις χρεώσεις αλλά και εσύ να φύγεις αν αυτό που κάνει δεν σε συμφέρει)

20 λεπτά πριν, batatoudis είπε

Άρα εκεί λογικά προλαβαίνεις να δεσμεύσεις την τρέχουσα χρέωση ανά kWh (έστω και για ένα εξάμηνο, καθώς μετά η ΔΕΗ έχει δυνατότητα να αλλάξει τις χρεώσεις αλλά και εσύ να φύγεις αν αυτό που κάνει δεν σε συμφέρει)

Μπορείς να εξηγήσεις αυτό με το 6μηνο?

Ταιριάζει με αυτό που διάβασα στο άρθρο

4 minutes ago, slalom-7 said:

Μπορείς να εξηγήσεις αυτό με το 6μηνο?

Ταιριάζει με αυτό που διάβασα στο άρθρο

Αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάνει καμία αλλαγή σε ανθρώπους που είναι πάνω από χρόνο. Νομικά έχουν την δυνατότητα περαν του εξαμήνου να αλλάξουν τιμές κατόπιν ειδοποίησης 

• Like 2

1 ώρα πριν, JOHNX2 είπε

Μου ειπε οτι βαση της τρεχουσας καταστασης της αγορας το 0.17 ανα Kw δεν μπορει να ισχυσει σε καμια των περιπτωσεων και οτι τζαμπα θα παω να κανω την αιτηση για το ΔΕΗ Online

Παπαριες.😠

1 ώρα πριν, dimos15 είπε

Καλησπερα, αυτα τα προγράμματα ειναι μονο για δικαιούχους κοινωνικού τιμολογιου?

Οχι.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...